FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 avg 2016, 23:33

HaRakIRi46 je napisao/la:Avatar za trenera :D
Aj popusti s njim zivota ti!

Cudno kako majkl uvijek nestane u ovakvim situacijama :?:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 avg 2016, 23:34

ma majklu je danas cijeli istok mater **** ba spustio lik glavu ko pickica vise ne trazi nekog da bije
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 22 avg 2016, 23:35

Dje Majkl da kaze da je sve ok

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 avg 2016, 23:35

Majkl je napisao/la:Kosevo zove<3
Utakmica o o o o pocinje u pola sest!!!
SVI NA KOŠEVO IGRA SARAJEVO !!!
Da te rak pojede do kostiju, da umres sitan ko sto si bio kad si se rodio tek! (:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 avg 2016, 23:37

ma on vam je skaut ba
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 avg 2016, 23:39

Rule_hz je napisao/la:ma on vam je skaut ba
I ja mislim

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 avg 2016, 23:39

Sjede u parku pitar i manijak, i tako sjede i sute....sute....suteeee, kad u neka doba manijak kaze pitaru....."jest los onaj olimpik u pm "
hahahahahahahahahahaa

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 22 avg 2016, 23:40

Koliko smo mi zaostali u odnosu na Evropu. U svakom normalnom klubu psiholog je normalna stvar, dok nama na klupi sjedi skaut, **** skaut, ej skaut na klupi, Bože sačuvaj. Ja se kunem da bi ja i momci s foruma bolje sklopili kompletan tim, svaki segment. Ne znam više, ne trošiti riječi uzalud.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 22 avg 2016, 23:40

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 avg 2016, 23:40

Slično ovako sam se osjećao nakon ispadanja od Kukešija, ali hajde na neki način sam i shvatao, kriza, dugovi, haj nema veze... Progutalo se nekako... Sam Husref je rekao: "Ovo je katastrofa", neki jednostavno traže izgovor a niko ne priznaje greške.
U tom periodu sam igračima, ili bolje rečeno tim ljudima koji su trčali na terenu, zamjerao što ne mogu da izvedu najjednostavnije poteze u fudbalu. Ali eto, bilo i prošlo došlo neko bolje vrijeme.

I gle čuda opet se ponavlja da ti analfabeti koji trčkaraju po terenu ne mogu da izvedu te najjednostavnije poteze. Dodaj slobodnom, dodaj iz prve, nađi slobodan prostor, primi jaku ili visoku loptu...Izvedi aut bez komplikovanja, centriraj iz kornera ili slobodnog udarca, oštro, jako u šesnaesterac. To su jednostavne stvari. Mi toga ove sezone nismo vidjeli od naših igrača.

Samirovo zapinjanje za vlastite noge, Rustemovo izvođenje faula i davanje lopte protivniku, Almirov "centaršut" preko juga....

I opet onaj Husarin isprdak ima prednost nad Advanom na beku...

Svaka čast Ahmetoviću.

Dovedite Jovića ili Janjoša!!!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 22 avg 2016, 23:45

Jednostavno ne razumijem ovo stanje ma koliko god se trudio...

Pa majku vam je.em retardiranu, dokle više??? Dokleeeeee ?!!!!!
® GONGASHI POWERHOUSE ®

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 22 avg 2016, 23:45

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 22 avg 2016, 23:45

Mi u kantonu sarajevo kao da ne znamo igrati nogomet,kao i da nema raje koja ga igra gledajuci nase velike sarjevske klubove par zadnjih godina. Nekda covjka to i muci nemam ja nista protiv drugih drzava i nasih gradova al sto je puno puno je i morao sam ovo podjeliti.
F.K Sarajevo danas:
Pavlovic- Loznica
Hodzic - Majdanpek
Novakovic -Osjek
Bilic- Kotor
Bekic Al. -Tuzla
Rustemovic-Wiesbaden
Saric-Dubrovnik
Duljevic - Sarajevo
Ahmetovic-Tuzla
Radovac-Sarajevo
Cetkovic- Podgorica
Usli:
Huseinovic-Tuzla
Bekic Am.-Tuzla
Crnkic -Bosanski Novi

Sedin Torlak, u pravu je.
Amer Dupovac!

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 22 avg 2016, 23:46

Mijenjaj sve, od ovoga ne može gore. Hurtiću, doviđenja. Nadam se da će trener koji dođe reč fino, ljudi, nemamo potrebnog kvaliteta u timu da pretendujemo na titulu, pokušat ćemo izvuć maksimum, minimum je evropa, a na zimu od uprave očekujem da mi stvori uslove da dovedem potrebna pojačanja.

Kako Novakovića ne mogu smislit. Na TVu se danas vidjelo kad se dere na Hodžića nešto kad je aut trebo izvest - samo da on ne bude kriv za nešto pa kad mu Balić u kaknju kaže da je trebo izać da blokira šut on maše rukama tu i svađa se, amaterski se ponaša na terenu, ide nogom na loptu koju treba izbit glavom(ne mislim na prvi gol danas), osnove fudbalskog znanja nema, kad promaši šansu, hvata se za glavu ili pola minute leži dole. Sklonite ga samo da ga ne gledam. Yebo ga Majkl i onaj ko ga dovede. Daj Mihojevića, daj kakvog malca, al nemoj da gledam ovog nekvalitetnog i uz to prepotentnog lika.
Samo naprijed Saraj'vo!

