Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la dubrovnik » 23 avg 2016, 00:42

Goalgetter je napisao/la:http://dalmatinskiportal.hr/sport/sven- ... ura-/14901

Ne zvuci mi kao pouzdano, ali eto da vidimo.
Zlocin prema klubu bi bila prodaja TSS-a za ovaj novac.
Pogotovu ako je istina da Tino uzima dio novca od transfera. Ne bi me zacudilo ni da ga prodaju za ovu lovu ako Hajduk ispadne od Maccabia. Ali to bi bio jos jedan dokaz totalne propasti sportskog segmenta kluba. Koga ozbiljnog za taj novac mogu dovesti? Bila bi ovo bas bruka na kvadrat.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 avg 2016, 01:53

Goalgetter je napisao/la:http://dalmatinskiportal.hr/sport/sven- ... ura-/14901

Ne zvuci mi kao pouzdano, ali eto da vidimo.
Na sportnetu kažu da je ovaj portal uvijek imao tačne informacije kada su transferi u pitanju, dok je bila stara uprava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 23 avg 2016, 04:41

@dubrovnik, koji konkretno novac ti ocekujes od tininog transfera?

Sto se mene tice, ako je istina, klub po mjeri, iznos transfera 'mozda' milion vise ali i ne mora.
Jos je mlad, neka godinu-dvije odigra na nivou i predje u jos jaci klub a genk jeste upgrade u odnosu na hajduk.
Samo da sam skeptican, vala bas jesam.

Da, ako cekaju revans s 'onim anamo' u nadi da ce uci u ligu uefe, mogli su ga odmah prodati jer po igri u prvom mecu, hajduk glatko ispada.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 avg 2016, 10:22

babino je napisao/la:@dubrovnik, koji konkretno novac ti ocekujes od tininog transfera?

Sto se mene tice, ako je istina, klub po mjeri, iznos transfera 'mozda' milion vise ali i ne mora.
Jos je mlad, neka godinu-dvije odigra na nivou i predje u jos jaci klub a genk jeste upgrade u odnosu na hajduk.
Samo da sam skeptican, vala bas jesam.

Da, ako cekaju revans s 'onim anamo' u nadi da ce uci u ligu uefe, mogli su ga odmah prodati jer po igri u prvom mecu, hajduk glatko ispada.
Ocekivao sam negdje izmedju 3 i 4 miliona Eura.
Sto se igre tice slazem se da Maccabi ima vise sanse ali lopta je okrugla a ja navijam za Hajduk. Ipak da Ohanza zabi onu mrtvu sansu u drugom poluvremenu mozda bi danas drugacije pisali.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 23 avg 2016, 10:59

kako si napisao: 'zlocin bi bio', ja konto' sad ces napisati 10-15 miliona:-)...

ja sam gledao zadnjih pola sata tekme i u tih pola sata se vidjela ogromna razlika u kvaliteti na stranu onih anamo.
Volio bih i ja da hajduk prodje, sve da tri medunjanina igraju tamo ali iskrneo, tesko. Nadam se da se varam i da bili imaju neke dzokere u rukavu za revans.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 23 avg 2016, 11:23

Tolika priča oko Intera, Seville, ovo-ono... I na kraju Genk.
Haj dobro, nek mu je sa srećom
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 avg 2016, 11:52

Celzi, Arsenal, Sevilja, Bordo, Inter, Milan ..... -> Genk
U Genk mozes doci direkt iz premijer lige, dakle mislio sam da moze do donjeg doma neke od liga petice, ali ovo je dokaz da je nikakav igrac.
Medijske hajke nisu urodile plodom, a gore ga je sigurno stari udomio, ipak ima dobrih veza u Belgiji, Tincek je pak bio Belgijanac 21 godinu, kada se sjetio da bi mogao na svjetsko sa BiH,
Prevara od igraca
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 23 avg 2016, 12:02

