FK Radnički Lukavac

sodaacm
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodaacm » 21 avg 2016, 22:34

Zoom088 je napisao/la:Sta je bilo od one price za SSL, Solvay i tome slicno? Patka obicna ili...?
Supljak kao i sve ostalo u Lukavcu,,,,

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 22 avg 2016, 00:32

SPASIOC je napisao/la: ima u lukavcu jakih privatnika, struja, junuzović amir,adis lović ,omić apoteke , mirza begović, šile, enes magirus , zašto ne i direktori šikulja, sode, cementare, koksare, vijenca itd. ja bi ih sve ubacio u klub zbog para i svakom dao neku zadaću za uradit. problem je što se mnogi od njih medjusobno ne trpe.

da se mogu dogovorit ja bi ih sve stavio , i načelnika , i džambu , i bujara , i zlatara itd. i stare i nove

Kad bi svi bili u klubu zajedno gdje bi nam kraj bio hahaha,evropa lagano hahaha :D

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 22 avg 2016, 10:28

SPASIOC je napisao/la:
Iraola je napisao/la:
SPASIOC je napisao/la:malo bolje smo djelovali , ali hvatali smo se mi svi za glave kad se mujkić opet poigrava desno u odbrani , kada daut odigra par puta njima loptu, kad sam sebe napuca u lice u 16 -cu itd.opet slabija odbrana, almis kojeg mnogi hvale loš skroz, osim šuta iz slobodnog, ali je zato drugi otišao preko zgrade. sveukupno MALO . aljukić kao da nije ni bio na terenu .posao iznijeli hasko salihović, faruk kuduzović , i meho ćosić iako je ovaj zadnji pored nekoliko lijepih prolaza imao i dosta izgubljenih lopti.mijenja kuduza i mehu svaku utakmicu kao da ne smije nikog drugo a ima LOŠIJIH. mislim da će poslije nekoliko utakmica još uigraniji biti i možda neke lakše ekipe pobijedimo. nije mi jasno zašto PRVIH JEDANAEST ne pusti da igraju do kraja i možda pobijede . jer rezerve su su slabije.što se vidi i na utakmici i na treningu . BORBENOST je jedino što se ne može osporiti , ali greške treba otklanjati , možda u gostima igrati sa više veznih igrača , zatvorenije i na neku kontru uvalit gol
Sve si dobro rekao, a mijenja ih posebno Mehu zbog snage, a Kuduza jer je loš. Što se izmjena tiče za stopera i zadnjeg veznog i desnog beka dostojne zamjene su Ibro i Kamber. Također Derdemez po krilnim pozicijama, kao i Tinjić u napadu. Ostali nisu baš došli iz omladinskih pogodna nego iz nekih klubova tipa Lokomotiva M. te imaju nekog iskustva za razliku od ovih. Mislim da u Mostaru ne može igrati Kemo zbog 3 žuta, ne znam koliko imaju Kasum i Sale ? U Mostaru neka igraju ovi kao protiv Orašja uz 2 izmjene, Derdemez umjesto Aljukića i Ibro umjesto Mujke. Igraće sigurno Džindo sa puno veznjaka..
neznam kojim očima gledamo utakmicu, ako je tebi kuduz loš pa ga mijenja , evo PITANJE , šta sa MUJKIĆEM, DAUTOVIĆEM , ALJUKIĆEM , SALETOVIĆEM, KASUMOVIĆEM itd. tj. svima na momente , jer svi poslije dobrog poteza naprave greške , zato sam jednom prilikom rekao , volio bi snimak na tv lukavac , pa da svi vidmo,pa broji svakom greške i dobre poteze. jer imam osjećaj ovdje se piše tako da svako HVALI SVOG .ja pišem ono kako jeste , i volio bi da popravimo greške i napredujemo
Mujkić izgleda mora da igra, vrlo vjerovatno bez ovog izgleda, od Dauta boljeg u odbrani nemamo, sa Aljukićem je pokušao i kada je vidio da ne ide izvadio ga je, Sale nije toliko loš a i da jest također boljeg od njega nemamo, Kasum se izvlači sa slobodnjacima a iskreno koga imamo boljeg na toj njegovoj poziciji :)
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 22 avg 2016, 13:04

Što se tiče Struje i privatnika to je vijest stara 7-10 dana i neuspjela je odustali su od toga, jedino ako mislite na nešto novo od prije 1-2 dana.

