Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ima i prije Duljevica na njegovoj poziciji,Ordagic,Todorovic,Crnov,Zakaric, sve statisticki bolji igraci lani i ove godine od njega!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
De se uozbilji. Po čemu je Crnv bolji igrač? Dao golova koliko? Asistencija koliko? Ti samo Zrinskog gledaš izgleda! Ordagić je DMF koliko znam tako da su Tomić i on konkurencija i slazem se da tomić mora čekati iza Ordagića.hskzmostar je napisao/la:Ima i prije Duljevica na njegovoj poziciji,Ordagic,Todorovic,Crnov,Zakaric, sve statisticki bolji igraci lani i ove godine od njega!
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 22 avg 2016, 22:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Hvalatuzlak1987 je napisao/la:Nije, kako sam vidio preko TV..Suki46 je napisao/la:Da li je bio ofsajd kod 2 gola Metalleghea ? (Nisam dobar ugao imao da procjenim )
A kod situacije Ahmetovica za penal, svirali su se onakvi penali ali eto ono se cesce ne svira nego sto se svira.

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Sto posto se slažem, iako ima i u Mladosti odličnih igrača. Možda ne za repku, ali ozbiljna ekipa. Dulja dalje od naše lige ne može. Ako i ode, imam osjećaj da će ga spucati nostalgija. Brzo.hskzmostar je napisao/la:Ima i prije Duljevica na njegovoj poziciji,Ordagic,Todorovic,Crnov,Zakaric, sve statisticki bolji igraci lani i ove godine od njega!
- hskzmostar
- Kontakt:
Lani je vas katastrofalni Crnov imao vise asistencija i golova nego Duljevic,zapravo kad zbrojis tu je negdje statistika ali prednost Crnovu jer je postigao vise golova a sa tim imao je i punomanju minutazu od debelguzog!maxmore je napisao/la:De se uozbilji. Po čemu je Crnv bolji igrač? Dao golova koliko? Asistencija koliko? Ti samo Zrinskog gledaš izgleda!hskzmostar je napisao/la:Ima i prije Duljevica na njegovoj poziciji,Ordagic,Todorovic,Crnov,Zakaric, sve statisticki bolji igraci lani i ove godine od njega!
Malo argumente koristi nemoj vrijedjat co.bankovicu!
Zadnja izmjena: hskzmostar, dana/u 22 avg 2016, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
A koliko je koji od njih žutih kartona izborio?hskzmostar je napisao/la:Lani je vas katastrofalni Crnov imao vise asistencija i golova nego Duljevic!maxmore je napisao/la:De se uozbilji. Po čemu je Crnv bolji igrač? Dao golova koliko? Asistencija koliko? Ti samo Zrinskog gledaš izgleda!hskzmostar je napisao/la:Ima i prije Duljevica na njegovoj poziciji,Ordagic,Todorovic,Crnov,Zakaric, sve statisticki bolji igraci lani i ove godine od njega!

Dobar je Dulja, zaslužio je poziv i opravdao ga igrama u reprezentaciji, sada se možda i može porediti sa Ordagićem jer Ordagić prekomandovan na krilo ove sezone, a Tomić fakat jeste igračina jedan od najboljih igrača lige ali džaba kad je popunjena ta pozicija mnogo kvalitetnijim igračima.
Nad tobom sunce najljepše sja
Opet se vraćam na početak. Nije mi jasno ovo Sarajevo i šta je mislilo postići sa Hurtićem pored živog Petrovića. Zar je problem bio dati platu veću čovjeku da se izbjegne ova sva bruka za koju se unaprijed znalo? Ne možeš dati toliko veliki posao sa ogromnim pritiskom neukom čovjeku.
Isto i za Želju važi.
Gomilati igrače a ne dovesti dobrog trenera da to uigra nema smisla. Kontra situacija je uvijek bolja, radije dovedi dobrog trenera pa nek su i igrači prosjek, ako je budžet problem.
Fazon je što kod oba kluba to nije, mogu sebi priuštiti oboje, ne znam na čemu se štedjelo, dal' su mislili da će konkurencija biti slabija ove sezone kako je manje klubova, šta li...
Isto i za Želju važi.
Gomilati igrače a ne dovesti dobrog trenera da to uigra nema smisla. Kontra situacija je uvijek bolja, radije dovedi dobrog trenera pa nek su i igrači prosjek, ako je budžet problem.
Fazon je što kod oba kluba to nije, mogu sebi priuštiti oboje, ne znam na čemu se štedjelo, dal' su mislili da će konkurencija biti slabija ove sezone kako je manje klubova, šta li...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Inače prošle godine Crnov je bio životinja gol je statistički zabijao svako 700 minuta provedenih na terenu. Krilni igračhskzmostar je napisao/la:Lani je vas katastrofalni Crnov imao vise asistencija i golova nego Duljevic!maxmore je napisao/la:De se uozbilji. Po čemu je Crnv bolji igrač? Dao golova koliko? Asistencija koliko? Ti samo Zrinskog gledaš izgleda!hskzmostar je napisao/la:Ima i prije Duljevica na njegovoj poziciji,Ordagic,Todorovic,Crnov,Zakaric, sve statisticki bolji igraci lani i ove godine od njega!