bhsport je napisao/la:Celzi, Arsenal, Sevilja, Bordo, Inter, Milan ..... -> Genk
U Genk mozes doci direkt iz premijer lige, dakle mislio sam da moze do donjeg doma neke od liga petice, ali ovo je dokaz da je nikakav igrac.
Medijske hajke nisu urodile plodom, a gore ga je sigurno stari udomio, ipak ima dobrih veza u Belgiji, Tincek je pak bio Belgijanac 21 godinu, kada se sjetio da bi mogao na svjetsko sa BiH,
Prevara od igraca
Naravno da je nikakav igrac. To se samo ovdje pravi od njega igracina od par placenika koji guraju ovog Amatera kao sto su gurali avdu i anelku... zamisli koja je to mafija i koji je to lobi kad onaj francuz pravi uvijek spisak od 30 igraca da mogu stati ovi amateri ,da budu menadzeri i lopovi novinari na svome! Samo gledaj kakvo je ovo drustvo,nigdje niko nepise da vrancic standardan u Darmstadtu da je igro u kupu 90minuta naprimjer... A cim ovaj invalid Dadne pas na tri metra odma placenici pisu odma u prvih 11 repke,najbolji AM sto imamo hahah smijesno... zato ovdje i ne vrijedi vise pisat, jer se negleda dobrobit BH fudbala ili repke nego samo licni interesi.. tebi bhsport svaka Cast jer si jedan od normalnih ovdje i iskrenih koji se razumiju u fudbal.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 avg 2016, 12:05

babino je napisao/la:kako si napisao: 'zlocin bi bio', ja konto' sad ces napisati 10-15 miliona:-)...

ja sam gledao zadnjih pola sata tekme i u tih pola sata se vidjela ogromna razlika u kvaliteti na stranu onih anamo.
Volio bih i ja da hajduk prodje, sve da tri me su ja bi na igraju tamo ali iskrneo, tesko. Nadam se da se varam i da bili imaju neke dzokere u rukavu za revans.
Ja sam uvjeren da ce zabiti gol ali problem je sto ce i primiti. Hajdukov srednji red nije losiji od Izraelaca ali obrana je suplja do bola. Uzdam se u Kalinica. A Tino moze slobodnjak zabiti i boljim od ovih. E da, ja radim za Eure i kada neko baci 2 miliona Eurica u prasinu za mene je to zlocin. To je veliki novac.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 23 avg 2016, 12:18

Nadam se da ovo za Genk nije istina.
Ima on tehniku, sut, gradjenje, igru 1:1, ne boji se duela...ali ga u mnogome koci tromost za jedan dobar transfer.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 avg 2016, 12:31

hurem je napisao/la:Nadam se da ovo za Genk nije istina.
Ima on tehniku, sut, gradjenje, igru 1:1, ne boji se duela...ali ga u mnogome koci tromost za jedan dobar transfer.
Da, i sporo se oslobadja lopte. To mu je po meni najveci minus. Ali zna je zakucat lijevicom i podvaliti kao malo koji igrac koji je igrao zadnjih 10 godina u Splitu. Da ne govorim o dugoj lopti koja mu je perfektna. Ako se uspije nauciti brze rjesavati lopte on je igrac za velike klubove. Ja to tako vidim.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 23 avg 2016, 14:46

od tine ocekujem vece stvari, nadam se da ne ide u genk jer moze i zasluzuje bolje
Zarathustra

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 23 avg 2016, 17:12

Svi ste vi kompetentni da kažete da li neko ima kvalitet za neki jači klub a najveće vam dostignuće igranje Football Managera.
Prvi ja sam bio protiv njegovog guranja u repku i kriminalnog ulaska na SP. Ali momak je pokazao da se ipak radi o kvalitetu na koji se mora obratiti pažnja. Iskreno se nadam njegovom transferu u bolju ligu i klub jer bi tek onda vidjeli čime on raspolaže. Nije za prvih 11, ali na spisku treba da bude.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 avg 2016, 18:04

