FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fico
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fico » 23 avg 2016, 19:14

Svi čekamo babuku, da nam kaže PA ŠTA SE OVO DEŠAVA?
Majkle, reci nam ko je sljedeća marioneta?
Je l' Kusturica još uvijek pokazuje na sat?
SARAJEVO

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 23 avg 2016, 19:18

Kusturica: Za dvije sezone igrat ćemo u grupnoj fazi evropskih takmičenja
09. 07. 2015
- 09:45 \\ Domaći fudbal

Za dvije sezone vidim Sarajevo u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja. Znam, navijači su nestrpljivi, ali za svaki uspješan projekt treba vremena. Velike stvari ne događaju se preko noći.

Tim je riječima počeo razgovor Edis Kusturica, predsjednik Fudbalskog kluba Sarajevo, kojeg smo zatekli u Čatežu, gdje bordo ekspedicija boravi na devetodnevnim pripremama uoči početka nove sezone.

Novi sponzor

Prvi čovjek Sarajeva otkrio nam je potom da Sarajevo uskoro potpisuje novi sponzorski ugovor.

- Uskoro ćemo potpisati sponzorski ugovor s još jednim velikim imenom. Ne želim otkrivati ime dok ne bude zvanično. Razvijamo se na jedan normalan način iako navijači teže ubrzanom načinu. Mora nešto sazriti da bi bilo kvalitetno - kazao je Kusturica.

Predstojeće sezone iz Premijer lige BiH ispast će šest klubova i liga će se skratiti na 12 klubova. Kusturica smatra da je to jedini izlaz za bh. sport.

- Maksimalno podržavamo smanjivanje. Dobit ćemo na kvalitetu. Utakmice se neće igrati na livadama. Sjetite se naše utakmice protiv Zvijezde u Gradačcu. Ono je bio vaterpolo. Kako da mi, onda, dovedemo vrhunskog igrača i da mu kažemo da igra na onakvom terenu - kazao je Kusturica.

Moderni stadion

Ako Sarajevo napravi čudo u kvalifikacijama Lige prvaka i plasira se u grupnu fazu najelitnijeg nogometnog takmičenja, utakmice neće moći igrati na Koševu.

- Moramo se svi pokrenuti. Sarajevo naredne godine puni 70 godina, a nemamo gdje igrati utakmice Lige prvaka ako bismo kojim slučajem ušli. Kada je vlasnik FK Sarajevo, malezijski milijarder Vinsent Tan (Vincent) boravio u Sarajevu, sjedili smo s nekoliko bitnih ljudi i usaglasili da je definitivno vrijeme da se pravi novi, moderni stadion.

Regulacioni plan postoji, ali Sarajevo ne može samo, trebaju se svi uključiti. Prema mojim procjenama, za takvo nešto trebat će pet godina i sto miliona maraka, ali nekad se mora početi. Pogledajte Zenicu i Bilino polje, ja tim ljudima skidam kapu za sve što rade
- izjavio je Kusturica.

Oduševljen radom Ibrakovića

Pozicija sportskog direktora najosjetljivija je u nogometu i stalno je podložna kritici. Takav je slučaj i s Abdulahom Ibrakovićem. Ipak, Kusturica za njegov rad ima samo riječi hvale.

- Taj čovjek 24 sata dnevno radi za Sarajevo. Ja njega da nazovem u dva u noći i da kažem: “Idi u Budimpeštu, ima neki igrač”, on će se spakovati i krenuti na put odmah. Ne zaboravite, doveo je on u klub Mateja Delača, Matu Jajala, Leona Benku - podvukao je Kusturica.
S istinom sam davno složio pakt

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 23 avg 2016, 19:23

moj uzor-S.G je napisao/la:
Zip je napisao/la:Mirza Varesanovic bi trebao doci kao pomocnik Safetu Susicu..
Ma go.vno jedno, nosi ga sto dalje od kluba. Ogadio mi se nakon onih izjava protiv nas.

