FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ALI SLAVKO JE LJUBIO KOKARDU NA GROBU DRAŽE MIHAJLOVIĆA, IMA SLIKA.
Šalim se.
Još sinoć sam se ubjeđivao sa ljudima da nema šanse da Slavko dođe radi ugovora i to, ali kako vrijeme odmiče sve nešto mislim da su ovi šupci iz uprave spremni dati para koliko treba samo da ga popuše navijačima što sočnije. Šta ti je ljubav prema stolici, pa ona nema granica.
I to tjeranje Hurtića iz kluba vam je totalni ****. Čovjek je sasvim solidan trener za mlađe kategorije. Nije on uopšte toliko loš koliko se percepcija stvorila o njemu od početka jednostavno jer su navijači razočarani jer je ostao umjesto da dođe Slavko na početku sezone.
Hurtić je samo jedan u nizu žrtvene janjadi, malo mi sjašite sa leđa. Ima puno odgovornijih od njega.
Šalim se.
Još sinoć sam se ubjeđivao sa ljudima da nema šanse da Slavko dođe radi ugovora i to, ali kako vrijeme odmiče sve nešto mislim da su ovi šupci iz uprave spremni dati para koliko treba samo da ga popuše navijačima što sočnije. Šta ti je ljubav prema stolici, pa ona nema granica.
I to tjeranje Hurtića iz kluba vam je totalni ****. Čovjek je sasvim solidan trener za mlađe kategorije. Nije on uopšte toliko loš koliko se percepcija stvorila o njemu od početka jednostavno jer su navijači razočarani jer je ostao umjesto da dođe Slavko na početku sezone.
Hurtić je samo jedan u nizu žrtvene janjadi, malo mi sjašite sa leđa. Ima puno odgovornijih od njega.
- Alen Škoro
- Kontakt:
njima valja OSIM ijedan i drugi,njima valja Miso Smajlovic,njima valja Refik Sabandzovic nama ne valja PAPE,ne valja Cala,ne valja HUSREF,ne valja Muzurovic,ee moja braco po boji
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kad ovoliko ocekujemo Petrovica jedva cekam da postave nekog svog poltrona pa da se opet syebemo kao onaj dan kad su hurtica postavili .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Zadnje kvalifikacije očigledno da nakon onog što im je uradio na SP (slučaj Ibričić). Džekica i Spaha su odlučili da mu zagorčaju život na klupi, kad pogledaš kako su igrali te utakmice, više nego očigledno je bilo stanje.Pantelija je napisao/la:
ledesma, pa tta bi onda ove kvalifikacije zadnje? sta bi ono sa slovacima,d a ej hajro ne raspali sa 30 opet baraz![]()
po meni nije treneer za nas i to je to
Ista situacija, zašto je Džeko kasnio na okupljanje reprezentacije, krivo mu bilo što je Hajrović bio pozvan, i to baš pred te dvije utakmice sa Slovačkom.
Naravno, imaš svoje mišljenje, ali Papeta stavljati u rang sa Hurtićem nema smisla.

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Draza nema grob, tacnije ne zna se gdje je hahaALI SLAVKO JE LJUBIO KOKARDU NA GROBU DRAŽE MIHAJLOVIĆA, IMA SLIKA.
Šalim se.

Valja i Čala, valja i Hus, valja i Muzurović, ali Pape ne valja (kao trener).
U čemu je ba problem? To je isto kao da staviš Pelea za trenera Santosa. Pa ispali bi u treću ligu a frajer bio najbolji fudbaler na svijetu.
Odgovorno tvrdim da je na klupi repke imao više sreće nego pameti (Atina, Žilina, Kaunas).
Nije sad bitno, hajde...
U čemu je ba problem? To je isto kao da staviš Pelea za trenera Santosa. Pa ispali bi u treću ligu a frajer bio najbolji fudbaler na svijetu.
Odgovorno tvrdim da je na klupi repke imao više sreće nego pameti (Atina, Žilina, Kaunas).
Nije sad bitno, hajde...
Ljudi ba Slavko da pristane ne trebaš ga otkupljivat, lik jednostavno da da otkaz i dođe za 0 maraka u naš klub.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Baš, hahahahaFrancescoTotti je napisao/la:Kad ovoliko ocekujemo Petrovica jedva cekam da postave nekog svog poltrona pa da se opet syebemo kao onaj dan kad su hurtica postavili .
ps. moja želja, ali tek na zimu http://www.transfermarkt.de/aleksandar- ... ainer/4183
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Locust je napisao/la:Valja i Čala, valja i Hus, valja i Muzurović, ali Pape ne valja (kao trener).
Nije sad bitno, hajde...
+1

@Totti, i ja se tacno bojim jos jedne samarcine, ono brutalne!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da ubijemo vrijeme, hajmo baciti prognozu kad ce se Zorica javiti.
1. Prije samog izbora trenera.
2. Nakon izbora.
3. Nekad u toku dana sa lobiranjem za Uscuplica.
1. Prije samog izbora trenera.
2. Nakon izbora.
3. Nekad u toku dana sa lobiranjem za Uscuplica.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nece Dzeno vise nikad biti trener prvog tima.Benjolos je napisao/la:I ko je sada zamjena za Hurtica, hoce li doc taj novi trener do slj. kola?
Ja imam neki predosjecaj da ce nas o5 voditi Dzenan Uščuplić..
Ja mislim da bi Slavko na rukama dosao,dog.bi se on vec s Mladenom oko ugovora,samo ga neko treba zvati,kontaktirati 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
a vrlo ružno bi bilo da mu raja pođe psovati na stadionu gdje je on čuda pravio.....Locust je napisao/la:Valja i Čala, valja i Hus, valja i Muzurović, ali Pape ne valja (kao trener).
Nije sad bitno, hajde...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sto se mene tice, Papetu su uvijek vrata kluba otvorena. Ja bih bio ZA da njega postave za trenera.
Sto se Slavke tice, budala je ako sad prihvati da vodi ekipu, kad mu vec ljetos nisu dali.
Sto se Slavke tice, budala je ako sad prihvati da vodi ekipu, kad mu vec ljetos nisu dali.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma ako dodje neko poznato ime na trenersku poziciju, ja cu halaliti ovu sezonu jer je tesko ocekivati da neko uskoci i da sa tudjim igracima ostvari neki rezultat. S obzirom kakva nam je trenutno situacija u klubu, bas se pitam ko ima dovoljno muda da prihvati ovaj posao.
ZZ
Nemojte vise spominjati petrovica jer on ne dolazi trener ce nam biti covjek kojeg niste ni sanjali i da ima profi licencu
Dođi Slavkoooooooooo
PS Malo više poštovanja prema Safetu Sušiću!
PS Malo više poštovanja prema Safetu Sušiću!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ma kruno kurcic ide sad na red
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
da pogodim frišku licencu, amater, treba prve trenerske korake na nama da uči, da se upoznaje sa ligom i timovima?fks74 je napisao/la:Nemojte vise spominjati petrovica jer on ne dolazi trener ce nam biti covjek kojeg niste ni sanjali i da ima profi licencu
zvuči kao naš trener definitivno

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače