FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ramsey16
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ramsey16 » 23 avg 2016, 14:17

Eto papeta da zavrsi sto su ovi zapoceli

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 23 avg 2016, 14:17

I Bog danas place za Hurticem ( tobeyarabi )

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 23 avg 2016, 14:17

fico je napisao/la:
Conscious je napisao/la:
fico je napisao/la:Vi zelite da u akademiji radi neko ko ne zna sta mu se desava sa ekipom. Njegov je problem sto nema licencu i sto nema znanje. Radi on u k.urcu dobar poso u akademiji. Gdje su ti i graci iz akademije? Zasto nema Mujagica, nije sigurno losiji od Novakovica. Zasto nema Vazde nije sigurno losiji od Cetkovica. Ako Pjaca i Rog mogu igrat na EP protiv Spanije sto Hadzic Nedim ne moze igrat protiv Krupe i slicnih ekipa. Nije sigurno losiji od Amera Instagram Bekica.
Ko ce sjediti na klupi, pitate se? Hadzibegic, Petrovic... Ima toliko ljudi koji su profesionalci, koji vole Sarajevo, koji imaju licencu i znanje.
HOCEMO BORDO ASOVE U KLUBU!
Pa o ovome pricam.
Dobri igraci su u Akademiji.
Ko ih je doveo, ko je ustrojio Akademiju?

Ma nama nista ne valja, ok, nije za sefa strucnog staba, ali mu se osporava sve.

A listom se prozivaju clanovi Uprave od strane navijaca. Nemam ja nista protiv toga da odu, ali bi bilo lijepo cuti/procitati koga bi to navijaci postavili na ta mjesta.
Dosadilo je samo prozivanje, bez konstruktivnih prijedloga.
Ma gdje su ti igraci u prvom timu??? Akademija sluzi za proizvodnju igraca!!! Boli me kyrac sto osvajaju neke turnire po sloveniji i ceskoj, ako ih nema u prvon timu. Gdje su akademci u prvom timu??? Samo Kadusic i Mihojevic a i oni po malo igraju.
Koga god navijaci predloze ti iati navijaci se optuze da su placenici. Cudo me niko nije optuzio da me Hadzibegic il neko drugi placa da ovo pisem.
GOCEMO BORDO ASOVE U KLUBU !!!
NE ZELIMO BIVSE IGRACE ZELJEZNICARA !!!
Pa ocito je da obojica mislimo da su trebali dobiti priliku u prvom timu.
Sto, po meni, pokazuje da nije Akademija losa, ima dobre igrace, ali da je rad s prvim timom los, pa ne dobijaju priliku.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 23 avg 2016, 14:20

Ma ja bih u ovom trenutku najvise volio da to bude Slavko,jer trenutno je najbolje rjesenje,a ni Cala nije lose rjesenje :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 23 avg 2016, 14:21

JavierBosnia je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Kompletna garnitura ljudi treba da ode. Ne može jedan Hasančić raditi u klubu ni ko čistačica, s obzirom da ne zna sastaviti prostu rečenicu. Ili jedan Ihtjarević kojem na čelu piše error. Ili jedan Avdić, zatim šef akademije itd itd. Ja ne znam ko ove intelektualne čobane okupi u klub.
Koga umjesto njih?
Za početak pismene ljude koji imaju fond riječi veći od broja sedam. A ne k'o Dženo, Hasančić, Ihtijarević itd.
To mene pojede.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 23 avg 2016, 14:22

Ja ne mogu vjerovati da su ovoliki bilmezi. Ja da se pitam, odmah sutra bi put Bijeljine. Sjeo, porazgovarao s čovjekom i vidio može li kako ugovor raskinuti. Ako ne uspije, onda izdvojiti pare, nisu to sad neke pare. Nadohvat ruke imamo sjajnog stručnjaka, a oni se uhvatili Krune, **** im on sve. Slavko se već nekoliko puta nudio, samo što još nije rekao molim vas dovedite me, a ovi naši bilmezi ništa, mogli su ga dovesti ljetos free i sad bi bili među prva dva, dajem glavu.

