Da mi je placeno ko Fukarama od Azmira, ne bih vise na gostovanje otisao nakon ove blamaze danas. Ja kisnem i mrznem se, dok debeli kapiten koji je "prekucao" ligu, gubi 10 lopti u 20 minuta. Nisam lud da gledam Almira mrtvog Bekica, kako svaki centarsut posalje na tribinu iznad gola. Ne mogu jarane!jurisicduska je napisao/la:Ja i ti ćemo opet na put.joker90 je napisao/la:Gostujemo Radniku i Vitezu sad, da je izvuci 2 boda, rodio bih se! Raja i rođaci s kojima sam prije isao na tekme, svi odustali, sreca pa ima ovih bolesnika mojih s foruma, pa idemo, a i meni malo fali da poklonim ovu godisnju! Ne moze vise pod kozu ovo!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jesi vec odlucio gdje cu te voditi i sta ces jestijoker90 je napisao/la:Gostujemo Radniku i Vitezu sad, da je izvuci 2 boda, rodio bih se! Raja i rođaci s kojima sam prije isao na tekme, svi odustali, sreca pa ima ovih bolesnika mojih s foruma, pa idemo, a i meni malo fali da poklonim ovu godisnju! Ne moze vise pod kozu ovo!

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Imal bujruma za jos jednog?jurisicduska je napisao/la:Ja i ti ćemo opet na put.joker90 je napisao/la:Gostujemo Radniku i Vitezu sad, da je izvuci 2 boda, rodio bih se! Raja i rođaci s kojima sam prije isao na tekme, svi odustali, sreca pa ima ovih bolesnika mojih s foruma, pa idemo, a i meni malo fali da poklonim ovu godisnju! Ne moze vise pod kozu ovo!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Da sam trener svih 11 na tribine mozda 2 il 3 oatavio ostale na sisu poslao,stavljaju svoj ego,frizure i instagrame ispred kluba klosari mrtvi zaboli me ko je uprava i sta je nose sveti dres nek ginu,nek noge lome,cupaju il udaraju za pobjedu klosari jedno nek ih je sramota. Mozda se jadovi sjete da odigranu jednu tekmu da valja makar 20 minuta jernovaj kokosar ne zna stabje sa ekipom
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 22 avg 2016, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu da vjerujem šta ovaj kreten od trenera izjavljuje...
Sviđa mi se ovaj novinar što mu je rek'o u onu ružnu gurbetsku facu na 7:55 min
Svaka čast momčino
A znao sam da će reći kako smo neuigrani, pa šta si radio na pripremama mamu ti yebem više!!! Slikali ti se igrači po bazenu...
Sviđa mi se ovaj novinar što mu je rek'o u onu ružnu gurbetsku facu na 7:55 min

A znao sam da će reći kako smo neuigrani, pa šta si radio na pripremama mamu ti yebem više!!! Slikali ti se igrači po bazenu...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Rekoh ti ja brate da nisam nikad opkladu izgubio!Mokes je napisao/la:Jesi vec odlucio gdje cu te voditi i sta ces jestijoker90 je napisao/la:Gostujemo Radniku i Vitezu sad, da je izvuci 2 boda, rodio bih se! Raja i rođaci s kojima sam prije isao na tekme, svi odustali, sreca pa ima ovih bolesnika mojih s foruma, pa idemo, a i meni malo fali da poklonim ovu godisnju! Ne moze vise pod kozu ovo!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Nerminovic
- Kontakt:
yebo majku svoju ako je Rustemovic normalan, pa ljudi jeste vi gledali onaj njegov pas kad je sudija svirao faul ono u životu nikad nisam vidio
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Ima Toti vazda bujruma. Do sad smo sve išli. Vratili se ja i joker ko posrani iz Zenice, vratili se ko posrani iz Kaknja, vratili se ko posrani sa Grbavice, vratit ćemo se i iz ostalih mjesta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Jbg ne mogu reći da je poraz očekivan, ali da je bio x ne bi me sekunde začudio.
Lutamo kao klub i nemamo jasan kurs, igrači i ako nešto znaju nema ko da ih usmjeri tako da sve to daje stanje kakvo imamo trenutno.
Na našu veliku žalost i bolest
Lutamo kao klub i nemamo jasan kurs, igrači i ako nešto znaju nema ko da ih usmjeri tako da sve to daje stanje kakvo imamo trenutno.
Na našu veliku žalost i bolest

