FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
koliko je bilo protiv iskre
sutra se igragoldboy je napisao/la:koliko je bilo protiv iskre
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jesi ono ti govorio da imas veze sa transfermarktom ili sam se ja zabunio ???Edo_Majka je napisao/la:Mislim da on ni sam nezna sta je htjeo reci
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ccc ja mislim da je danas utorakpile87 je napisao/la:sutra se igragoldboy je napisao/la:koliko je bilo protiv iskre
jedva cekam utakmicu protiv cibalije da vidim masineriju koja ce se suprostaviti hapoelu, imam osjecaj da cemo skupo prodat kozu i iznenaditi sve tako sto cemo pobjediti tamo 0-1
beslija iz kontre , na kosevu 1-1 .. dalje pisemo novu historiju

Tekma sa Iskrom sutra u Medjugorju u 18 00 ...
i to dvije tekme po 60 min
i to dvije tekme po 60 min
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Protiv Hapoela u Izraelu nam sudi Mark Clattenburg (ENG), a u Sarajevu Carlos Clos Gómez (ESP) !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nepostoje glupa pitanja, postoje samo glupi odgovori, a to što ima spamera, to su najverovatnije dječurlija koja pobjegne s velikog odmora pa dođu na jug. Mislim svi smo valjda dobrodošli na forum koliko god godina imali, ali brate spamere treba u najmanju ruku opomenuti. Netreba praviti cirkus ko na temi o Torpedu gdje se priča sta je kome za večeru i slično. Sorry za trollanje!themaniaks je napisao/la:Mozes svasta procitati a rijetko sta pametno,puno glupih pitanja, puno spamera,puno puno djece...cudo jedno
Colour of Manchester is blue...
HAHAHAHAH sta sve borovina i sumadija nece napisati:
Brković nezadovoljan zbog statusa sina
Amar Osim, menadžer plavih, naljutio je Nijaza Brkovića, dopredsjednika Željezničara jer nije poveo njegovog sina Faruka Brkovića na pripreme u Međugorje. Osim je u Hercegovinu, gdje uigrava tim za evropske nastupe, poveo provjerene igrače, ali i neke novajlije. Na popisu nije bilo nadarenog juniora Faruka Brkovića, koji je bio sa ostalima na pripremama u Fojnici.
- Brkoviću je zasmetalo što je poveo Nikolu Odovića, a ne njegovog sina. Mislim da nije u redu da zbog toga diže nos. Svi znaju da trener Osim nije od onih koji bi forsirao nekog ko nema kvalitet ili zatvorio vrata nekom talentovanom junioru. Želji treba i Brković, a još više Osim - kazao nam je jedan navijač Želje, zamolivši za anonimnost, koji je jučer sa Amirom Zukićem, članom Željine uprave, na Grbavici komentirao stanje klubu.
Indikativno je da se Brković u jeku priprema za Evropu, nalazi na odmoru u Srebrenom. U neka stara dobra vremena, Brković je 24 sata bio uz ekipu. Nažalost, ni drugi članovi Uprave ne troše vrijeme na klub. Uz tim su kada se pobjeđuje, kada treba pozirati pred fotoreporterima. Navodno, neki među njima u dubokoj hladovini čekaju novce od transfera Samira Bekrića, a pozorno prate stanje oko Edina Džeke. Saznajemo da će Željo od eventualnog transfera dobiti najmanje milion maraka. Možda i više, ako transfer bude veći. Iako svjesni težine zadatka i renomea Hapoela, Osim, Džurbuzović, Cviko, Memić, Muharemović i Gušo su umjereni optimisti.
- I ovo svjetsko prvenstvo je pokazalo da favoriti ne pobjeđuju uvjek. Željo ni pred kim neće kleknuti - poručuju Osimovi saradnici.
D.E.
Gredić u «Evropi»
Almir Gredić, član Željine Uprave, u svakodnevnom je kontaktu sa menadžerom Osimom. Bivši kapiten Želje, ovih dana priprema svadbeno vjenčanje. Amar mu je kum, a svečani čin bit će u hotelu «Evropa» 17. jula, između dvije Željine evropske utakmice sa Hapoelom. Gredić je nedavno napustio BPS. Kako je njegova životna saputnica Aida (još koji dan Murtezić) simpatizer SDA, očekuje se da i Gredić potpiše pristupnicu za ovu stranku. Navodno, na stolu ima ponude i drugih opcija.
SAN.ba
Brković nezadovoljan zbog statusa sina
Amar Osim, menadžer plavih, naljutio je Nijaza Brkovića, dopredsjednika Željezničara jer nije poveo njegovog sina Faruka Brkovića na pripreme u Međugorje. Osim je u Hercegovinu, gdje uigrava tim za evropske nastupe, poveo provjerene igrače, ali i neke novajlije. Na popisu nije bilo nadarenog juniora Faruka Brkovića, koji je bio sa ostalima na pripremama u Fojnici.
- Brkoviću je zasmetalo što je poveo Nikolu Odovića, a ne njegovog sina. Mislim da nije u redu da zbog toga diže nos. Svi znaju da trener Osim nije od onih koji bi forsirao nekog ko nema kvalitet ili zatvorio vrata nekom talentovanom junioru. Želji treba i Brković, a još više Osim - kazao nam je jedan navijač Želje, zamolivši za anonimnost, koji je jučer sa Amirom Zukićem, članom Željine uprave, na Grbavici komentirao stanje klubu.
Indikativno je da se Brković u jeku priprema za Evropu, nalazi na odmoru u Srebrenom. U neka stara dobra vremena, Brković je 24 sata bio uz ekipu. Nažalost, ni drugi članovi Uprave ne troše vrijeme na klub. Uz tim su kada se pobjeđuje, kada treba pozirati pred fotoreporterima. Navodno, neki među njima u dubokoj hladovini čekaju novce od transfera Samira Bekrića, a pozorno prate stanje oko Edina Džeke. Saznajemo da će Željo od eventualnog transfera dobiti najmanje milion maraka. Možda i više, ako transfer bude veći. Iako svjesni težine zadatka i renomea Hapoela, Osim, Džurbuzović, Cviko, Memić, Muharemović i Gušo su umjereni optimisti.
- I ovo svjetsko prvenstvo je pokazalo da favoriti ne pobjeđuju uvjek. Željo ni pred kim neće kleknuti - poručuju Osimovi saradnici.
D.E.
Gredić u «Evropi»
Almir Gredić, član Željine Uprave, u svakodnevnom je kontaktu sa menadžerom Osimom. Bivši kapiten Želje, ovih dana priprema svadbeno vjenčanje. Amar mu je kum, a svečani čin bit će u hotelu «Evropa» 17. jula, između dvije Željine evropske utakmice sa Hapoelom. Gredić je nedavno napustio BPS. Kako je njegova životna saputnica Aida (još koji dan Murtezić) simpatizer SDA, očekuje se da i Gredić potpiše pristupnicu za ovu stranku. Navodno, na stolu ima ponude i drugih opcija.
SAN.ba
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
stvarno je cirkus sta ovo pisu i kakvi su ovo clanci...da ti pamet stane od silne gluposti...ona dvojica se svadjaju zbog djeteta od ovog drugog,kaze anonimni navijac
...a Gredic ce zbog zene da potpise za sda
...bas covjek mora biti bolestan pa da napise neki clanak na ovakav nacin...a ni taj novinar koji je to pisao pojma nema sta mu je cilj,da li se mi to raspadamo???

