FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vi zelite da u akademiji radi neko ko ne zna sta mu se desava sa ekipom. Njegov je problem sto nema licencu i sto nema znanje. Radi on u k.urcu dobar poso u akademiji. Gdje su ti i graci iz akademije? Zasto nema Mujagica, nije sigurno losiji od Novakovica. Zasto nema Vazde nije sigurno losiji od Cetkovica. Ako Pjaca i Rog mogu igrat na EP protiv Spanije sto Hadzic Nedim ne moze igrat protiv Krupe i slicnih ekipa. Nije sigurno losiji od Amera Instagram Bekica.
Ko ce sjediti na klupi, pitate se? Hadzibegic, Petrovic... Ima toliko ljudi koji su profesionalci, koji vole Sarajevo, koji imaju licencu i znanje.
HOCEMO BORDO ASOVE U KLUBU!
Ko ce sjediti na klupi, pitate se? Hadzibegic, Petrovic... Ima toliko ljudi koji su profesionalci, koji vole Sarajevo, koji imaju licencu i znanje.
SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako je sam podnio ostavku, onda svaka cast.
U ovoj drzavi se niko tako lako ne odrice onog sto ima. Svi se moraju puskom otjerati.
Ovako je dokazao da ima obraza.
Ali helem, ispostavi se tacno ono sto smo svi pisali prije par mijeseci i sto smo znali da ce se desiti. Samo gospoda koja odlucuje je slijepa bila.
ODLAZAK HURTICA NISTA NE MIJENJA!
U ovoj drzavi se niko tako lako ne odrice onog sto ima. Svi se moraju puskom otjerati.
Ovako je dokazao da ima obraza.
Ali helem, ispostavi se tacno ono sto smo svi pisali prije par mijeseci i sto smo znali da ce se desiti. Samo gospoda koja odlucuje je slijepa bila.
ODLAZAK HURTICA NISTA NE MIJENJA!
Conscious je napisao/la:[
Pa ko je podigao Akademiju nego on?
Covjek nije za trenera prvog tima, ali sta Akademiji fali?
Okuplja djecu iz cijele BiH, imaju dobre rezultate, i nema nikakvih dokaza da se uzimaju pare, upravo suprotno.
Fakat, nekima nista ne valja.
Nadam se da ce covjek ostati u Klubu, nije on tu od jucer.
Pa neki ljudi su u Klubu duze nego sto pojedini sa ovog foruma navijaju za FKS.
I, neka za trenera u ovoj atmosferi dodje neko izvan Kluba, jer nama niko ne valja, ne trebamo vise trositi nase ljude.
Ti fakat nisi dobar, akademija ima najbolje uslove u BiH, i igra najjače turnire... a šta si ti dobio osim onih peharčića iz mlađih kategorija... pare, transfere, šta? Možda imaš 3 igrača u prvom timu? Šta?
Ali nema veze, ja još mogu čekati 3godine, da vidim hoće li to početi meda davati

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ovo mogu potvrditi u oba slučaja. Pogotovo ovo za drugog nogometaša. Ako koga zanima mogu na pp.ledesma je napisao/la:Stručan jeste, i ima znanje, ali ograničeno.Zagor je napisao/la:Zanima me jedna stvar, zbog čega raja nije za Jagodića recimo. Po meni je on, koliko toliko, idealan da vodi naš tim u ovom trenutku. Mislim, sigurno je stručniji od Hurtica. A s druge strane naš klub svakako ne moze (ili neće) da dovede nekog vrsnog stručnjaka. Pa onda i moras birati trenera iz naše lige. Samo je problem, što je naveo juče jedan momak na forumu, dal je za to sve već kasno. Jer ipak je 6. kolo, ekipa se vec trebala uigrati , a očigledno nismo... Sad je problem da nam dođe i najbolji trener svijeta, nesto mislim da se ne bi najbolje snasao... Zato je mozda najbolja opcija da se dovede neki nas strucnjak koji poznaje dobro ligu, a to je sigurno Jagodić, pa možda i taj Slavko. Ne znam, nisam više pametan u ovom trenutku. Nek nam je Bog na pomoći..
On je menadžerski čovjek, i dok je u smogovaca bio, i u reprezentaciji, lično poznajem neke igrače koji su igrali za smogovce, a ujedno i za repku, kako su dobijali pozive i kako su vlasnici pojedinih firmi(menadžeri) davali pare, a jedan od tih igrača je došao i u Sarajevo, a zauzvrat je njegov menadžer istog trenutka postao i sponzor našeg kluba.
Drugi slučaj je igrač porijeklom iz Švicarske, dobija poziv u reprezentaciji pa zatim u smogovce, dvije čuke u glavni nije imao, pozicija štoper.
Sorry što ovdje ovako upadam
Zadnja izmjena: samocelik, dana/u 23 avg 2016, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
I postavimo forumase na upraznjena mjesta, naravno.RedEvil je napisao/la:E cuj on zasluzan za akademiju,e daleko mu kuca bila,je.bo ga onaj ko ga je postavio i za trenera i za sefa,nisu njemu djaba palili auto,i koliko je talova kroz njegove ruke proslo to samo Bog zna,nek povede sa soboom sad i Kusturicu jos i Kantardzica,a Avdica ako ne otjeraju ko da nista nisu uradili
Evo, koga bi ti stavio umjesto Dine, Hurtica, Kusturice, Kantardzica i Avdica?
