FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 avg 2016, 16:10

Lobotomci pricaju da su kaparisali Slavka :D

Ako bude tacno ja odo u indiju trazit mir sa sobom kod onih budista, yebo ovo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 23 avg 2016, 16:11

Ako mi se ne ostvari želja za Slavku, ja odmaram od Sarajeva dok ne odu ovi mufloni iz kluba.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 avg 2016, 16:12

A najblizi klupi jeeeee:

Slobodan Starcevic, Krupa. Hvala.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 avg 2016, 16:12

KenChoo je napisao/la:Ako mi se ne ostvari želja za Slavku, ja odmaram od Sarajeva dok ne odu ovi mufloni iz kluba.
doći će do jednog riješenja iz ove tvoje rečenice to je 100%...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2016, 16:14

FrancescoTotti je napisao/la:Lobotomci pricaju da su kaparisali Slavka :D

Ako ode Slavko tamo, onda ocekuj novog Hurtu na nasoj klupi. Lagano upaliti stream domace tekme, kupiti vopi i cips, umjesto sto bih trosio pare da gledam blamaze protiv ekipa koje postoje 5-6 godina! Pa nek Majkl mater svoju zove na Kosevo i pise, IDEEMO SVI SVI SVII!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 23 avg 2016, 16:14

Musa je njihov novi trener, još samo neki detalji.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 23 avg 2016, 16:17

DenchiNL je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Ako mi se ne ostvari želja za Slavku, ja odmaram od Sarajeva dok ne odu ovi mufloni iz kluba.
doći će do jednog riješenja iz ove tvoje rečenice to je 100%...
Ma samo Slavko da stigne, ostalo me ne zanima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 avg 2016, 16:19

doće nama naš zlatni Buda :D :urnebes: :pray: :pray:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 23 avg 2016, 16:20

čala je moja opcija

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 avg 2016, 16:20

Nabijem vas na tuki sve koji omalovazavate nase legende!
Susic kao trener tu bi se dvoumio i vjerovatno bi rekao NE, ali Susic kao sportski direktor ili predsjednik definitivno DA!

Volio bi da Slavko potpise on mi je u najuzem izboru zajedno sa Hadzibegicem, ali dok su god ovi mufloni u upravi bojim se, da nema od toga nista. Kako ce onda dovoditi tal igrace i kako ce prati novac?? UPRAVA NAPOLJE! OSTATAK STRUCNOG STABA NAPOLJE!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 avg 2016, 16:20

joker90 je napisao/la:

Ako ode Slavko tamo, onda ocekuj novog Hurtu na nasoj klupi. Lagano upaliti stream domace tekme, kupiti vopi i cips, umjesto sto bih trosio pare da gledam blamaze protiv ekipa koje postoje 5-6 godina! Pa nek Majkl mater svoju zove na Kosevo i pise, IDEEMO SVI SVI SVII!!
I ja odustajem definitivno ako ne dodje ćelo, ne mogu vise...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 23 avg 2016, 16:22

Ne moze Slavko biti nikako... Nama trener jer je to stručnjak koji će njima u upravi postavit svoje principe a to njima ne odgovara nema namještenja utakmica nema dovodjenja koga oni hoće i tako u nedogled tako da ništa od Slavka sto posto...

Sent from my C6603 using Tapatalk

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 23 avg 2016, 16:23

KenChoo je napisao/la:Prednosti angažovanja Slavke Petrovića, mana nema, ako neko zna koju nek napiše, ja je ne vidim. Prednosti:

- Autoritet među igračima
- Strog, ne voli balerinice
- Pametan, intelektualac
- Taktičar
- Zahtjeva odriješene ruke oko ekipe
- Fudbalski znalac općenito
- Sjajni i teški treninzi
- Perfekcionista (vodi bilješke oko svega, sjajno analizira)
- Predan svom poslu u potpunosti (nakon osvajanje kupa, pola sata bio na proslavi, pa se vratio u svoju kancelariju)
- Voli, cijeni i poštuje Fudbalski klub Sarajevo
- Vole ga navijači i daju mu svoj glas, što je mnogo bitno
- Zna pričati što je kod nas jako bitno
- Fin i obrazli čovjek
- Odmah bi pristao na ponudu, samo KONTAKT

Treba istaći da će sada reprezentativna pauza i da bi Slava imao vremena da posloži i uvede svoj sistem rada.

Ima još mnogo toga, ali eto ukratko. Pomozi nam Bože naš, jednom nas usreći. Samo hoćemo da rahat gledamo i uživamo u igrama naše svetinje, ne tražimo puno, samo to. Molim te Bože usliši nam naše želje da Slavko Petrović sjedne na našu klupu i tako bude naše najveće pojačanja. Pomozi nam Bože da propadu pregovori sa svim drugim kandidatima i da vidimo Slavku na predstavljanju, što je brže moguće. Pomozi nam Bože i zaveži ruke lopovima u upravi da dovedu neku ublehu kao što je tradicija postala. Pomozi nam Bože da napokon vidimo sunce iznad Koševa i da slavimo. Amin!
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

E,u ovome je cijela poenta zasto nije pozeljan njima,ali "moraju" racunati i na nas,nece biti mirni ako nam se sad ne sagnu :salut:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 23 avg 2016, 16:24

"Da budem iskren nije me niko još kontaktirao, niti sam šta dogovorio. Moj ugovor sa Radnikom važi još dvije godine, ali ako se nešto desi, mogao bih otići. Kako i zbog čega, ne bih želio govoriti", podvukao je Petrović.