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Jedne novine nas hvale, druge zavijaju u crno, treće nespominju, ma nema, novinarstvo nam je na nivou!
Colour of Manchester is blue...
U potpunosti vas razumijem,danasnjem novinaru kupi po kile sudjuke i jednu sarajevsku napisace ti sta hoce
Jos kad vidite da je izvor San,pa ko to kupuje

Jos kad vidite da je izvor San,pa ko to kupuje

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

cijena karata protiv cibalije su za SVE tribine 3KM....
Por que ? Por que somos los mejores...
ne obraćajte pažnju na žutu štampu
mi gledamo svoja posla...

mi gledamo svoja posla...

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Pazite sta pricate kad odete na trening jer se moze desiti da sutra necija izjava tj. necije razmisljanje cuje neki od KVAZINOVINARA i objavi to u KVAZINOVINAMA ...Arogantni je napisao/la:Bivši kapiten Želje, ovih dana priprema svadbeno vjenčanje.
Gredić je nedavno napustio BPS. Kako je njegova životna saputnica Aida (još koji dan Murtezić) simpatizer SDA, očekuje se da i Gredić potpiše pristupnicu za ovu stranku. Navodno, na stolu ima ponude i drugih opcija.

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
iz tvojih usta u bozije usilottdogg je napisao/la:jedva cekam utakmicu protiv cibalije da vidim masineriju koja ce se suprostaviti hapoelu, imam osjecaj da cemo skupo prodat kozu i iznenaditi sve tako sto cemo pobjediti tamo 0-1

Neki će reći da šupljiram, neki da sam samo preveliki optimista , a valjda će neko da i povjeruje. Ljudi moji sinoć sam sanjao da smo u Izraelu poveli sa 1:0 golom Bajre Spahića u 83 minuti, kako je završilo ne znam jer sam se u tom trenu probudio sav u znoju .
volio bi da nije istina ali obicno se desi suprotno od sna, tako sam i ja sanjo tekmu portugal - BiH...jbg znamo ishodAkob je napisao/la:Neki će reći da šupljiram, neki da sam samo preveliki optimista , a valjda će neko da i povjeruje. Ljudi moji sinoć sam sanjao da smo u Izraelu poveli sa 1:0 golom Bajre Spahića u 83 minuti, kako je završilo ne znam jer sam se u tom trenu probudio sav u znoju .
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
A da provjerimo u sanovniku sta to znaci???
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
evo ja ti vjerujem ako ti to nesto znaciAkob je napisao/la:Neki će reći da šupljiram, neki da sam samo preveliki optimista , a valjda će neko da i povjeruje. Ljudi moji sinoć sam sanjao da smo u Izraelu poveli sa 1:0 golom Bajre Spahića u 83 minuti, kako je završilo ne znam jer sam se u tom trenu probudio sav u znoju .

utakmica sa Cibalijom ce nam reci sta je ekipa uradila na pripremama...po meni je jedini minus ovih priprema nedostatak utakmica...dobro se radilo i dobro se treniralo...drago mi je ako je tacna ova cijena karata,nije previsoka,mislim da ce dosta raje doci...danas sa Iskrom ako se ne varam...lagano se uvodimo u novu sezonu,nadam se jos uspjesniju od prethodne...pocelo je pocelo

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.