Je.bem ja vas nikog pred klubom pustara

Vjerovali il ne zalizani odbio ihtijarevicevu ponudu

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 23 avg 2016, 19:24

Kako čovjek zna, grijeh ga ne dovesti.
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 23 avg 2016, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 23 avg 2016, 19:26

pametan zna da ce mu prvu tekmu mater **** svakom koga dovedu pa tako i njemu u logicno je da ce odbiti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 avg 2016, 19:39

Petrovic u Zelji!!!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 avg 2016, 19:43

Zip je napisao/la:Petrovic u Zelji!!!
ban trajni za zipa!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 23 avg 2016, 19:43

Petrović novi trener Zelje. :)

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 avg 2016, 19:44

FrancescoTotti je napisao/la:Hurtic vracen u akademiju :lol:
**** troclano predsjednistvo kako ovi rotiraju :?
I onda se mi nadamo necemu hehe
Dok je god ova uprava u klubu od sad pa naprijed ja ne ocekujem nista! Ustvari ocekujem i napred da nas yebe ko stigne :puke:
Nema odlazaka ovima izgleda brez motke...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 23 avg 2016, 19:45

ALADINN je napisao/la:Kusturica: Za dvije sezone igrat ćemo u grupnoj fazi evropskih takmičenja
09. 07. 2015
- 09:45 \\ Domaći fudbal

Za dvije sezone vidim Sarajevo u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja. Znam, navijači su nestrpljivi, ali za svaki uspješan projekt treba vremena. Velike stvari ne događaju se preko noći.

Tim je riječima počeo razgovor Edis Kusturica, predsjednik Fudbalskog kluba Sarajevo, kojeg smo zatekli u Čatežu, gdje bordo ekspedicija boravi na devetodnevnim pripremama uoči početka nove sezone.

Novi sponzor

Prvi čovjek Sarajeva otkrio nam je potom da Sarajevo uskoro potpisuje novi sponzorski ugovor.

- Uskoro ćemo potpisati sponzorski ugovor s još jednim velikim imenom. Ne želim otkrivati ime dok ne bude zvanično. Razvijamo se na jedan normalan način iako navijači teže ubrzanom načinu. Mora nešto sazriti da bi bilo kvalitetno - kazao je Kusturica.

Predstojeće sezone iz Premijer lige BiH ispast će šest klubova i liga će se skratiti na 12 klubova. Kusturica smatra da je to jedini izlaz za bh. sport.

- Maksimalno podržavamo smanjivanje. Dobit ćemo na kvalitetu. Utakmice se neće igrati na livadama. Sjetite se naše utakmice protiv Zvijezde u Gradačcu. Ono je bio vaterpolo. Kako da mi, onda, dovedemo vrhunskog igrača i da mu kažemo da igra na onakvom terenu - kazao je Kusturica.

Moderni stadion

Ako Sarajevo napravi čudo u kvalifikacijama Lige prvaka i plasira se u grupnu fazu najelitnijeg nogometnog takmičenja, utakmice neće moći igrati na Koševu.

- Moramo se svi pokrenuti. Sarajevo naredne godine puni 70 godina, a nemamo gdje igrati utakmice Lige prvaka ako bismo kojim slučajem ušli. Kada je vlasnik FK Sarajevo, malezijski milijarder Vinsent Tan (Vincent) boravio u Sarajevu, sjedili smo s nekoliko bitnih ljudi i usaglasili da je definitivno vrijeme da se pravi novi, moderni stadion.

Regulacioni plan postoji, ali Sarajevo ne može samo, trebaju se svi uključiti. Prema mojim procjenama, za takvo nešto trebat će pet godina i sto miliona maraka, ali nekad se mora početi. Pogledajte Zenicu i Bilino polje, ja tim ljudima skidam kapu za sve što rade
- izjavio je Kusturica.

Oduševljen radom Ibrakovića

Pozicija sportskog direktora najosjetljivija je u nogometu i stalno je podložna kritici. Takav je slučaj i s Abdulahom Ibrakovićem. Ipak, Kusturica za njegov rad ima samo riječi hvale.

