FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bojler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bojler » 23 avg 2016, 17:23

Pita me stara hoces da jedes ! Mama ne jedem dok ne dodje cika Slavko

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 23 avg 2016, 17:23

Ako imaju imalo pameti i mozga uradiće sve ali baš sve da dovedu trenera koji je nama potreban i to baš u ovoj situaciji u kojoj se sad nalazimo. Uključite moždane vijuge i dovedite gorostasa na Koševo.
SLAVKO PETROVIĆ JEDAN JE OD NAS !!! :salut:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 23 avg 2016, 17:24

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ma ja bolan Ihtijarević nam je problem sada. Ne znam koji mozak njega postavi. Tjerat ćemo mi njega vrlo brzo ko i Dinu i kompanjone.
otarasiti se prelivoda
Hurticu zabraniti ulaz na Butmir
Visocana poslati kuci
Cala sportski direktor (nase dijete)
Dovesti Petrovica koji se opet nudi
procistiti upravu

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 23 avg 2016, 17:25

dajte Ćelavog molim vas!!!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 23 avg 2016, 17:25

bojler je napisao/la:Pita me stara hoces da jedes ! Mama ne jedem dok ne dodje cika Slavko
Drug, umrijet ćeš od gladi, ne do Bog. Uzmi jedi.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2016, 17:29

Mi da smo pametni bilo kome ko je imao ista sa FK Zeljeznicar bi zabranili prilaz klubu, a nama Hurtoni i Ihtijarevici se nesto pitaju, gurbetska vnago! :facepalm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 avg 2016, 17:30

KenChoo je napisao/la:Pojedinci, nemojte iznositi laži i ostale zamajavati. Ima se para za trenera. Samo molite Boga da se sutra ne dogovore sa Krunom, ako budu, gotovo je.
kako su glupi toliko da je neko van BiH prvi izbor, neko ko ne poznaje ligu....zar nije Ješićevo potcjenjivanje svega i svakoga dovoljna opomena bila...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 avg 2016, 17:30

joker90 je napisao/la:Mi da smo pametni bilo kome ko je imao ista sa FK Zeljeznicar bi zabranili prilaz klubu, a nama Hurtoni i Ihtijarevici se nesto pitaju, gurbetska vnago! :facepalm:
Samo ultra bordo-plavi! :bih:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

oldtown1990
Kontakt:

Post Postao/la oldtown1990 » 23 avg 2016, 17:30

Fkt ne znam zbog cega ste toliko zapeli za Slavka? Pa nije Mourinho. Zar stvarno mislite da ce uspjet uradit nesto sa ovim panjevima od igraca? Ako i dodje nakon par losih rezultata svi cete tjerati i njega kao sto ste i sve ostale tjerali.

Problem lezi negdje dublje. Nije moguce da bas niko od trenera ne valja. Ako se vec trazi neko moje misljenje je da Musa ne bi bio los izbor jer zna cojk znanje.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 23 avg 2016, 17:33

oldtown1990 je napisao/la:Fkt ne znam zbog cega ste toliko zapeli za Slavka? Pa nije Mourinho. Zar stvarno mislite da ce uspjet uradit nesto sa ovim panjevima od igraca? Ako i dodje nakon par losih rezultata svi cete tjerati i njega kao sto ste i sve ostale tjerali.

Problem lezi negdje dublje. Nije moguce da bas niko od trenera ne valja. Ako se vec trazi neko moje misljenje je da Musa ne bi bio los izbor jer zna cojk znanje.
Za FKS bi bio. Petrović ne bi bio dobar, a Musa bi? WTF

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 23 avg 2016, 17:33

oldtown1990 je napisao/la:Fkt ne znam zbog cega ste toliko zapeli za Slavka? Pa nije Mourinho. Zar stvarno mislite da ce uspjet uradit nesto sa ovim panjevima od igraca? Ako i dodje nakon par losih rezultata svi cete tjerati i njega kao sto ste i sve ostale tjerali.

problem je uglavnom sto uprava pravi tim
to kod Slavka nije moguce :kafa:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 23 avg 2016, 17:33

Novca se ima, a najskuplji je trener onaj koji nema iskustva i koji ne zna raditi svoj posao. Igračima se mora staviti na znanje da Uprava neupitno stoji iza trenera i njegovih odluka po cijenu da se kompletan igrački kadar raspusti ako postoje bilo kakve opstrukcije. Pa ManUtd je godinama imao jednog trenera upravo iz razloga što je trenerova bila zadnja.
Loš trener je najskuplji i to je pokazao Ješić i Hurtić (dovođenjem, raspuštanje igračkog kadra i sve na novo).

Po meni treba dovesti nekog njemačkog trenera i staviti mu naše pomoćnike (mlade sa žicom i u procesu dobijanja trenerske licence) koji će učiti zanat od stručnjaka. To je jedini ispravan put sa ulaganjem.

Moj savjet je da se odriješi kesa i daju odriješene ruke nekom njemačkom stručnjaku. Slobodni njemački stručnjaci su:
- Thomas Schaaf
- Michael Weiß
- Falko Götz
- Peter Neururer

Fino telefon u ruke, nazvati ova 4, ponuditi uslove i plan i saslušati njegove uslove i želje i odlučiti. Kad se približe stavovi, platiti mu kartu i u Sarajevu finalizirati priču.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 avg 2016, 17:37

Jeste li za to da se sutra odrzi okupljanje ispred prostorija kluba da se izvrsi pritisak na gov'na da dovedu covjeka!
Ako jeste u koliko sati predlazete da se to uradi?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 avg 2016, 17:38

Blaž Slišković je kontaktiran...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 23 avg 2016, 17:38

Vlatko Glavaš ili Muhamed Konjić :D

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 avg 2016, 17:40

Kakvi njemacki strucnjaci kakvi bakraci,sta vam je!!!
Prvo i prvo mi nemamo para da ih placamo,ne samo njih nego opcenito imalo bolje (citaj skuplje) trenere iz vana.
Drugo,zar mislite i kad bi imali para da bi neko od pobrojanih dosao na ove nase pasnjake da vodi ove bilmeze.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 avg 2016, 17:41

Diću ja kredit da plaćam Slavka, samo ga dovedite, yebem vam sjeme.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 23 avg 2016, 17:41

DenchiNL je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Pojedinci, nemojte iznositi laži i ostale zamajavati. Ima se para za trenera. Samo molite Boga da se sutra ne dogovore sa Krunom, ako budu, gotovo je.
kako su glupi toliko da je neko van BiH prvi izbor, neko ko ne poznaje ligu....zar nije Ješićevo potcjenjivanje svega i svakoga dovoljna opomena bila...
Tuga, ne znam šta više napisati. Ganjaju Jurčića, kojeg čitava Hrvatska podjebava i kojeg niko ne shvata ozbiljno, a sjajan trener je nadohvat ruke, samo da ga kontaktiraš. Dajem ruku da bi napokon gledali pravo Sarajevo. Džaba, glupani isto kao da rade namjerno, **** li im najmilije.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 23 avg 2016, 17:43

KenChoo je napisao/la:
bojler je napisao/la:Pita me stara hoces da jedes ! Mama ne jedem dok ne dodje cika Slavko
Drug, umrijet ćeš od gladi, ne do Bog. Uzmi jedi.
Polit se benzinom i zapalit se u kancelarijama tamo nece nas vise ****

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 23 avg 2016, 17:43

Ukoliko nisi Slavko Petrovic ne dolazi, ukoliko dodjes odlazi!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bosnas_, mosarajvosa83, r3m1 i 37 gostiju.