Znam da sam i Boga i naroda smorio, ali sve mislim dovest će ga. Najbolje rješenje je Slavko, čovjek koji je i autoritet među igračima, strog, pametan, fudbalski znalac, obrazli čovjek što bi se reklo i na kraju, voli, cijeni i poštuje FK Sarajevo što je dokazao milion puta svojim izjavama. Znam da je rekao da bi sa ovakvom ekipom Sarajeva lagano osvojio titulu. Nakon što je s Radnikom osvojio kup, na slavlju je bio samo pola sata, a onda se vratio u svoju kancelariju i nastavio raditi. Ima žestoke analize (nekoliko puta analizira protivnika), sve bilježi, piše... Učio je od švaba. To je jedini čovjek koji bi šutao ove naše pojedine zvjezdice, nabio ih snagom, naučio taktiku i fudbal, a da ne pričam kako poznaje našu ligu. Niko se ne bi njemu mogao miješati u posao, dovoditi ublehe neke, zahtijevao bi odriješene ruke.

Ja ruku dajem da bi ove sezone pod palicom Slavke glat osigurali Evropu, a da je došao ljetos, borili bi se za titulu. Samo SLAVKO PETROVIĆ i niko drugi. :pray:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 avg 2016, 14:22

Conscious je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
Conscious je napisao/la:[
Pa ko je podigao Akademiju nego on?
Covjek nije za trenera prvog tima, ali sta Akademiji fali?
Okuplja djecu iz cijele BiH, imaju dobre rezultate, i nema nikakvih dokaza da se uzimaju pare, upravo suprotno.

Fakat, nekima nista ne valja.

Nadam se da ce covjek ostati u Klubu, nije on tu od jucer.
Pa neki ljudi su u Klubu duze nego sto pojedini sa ovog foruma navijaju za FKS.

I, neka za trenera u ovoj atmosferi dodje neko izvan Kluba, jer nama niko ne valja, ne trebamo vise trositi nase ljude.

Ti fakat nisi dobar, akademija ima najbolje uslove u BiH, i igra najjače turnire... a šta si ti dobio osim onih peharčića iz mlađih kategorija... pare, transfere, šta? Možda imaš 3 igrača u prvom timu? Šta?

Ali nema veze, ja još mogu čekati 3godine, da vidim hoće li to početi meda davati :D
Ti si onaj koji pise da se uzimaju pare za djecu u Akademiji.
Moze li par imena te djece za koje je placeno da budu u Akademiji, cisto da te ozbiljnije shvatim?
Po meni, sva ova djeca zasluzuju da budu tu, ali eto, da vidim hoces li me prosvijetliti.
I da digle su Tanove pare akademiju, a da su bili stručni ljudi sad bi možda gledali drugog Cimirota a ne ublehe poput Mikela i Četkovića...

Da znam, ali ne bi nikad zbog te djece javno govorio o imenima, samo ti kažem da ima, a ne tjeram te da vjeruješ...
A haman ti bolje znaš, čim se toliko boriš za svog stručnjaka, možda pokušavaš da mu spasiš karijeru u akademiji, znate obojica gdje su lahke pare?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 avg 2016, 14:25

Presjece me kad ugleda Vlado Jagodic novi trener.. Borca :D

Daj papeta da izginemo!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 23 avg 2016, 14:26

KenChoo je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da su ovoliki bilmezi. Ja da se pitam, odmah sutra bi put Bijeljine. Sjeo, porazgovarao s čovjekom i vidio može li kako ugovor raskinuti. Ako ne uspije, onda izdvojiti pare, nisu to sad neke pare. Nadohvat ruke imamo sjajnog stručnjaka, a oni se uhvatili Krune, **** im on sve. Slavko se već nekoliko puta nudio, samo što još nije rekao molim vas dovedite me, a ovi naši bilmezi ništa, mogli su ga dovesti ljetos free i sad bi bili među prva dva, dajem glavu.