HariTz je napisao/la:Svi ste vi kompetentni da kažete da li neko ima kvalitet za neki jači klub a najveće vam dostignuće igranje Football Managera.
Prvi ja sam bio protiv njegovog guranja u repku i kriminalnog ulaska na SP. Ali momak je pokazao da se ipak radi o kvalitetu na koji se mora obratiti pažnja. Iskreno se nadam njegovom transferu u bolju ligu i klub jer bi tek onda vidjeli čime on raspolaže. Nije za prvih 11, ali na spisku treba da bude.
Da smo strucniji pisali bi na portalu a ne na forumu i to je tocno. Ali forum i postoji da amateri opruze jezike i ubiju dosadu. Ipak neka ovog foruma a i nas na njemu. Pa gdje bi inace iznijeli nas bijes na igrace i selektora a bogme ih i pohvalili kada to treba. Taman to bilo ovako virtualno. Ne mozemo svi igrati ali pricati mozemo. Itekako. :D

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 23 avg 2016, 18:26

HariTz je napisao/la:Svi ste vi kompetentni da kažete da li neko ima kvalitet za neki jači klub a najveće vam dostignuće igranje Football Managera.
Kada sam se prijavljivao na ovaj forum ne sjecam se da su me pitali za kompetencije i dostignuca prije potvrde
Zarathustra

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 avg 2016, 19:46

Evo opet preokret ako je vjerovati:

Međutim, poznati talijanski novinar Alfredo Pedulla donosi ekskluzivu i tvrdi da Sušić ide u Belgiju, ali ne u Genk i ne za dva milijuna eura.

Pedulla piše kako Anderlecht u Sušiću vidi nasljednika Dennisa Praeta koji je na pragu odlaska u Sampdoriju. Belgijski doprvak pregovara s Hajdukom, a Pedulla tvrdi da postoji načelni dogovor i da bi splitski klub za bosanskohercegovačkog reprezentativca trebao dobiti oko 3,5 milijuna eura.

Inače, Tino je u Belgiji živio sve do 20. godine kada je stigao u Hajduk s kojim će u četvrtak protiv Maccabija loviti plasman u Europsku ligu. Mogla bi mu to biti posljednja utakmica na Poljudu...
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 23 avg 2016, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 avg 2016, 19:46

bhsport je napisao/la:Celzi, Arsenal, Sevilja, Bordo, Inter, Milan ..... -> Genk
Prevara od igraca
Prvo nista nije zvanicno , nego spekulacije. Drugo, je li to vazi samo za Tinu, ili da nakacimo ogroman broj klubova na temu Visce i Prcica recimo, a ima njih jos?

Hoces i na temu ko se sjetio da je Bosanac kad je vidio da negdje drugo nema mjesta? Ni to nije Problem.

Tebi su dokaz spekulacije novinarske kakav je ko igrac, a ne ono sto sam pogledas i procjenis?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 23 avg 2016, 19:51

U sljedeci utorak stize potvrda za Inter.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 avg 2016, 20:08

Medikament je napisao/la:U sljedeci utorak stize potvrda za Inter.
Pa tebi uopce nije vazno gdje i u koji klub ce Tino poci jer je on po tvojim rijecima prevara koju ce gazde na brzinu ubrati i najuriti nazad u Split.
Samim tim nije mi jasno zasto ti je vazno da li je u pitanju Genk, Anderlecht ili Inter kada mu se sudbina svakako zna. Mrznja nije zdrava i steti posebno onom koji mrzi.
Ja razumijem kada neko argumentima pise protiv bilo kojeg igraca ali ako je ironija temelj skoro svakog posta to stvarno ne mogu pripisati nicem drugom nego mrznji.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 avg 2016, 20:59

emir79 je napisao/la:
Prevara od igraca
Prvo nista nije zvanicno , nego spekulacije. Drugo, je li to vazi samo za Tinu, ili da nakacimo ogroman broj klubova na temu Visce i Prcica recimo, a ima njih jos?

Hoces i na temu ko se sjetio da je Bosanac kad je vidio da negdje drugo nema mjesta? Ni to nije Problem.

Tebi su dokaz spekulacije novinarske kakav je ko igrac, a ne ono sto sam pogledas i procjenis?
Ne spinuj sa drugim likovima, radi se o Tini.
Sve je suha činjenica a za druge me briga.
Obori nešto dokazima a ne spinom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.