FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kodro otpao 100% Nije uospte zelio da raztgovoara. Janjos,Juricic ili Jovic !
Max Allegri
-
- Kontakt:
E cuj Kruno Juricic?!?!

Fala Bogu pa ima još pametnih ljudi koji hoće Slavku Petrovića, fala Bogu. Najveći problem je to što bi ovi debili najradije postavili nekog sa kim mogu upravljati. Vjerujem da bi oni i Uščuplića vratili, da nema navijača.
Moja bruda Slava se bukvalno nudi, nema dalje znači, još samo da uputi molbu da ga dovedu. Kud se ja nešto ne pitam, moj brudoni Slava bi sutra bio predstavljen.

Moja bruda Slava se bukvalno nudi, nema dalje znači, još samo da uputi molbu da ga dovedu. Kud se ja nešto ne pitam, moj brudoni Slava bi sutra bio predstavljen.

ama nisam ni ja za papeta da nam bude trener samo sam misljenja da ne cijenimo svoje dovoljno,a oni onog mladjeg Osima dizu u zvijezde ko da se on plasirao sa repkom na svjetsko,moja iskrena zelja je Slavko Petrovic al stah me sve dok su Edis,Elvir i ostala kompanija u klubu mi ne mozemo napredovat kao klub u svim strukturama kluba,katastrofalnim PRO trenerima gubimo i ono malo taLenta.evo npr Radovac (samo na trenutke pokazuje svoj raskosni talenat) Mihojevic(da je Kodro ostao taj momak bi sada bio stub odbrane i neizostovan clan prve postave) Kadusic(strasan potencijal,samo treba pravi trener siguran sam) ali kako kad niko nece da dodje u klub koji nema vizije,strategije,plaan razvoja,napretka,ciljeva,
UPRAVA NAPOLJE,SVI DO JEDNOG!!!
UPRAVA NAPOLJE,SVI DO JEDNOG!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
**** ih Kurcic !
Razligu i ti i Kodro.Mig_Mig je napisao/la:Kodro otpao 100% Nije uospte zelio da raztgovoara. Janjos,Juricic ili Jovic !
Sletio u Sarajevo prošli četvrtak da im kaže da neće da razgovara.
Ja bi ove bombaše kažnjavao isto kao psovače.
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Što se tiče imena koja su raspoloživa a volio bih da preuzmu klupu:
1. Janjoš
2. Petrović
3. Sušić
Samo da nam ne uvale opet nekog neukog,plavog trenera,licence bez...
1. Janjoš
2. Petrović
3. Sušić
Samo da nam ne uvale opet nekog neukog,plavog trenera,licence bez...
ko god dodje ide njemu otkaz prije derbija i zapadnog mostara izuzev slavka sa njim bi raja se strpila do kraja sezone !!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kaže Slavko da može raskinuti ugovor svoj za ss.ba .
To je bitna informacija.
To je bitna informacija.
Furas me da su imali obraza zvati Kodru opet ? - Jurcic 100 % ima se para daj da potrosimo na novu ublehuMig_Mig je napisao/la:Kodro otpao 100% Nije uospte zelio da raztgovoara. Janjos,Juricic ili Jovic !
Pyro is not a crime !
Kakav ljudi Janjoš.. Vidim da neki hoće Sušića, ali ja ga realno ne bih. Imam puno poštovanje prema Saji, igračina je bio nema šta, ali on je kao trener slab, to je činjenica. Nije strog, a nema ni neku taktiku.
Pokrenuti peticiju za Slavku.
Pokrenuti peticiju za Slavku.
Petrović mora biti prva opcija.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa covjek se nudi na tacni doslovno.... Ako ga ne zaposle ili jos gore ako ode komsinicama treba im pocet palit auta mamu im yebem !!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
jedino rješenje koje ima smisla trenutno je Slavko Petrović, zna ligu i stručan ne treba se navikavat a kakav je radoholičar nadoknadiće sve nepoznanice u pauzama, ovo je takozvani "no brainer" i mogli bi izvući i trofej iz ove sezone ako nam se posreći (preko kupa) ali ako smo limitirani finansijski doće neko tipa Barbarez ili neki drugi početnik....
fol je što raja ovdje mrzi šuplju i brzo to provali....ako ne znaš to se vidi i izbija ti iz svake pore....
fol je što raja ovdje mrzi šuplju i brzo to provali....ako ne znaš to se vidi i izbija ti iz svake pore....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Eno Petrović kaže da može raskinuti ugovor s Radnikom.Ako ga sad ne dovedu,yebo ti onda ove budale
ako ode Petrović u Želju mislim da nemaju pojma šta će im se desiti...ovo dosad je dječija igra....njihova glupost to stavlja u realan domen....MaroonKrajina je napisao/la:Eno Petrović kaže da može raskinuti ugovor s Radnikom.Ako ga sad ne dovedu,yebo ti onda ove budale
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Treba im glave počet skidat sa ramena ako ga sad ne dovedu.MaroonKrajina je napisao/la:Eno Petrović kaže da može raskinuti ugovor s Radnikom.Ako ga sad ne dovedu,yebo ti onda ove budale

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Samo neko ko zna "OSOVATI", biti strog, povrh svega i namazan..
Bez strogoce mozemo qurcu svirati.
Bez strogoce mozemo qurcu svirati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.