FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzXHc
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzXHc » 23 avg 2016, 12:19

harry_90 je napisao/la:Nikad kod nas nece bitu ozbiljne navijacke grupe,jer mi nemamo taj mentalitet kao Sarajevo,Zenica itd..

Kad se vucaralo po D tribini,pricalo se dajte napravite shever i vidjecete kako se navija..imaju sad sjever,a ono jos gore..bio je bljesak protiv Igmana i Jedinstva,tad nas je tresla euforija..sad imas top ekipu,mogli smo ovo samo zamisljat prije,a nemaju podrske..protiv Celika vise haman robije nego nasih..
Gluposti! Vazda smo imali jaku navijačku grupu i vazda se furala tribina kod nas... Nije laž da je sd situacija loša što se tiče tribine i navijanja općenito, ja lično ne idem više i gledam sa zapada utakmice, ali siguran sam da će se promijeniti i da će sjever biti u špicu uskoro samo se trebaju pravi ljudi angazovati. Uvijek sam govorio daa je naše ljude lahko nafurat samo trebaju pravi ljudi nafuravat i malo više se potrudit oko svega toga. Što znači da sadašnji momci zovnu starije momke da podrže sa sjevera slobodu, uz njih dolazi jos armija navijača kao i uvijek.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 23 avg 2016, 12:26

Biće tribina aBd na stazama stare slave (period 2007. - 2010.), a mi bi se trebali malo vise posvetiti Slobodi. :) Bez euforije i jedan od "uhonja" je nas ove sezone! ;)

Sent from my D6503 using Tapatalk
075

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 23 avg 2016, 12:33

Ja ovog Subića vazda viđam samog po grada ili živi na čaršiji negdje ili neće niko s njim da se druži haha
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 23 avg 2016, 13:23

harry_90 je napisao/la:Nikad kod nas nece bitu ozbiljne navijacke grupe,jer mi nemamo taj mentalitet kao Sarajevo,Zenica itd..

Kad se vucaralo po D tribini,pricalo se dajte napravite shever i vidjecete kako se navija..imaju sad sjever,a ono jos gore..bio je bljesak protiv Igmana i Jedinstva,tad nas je tresla euforija..sad imas top ekipu,mogli smo ovo samo zamisljat prije,a nemaju podrske..protiv Celika vise haman robije nego nasih..
Postoje dvije opcije da se ceka dok neka nova generacija ne stasa ili da se vrate stare ekipe kao sto je profil navijaca kada idemo na gostovanja. To ce se desiti tek kada se promjeni cinjenica da je grupi preci klub od furke mada bih volio da mi neko objasni sta znaci furka u tom smislu jer za skoro dvije decenije navijanja ja nisam znao sta je to izgleda da se i terminologija promjenila.
samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 avg 2016, 13:35

merak je napisao/la:

Postoje dvije opcije da se ceka dok neka nova generacija ne stasa ili da se vrate stare ekipe kao sto je profil navijaca kada idemo na gostovanja. To ce se desiti tek kada se promjeni cinjenica da je grupi preci klub od furke mada bih volio da mi neko objasni sta znaci furka u tom smislu jer za skoro dvije decenije navijanja ja nisam znao sta je to izgleda da se i terminologija promjenila.
Pretpostavljam da sve negativno i lose objasnjavaju tim terminom i istrcanom frazom to smo mi,to je nasa furka.
Pa nemoze 200-300 kuci da nas se skupi. Brojnost nije problem dokazano eh sada gdje lezi zec :?
Ma valjda bude bolje.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 23 avg 2016, 13:38

solinas je napisao/la:
merak je napisao/la:

Pretpostavljam da sve negativno i lose objasnjavaju tim terminom i istrcanom frazom to smo mi,to je nasa furka.
Pa nemoze 200-300 kuci da nas se skupi. Brojnost nije problem dokazano eh sada gdje lezi zec :?
Ma valjda bude bolje.
Ma bude nas nekad i po 200-300, ali dzabe kada samo nas 50 do 100 navija, ostatak samo gleda utakmicu i stoji a dosli su u kop... To i jeste problem...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 avg 2016, 13:40

Onda vodja nema nikakav autoritet .
Necemo ovdje previse o tome.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 avg 2016, 13:42

Da mi hocemo Krupu mlatnut :D
Nad tobom sunce najljepše sja

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 23 avg 2016, 13:43

Mislim da ovo nije mjesto da se raspravlja o tribini.

Mada u svemu stoji odgovor: organizacija,dogovor i posvećenost i to je sve.