I, znas li zasto mu je zapaljeno auto?
Sad opet novi trener 3,4 kola uigravanje ili pobjede ili porazi i nakon 10 kola opet otkaz igraci isti igraju slabo nista novo
Portali pišu da je Janjoš najbliži klupi, daj Bože...
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma dovest Petrovica kupit ga fino i cao
Ma kakav Hurta i ostavka, ne budite naivni, da ima obraza juce bi je dao. Ovi izmijenjali 100 trenera, rekao im Tan da se nose u pm. da ne mogu vise mijenjati. I jedini nacin da Tanu zamazu oci je da Hurta sam podnese ostavku, naravno Hurta primoran da to uradi ako hoce i dalje da bude na sisi kluba. Da ih se sviju rijesiti vise majku im lopovsku.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
I ko je sada zamjena za Hurtica, hoce li doc taj novi trener do slj. kola?
Ja imam neki predosjecaj da ce nas o5 voditi Dzenan Uščuplić..
Ja imam neki predosjecaj da ce nas o5 voditi Dzenan Uščuplić..
Bordo bijeli za život cijeli!!
Pa o ovome pricam.fico je napisao/la:Vi zelite da u akademiji radi neko ko ne zna sta mu se desava sa ekipom. Njegov je problem sto nema licencu i sto nema znanje. Radi on u k.urcu dobar poso u akademiji. Gdje su ti i graci iz akademije? Zasto nema Mujagica, nije sigurno losiji od Novakovica. Zasto nema Vazde nije sigurno losiji od Cetkovica. Ako Pjaca i Rog mogu igrat na EP protiv Spanije sto Hadzic Nedim ne moze igrat protiv Krupe i slicnih ekipa. Nije sigurno losiji od Amera Instagram Bekica.
Dobri igraci su u Akademiji.
Ko ih je doveo, ko je ustrojio Akademiju?
Ma nama nista ne valja, ok, nije za sefa strucnog staba, ali mu se osporava sve.
A listom se prozivaju clanovi Uprave od strane navijaca. Nemam ja nista protiv toga da odu, ali bi bilo lijepo cuti/procitati koga bi to navijaci postavili na ta mjesta.
Dosadilo je samo prozivanje, bez konstruktivnih prijedloga.
jagodic preuzeo borac
Gdje su oni papani, što misle dobrobit klubu?f0rest1946 je napisao/la:Sreca pa se ti nista ne pitas.ledesma je napisao/la:Raskinuti sa četkovićem, mikelom, hodžićem, novakovićem, crnkićem, bekićima1.2., projektom, hebibovićem... i dovesti 2 kvalitetna igrača da oru, i ostalo akademce
Skauta otjerati, Ihtijarevića, hurtića i ekipu
Ovo je jedino rješenje, sve i da dođe novi trener, s ovim ublehama samo može igrat po seoskim turnirima i očekivati nešto.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sad je bitka za neko upraznjeno mjesto u nasem klubu,pa bila to i cistacica,samo proci konkursnu proceduru pa bi vidio koliko je interesanata za neko mjesto,al s nadzorom Kence,da ih on bira,jer je on Tanaova produzena ruka,al nejse,a sto se auta tice nije bezveze i slucajnim odabirom garant,biti na takvom mjestu,a ne omastit brke,cisto sumnjamConscious je napisao/la:I postavimo forumase na upraznjena mjesta, naravno.RedEvil je napisao/la:E cuj on zasluzan za akademiju,e daleko mu kuca bila,je.bo ga onaj ko ga je postavio i za trenera i za sefa,nisu njemu djaba palili auto,i koliko je talova kroz njegove ruke proslo to samo Bog zna,nek povede sa soboom sad i Kusturicu jos i Kantardzica,a Avdica ako ne otjeraju ko da nista nisu uradili
Evo, koga bi ti stavio umjesto Dine, Hurtica, Kusturice, Kantardzica i Avdica?
I, znas li zasto mu je zapaljeno auto?

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- bordoakapitar
Kad skaut-teleca glavusa nestane s klupe, onda cu vjerovati da se bar trener promijenio! Od kako postoji klub, odvratnija faca nije sjedila na onoj klupi! Da ne pricamo o tome kako veze blage nema...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
A vjerujem da ima još mali milion ovakvih primjera sa Jagodićem.samocelik je napisao/la:Ovo mogu potvrditi u oba slučaja. Pogotovo ovo za drugog nogometaša. Ako koga zanima mogu na pp.ledesma je napisao/la:Stručan jeste, i ima znanje, ali ograničeno.Zagor je napisao/la:Zanima me jedna stvar, zbog čega raja nije za Jagodića recimo. Po meni je on, koliko toliko, idealan da vodi naš tim u ovom trenutku. Mislim, sigurno je stručniji od Hurtica. A s druge strane naš klub svakako ne moze (ili neće) da dovede nekog vrsnog stručnjaka. Pa onda i moras birati trenera iz naše lige. Samo je problem, što je naveo juče jedan momak na forumu, dal je za to sve već kasno. Jer ipak je 6. kolo, ekipa se vec trebala uigrati , a očigledno nismo... Sad je problem da nam dođe i najbolji trener svijeta, nesto mislim da se ne bi najbolje snasao... Zato je mozda najbolja opcija da se dovede neki nas strucnjak koji poznaje dobro ligu, a to je sigurno Jagodić, pa možda i taj Slavko. Ne znam, nisam više pametan u ovom trenutku. Nek nam je Bog na pomoći..