HaRakIRi46
Kontakt:

Post Postao/la HaRakIRi46 » 22 avg 2016, 23:47

FrancescoTotti je napisao/la:
HaRakIRi46 je napisao/la:Avatar za trenera :D
Aj popusti s njim zivota ti!

Cudno kako majkl uvijek nestane u ovakvim situacijama :?:
Pogledaj sta si imo prije,a sta imas sad :D
Polovina vas glumi da nesto znaju samo ponavljaju iz utakmice u utakmicu sve isto,nakon pobjede sve extra,nakon poraza nista ne valja,pogledaj samo atmosveru prije godinu,godinu i po u i oko kluba i sve ti je jasno ,trazite sportski segment,a otjerali jedinog covjeka koji iole zna nesto o sportu :facepalm:
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 22 avg 2016, 23:48

Da imaju imalo obraza nakon ovog svi bi spakovali kofere, al ko ce otici, zeljna guza para

nabijem i sabrinu i njene kolege

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 22 avg 2016, 23:48

vrati se jesicu sve ti je oprosteno :cry:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 22 avg 2016, 23:48

Sa Janjosom se fino pravo igralo :)
ZZ

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 avg 2016, 23:49

Pitaju ovi dinini poslušnici šta nama treba, ne valja nam ovo, ne valja nam ono, da se prestane s tim argumentom da su navijači promijenili ove ili one opcije i da nama ništa ne valja napisat ću jedan post.

Svako riješenje do sad u Fk Sarajevo bilo je kratkoročno, evo stavit ćemo na stranu kvalitet tog riješenja gledat ćemo samo rok. Do sad niti jedan projekat, ideja, vizija nije napravljena u smislu razvoja kluba i predviđanja faktora koji mogu doprinijeti da se to desi.

Upumpa se kapital u klub, Sarajevo hoće titulu, dovede se 100 igrača, niko ne razmišlja šta češ sa viškom igrača jer ti ne trebaju, nezadovoljni su, gomilaš na kraju dobiješ 15-20 otkaza u dvije godine jer je bilo para pa daj svega ko šta potrefi

Ekipa se gradi ovako vjerovali ili ne. Pod zvjezdicom je što smo mi imali a šta smo sve preskočili u smislu toga da danas značimo nešto na regionalnom području a da ne govorim o bh, nije pod istom.

1. Upumpa se kapital u klub *

2. OFORMI SE TIM LJUDI KOJI IMAJU VEZE SA SPORTOM, IZABERE SE ČOVJEK KOJI JE LEGENDA KLUBA, KOJI NEMA MRLJE U KARIJERI, KOJI JE NEŠTO OSVOJIO NEKAD NEGDJE I NEŠTO NEKOM ZNAČI.

3. Na njegovu preporuku dolazi trener, skauting služba.

4. Trener sastavlja sam sebi stručni štab i tim ljudi s kojim sarađuje da bi jelte znao koga ćeš otpustiti kad ti loše ide. Kod nas skaut u svakom stručnom štabu. Čim je on to zaslužio?

5. Sportski direktor kluba i trener provedu 15 dana sa ekipom, vide gdje škripi, na kojim pozicijama.

6. Napravi se lista igrača dostupnih nama u skladu sa budžetom koji smo dobili i formiraju se grupe, lijevi bek, desni bek, štoper, napadač. Tipovi, brz, spor, zna lopte, trkač, ovaj onaj.

7. Trener na osnovu svoje filozofije igre izabere kandidate s kojim je on zadovoljan i za koje misli da mogu da se uklope u njegov sistem igre koji on već ima negdje nije mu prvi put da tako igra. Zna šta mu treba i koji tip.

8. Sportski direktor napravi portfolio svih tih igrača naravno sa svojim saradnicima, izvade se njihove statistike, transferi, povrede, popriča se sa ljudima koji su radili sa njima, pogleda se kakav je ko karakter i to dostavi treneru. Trener opet uzme to i vidi i izabere najbolje.

9. Sportski direktor se potrudi da mu dovede jednu od tih opcija na pozicijama koje treba.

10. Prođu se pripreme, ima se sistem igre, odredi se prvih 11, koji se samo u slučaju umora, loše forme, kartona i povreda mijenja. Nikako zato što svi moraju igrati. Real ima prvih 11 i kad su svi na raspolaganju znamo prvih 11.

11. Uđe se u sezonu vidi se u kakvom je stanju ekipa, odigra se polusezona. Trener vidi kako unaprijediti igru kluba i dovedu se 1-2 maksimalno 3 pojačanja da je unaprijede.

12. Na kraju sezone sumira se rezultat i fino, ekipa prva treneru ugovor, ekipa druga trener otkaz. Imao sve uslove. Dao sto golova, primio 4, drugi završio otkaz, njemu, stručnom štabu kojeg je on izabrao.

13. Sportski direktor ima još jednu šansu i nakon toga otkaz i njemu ako ne ispuni ciljeve

To ja hoću a ovo dovedu na vrat na nos igrača, nesposoban frajer postavi nesposobnijeg, pa se oni sklone oa dođu isti. E to neću.

I nemojte više smarati eto to hoćemo svi pošteni navijači Sarajeva.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 22 avg 2016, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 avg 2016, 23:49

Jokeru mislim da te polako sustizem sa ovim psovkama.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 31 gost.