FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
**** vam najmilije
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
KenChoo je napisao/la:Gotovo je, ode Petrović u Želju. Očekujem da će nas momački popišati na Koševu. I uz to, sjetim se upravi najmilijih, da Bog da pomrli svi.

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
4 freeŽeljezničar ima novog trenera
Slavko Petrović novi je trener Željezničara.
On je već na putu ka Sarajevu, a prvi trening sa ekipom trebao bi imati sutra.
Iskusni srbijanski stručnjak do sada je vodio bijeljinski Radnik i sa njima je prošle sezone osvojio Kup BiH.
Iako su iz Radnika poručili da je Petrović potpisao novi ugovor, srbijanski trener nikada ništa nije imao “na papiru”.

Okončana je sjednica Upravnog i Nadzornog odbora fudbalskog kluba Željezničar, nakon koje je ozvaničen novi šefa stručnog štaba poslije otkaza Milošu Kostiću.
Iako su se prethodnih dana po kuloarima spominjala imena Slavena Muse, Sime Krunića i Vlade Jagodića, novi trener "Plavih" bit će sada već bivši šef struke Radnika iz Bijeljine, Slavko Petrović.
On će biti sedmi trener u posljednjih godinu i po, nakon Admira Adžema, Milomira Odovića, Vlade Čapljića, Edisa Mulalića, Harisa Alihodžića i Miloša Kostića.
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 23 avg 2016, 20:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E bude li snjima dogovorio a ne s nama **** ti svu upravu
bice puna crna hronika narednih dana
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
zar ste stvarno ocekivali da nam ova uprava dovede covjeka poput slavka.. ne budite smijesni 

Eno jos me i prozivaju na **.ba, pa ybm mu miša, cemu to
joj pišanja po sirotinji kuknjava

joj pišanja po sirotinji kuknjava
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo citam i cudim se haha ko nije skontao do sad, da ova uprava radi samo najslabije stvari po nas klub onda ne znam stvarnoTobeYarabi je napisao/la:zar ste stvarno ocekivali da nam ova uprava dovede covjeka poput slavka.. ne budite smijesni

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Oj mrtvu vam majku........pa sve vam nesposobno
Gotovo je, presao je nazalost kod kona...
***** ti upravu nesposobnu -.-
***** ti upravu nesposobnu -.-
Bordo bijeli za život cijeli!!
Ako vec ne moze Petrovic ko zna iz kojih razloga (poznati samo nasoj debilnoj upravi; hint: mijesanje u igracki kadar) i eto Cale za kojeg sam uzgred receno i glasao da bi ga volio vidjeti na klupi, po meni mozda bi prava osoba za klupu mogao biti Boris Pavic, malo duze pratim njegov rad i covjek po meni ima itekako slifa, a pokazao je to i u Celiku i Vitezu, nije bas da je vodio jake ekipe al zna izvuci maksimum iz kadra kojeg posjeduje.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Ovo je cisti dokaz da ne traze strucnog, nego podobnog. Sve isto kao u drzavnim firmama i strankama.
Ja mislim da ovi nasi nemaju nikakav budzet za trenera i da ce naci najeftinije rijesenje.
Tan mrs u 3 lijepe PM i ti i onaj ko ti pokaza Sarajevo na mapi.
Tan mrs u 3 lijepe PM i ti i onaj ko ti pokaza Sarajevo na mapi.
- TobeYarabi
- Kontakt:
oni rade samo za sebe. petrovic i ljudi poput njega njima ne odgovaraju, niti bi uopste htjeli raditi sa ovim nasim ****.ElCartel11 je napisao/la:Samo citam i cudim se haha ko nije skontao do sad, da ova uprava radi samo najslabije stvari po nas klub onda ne znam stvarnoTobeYarabi je napisao/la:zar ste stvarno ocekivali da nam ova uprava dovede covjeka poput slavka.. ne budite smijesni
Mi sa ovakvom upravom nemozemo ni Dzenu potpisati,jadovi nesposobni,Sabrina redaljka ti ne gine,a ostali clanovi orekstara nek se zamisle od vcrs 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
oj majq vam yebem
šta reći, petrović u želju ode
o majq vam vašu mrš iz kluba! !!!!!
šta reći, petrović u želju ode
o majq vam vašu mrš iz kluba! !!!!!
Nazalost u ovom trenutku mi konama ne mozemo parirati finansijski! Imaju vise mogucnosti da odrijese kesu i za igraca i za trenera.
Kako ovo nevjerovatno i zalosno zvuci,ali je istina 1,000,000%!!!
Kako ovo nevjerovatno i zalosno zvuci,ali je istina 1,000,000%!!!
Hajde fala Miske,sad mozda i klepimo bod u Bijeljini za vikend 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
protiv krupe kontas lose igramo ne moze gore dodje mladost pa jajce i opet kontas bice bolje i sad zajebu i sa treneronElCartel11 je napisao/la:Samo citam i cudim se haha ko nije skontao do sad, da ova uprava radi samo najslabije stvari po nas klub onda ne znam stvarnoTobeYarabi je napisao/la:zar ste stvarno ocekivali da nam ova uprava dovede covjeka poput slavka.. ne budite smijesni

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, atomskaNavika, Dave, DzemoSmjecanin, HyperOS, imekorisnicko, Proximic, Samba71 i 111 gostiju.