Isti sam ti i samLocust je napisao/la:Ako Pape dođe za trenera mene stadion neće vidjeti dok je on na klupi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Isti sam ti i samLocust je napisao/la:Ako Pape dođe za trenera mene stadion neće vidjeti dok je on na klupi.
Ako si mogao ovog sluntu gledat sto njega neLocust je napisao/la:Ako Pape dođe za trenera mene stadion neće vidjeti dok je on na klupi.
Jasta drug, obogatih se na Akademiji i jos me placa Hurtic i ostali.ledesma je napisao/la:I da digle su Tanove pare akademiju, a da su bili stručni ljudi sad bi možda gledali drugog Cimirota a ne ublehe poput Mikela i Četkovića...Conscious je napisao/la: Ti si onaj koji pise da se uzimaju pare za djecu u Akademiji.
Moze li par imena te djece za koje je placeno da budu u Akademiji, cisto da te ozbiljnije shvatim?
Po meni, sva ova djeca zasluzuju da budu tu, ali eto, da vidim hoces li me prosvijetliti.
Da znam, ali ne bi nikad zbog te djece javno govorio o imenima, samo ti kažem da ima, a ne tjeram te da vjeruješ...
A haman ti bolje znaš, čim se toliko boriš za svog stručnjaka, možda pokušavaš da mu spasiš karijeru u akademiji, znate obojica gdje su lahke pare?
Prvo nema od ovog nista a drugo ko kaze da ovi mogu zajedno funkcionisati . treba nam sef parade koji ce izabrati prave ljude a koje taj sef e to nebi znao reci .Alen Škoro je napisao/la:Slavko Petrović, Mehmed Janjoš, Semjon Milošević, Faruk Hadžibegić, Safet Sušić
.. i redom
trener, šef akademije, skaut, direktor, predsjednik
Svijet je lijep kada sanjamo.
kakvu bolan odstetu sviju ti, koliko ti pratis fudbal?fico je napisao/la:Znači Janjoš je nasljednik, pošto Vlado ode u Borac, a da Kusturica isplati odštetu za trenera koji želi imati odriješene ruke, nema šanse.
FrancescoTotti je napisao/la:Jedni svoju legendu kuju u zvijezde, drugi svoju ismijavaju...
JEDAN JE PAPE!
Brate moj ako imas imalo srca nemoj Calu medju ove hijenehilmo je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Jedni svoju legendu kuju u zvijezde, drugi svoju ismijavaju...
JEDAN JE PAPE!
![]()
![]()
Mehmed Janjoš!!!