Ako bude tacno ja odo u indiju trazit mir sa sobom kod onih budista, yebo ovo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
doći će do jednog riješenja iz ove tvoje rečenice to je 100%...KenChoo je napisao/la:Ako mi se ne ostvari želja za Slavku, ja odmaram od Sarajeva dok ne odu ovi mufloni iz kluba.
Ako ode Slavko tamo, onda ocekuj novog Hurtu na nasoj klupi. Lagano upaliti stream domace tekme, kupiti vopi i cips, umjesto sto bih trosio pare da gledam blamaze protiv ekipa koje postoje 5-6 godina! Pa nek Majkl mater svoju zove na Kosevo i pise, IDEEMO SVI SVI SVII!!FrancescoTotti je napisao/la:Lobotomci pricaju da su kaparisali Slavka
Musa je njihov novi trener, još samo neki detalji.FrancescoTotti je napisao/la:Lobotomci pricaju da su kaparisali Slavka
Ma samo Slavko da stigne, ostalo me ne zanima.DenchiNL je napisao/la:doći će do jednog riješenja iz ove tvoje rečenice to je 100%...KenChoo je napisao/la:Ako mi se ne ostvari želja za Slavku, ja odmaram od Sarajeva dok ne odu ovi mufloni iz kluba.
doće nama naš zlatni BudaFrancescoTotti je napisao/la:Lobotomci pricaju da su kaparisali Slavka
I ja odustajem definitivno ako ne dodje ćelo, ne mogu vise...joker90 je napisao/la:Ako ode Slavko tamo, onda ocekuj novog Hurtu na nasoj klupi. Lagano upaliti stream domace tekme, kupiti vopi i cips, umjesto sto bih trosio pare da gledam blamaze protiv ekipa koje postoje 5-6 godina! Pa nek Majkl mater svoju zove na Kosevo i pise, IDEEMO SVI SVI SVII!!FrancescoTotti je napisao/la:Lobotomci pricaju da su kaparisali Slavka
KenChoo je napisao/la:Prednosti angažovanja Slavke Petrovića, mana nema, ako neko zna koju nek napiše, ja je ne vidim. Prednosti:
- Autoritet među igračima
- Strog, ne voli balerinice
- Pametan, intelektualac
- Taktičar
- Zahtjeva odriješene ruke oko ekipe
- Fudbalski znalac općenito
- Sjajni i teški treninzi
- Perfekcionista (vodi bilješke oko svega, sjajno analizira)
- Predan svom poslu u potpunosti (nakon osvajanje kupa, pola sata bio na proslavi, pa se vratio u svoju kancelariju)
- Voli, cijeni i poštuje Fudbalski klub Sarajevo
- Vole ga navijači i daju mu svoj glas, što je mnogo bitno
- Zna pričati što je kod nas jako bitno
- Fin i obrazli čovjek
- Odmah bi pristao na ponudu, samo KONTAKT
Treba istaći da će sada reprezentativna pauza i da bi Slava imao vremena da posloži i uvede svoj sistem rada.
Ima još mnogo toga, ali eto ukratko. Pomozi nam Bože naš, jednom nas usreći. Samo hoćemo da rahat gledamo i uživamo u igrama naše svetinje, ne tražimo puno, samo to. Molim te Bože usliši nam naše želje da Slavko Petrović sjedne na našu klupu i tako bude naše najveće pojačanja. Pomozi nam Bože da propadu pregovori sa svim drugim kandidatima i da vidimo Slavku na predstavljanju, što je brže moguće. Pomozi nam Bože i zaveži ruke lopovima u upravi da dovedu neku ublehu kao što je tradicija postala. Pomozi nam Bože da napokon vidimo sunce iznad Koševa i da slavimo. Amin!