Lištica
Lištica
- Evolve
- Kontakt:
Zadnjih godinu dana ovo što dva Sarajevska kluba rade uopće mi neide u glavu. Toliko promjena igrača, trenera, i ne samo na početku sezona nego i u polu-sezoni, kad gledam onaj topic ODLASI/DOLASCI, pa covijek nezna bi li se smijao ili plakao. Po 10 igrača minimalno i jedni i drugi, uz promjene trenera. Po meni jednostavno to nije način vođenja kluba, za što su najkrivlje uprave ovih klubova. Mahinalno dovođenje igrača na početku sezone uz nikakve trenere, da bi za 5-6 kola uz seriju loših rezultata krenule smjene istih, eventualno bi izdržali do polu-sezone da bi opet bili mjenjani. Jednostavno nemaš kad sve to uigravat, i uz dobrog trenera nemožeš očekivat da uz 10 novih igrača u kratkom vremenskom periodu napravi čuda, nadoknadi Bog zna koliku bodovu razliku i to sve uz jednu lepršavu i oku dopadljivu igru sa puno golova. Igračima treba vremena, treba vremena da oni "kliknu" izmedju sebe, da se homogeniziraju, da se stvori atmosfera u svlačionici, tek onda se daju prave partije, i igrači dobijaju na samopouzdanju i sigurnosti u igri.
Sada nisam upoznat sa situacijama u upravama u klubu i kakvi su tu odnosi, al sad je trenutak da se prelomi (ako je ikako moguće), pa i na uštrb i ove polu-sezone, čak bi se usudio reć i sezone, samo da bi se stvari vratile za njih u pravi kolosijek. Znači pravilan pristup odabiru igrača, trenera, uigravanju ekipe itd.
Ovo u nekom prenesenom značenju se odnosi u biti i na dosta drugih klubova u Ligi.
Sad da neglumim nešto ovdje, ja ću uvijek prije smatrat većeg konkurenta mom Širokom jedno SA, ŽE, Zrinja i u zadnju sezonu ipol odličnu Slobodu, nego neznam Čelik, Velež, Borac ili te neke velikane bivše Juge, jer jednostavno rezultati iz godine u godinu to govore, i to je jedini kriteriji po kojem se ja vodim, i sportski se nadat njihovom kiksu u ligi jer odmah šanse mom klubu da nešto više postigne rastu. Al evo pokušavam malo sa strane da iz analiziram situaciju kako je vidim.
Sada nisam upoznat sa situacijama u upravama u klubu i kakvi su tu odnosi, al sad je trenutak da se prelomi (ako je ikako moguće), pa i na uštrb i ove polu-sezone, čak bi se usudio reć i sezone, samo da bi se stvari vratile za njih u pravi kolosijek. Znači pravilan pristup odabiru igrača, trenera, uigravanju ekipe itd.
Ovo u nekom prenesenom značenju se odnosi u biti i na dosta drugih klubova u Ligi.
Sad da neglumim nešto ovdje, ja ću uvijek prije smatrat većeg konkurenta mom Širokom jedno SA, ŽE, Zrinja i u zadnju sezonu ipol odličnu Slobodu, nego neznam Čelik, Velež, Borac ili te neke velikane bivše Juge, jer jednostavno rezultati iz godine u godinu to govore, i to je jedini kriteriji po kojem se ja vodim, i sportski se nadat njihovom kiksu u ligi jer odmah šanse mom klubu da nešto više postigne rastu. Al evo pokušavam malo sa strane da iz analiziram situaciju kako je vidim.
NK Široki Brijeg
- hskzmostar
- Kontakt:
De se uozbilji. Po čemu je Crnv bolji igrač? Dao golova koliko? Asistencija koliko? Ti samo Zrinskog gledaš izgleda![/quote]
Lani je vas katastrofalni Crnov imao vise asistencija i golova nego Duljevic![/quote]
Inače prošle godine Crnov je bio životinja gol je statistički zabijao svako 700 minuta provedenih na terenu. Krilni igrač
. Menalo će ga pospremiti na klupu upamti sta sam ti rekao.[/quote]
Pa taj reprezentativac je isto krilni igrac sto ga ti branis i postigao je svako 1000 min gol,tj 3 gola citavu sezonu u 101 ligi svijeta!
Lani je vas katastrofalni Crnov imao vise asistencija i golova nego Duljevic![/quote]
Inače prošle godine Crnov je bio životinja gol je statistički zabijao svako 700 minuta provedenih na terenu. Krilni igrač