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 22 avg 2016, 17:49

Jel mi može neko odgovoriti (ako je upućen) od KOGA se čeka dopust,odgovor,ku..c,palac u vezi onog navodnog uslova Sode da dođe u klub,preuzme ili kakva je već tačna priča,jer ta priča nije krenula u gradu nego baš iz kluba...šta i kako ide to za mjenjanje imena kluba i ko to vrti prstima ? hvala unaprijed i u svakom slučaju... (inače ovo pitam jer je na jednom treningu rečeno "...pa sad čekamo šta će odlučiti ovi.." ) ko OVI?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 22 avg 2016, 18:36

Samo Skupstina moze odluciti o tome, na prijedlog Upravnog odbora. Mijenja se Statut i Rjesenje u ministarstvu pravosudja TK. Sve moze biti zavrseno u roku od 15 dana.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 22 avg 2016, 23:47

Brigada89 je napisao/la:Jel mi može neko odgovoriti (ako je upućen) od KOGA se čeka dopust,odgovor,ku..c,palac u vezi onog navodnog uslova Sode da dođe u klub,preuzme ili kakva je već tačna priča,jer ta priča nije krenula u gradu nego baš iz kluba...šta i kako ide to za mjenjanje imena kluba i ko to vrti prstima ? hvala unaprijed i u svakom slučaju... (inače ovo pitam jer je na jednom treningu rečeno "...pa sad čekamo šta će odlučiti ovi.." ) ko OVI?
Jel' ovo opet neka loziona ?

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 23 avg 2016, 00:42

Ne

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 24 avg 2016, 15:54

U Mostaru nam sudi čini mi se novi prvoligaški sudija, Ibrahimkadić Ismet iz Tešnja, nikad nam do sad nije sudio.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 26 avg 2016, 21:02

Od danas zvanično postoji ŽFK Radnički Lukavac. Svaka čast ljudima koji to rade i imaju želju za tim, hljeb zarađuju, ali sad će se pare i na tu ligu trošiti.

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 26 avg 2016, 22:56

Eeeee,kad bi kod nas dosli do pameti,pa plasticna trava na pomocnom,pa svlacionice,pa ograda oko pomocnog...Vlada Velezu 30.000 uplati...a nasa opstina jaca od Federacije...

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 avg 2016, 23:25

Sportimo je napisao/la:Eeeee,kad bi kod nas dosli do pameti,pa plasticna trava na pomocnom,pa svlacionice,pa ograda oko pomocnog...Vlada Velezu 30.000 uplati...a nasa opstina jaca od Federacije...
Bas danas gledam na SS 1.liga federacije od zadnjih 6 vijesti 5 je o Velezu , zanimljivo ...Kakvi mi i plastikara mi smo vise u fazonu dzamija, slasticarna i te furke sad izbori dolaze znaci nista od nas,,,samo se nadam da ce nas Turci preuzeti to nam je posljednja sansa ako je istina o tome sto je se govorilo...

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 26 avg 2016, 23:41

Ma ako Bog da,al da Bog da....pisao sam i ranije,ma nije za nas nista...mi bi i sinu savili...imali smo pored srednje mali teren...sjebali...koseve...sjebali...parkove...sjebali...sport...sjebali....a ta platikara,sa dodatnim objektima 200.000....Doboj Kakanj-Lukavac????prst na glavu...20 poslovnih subjekata,po malo i eto ljepote...

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 27 avg 2016, 17:00

ccc prva minuta 1-0 bit ce 12 komada

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 27 avg 2016, 17:02

65 sekunda! Definitivno neozbiljno je uci u ligu sa dva stopera od 19god. Jbg nisu momci krivi

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 27 avg 2016, 17:04

Za malo 1-1

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 27 avg 2016, 17:06

Sta je ovo svaki napad sansa :D >ebo FA Premierleage

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 27 avg 2016, 17:09

sodaacm je napisao/la:Sta je ovo svaki napad sansa :D >ebo FA Premierleage
Kako Mujkic fino prati loptu, sam mu covjek ostane na njegovoj strani :crazy:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 27 avg 2016, 17:11

Neur je tu :D, suplja nam je lijeva strana skroz

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 27 avg 2016, 17:23

Dobar sut, za malo

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.