FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
akoBog da dolaze bolji dani za nas navijače...
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako ga profi metnuše, metaju već duže vrijeme. A ovaj naš lijepi snowboard direktora... Ma jooooooooooj, sve kako se i predvidjelo i prošle i ove godine, ništa novo raja. 
Gdje se izgubi onaj što ima "informaciju" koja će sutra biti javna? On i Zip kao nešto znaju što raja ne zna?

Gdje se izgubi onaj što ima "informaciju" koja će sutra biti javna? On i Zip kao nešto znaju što raja ne zna?

Samo Saraj'vo.
Sta je sa Pamicem sto je Istru vodio? Njemu dat ovlasti i motiku da udara na treningu.
@fico kad navijaci stanu iza trenera uprava ce ga teze otpustiti a cim se pocne skandirat debili otpuste trenera tj slusaju sve sto navijaci zele od lafo onih sto su bojkotovali igravi do trenera itd al ovi sto tuguju za Petrovicem nisu mi jasni hahah
@fico kad navijaci stanu iza trenera uprava ce ga teze otpustiti a cim se pocne skandirat debili otpuste trenera tj slusaju sve sto navijaci zele od lafo onih sto su bojkotovali igravi do trenera itd al ovi sto tuguju za Petrovicem nisu mi jasni hahah
Jbg nek nas je.bu,imaju pravo i osnovicu,namjestili smo im se drama 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
I to je jedina istina, sve dok su ovi tu nema nama napretka.FrancescoTotti je napisao/la:Nisu nama strumfovi suknuli vec nasa mila vlastita uprava.
Dug zivot, i tesku bolest im zelim.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- ElCartel11
- Kontakt:
Zasto su klubovi koje Tan ima u vlastnistvu svi slabi? Cardiff 2.liga, Kortrijk lani 9 mjesto, mi ostali brez Evrope...ove sezone izgleda ce biti isto, cudnovat vlasnik
jos kad tu dodas ovu nasu upravu, uhljupe i taldzije pa neka nam je Bog na pomoci!

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Klošari mrtvi oni iz uprave pickice jedne bojkotujem utakmice od sad bem vam sfu familiju
slušaju oni qrac moj ne navijacezagor1987 je napisao/la:Sta je sa Pamicem sto je Istru vodio? Njemu dat ovlasti i motiku da udara na treningu.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pustite bagrcavog evo kome treba da yebete mamu!

Ja ga vidjam petkom u dzumi na kosevskom, ima da mu **** mater pred hodzom kad ga vidim sljedeci put krme jedno staro!

Ja ga vidjam petkom u dzumi na kosevskom, ima da mu **** mater pred hodzom kad ga vidim sljedeci put krme jedno staro!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Beravo za Acu da mi seremo ovoliko dobili bi trajni ban svaka čast administraciji
Sarajevo ljubavi moja!
Vidim ovdje nekim krivo sto slavko nije dosao kod nas, pa ja ga nebi doveo nikako sta je on uradio nista omjer mu nula...ako imas pare izvrni koji milion I dovedi nekog strucnjaka, a nekog iz radnika..nigdje veze...
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma smijesnosekac je napisao/la:Beravo za Acu da mi seremo ovoliko dobili bi trajni ban svaka čast administraciji
Ma vidjet ćemo i koliko je Petrović autoritet boljim igračima i u većem klubu. U sarajevskim klubovima trener nije garancija i skoro je svakom kratak rok trajanja.fico je napisao/la:To sam već pisao. Vidjet ćemo kako će on funkcionisat sa Misimovićem kad mu ovaj uvali svoje neke Javier Hernandeze i ostale.Conscious je napisao/la:Hajde, nije ni u Želji drugačije.fico je napisao/la:Iskreno mi odgovorite, je li vi stvarno mislite da bi Petrović pustio da mu Husarići, Bulići i njima slični dovode igrače.
UPRAVA NAPOLJE !
Tamo su to Misimović i Nikolić.
Ili ga nismo kontaktirali ili su oni dali više para, nije sigurno veću platu od nas odbio zbog nekog morala.
@zagor1987 ne trebaju navijači stati iza trenera, već Uprava. Uprava mora da ima muda. Jer ako stanu iza trenera onda veliki dio krivice stavljaju na sebe. Ali naši to nisu nikad uradili. Želja za foteljom je prevelika. Bitno je bilo udovoljiti navijačima. Slučaj Kodro. Kad loše ide, navijačima su svi krivi, igrači-trener-Uprava. To je tako svugdje. Naš je problem što Uprava brani instagram-manekene, a sve trenere lako odyebe. Zdravi temelji se moraju napraviti.
Vjeruj mi, ja ne znam koji je trener u ovom trenutku pravo rješenje sa Sarajevo.
Skupi i sa inostranim iskustvom ili trener manjih klubova u BiH.
Treba i taj koji dođe biti dobro ambiciozan da sjedne na našu klupu u ovakvoj atmosferi.
Imas moju punu podrskuFrancescoTotti je napisao/la:Pustite bagrcavog evo kome treba da yebete mamu!

Kad nam na kraju Sliškovića uvale

jadno je ovo je postao forum želje a ne stranica Sarajeva bravoo majstorif0rest1946 je napisao/la:Ma smijesnosekac je napisao/la:Beravo za Acu da mi seremo ovoliko dobili bi trajni ban svaka čast administraciji
Sarajevo ljubavi moja!
Pa Dino je haver bio sa nekim navijacima i vodjama i kafe ispijo sa njimaBordomen je napisao/la:slušaju oni qrac moj ne navijacezagor1987 je napisao/la:Sta je sa Pamicem sto je Istru vodio? Njemu dat ovlasti i motiku da udara na treningu.
Kažem vam ja, nije Petrović bio ni u kombinacijama.
- PitarBordo
- Kontakt:
Silkoni je napisao/la:Vidim ovdje nekim krivo sto slavko nije dosao kod nas, pa ja ga nebi doveo nikako sta je on uradio nista omjer mu nula...ako imas pare izvrni koji milion I dovedi nekog strucnjaka, a nekog iz radnika..nigdje veze...

Samo Saraj'vo.
Nemam nikakvu informaciju, ali sam 1000 posto ubijedjen da ce Calu postaviti. Jedini protukandidat mu moze biti Uscuplic. Sve mimo toga je nerealno za ocekivati.
Nabijem ih ja na **** i jednog i drugog i onog ko ih postaviEvander je napisao/la:Nemam nikakvu informaciju, ali sam 1000 posto ubijedjen da ce Calu postaviti. Jedini protukandidat mu moze biti Uscuplic. Sve mimo toga je nerealno za ocekivati.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, gh0stHZ i 35 gostiju.