Otisli mu: Hodzic, Memisevic, Secerovic, Lazic, Avdukic itd, a Radnik opet solidan. Hurton bi ispao vec sad da vodi jednu takvu ekipu! SLAVKO ILI NISTA!!paulus je napisao/la:"Da budem iskren nije me niko još kontaktirao, niti sam šta dogovorio. Moj ugovor sa Radnikom važi još dvije godine, ali ako se nešto desi, mogao bih otići. Kako i zbog čega, ne bih želio govoriti", podvukao je Petrović.
Eto debili iz uprave covjek je napravio sa Radnikom sto vi niste mogli sa Sarajevom . i prodali mu sve al evo opet pobjedjuje rasturio Vitez . a igracki kadar mu nista nije bolji od nasih invalida .
ma tako smo govorili i pred početak sezone, napravit će sve da se iskupe navijačima, a oni pogledaj evo kako su krenuli sezonu...socrates je napisao/la:KenChoo je napisao/la:Prednosti angažovanja Slavke Petrovića, mana nema, ako neko zna koju nek napiše, ja je ne vidim. Prednosti:
- Autoritet među igračima
- Strog, ne voli balerinice
- Pametan, intelektualac
- Taktičar
- Zahtjeva odriješene ruke oko ekipe
- Fudbalski znalac općenito
- Sjajni i teški treninzi
- Perfekcionista (vodi bilješke oko svega, sjajno analizira)
- Predan svom poslu u potpunosti (nakon osvajanje kupa, pola sata bio na proslavi, pa se vratio u svoju kancelariju)
- Voli, cijeni i poštuje Fudbalski klub Sarajevo
- Vole ga navijači i daju mu svoj glas, što je mnogo bitno
- Zna pričati što je kod nas jako bitno
- Fin i obrazli čovjek
- Odmah bi pristao na ponudu, samo KONTAKT
Treba istaći da će sada reprezentativna pauza i da bi Slava imao vremena da posloži i uvede svoj sistem rada.
Ima još mnogo toga, ali eto ukratko. Pomozi nam Bože naš, jednom nas usreći. Samo hoćemo da rahat gledamo i uživamo u igrama naše svetinje, ne tražimo puno, samo to. Molim te Bože usliši nam naše želje da Slavko Petrović sjedne na našu klupu i tako bude naše najveće pojačanja. Pomozi nam Bože da propadu pregovori sa svim drugim kandidatima i da vidimo Slavku na predstavljanju, što je brže moguće. Pomozi nam Bože i zaveži ruke lopovima u upravi da dovedu neku ublehu kao što je tradicija postala. Pomozi nam Bože da napokon vidimo sunce iznad Koševa i da slavimo. Amin!![]()
![]()
![]()
E,u ovome je cijela poenta zasto nije pozeljan njima,ali "moraju" racunati i na nas,nece biti mirni ako nam se sad ne sagnu
Baš nuđenje. Kod Radnika je ljetos otišlo 13 igrača, od kojih nekoliko važnih iz prvih 11 (Hodžić, Šećerović, Memišević, Lazić...), a došlo njih sedam. I opet Radnik dobro igra, jeste da su lošije počeli, ali se vraćaju. Ja stojim iza svog mišljenja, trener je pola tima, kad imaš dobrog trenera, sve je mnogo lakše. Čovjek sa Radnikom kup osvojio, to dokazuje veličinu.paulus je napisao/la:"Da budem iskren nije me niko još kontaktirao, niti sam šta dogovorio. Moj ugovor sa Radnikom važi još dvije godine, ali ako se nešto desi, mogao bih otići. Kako i zbog čega, ne bih želio govoriti", podvukao je Petrović.
Eto debili iz uprave covjek je napravio sa Radnikom sto vi niste mogli sa Sarajevom . i prodali mu sve al evo opet pobjedjuje rasturio Vitez . a igracki kadar mu nista nije bolji od nasih invalida .
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, GradKamena2, hase73, mnon46, OzmoodPinglewood, skoJaa i 46 gostiju.