On je menadžerski čovjek, i dok je u smogovaca bio, i u reprezentaciji, lično poznajem neke igrače koji su igrali za smogovce, a ujedno i za repku, kako su dobijali pozive i kako su vlasnici pojedinih firmi(menadžeri) davali pare, a jedan od tih igrača je došao i u Sarajevo, a zauzvrat je njegov menadžer istog trenutka postao i sponzor našeg kluba.
Drugi slučaj je igrač porijeklom iz Švicarske, dobija poziv u reprezentaciji pa zatim u smogovce, dvije čuke u glavni nije imao, pozicija štoper.
Sorry što ovdje ovako upadam
Ma gdje su ti igraci u prvom timu??? Akademija sluzi za proizvodnju igraca!!! Boli me kyrac sto osvajaju neke turnire po sloveniji i ceskoj, ako ih nema u prvom timu. Gdje su akademci u prvom timu??? Samo Kadusic i Mihojevic a i oni po malo igraju.Conscious je napisao/la:Pa o ovome pricam.fico je napisao/la:Vi zelite da u akademiji radi neko ko ne zna sta mu se desava sa ekipom. Njegov je problem sto nema licencu i sto nema znanje. Radi on u k.urcu dobar poso u akademiji. Gdje su ti i graci iz akademije? Zasto nema Mujagica, nije sigurno losiji od Novakovica. Zasto nema Vazde nije sigurno losiji od Cetkovica. Ako Pjaca i Rog mogu igrat na EP protiv Spanije sto Hadzic Nedim ne moze igrat protiv Krupe i slicnih ekipa. Nije sigurno losiji od Amera Instagram Bekica.
Dobri igraci su u Akademiji.
Ko ih je doveo, ko je ustrojio Akademiju?
Ma nama nista ne valja, ok, nije za sefa strucnog staba, ali mu se osporava sve.
A listom se prozivaju clanovi Uprave od strane navijaca. Nemam ja nista protiv toga da odu, ali bi bilo lijepo cuti/procitati koga bi to navijaci postavili na ta mjesta.
Dosadilo je samo prozivanje, bez konstruktivnih prijedloga.
Koga god navijaci predloze ti isti navijaci se optuze da su placenici. Cudo me niko nije optuzio da me Hadzibegic il neko drugi placa da ovo pisem.
HOCEMO BORDO ASOVE U KLUBU !!!
NE ZELIMO BIVSE IGRACE ZELJEZNICARA !!!
Zadnja izmjena: fico, dana/u 23 avg 2016, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO
Ti si onaj koji pise da se uzimaju pare za djecu u Akademiji.ledesma je napisao/la:Conscious je napisao/la:[
Pa ko je podigao Akademiju nego on?
Covjek nije za trenera prvog tima, ali sta Akademiji fali?
Okuplja djecu iz cijele BiH, imaju dobre rezultate, i nema nikakvih dokaza da se uzimaju pare, upravo suprotno.
Fakat, nekima nista ne valja.
Nadam se da ce covjek ostati u Klubu, nije on tu od jucer.
Pa neki ljudi su u Klubu duze nego sto pojedini sa ovog foruma navijaju za FKS.
I, neka za trenera u ovoj atmosferi dodje neko izvan Kluba, jer nama niko ne valja, ne trebamo vise trositi nase ljude.
Ti fakat nisi dobar, akademija ima najbolje uslove u BiH, i igra najjače turnire... a šta si ti dobio osim onih peharčića iz mlađih kategorija... pare, transfere, šta? Možda imaš 3 igrača u prvom timu? Šta?
Ali nema veze, ja još mogu čekati 3godine, da vidim hoće li to početi meda davati
Moze li par imena te djece za koje je placeno da budu u Akademiji, cisto da te ozbiljnije shvatim?
Po meni, sva ova djeca zasluzuju da budu tu, ali eto, da vidim hoces li me prosvijetliti.
Eo Papeta u klubu 

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Amidzaa, badboy, Bing [Bot], bordobijeli, Dadox, Direktorcic, Google Adsense [Bot], HyperOS, imekorisnicko, James1987, johntravolta123, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mercurial, n0dix, NazorUso, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, perodeformero, riki46, rimljanin90, siroliver69, stokastoka23, strahmeipomisliti, umrobihzbogtebe1946 i 176 gostiju.