Znam par ljudi koji uzmu kartu u FFC pa se izdvoje u stranu sjede pijuckaju i to je to ;)
Solina navija za Slobodu!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 23 avg 2016, 13:49

Kad bude kvaliteta bit ce i kvantiteta. Kraj price.
Kad ide reprezentativna pauza ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 avg 2016, 13:50

pogledas video iz Banje Luke i vidis da se moze kada se hoce
vrhunski odradjeno gostovanje, kada bi uvijek bilo tako, a na Tusnju jedna kocka isupunjena i top

kvalitet grupe se ne ogleda u brojnosti, nego u nekim drugim stvarima, kvalitet uvijek ispred kvantiteta
zbog toga sam prije par mjeseci pisao da su za mene Lesinari #1

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 avg 2016, 13:53

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kad bude kvaliteta bit ce i kvantiteta. Kraj price.
Kad ide reprezentativna pauza ?
Poslije Krupe. I nije vam ovo mjesto gdje se treba pricati o grupi.
Nad tobom sunce najljepše sja

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 23 avg 2016, 14:18

SOLINA je napisao/la:Mislim da ovo nije mjesto da se raspravlja o tribini.
I nije dozvoljeno po pravilima foruma svakako. ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 avg 2016, 14:23

Ne treba ovdje pisat bas sve u grupi,ima vas koji znate vise o tome,mene to ne zanima ko i sta radi,ja samo pisem ono sto se vidi kada si na stadionu,nema se sta kriti,to ljudi i preko tv vide..meni je samo krivo sto imamo jaku ekipu na terenu,a nemaju podrske kakvu zasluzuju..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 avg 2016, 14:29

Jesil brate ti ikad bio na Istoku (dok se stojalo tamo) i navijao sa onom ekipom? Ono je ludilo neponovljivo, toliko lijepih uspomena me veze na Istok i kasnije za D sektor na Zapadu. Toliko euforije je znalo biti, tako jakih momaka i carsijskih faca je bilo u kopu i oko kopa, ti si mozda mlad pa se ne sjecas, dok sam ja upravo u tom periodu zivota bio srednjoskolac kad je svaki dio grada imao svoju ekipu za tucu i nisi navecer smio hodati Bulevarom, Mosnikom, Slavinovicima, Crvenim Njivama, ali mnogi ti momci su bili na tribini i to znaju ovi stariji momci.
Slatina je uvijek imala ekipu do jaja po pitanju navijanja i brojnosti, Irac takodjer... nakon Tusnja svi krenemo u Mejdan pa nastavi se sa navijanjem, bilo finih pjesama... ja znao otici donirati krv pa direktno sa Gradine medju grupu...

Vjeruj ako neko uspije nagovoriti starije vodje da zovnu svoje jarane i ostame koji ih gotive, napravicemo ludilo na tribini, jer mnogi od njih su na Zapadu. To govorim jer na gostovanjima je uvijek starija raja koja je prije bila u kopu, samo zbog ovih ili onih razloga je brojnost mala. Zato bih volio da jednu utakmicu se iskupimo svi zajedno i vratimo uspomene, navijamo ko jedan i obnovimo stare pjesme, tako ce se i ove mladje generacije nafurati u vidjeti sta je navijanje.
Ko je bio sad u Zenici protiv Beitara vidio je kako Cipa ima tog slifa u sebi i kako ga raja gotivi. Nebitno sta se ranije desilo i sto je zabrljo, jedan je Paci.

PS.
Da me se pogresno ne protumaci, ne prozivam sadasnji kop i komentarisem njihov rad, vec me samo toliko lijepih uspomena veze od ranije pa bih volio da jednu utakmicu s ponovo iskupimo i odradimo jako gostovanje ili domacu tekmu. Nadam se da hocemo, uskoro.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 23 avg 2016, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 23 avg 2016, 14:31

Šta očekujete kad nam je vođa narkoman teški,frajer protiv olimpica nadrogiran vodi navijanje a nema pojma gdje je , da ne pričam koliko zna s kim igramo itd..
Sloboda Tuzla !!!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 23 avg 2016, 14:37

Problema sa grupom imamo, ali necemo ovde pisati vise o tome, citaju ovo svi!

MI SMO FUKARE IZ GRADA SOLI KU**C NAS BOLI TUZLA NAS VOLI, KO JE FUKARA TAJ PI**A NIJE, FUKARA VOLI PI**E DA BIJE!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 avg 2016, 14:40

Beduin je napisao/la: Ko je bio sad u Zenici protiv Beitara vidio je kako Cipa ima tog slifa u sebi i kako ga raja gotivi. Nebitno sta se ranije desilo i sto je zabrljo, jedan je Paci.
On je ono sto treba i uvijek je njegov cilj bio da navija citav stadion. A prema momcima i ljudima koji nisu u grupi se ponasao tako korektno i drugarski da ih privuce u grupu :thumbup:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 avg 2016, 14:48

Kada jednom u kavezu trebamo krenuti na stadion
Cipa se popeo na one klupe i kaze dogovorili smo sa upravom dzaba ulaz ali nema baklji. Nemojte se zajebavat oni po nama,mi cemo po vama :lol:
Istok je bio lud,slabo se te raje moze vidjeti na stadionu vise,kamoli na sjeveru.Ali valjda se dogovore sta.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 avg 2016, 15:36

ma zakuhalo se na sve strane medju fukarama, dovoljno je vidjeti koje sve podgrupe fale na sjeveru. neki transovi koji su godinama unazad visili tu sad kuliraju po stanovima i garazama :!: velika steta :thumbdown:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.