FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Locust
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Locust » 23 avg 2016, 12:02

Halaliti sezonu. Postaviti bilo koga na klupu, ostaviti Hurtona, nije uopšte bitno.

Dovesti SPORTSKOG DIREKTORA KOJI ZNA ŠTA RADI. Platiti ga kolko treba (nešto tipa "poštenog Ibrakovića". Tražiti dok ne nađemo. Mora biti negdje u državi ili regionu neko takav.).

Taj SD onda dovodi trenera kojeg hoće i zajedno slažu ekipu za narednu sezonu.

Ja ne vidim trenutno bolje rješenje. Sve ostalo je kratkoročno krpljenje koje će nas još dublje ukopati, ako je moguće sportski potonuti uopšte dublje od ovih zadnjih mjesec dana.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 23 avg 2016, 12:06

E ja Hurtu vise na klupi nemogu gledati,nek ga gleda ko hoce,ja necu :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 avg 2016, 12:09

ma sljedecu tekmu svi na zapad do loze i **** im sve svih 90 minuta. Smecari jedni raspali
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Replika77
Kontakt:

Post Postao/la Replika77 » 23 avg 2016, 12:14

ehoraje je napisao/la:Igrac koji nije imao mjesta u Slobodi,Slobodina rezerva satro dobije aplauz ko fol dobar bio ,a ekipa mu zijanila od mjesne zajednice.Ovi papci iz TZ se docepali dobrih ugovora i preko Husare i najveceg zla sto je potrefilo Sarajevo Klokotnice uzimaju pare kakve nisu u zivotu sanjali ,satro bazeni .cvike,gelovi.trebe,to su bolan papci,oni su Sarajevo samo na razglednicama gledali,i sad su oni ko fol neki igraci,reprezentativci, mange!!!Non stop se stipaju i udaraju misle da sanjaju ,cuj plata 10.000 milja,rata 50.000, i jos mu neko pljesce i ime skandira,a prije toga imao 500 km i igrao u SIMINOM HANU U NJIVI !!sve je to RUMENI Civcija pored Klokotnice zasijao i jos dugo se mi necemo rijesiti njegovih igraca i talova!I onda se cudimo sto nas BASIC iz Travnika u maturskom odijelu odere!!!
Aaaaajjjj u maturskom odijelu,placem. :salut:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 avg 2016, 12:42

Evolution87 je napisao/la:ma sljedecu tekmu svi na zapad do loze i **** im sve svih 90 minuta. Smecari jedni raspali

Jest, pa dobiješ batina od milicije. Kao prije 2godine, ne sjećam se koja je utakmica bila, i neki čovjek(oko 40ak godina) došao do lože, i psuje, kad ga uhvatiše marisati trojica orangutana i izbaciše ga...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 avg 2016, 12:45

Situacija jeste grozna, ali nije jos sve gotovo. Brzo se ovo moze promijeniti i stvari postaviti kako treba.
Par igrac, dobar trener i predan rad je sve sto nam je potrebno. A to se moze lako ostvariti uz malo truda.
Konkurenti jesu malo pobijelgli, ali sezona je duga. Igracki nisu ni oni nista specijalno pa da smatramo da nece kiksati.
Sad je neophodno naci trenera vatrogasca, koji ce znati izvuci maksimum iz ove postojece ekipe, a onda na zimu dobar remont i u strucnom stabu i igraca i u upravi. Bitno je samo da do zime ne zasotanemo za vodecim vise od 5 bodova.

Crno jeste, ali nije jos sve izgubljeno, odnosno nije jos nista izgubljeno. Ne trebamo se predati i dici ruke vec u augustu.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 23 avg 2016, 12:50

Almir Hurtić više neće obnašati funkciju Šefa stručnog štaba FK Sarajevo, saznaju ****.

Iako je prije nekoliko mjeseci dobio šansu da vodi Bordo tim i u predstojećoj sezoni Hurtić nije opravdao očekivanja te je smijenjen sa ove pozicije. Uprava Sarajeva je informacije o svojoj odluci već proslijedila u Cardiff.

Ekipa je u prvih šest kola igrala ispod svakog renomea i ugleda kluba, na prvih šest mečeva sakupljenjo je svega devet bodova. Kao kap koja je prelila čašu stigao je poraz(1:2) od Metalleghea BSI.

