Brzo su tu informaciju izbrisali, valjda shvatili sta su uradili!PitarBordo je napisao/la:
MI SMO DIVOVI ONI SU KITA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Brzo su tu informaciju izbrisali, valjda shvatili sta su uradili!PitarBordo je napisao/la:
ne znam buraz , znam da su glupi ali se sjećam i Kodru kad smo čekali ovako....ALADINN je napisao/la:Jel tesko vam razumit da nasa mila uprava NE ZELI petrovica??
Dzaba sanjate .
Pa i prosle godine smo smijenili trenere isto kolo, oni Odovica, mi Uscuplica, ako se ne varam.Zip je napisao/la:Ja mislim da se dugo nije desilo da supci sa sugavice i mi trazimo trenera u isto vrijeme
Ihtijarevic opet odradjuje posao za Zelju.. Nevjerovatno!!zagorski je napisao/la:Nije loziona za Petrovica i kone,ja opet vjerujem da bi on prije prihvatio nasu ponudu,ALI ponavljam opet nasa administracija mu nije niti ce poslati ikakvu ponudu! S druge strane kone su izgleda bile konkretne i vrlo vjerovatno da zavrsi kod njih.
Evo i Avaz je to objavio:
Ajd otkrij im da i oni znajuRuleHz je napisao/la:![]()
nisam ja majke mizlo87 je napisao/la:ko **** mene ovdje
Sta lupetam balavče?RuleHz je napisao/la:Ne lupetaj, jos jednom su pokazali koliko ne znajuzagorski je napisao/la:Nije loziona za Petrovica i kone,ja opet vjerujem da bi on prije prihvatio nasu ponudu,ALI ponavljam opet nasa administracija mu nije niti ce poslati ikakvu ponudu! S druge strane kone su izgleda bile konkretne i vrlo vjerovatno da zavrsi kod njih.
Evo i Avaz je to objavio:
MichaelRedEvil je napisao/la:Zar postoje ljudi koji bi voljeli vidjet Uscuplica ponovo na klupi![]()
Celo je novi trener Zeljeznicara a Cala nas.Evander je napisao/la:Celo ostaje u Radniku. To je jedino sigurno.
Musa je 99 posto kod gurbeta, za nas se jos ne zna. U glavnom, nece biti niko iz vana.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, iliyaa8, JavierBosnia, PapakIzSa, plisek, USB i 80 gostiju.