Eto debili iz uprave covjek je napravio sa Radnikom sto vi niste mogli sa Sarajevom . i prodali mu sve al evo opet pobjedjuje rasturio Vitez . a igracki kadar mu nista nije bolji od nasih invalida .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2016, 16:26

paulus je napisao/la:"Da budem iskren nije me niko još kontaktirao, niti sam šta dogovorio. Moj ugovor sa Radnikom važi još dvije godine, ali ako se nešto desi, mogao bih otići. Kako i zbog čega, ne bih želio govoriti", podvukao je Petrović.

Eto debili iz uprave covjek je napravio sa Radnikom sto vi niste mogli sa Sarajevom . i prodali mu sve al evo opet pobjedjuje rasturio Vitez . a igracki kadar mu nista nije bolji od nasih invalida .
Otisli mu: Hodzic, Memisevic, Secerovic, Lazic, Avdukic itd, a Radnik opet solidan. Hurton bi ispao vec sad da vodi jednu takvu ekipu! SLAVKO ILI NISTA!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 avg 2016, 16:28

Otvorite svoj lični mail;
Idite na nova poruka;
U polje za primaoce stavite [email protected];[email protected];
U naslovu poruke stavite POSLJEDNJA MOLBA;
U sadržaj poruke SLAVKO PETROVIĆ.

Pošaljite. :salut:
Samo Saraj'vo.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 avg 2016, 16:28

socrates je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Prednosti angažovanja Slavke Petrovića, mana nema, ako neko zna koju nek napiše, ja je ne vidim. Prednosti:

- Autoritet među igračima
- Strog, ne voli balerinice
- Pametan, intelektualac
- Taktičar
- Zahtjeva odriješene ruke oko ekipe
- Fudbalski znalac općenito
- Sjajni i teški treninzi
- Perfekcionista (vodi bilješke oko svega, sjajno analizira)
- Predan svom poslu u potpunosti (nakon osvajanje kupa, pola sata bio na proslavi, pa se vratio u svoju kancelariju)
- Voli, cijeni i poštuje Fudbalski klub Sarajevo
- Vole ga navijači i daju mu svoj glas, što je mnogo bitno
- Zna pričati što je kod nas jako bitno
- Fin i obrazli čovjek
- Odmah bi pristao na ponudu, samo KONTAKT

Treba istaći da će sada reprezentativna pauza i da bi Slava imao vremena da posloži i uvede svoj sistem rada.

Ima još mnogo toga, ali eto ukratko. Pomozi nam Bože naš, jednom nas usreći. Samo hoćemo da rahat gledamo i uživamo u igrama naše svetinje, ne tražimo puno, samo to. Molim te Bože usliši nam naše želje da Slavko Petrović sjedne na našu klupu i tako bude naše najveće pojačanja. Pomozi nam Bože da propadu pregovori sa svim drugim kandidatima i da vidimo Slavku na predstavljanju, što je brže moguće. Pomozi nam Bože i zaveži ruke lopovima u upravi da dovedu neku ublehu kao što je tradicija postala. Pomozi nam Bože da napokon vidimo sunce iznad Koševa i da slavimo. Amin!
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

E,u ovome je cijela poenta zasto nije pozeljan njima,ali "moraju" racunati i na nas,nece biti mirni ako nam se sad ne sagnu :salut:
ma tako smo govorili i pred početak sezone, napravit će sve da se iskupe navijačima, a oni pogledaj evo kako su krenuli sezonu...

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 23 avg 2016, 16:31

paulus je napisao/la:"Da budem iskren nije me niko još kontaktirao, niti sam šta dogovorio. Moj ugovor sa Radnikom važi još dvije godine, ali ako se nešto desi, mogao bih otići. Kako i zbog čega, ne bih želio govoriti", podvukao je Petrović.

Baš nuđenje. Kod Radnika je ljetos otišlo 13 igrača, od kojih nekoliko važnih iz prvih 11 (Hodžić, Šećerović, Memišević, Lazić...), a došlo njih sedam. I opet Radnik dobro igra, jeste da su lošije počeli, ali se vraćaju. Ja stojim iza svog mišljenja, trener je pola tima, kad imaš dobrog trenera, sve je mnogo lakše. Čovjek sa Radnikom kup osvojio, to dokazuje veličinu.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 23 avg 2016, 16:34

Ma Slavko izgleda ode preko Miljacke...
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 avg 2016, 16:37

Neko napisa "neće Ćelo Bekića naučiti kako da centrira", možda neće, ali će mu dati zadatke koje procjeni da ovaj može ispuniti, možda to neće biti centriranje nego nešto drugo, sa kvalitetnim trenerom igrači samo treba upute da prate.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, n0dix, siroliver69, Vanja8, zagorski i 59 gostiju.