Pa taj reprezentativac je isto krilni igrac sto ga ti branis i postigao je svako 1000 min gol,tj 3 gola citavu sezonu u 101 ligi svijeta!

Lani je vas katastrofalni Crnov imao vise asistencija i golova nego Duljevic![/quote]hskzmostar je napisao/la:De se uozbilji. Po čemu je Crnv bolji igrač? Dao golova koliko? Asistencija koliko? Ti samo Zrinskog gledaš izgleda!

Nije istina. Čekam te tu jer znam da pričaš na pamet. Provjeri.
Lištica
Lištica
Ordagic je po prirodnoj poziciji klasicni CM, samo sto on tokom utakmice igra i LW i RW i AMC i MC i DMC ( protiv Sirokog kod 2-2 kada je Siroki 10-tak minuta pritisnuo ). Nevjerovatan univerzalac koji igra besprijekorno na bilo kojoj poziciji i radi na terenu ono sto se trazi od njega.maxmore je napisao/la:De se uozbilji. Po čemu je Crnv bolji igrač? Dao golova koliko? Asistencija koliko? Ti samo Zrinskog gledaš izgleda! Ordagić je DMF koliko znam tako da su Tomić i on konkurencija i slazem se da tomić mora čekati iza Ordagića.
Jedan grad, jedna ljubav!
- hskzmostar
- Kontakt:
. Menalo će ga pospremiti na klupu upamti sta sam ti rekao.[/quote]
[/quote]
Nije istina. Čekam te tu jer znam da pričaš na pamet. Provjeri.[/quote]
Veze ti decko nemas,idi prati mjesne zajednice i sampiona Ljubotice!
Lani Dulja 3 gola i 7 asistencija
Sezona prije 6 golova i 3 asistencije!

Sezona prije 6 golova i 3 asistencije!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Hurta ostani
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Sarajevski premijerligaši su veća komedija od mog Čelika barem za dvije razine.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Evo sve na stranu...
Ali jedno je tačno.
Sarajevo i Željo su dozvolili sebi da budu predmet ismijavanja (da ne kazem nesto gore) trenutno.
Ko je za to kriv? Treneri, uprava, vanzemaljci, masoni...nek se presaberu i vide, ovo kako izgleda trenutno je bruka.
Ali jedno je tačno.
Sarajevo i Željo su dozvolili sebi da budu predmet ismijavanja (da ne kazem nesto gore) trenutno.
Ko je za to kriv? Treneri, uprava, vanzemaljci, masoni...nek se presaberu i vide, ovo kako izgleda trenutno je bruka.
Inače prošle godine Crnov je bio životinja gol je statistički zabijao svako 700 minuta provedenih na terenu. Krilni igračhskzmostar je napisao/la:Lani je vas katastrofalni Crnov imao vise asistencija i golova nego Duljevic!

Sezona prije 6 golova i 3 asistencije![/quote]
Bar sam 10 godina stariji o tebe. Toliko godina bar više pratim ovu ligu od tebe. Pošto znaš čitati TM sada pogledaj statistiku Crnova pa mi reci čija je statistika bolja? A za Ljubotiće. to ostavljam tebi kada kreneš posjetiti dida papak mali.
Lištica
Lištica
- hskzmostar
- Kontakt:
Los izbor rijeci !
Nista ti ne pratis!
Nista ti ne pratis!
Nemam bolju riječ da te objasnim, nije bilo puno izbora.hskzmostar je napisao/la:Los izbor rijeci !
Nista ti ne pratis!
Lištica
Lištica
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Polako komsije 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.