Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ackeey
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 05 jul 2010, 15:00

Hvala, sada sam siguran da je to ipak istina.
Do sada oni nisu valjali nikakve gluposti, niti se razbacivali nekim bezveznim transferima...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 jul 2010, 15:35

samo 12 su glupi ameri dali,a 40 ce bit ako prodamo mascha i rieru,benayounov kes je otiso za isplatu rafe i fulhamu za hodgsona

Hodgson, who was recently confirmed as the replacement for Rafael Benitez, has been guaranteed £12million, which will rise to around £40m with the expected sales of Javier Mascherano and Albert Riera

a tottenham bez prodaje igraca ima zagarantovanih 40 :x
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jul 2010, 15:53

reds je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Zna li iko link za ovih 40 mil za transfere?
To su nadađanja mada Roy je rekao da će doći kod nas jedino ako bude para za transfere tako da..
Mada čisto sumnjam da će biti 40 miliona,možda 20-tak + prodaja igrača.Od Benayouna smo zaradili 5-6,a i Riera će vjerovatno otići za nekih 5 miliona.Naravno tu su mogući odlasci Mascherana,Gerrarda i Torresa.
Ja sam mislio 20 od Amera i + prodaja igrača.
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 jul 2010, 16:46

Meni malo i ova stranica kluba ide na zivac....nervira me ono sto prenose glasine,tj.navode ono sto drugi spekulisu,a nista zivo sami ne mogu "izvuci"....Iskreno,boli mene briga sta ce torres ili neko drugi reci o SP i svojoj reprezentaciji,mene zanima samo ono sto ce reci o klubu i njihovoj buducnosti
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 jul 2010, 19:22

reds_forever je napisao/la:Meni malo i ova stranica kluba ide na zivac....nervira me ono sto prenose glasine,tj.navode ono sto drugi spekulisu,a nista zivo sami ne mogu "izvuci"....Iskreno,boli mene briga sta ce torres ili neko drugi reci o SP i svojoj reprezentaciji,mene zanima samo ono sto ce reci o klubu i njihovoj buducnosti
pa koliko puta treba reci da zeli ostati u liverpoolu, da ima ugovor sa liverpoolom i da nema namjeru ici, osim ako ga ne zele prodati, ovo se odnosi i na gerrarda, pa ne mogu oni non stop izlaziti u javnost i demantovati **** engleske medije koje non stop pisu lose o liverpoolu, te sele najbolje igrace liverpoola u neke druge klubove
Phill Jackson je napisao/la:samo 12 su glupi ameri dali,a 40 ce bit ako prodamo mascha i rieru,benayounov kes je otiso za isplatu rafe i fulhamu za hodgsona

Hodgson, who was recently confirmed as the replacement for Rafael Benitez, has been guaranteed £12million, which will rise to around £40m with the expected sales of Javier Mascherano and Albert Riera

a tottenham bez prodaje igraca ima zagarantovanih 40 :x
tottenhem je i dosad trosio vise od Liverpoola, kako mozes reci samo 12, pa to je odlicno ako pogledamo koliko su dali prosle godine, ali otici ce i oni iz Liverpoola, nadam se uskoro
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jul 2010, 20:56

Očigledno ćemo još jednu sezonu biti pod vlasništvom Amera.
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jul 2010, 21:09

reds je napisao/la:Očigledno ćemo još jednu sezonu biti pod vlasništvom Amera.
:cry:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 jul 2010, 21:26

YNWA je napisao/la:
pa koliko puta treba reci da zeli ostati u liverpoolu, da ima ugovor sa liverpoolom i da nema namjeru ici, osim ako ga ne zele prodati, ovo se odnosi i na gerrarda, pa ne mogu oni non stop izlaziti u javnost i demantovati **** engleske medije koje non stop pisu lose o liverpoolu, te sele najbolje igrace liverpoola u neke druge klubove
Nisi me razumio :D Ne kazem ja da oni trebaju svaki Boziji cas demantovati sve lose sto se pise ,uopste nisam mislila na to,samo mi je bezveze sto sve te glasine prenose(vecinom se to odnosi na transfere) a nema jos nista zvanicno...
Torresa sam uzela samo kao primjer,znam da je hiljadu puta rekao da ce ostati i ja tome vjerujem(jos jedan dokaz tome je da je njegov agent demantirao ono sto su mediji naveli i rekao je da mjesecima nije davao izjave engleskoj stampi) ,al opet kazem,mene ne zanima izjava nijednog igraca ukoliko ne spominje klub i svoju buducnost,nek pricaju vala o njihovom SPu do mile volje,forma im se vidi na terenu,a jedino bi to moglo biti bitno za liverpool pred pocetak sezone

btw. ne budite pesimisti :D Pustite te suplje,broughton je rekao da bi novi vlasnici mogli stici ovog ljeta,dovoljno nam je ova prosla sezona pokidala zivce,jos samo treba da mislimo na lose :)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 jul 2010, 22:41