Znam da sam i Boga i naroda smorio, ali sve mislim dovest će ga. Najbolje rješenje je Slavko, čovjek koji je i autoritet među igračima, strog, pametan, fudbalski znalac, obrazli čovjek što bi se reklo i na kraju, voli, cijeni i poštuje FK Sarajevo što je dokazao milion puta svojim izjavama. Znam da je rekao da bi sa ovakvom ekipom Sarajeva lagano osvojio titulu. Nakon što je s Radnikom osvojio kup, na slavlju je bio samo pola sata, a onda se vratio u svoju kancelariju i nastavio raditi. Ima žestoke analize (nekoliko puta analizira protivnika), sve bilježi, piše... Učio je od švaba. To je jedini čovjek koji bi šutao ove naše pojedine zvjezdice, nabio ih snagom, naučio taktiku i fudbal, a da ne pričam kako poznaje našu ligu. Niko se ne bi njemu mogao miješati u posao, dovoditi ublehe neke, zahtijevao bi odriješene ruke.

Ja ruku dajem da bi ove sezone pod palicom Slavke glat osigurali Evropu, a da je došao ljetos, borili bi se za titulu. Samo SLAVKO PETROVIĆ i niko drugi. :pray:
:clap: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 23 avg 2016, 14:28

Kruno je poltronski trener...ja se nadam da u klubu ni ne znaju za njega...

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 23 avg 2016, 14:28

Ajde recite da je Slavko trener :D :D

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 avg 2016, 14:32

slika

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 23 avg 2016, 14:34

Ako dodje Petrovic, svi trebamo obrijat glave kao znak podrske :mrgreen:
ZZ

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 23 avg 2016, 14:34

Kako saznajemo, definitivno je odlučeno da Hurtić više neće voditi prvi tim te se trenutno ‘pregovara’ oko nastavka njegovog angažmna u FK Sarajevo, s obzirom na to da je sada već bivši trener Bordo tima dugo vremena bio šef Akademije FK Sarajevo i upravo je s te pozicije preuzeo prvi tim.
Kao sto rekoh, kakav obraz kakvi bakraci, "evo potpisati cu otkaz, al neka me na sisi". Kakav smo mi cirkus. Nadam se samo da u akademiji ima trenera koji mogu djecu nesto nauciti.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 23 avg 2016, 14:36

Petrovic, Susic ili Janjos :njanjanja:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 avg 2016, 14:36

Kako saznajemo, definitivno je odlučeno da Hurtić više neće voditi prvi tim te se trenutno ‘pregovara’ oko nastavka njegovog angažmna u FK Sarajevo
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

dzaba 3 Petrovica dok god je gamad u klubu...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 avg 2016, 14:36

Pa nista nije izgubljeno majku mu tek je 6 kola proslo i titula se moze ganjati jjer kad Slavko moze praviti pitu od go.vana u Radniku moze vala i u Sarajevu uz par dodatnih pojacanja na zimu no ko da gledam nema nista od njega jbg on hoce da bude glavni a to kod nas ne ide tako
Pyro is not a crime !

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 23 avg 2016, 14:40

THEC je napisao/la:Pa nista nije izgubljeno majku mu tek je 6 kola proslo i titula se moze ganjati jjer kad Slavko moze praviti pitu od go.vana u Radniku moze vala i u Sarajevu uz par dodatnih pojacanja na zimu no ko da gledam nema nista od njega jbg on hoce da bude glavni a to kod nas ne ide tako
Da pokusa sa ovim sto imamo uspio bih a ne forsirat vazda iste.
Hebib jos sanse dobio nije Olimpiku bi makar pomogao a kod nas propada vec drugi put
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 23 avg 2016, 14:40

Ako Pape dođe za trenera mene stadion neće vidjeti dok je on na klupi.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 23 avg 2016, 14:41

http://sportsport.ba/ino_fudbal/uposlen ... era/204443

Ovaj dao otkaz zbog Wengerove izjave. Ne do Bog da je ovaj slušao izjave lažnog Allegrija, ubio bi se :D
HURTIĆU ODLAZI IZ SVETINJE, ODLAZI IZ GRADA !
SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mavi, NazorUso, Rule_hz i 35 gostiju.