- Taj čovjek 24 sata dnevno radi za Sarajevo. Ja njega da nazovem u dva u noći i da kažem: “Idi u Budimpeštu, ima neki igrač”, on će se spakovati i krenuti na put odmah. Ne zaboravite, doveo je on u klub Mateja Delača, Matu Jajala, Leona Benku - podvukao je Kusturica.
eto znači prema tome u jesen sledeće godine bi trebali igrati grupnu fazu ako ništa evropa lige :P

MaroonKrajina
Kontakt:

Post Postao/la MaroonKrajina » 23 avg 2016, 19:46

Ovo da je Petrović novi u Želji je vjerovatno tačno,nažalost...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 avg 2016, 19:47

DenchiNL je napisao/la:
Zip je napisao/la:Petrovic u Zelji!!!
ban trajni za zipa!!!
Podrzimo te u tome :lol:

Ima ovde jos jedna uvrijedjena mlada koja bi to zelila da vidi :urnebes:

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 23 avg 2016, 19:49

**** objavio da je Petrović novi trener zelje, ne zajebaje vas niko.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 23 avg 2016, 19:50

bordoakapitar je napisao/la:@Streetstyle, ne imenujemo MI ovdje trenera nego ce ga imenovati uprava i u tom kontekstu sam i napisao a mi kao navijaci treba da cinimo sve da ne bude kako oni zele. To i jeste poenta mog posta a ti misli sta god hoces...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Jarane , ti si dooobro politiku umijesao u svu pricu (ne kazem da je nema al ni blizu koliko ti pricas). Drugo , problem je taj sto nas "utrpan" opasno levati. Njemu da je stalo (a garantujem da nije i za to ima puno pokazatelja) da klub ima trofeje , izlaske u evropu itd , pricala bi se druga prica. On cak nije ni pomako Dinu u periodu kada se znalo da nema nista od evrope...eto ti prvi pokazatelj da ne kazem dokaz , koliko je njemu stalo do svega. Tako ce biti i sa trenerom pa ti kontaj da mozes nesto promjeniti. U stvari mozes , i ti i svi mi...bojkot svega i svacega. Ja garantujem da je to pravo rijesenje. Jednu ili 2 tekme mogu igrati pred avaetinjski praznim kosevom...5-6 ili vise , nema sanse, kada na to dodas bojkot clanskih , bojkot godisnjih , bojkot fan shopa...tesko bi oni to izdrzali. Ima **** ultrasa po evropi pa su primjenili ovaj princip (npr Romini) , nema ih godinu na tribini kao i laziala. Kako mi trazimo da oni udaraju igrace p odjepu tako isto i njih udariti tamo gdje najvise boli

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 avg 2016, 19:50

OsmanhodzicBuco je napisao/la:**** objavio da je Petrović novi trener zelje, ne zajebaje vas niko.
pa buraz recite to ali šalit se na ovaj način krajnje glupo

ako je avaz objavio 97,5% nije tačno :thumbup:
Zip je napisao/la:
Podrzimo te u tome :lol:

Ima ovde jos jedna uvrijedjena mlada koja bi to zelila da vidi :urnebes:
ne uzbuđuj se , nisi mi toliko bitan...neka te
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 23 avg 2016, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 avg 2016, 19:51

Tariguz je objavio, sad koliko ima istine, vidjet ćemo :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 23 avg 2016, 19:52

Jel tesko vam razumit da nasa mila uprava NE ZELI petrovica??
Dzaba sanjate .
S istinom sam davno složio pakt

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 23 avg 2016, 19:53

Ode li Slavko u gurbete ja prestajem pisati na ovom forumu,sad skontajte koliko ima šanse!

Ocekujte sutra BUM i pripremite se za pisanje po k.n.m.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 23 avg 2016, 19:53

FrancescoTotti je napisao/la:Hurtic vracen u akademiju :lol:
**** troclano predsjednistvo kako ovi rotiraju :?
Juce ja reko samo se vrte u krug i on moralan
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 avg 2016, 19:53

Kad se sad zainati Tan, pa prvo postavi svog covjeka na mjesto SD i da mu da upravlja i sadtavi ekipu sa 10 milki eura..
Pa se obistini Kustina ona da cemo za 2 godine igrati grupe EL :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, Pablo11 i 26 gostiju.