reds_forever je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Nisi me razumio :D Ne kazem ja da oni trebaju svaki Boziji cas demantovati sve lose sto se pise ,uopste nisam mislila na to,samo mi je bezveze sto sve te glasine prenose(vecinom se to odnosi na transfere) a nema jos nista zvanicno...
Torresa sam uzela samo kao primjer,znam da je hiljadu puta rekao da ce ostati i ja tome vjerujem(jos jedan dokaz tome je da je njegov agent demantirao ono sto su mediji naveli i rekao je da mjesecima nije davao izjave engleskoj stampi) ,al opet kazem,mene ne zanima izjava nijednog igraca ukoliko ne spominje klub i svoju buducnost,nek pricaju vala o njihovom SPu do mile volje,forma im se vidi na terenu,a jedino bi to moglo biti bitno za liverpool pred pocetak sezone

btw. ne budite pesimisti :D Pustite te suplje,broughton je rekao da bi novi vlasnici mogli stici ovog ljeta,dovoljno nam je ova prosla sezona pokidala zivce,jos samo treba da mislimo na lose :)
ne znam zasto sma uopste tebe citirao, navika :)

sto se tice glasina postoji ono poznato:This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club. i odmah znas koliko je ozbiljno
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 06 jul 2010, 00:25

Roy Hodgson is ready to go head to head with Sunderland counterpart Steve Bruce in a £6million battle to sign Wigan left back Maynor Figueroa.

Hodgson is monitoring Cardiff midfielder Joe Ledley’s talks with West Bromwich Albion and Stoke as he contemplates a move.

Espanyol and Malaga are keen on Liverpool midfielder Daniel Pacheco, 19.

valjda nije nista istina od ovog :roll:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jul 2010, 00:31

Dobar je Ledley igrač. 8-)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 06 jul 2010, 00:36

OTNYS_YNWA je napisao/la:Dobar je Ledley igrač. 8-)
dobar je u championshipu ko i bezbroj nekih igraca al premiership je premiership

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 jul 2010, 10:35

Liverpool se uključio u borbu za Colea

Prema otočkim medijima, engleski nogometni reprezentativac s kojim je Chelsea propustio dogovoriti nastavak suradnje, Joe Cole (28) privukao je interes još jednog engleskog velikana...

Poznato je već od ranije da su interes za Coleom pokazali Tottenham i Arsenal, a sada se u cijelu priču uključio i Liverpool.

Cole može igrati na poziciji krila, kao i ofenzivnog veznog igrača, a glavnu ulogu u cijeloj priči oko njegovog transfera mogla bi odigrati visina plaće koju mu klubovi mogu ponuditi, budući nije bio zadovoljan s 80.000 funti tjedno koliko je primao na Stamford Bridgeu.

Ipak, prednost Arsenala i Tottenhama u odnosu na Liverpool, vezano uz transfer Colea, je činjenica što će oni u sljedećoj sezoni nastupati u Ligi prvaka, dok će se “redsi” morati zadovoljiti nastupom u Europa ligi.

Također, Liverpool je u velikim financijskim problemima i teško može zadovoljiti visoke Coleove financijske apetite.
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 jul 2010, 11:01

YNWA je napisao/la:
sto se tice glasina postoji ono poznato:This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club. i odmah znas koliko je ozbiljno
U zadnjih nekoliko mjeseci te 2 recenice su mi najomrazenije poslije onih rafinih "we have to improve","keep the faith","we'll try to win" i sl. :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 jul 2010, 11:04

FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jul 2010, 11:14

To ne znači da neće kupovati krilo. Bar će biti konkurencija, pa kakva god :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 jul 2010, 11:44

Ovoj ekipi nedostaje jedan lijevi bek i napadač.
Reina,Cavalier
Carra,Skrtel,Agger,Kyrgiakos
Johnson,Kelly,Degen
Insua-i još jedan lijevi bek
Aquilani,Lucas,Mascherano,Gerrard
Babel,Kuyt,Maxi,Riera,Jovanović
Torres,N'Gog-i još neki klasičan špic.

Mada vjerujem da će otići Riera.
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 jul 2010, 12:22

Ne bi me iznenadilo da riera ostane...njegov trn u oku je bio rafa...sad cemo vidjet kako ce se uklopiti sa hodgsonom

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 06 jul 2010, 12:37

reds je napisao/la:Riera to be offered chance :o
:o :o :o :o
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 jul 2010, 12:47

reds_forever je napisao/la:Ne bi me iznenadilo da riera ostane...njegov trn u oku je bio rafa...sad cemo vidjet kako ce se uklopiti sa hodgsonom
Da ali već imamo Kuyta,Maxia i Jovanovića na krilima,a po potrebi i Babel može odigrati. :roll:
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.