FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Cipa ima repertoar i iskustvo. Ne sjećam se protiv koga kad povede. Par starih pjesama, koje ovi il ne znaju il neće da pjevaju.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ne znaju.Heller je napisao/la:Cipa ima repertoar i iskustvo. Ne sjećam se protiv koga kad povede. Par starih pjesama, koje ovi il ne znaju il neće da pjevaju.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Meni je draga npr. kao škoti pijemo. A volio bi i Hanku da zapjevamo.DoeTz je napisao/la:Ne znaju.Heller je napisao/la:Cipa ima repertoar i iskustvo. Ne sjećam se protiv koga kad povede. Par starih pjesama, koje ovi il ne znaju il neće da pjevaju.

Nullius in verba
-
- Kontakt:
Pjevala se protiv ZeljeHeller je napisao/la:Meni je draga npr. kao škoti pijemo. A volio bi i Hanku da zapjevamo.DoeTz je napisao/la:Ne znaju.Heller je napisao/la:Cipa ima repertoar i iskustvo. Ne sjećam se protiv koga kad povede. Par starih pjesama, koje ovi il ne znaju il neće da pjevaju.

Moze i ona dandaraaa ra ra

@Heller Kao englezi bijemooNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pjevala se protiv ZeljeHeller je napisao/la:Meni je draga npr. kao škoti pijemo. A volio bi i Hanku da zapjevamo.DoeTz je napisao/la: Ne znaju.![]()
Moze i ona dandaraaa ra ra

@Bagra ta je zabranjena u federalci ja mislim

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Treba mi ona slika sa svim informacijama i cijenama o sezonskoj. Ako ima neko, nek je postavi ovdje 

Stara je to pjesma. .Ili ona sa istoka vjetar duva nasu mrezu Romeo cuva,eh kada to prije se zapjeva...Heller je napisao/la:Meni je draga npr. kao škoti pijemo. A volio bi i Hanku da zapjevamo.DoeTz je napisao/la:Ne znaju.Heller je napisao/la:Cipa ima repertoar i iskustvo. Ne sjećam se protiv koga kad povede. Par starih pjesama, koje ovi il ne znaju il neće da pjevaju.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Moze li se pokrenut tema o navijacima?
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
-
- Kontakt:
Bez prepucavanjaNighthawk je napisao/la:Moze li se pokrenut tema o navijacima?

Mislim da ne može, zato što je zabranjena pravilima foruma. Ako aco kaže suprotno, pravite.Nighthawk je napisao/la:Moze li se pokrenut tema o navijacima?

Mramoreee aleee Mramoreee aleee nas dizajnere le alee le alee MramoreeeeeNKMramor je napisao/la:Mislim da ne može, zato što je zabranjena pravilima foruma. Ako aco kaže suprotno, pravite.Nighthawk je napisao/la:Moze li se pokrenut tema o navijacima?

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sabani nikad ne mogu postati likovi i time bih poceo i zavrsio pricu na temu navijaci.
Trenutni repertoar i vodjenje je jedna velika sprdancija i cirkus. Kao sto moj frend Dave kaze, is this is a fucking joke or what.

Trenutni repertoar i vodjenje je jedna velika sprdancija i cirkus. Kao sto moj frend Dave kaze, is this is a fucking joke or what.
tuzlanska Sloboda
Koja je tvoja najdraza pjesmazlajci je napisao/la:Sabani nikad ne mogu postati likovi i time bih poceo i zavrsio pricu na temu navijaci.![]()

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Mislim da je to i vise nego ociglednoemirzlaTu je napisao/la:Koja je tvoja najdraza pjesmazlajci je napisao/la:Sabani nikad ne mogu postati likovi i time bih poceo i zavrsio pricu na temu navijaci.![]()

tuzlanska Sloboda
- TzBulevar87
- Kontakt:
TzBulevar87 je napisao/la:On tripuje, tripujeee...
Sent from my D6503 using Tapatalk

tuzlanska Sloboda
"Ulica Josip Broz, zvat ce se tako!"
pa nek neko nastavi ostatak
pa nek neko nastavi ostatak

tuzlanska Sloboda
Kako je ovo krenulo sa trenerima, ja dosao da pitam jel ima Azmir dobar ugovor i dogovor sa Husrefom?? 

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
ako se ne varam, ugovor na godinu dana i dzentlmenski dogovor za obnovu istog ako izborimo evropuKomunista je napisao/la:Kako je ovo krenulo sa trenerima, ja dosao da pitam jel ima Azmir dobar ugovor i dogovor sa Husrefom?? :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.