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Gdje je onaj sto ce se samozapalit ispred vjecne....
Buraz sa Sarajevom ti je samo jedno sigurno da nista nije sigurno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Buraz sa Sarajevom ti je samo jedno sigurno da nista nije sigurno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Smjena trenera je neophodna, bez obzira što to neće donijet neko dugoročno rješenje, jer je uprava glavni problem. Sad je teško naći slobodnog trenera koji bi sjeo na usijanu Hurtićevu stolicu, al' moramo mijenjat da dignemo moral ekipi, nek' i oni osjete da se nešta mijenja, za početak je dovoljno da novi trener iskoristi 100% igrače i postavi normalnu formaciju. Ništa još nije izgubljeno, mi smo proigrali sa Dženom nakon Jarnija, a kasnije i Kodre (iako je Kodro za sve naše trenere Ancelotti), komšije su proigrale sa Odovićem poslije Adžema i Mulalićem poslije Čapljića itd. Poenta je da nam treba neko do decembra da spasi šta se da spasit, a vjerujem da bi kvalitetan trener izvukao puno više iz ovih igrača. Onda svakako idu zimske pripreme i novi prelazni rok, a onda podjela lige, tako da bi se sve moglo dobro završit za nas. U međuvremenu vršit pritisak na Edisa i Elvisa, kako je otišao Dino morat će i oni.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
slično mislim...THEC je napisao/la:iz nase lige jedino ime koje u ovom nama odgovara je Slavko Petrovic, pa i iz razloga sto je zelja mnogih navijaca samim time bi i ekipa sigurno dobila mnogo vecu podrsku, ali sad s druge strane se ja bojim da i njega ne potrosimo brzo jer ova ekipa je totalno neuigrana,a on i nema bas sad vremena da ih previse uigrava jer je to nesto za sta inace pripreme sluze tako da nisam pametan, u zajebanoj smo situaciji
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Jooj, da je sutra kad se probudim i kada udjem na fb, a razni portali objavili "UPRAVA KLUBA FK SARAJEVA ZAJEDNO SA HURTICEM I NJEGOVIM POMOĆNICIMA DALI OSTAVKE!! "
Tacno od dragosti otisao bi napio se
Tacno od dragosti otisao bi napio se

Bordo bijeli za život cijeli!!
E sto se Joker vracao posran, vracao se.jurisicduska je napisao/la:Ima Toti vazda bujruma. Do sad smo sve išli. Vratili se ja i joker ko posrani iz Zenice, vratili se ko posrani iz Kaknja, vratili se ko posrani sa Grbavice, vratit ćemo se i iz ostalih mjesta.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kako smo mi merhametli ekipa covjece! Vidis da se Metalleghe muci, 4 vezana poraza i onda im mi damo 3 boda. Veliki Sir Hurta zna da je ovaj minus za vodecim dvojcem pussy smoke i da cemo se ispisat po njima do kraja sezone.
Respect.
Respect.

ZZ
-
- Kontakt:
Babuka vidio s kim im a posla i odšetao kao Gospodin, 'ebeš debile!zagor1987 je napisao/la:Vratite ove uhljupe u Tuzlu sve do jednog uvedite pionire ako ne znate kadete bilo koga necu da gledam zalizane pe dere na terenu,nije ni cudo sto ode Benko

-
- Kontakt:
čekamo mikaela da nas uvjeri da smo danas ustvari pobijedili 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
po ko zna koji put sramota ..
Kralju, pojedincima para nikad dosta. A imas masu razlicitih kladionica, nemoras sve u jednoj uplatiti. Npr ja znam 4 5 online kladionica gdje mozes igrati na pl i danas se kvota vrtila oko 13. A nemogu tako brzo saznati za block ili dogovorenu igru itd ako igras na razlicitim sites i drzavama, jedino putem istrage.jurisicduska je napisao/la:Šta će mu ba lova ds troši milion dnevno ne može do kraja života potrošit. To su gluposti. I ako mislite da se na kladionicu može uplatiti 7 miliona na našu ligu onda ste stvarno u zabludi jednoj velikoj. Na 100 km blokiraju parFudo je napisao/la:Nije Tan dzabe doso, danas dobra kvota da se vrati ulozeno. Sad slijede dobre partije, pa nakon toga opet malo za kladionice i sve u krug. Izabro je tacno zemlju gdje je to moguce jer lahko je naci ljude bez morala i etike..j.eb. se tanu za sarajevo, njega lova interesuje.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Dave, Fouzi1, Fudo, Hajdeee, napoleon72, Posejdon, traktori46 i 49 gostiju.