Kao mogući Hurtićevi nasljednici spominju se Mehmed Janjoš, Slavko Petrović i Vlado Jagodić..

Otjerajte ublehu, ja ga više ne mogu gledati
SARAJEVO

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 23 avg 2016, 12:53

Al otjerati ga iz kluba, ne samo smjeniti i vratiti u akademiju. Nego nabit nogom nek negdje drugo uzima platu za maglu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 23 avg 2016, 12:53

pasica je napisao/la:Al otjerati ga iz kluba, ne samo smjeniti i vratiti u akademiju. Nego nabit nogom nek negdje drugo uzima platu za maglu.
:!: :!: :!:
SARAJEVO

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 avg 2016, 12:56

pasica je napisao/la:Al otjerati ga iz kluba, ne samo smjeniti i vratiti u akademiju. Nego nabit nogom nek negdje drugo uzima platu za maglu.
+1
Idi, idi neznalice!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 avg 2016, 12:59

Derace nas svako ako budemo razmisljali ajde ba oni dolaze iz nekog sela lako cemo mi s njima tako nam i igraci razmisljaju.Dokle god ne budemo disali jednim plucima uprava strucni stab i navijaci nece biti bolje.Bole me rijeci pojedinih navijaca koji kazu eto neko selo nas dobi na kosevu ja sam sa sela a mozda znam o fudbalu vise nego vecina sarajlija.Rat sam proveo u sarajevu navijac sam sarajeva od kako znam za sebe i ovo sto se desava me boli vise od rana koje sam u ratu prebolio

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 23 avg 2016, 13:15

Al padobranaca sto se kote cim dodje nesto negativno :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 avg 2016, 13:16

Smijenjen Hurtic barem tako pisu **** i faktor
Pyro is not a crime !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 avg 2016, 13:18

mrs ubleho
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

blowfish
Kontakt:

Post Postao/la blowfish » 23 avg 2016, 13:18

Joj kakvih ima bilmeza...ja ne vjerujem. Sta da se ti sutra nadjes u takvoj situaciju, da ti ljudi jebu mater i traze da ostanes bez hljeba? Pitas li se ima li covjek djecu? Srecom nije u tvojoj milosti i takvih kao ti. Cuj otjerati ga iz kluba da nigdje ne uzima platu? To zelis covjeku srednjih godina u ovoj **** drzavi? Kao da se on dzapao da bude trener prvog tima. Njemu je klub tako odlucio i klub odlucuje o svemu....nije on u sarajevo dosao za neke velike pare niti ce klub opaliti 100 000 po usima. Nije za trenera prvog tima, ali ako je radio ok posao sa mladjima, neka ga vrate...
Klub ga postavi za trenera, on prihvati i ne ispuni ocekivanja i sta sad..ko te **** hajd na ulicu? A imao normalan posao prije svega ovoga...
Majke mi ne znam kako neke nije stid.

Nije za prvog trenera jasno je to odavno...ali uprava je tu da to uvidi na vrijeme i reaguje. Nije ni tom hurticu drago sto sarajevo gubi....covjek im je mozda i rekao da je bolje da nadju provjerenijeg trebera. Bi li neko od vas odbio da te klub prekomanduje da privedes sezonu kraju i onda ti kaze nastavi imas nasu podrsku...nas si covjek, necemo da stalno dovodimo trenere? Vi bi rekli....ne necu ja i doveli bi posao i egzistenciju u pitanje? BI MOJ ****

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 23 avg 2016, 13:20

Vlado jagodic!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 avg 2016, 13:22

Treba i meni hljeb a nista losiji ne bih bio od Hurte pa ovom priilikom molim Fk Merhamet da razmisle o tome da me angazuju
Pyro is not a crime !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 avg 2016, 13:22

slika

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 avg 2016, 13:23

Ode Hurton,a kad ce ostali za njim Bog zna,opet imamo zrtveno janje na raznju!
Po ko zna koji put isti scenario gledamo :puke:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 avg 2016, 13:24

Evander je napisao/la:slika
:facepalm:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: belosevic23, TETRAPAK i 35 gostiju.