FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Je li imamo pravo da kazemo ista protiv insta boysa ili cemo biti proglaseni pljuvacima, ili ce to ne daj boze stvorit jos veci pritisak na kosevu?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Zamislite sklopiti u jedno sva obećanja vodećih ljudi, od stadiona, najboljeg kampa u regionu, grupne faze..., pa onda ona omalovažavanja i kritike na stadione širom države i objave ratova protiv fudbalske mafije, pa onda skupiti sve njihove laži, njihove poteze oko suspenzija i slično. Pa onda sabrati sve igrače koji su došli i otišli, kao i trenere, pa onda Ješieve izjave, pa onda Hurtićeve izjave, ispadi njegovih pomoćnika. DRAMA.
-
- Kontakt:
Meni je Hurtic najmanji problem ,odnosno volio bi da je on problem al mislim da smo u puno vecim gov..ma(tanovim)
S R A M O T A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo ne ide vise ovako, neke ce se stvari promijeniti. Nazalost, nece zavrsiti dobro po te ljude. Ovo je kraj.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
evo čuh da su ga nogirali
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- f0rest1946
- Kontakt:
zlo87 je napisao/la:prije dvije godine i jedan dan..

Proci ce jos dugo kad opet ovako neso dočekamo,,,, ako uopste i docekamo 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Dusa covjeka zaboli ... ne sjecam se da mi je ikad teze bilo.... ovo bas boli ....zlo87 je napisao/la: prije dvije godine i jedan dan..
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Okicu vrati se, sve ti je oprosteno 

Nemojte na Upravu, nisu oni krivi.
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Prva utakmica na Sjeveru....krenemo iz Sane autom,pokvari se auto kod Travnika.Sva sreća pa je na auta bila zastava Sarajeva pa su nas neki momci iz Bihaća koji su također išli na utamicu pokupili i odvezli,a u međuvremenu i auto se popravi....zlo87 je napisao/la:prije dvije godine i jedan dan..

Zbog ovih pizdi koje su danas igrale na Koševu ne bih potegnuo ni 250 metara a kamo li 250 kilometara....

Samo bih zelio vidjediti jednom nakon neke ovakve utakmice da svi sjednemo i šutimo dok ne udju u tunel, da osjete bar to, nešto..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Eh eh eh al osim Cimirota i Dupovca sve ove igrace smo gledali kao i ove danas Bandovic hebali mu sve poredu, Dzemo kockar- pusi-pije , puzi pije-pusi, tatko sef klana igrac bez kvaliteta, radovac revolveras morao vratiti nagradu, okic okarakterisan kao najgori igrac svi vremena,stojcev i krste bez voljni prozivani na svakom koraku. Gubim nadu da ce ikad biti bolje .pa kazu budi normalanzlo87 je napisao/la:prije dvije godine i jedan dan..

I ovo su sve pizde osim Cimirota,cak je i on bio na udaru vjerne i objektivne kosevske publike,sreca pa ode na vrijeme...MaroonKrajina je napisao/la:Prva utakmica na Sjeveru....krenemo iz Sane autom,pokvari se auto kod Travnika.Sva sreća pa je na auta bila zastava Sarajeva pa su nas neki momci iz Bihaća koji su također išli na utamicu pokupili i odvezli,a u međuvremenu i auto se popravi....zlo87 je napisao/la:prije dvije godine i jedan dan..
![]()
Zbog ovih pizdi koje su danas igrale na Koševu ne bih potegnuo ni 250 metara a kamo li 250 kilometara....
Pa majku im jeebem kako covjek da ne popizdi.... Odem produzim clansku za sebe i za malca, iako imam sluzbenu crnjak mi djaba ulazit kupim sezonsku uvedem **** moju tv sa kojom je hebem svako 7 dana da mogu gledat utakmice, sipam jjebeno gorivo na hifi sve za Sarajevo i sta dobijem KUURCINU
JJEBEM LI VAM SVE, SJEME VAM SE ZATRLO DABOGDA.
JJEBEM LI VAM SVE, SJEME VAM SE ZATRLO DABOGDA.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Kruno Jurcic...to je ime za nas. Vrlo skoro ,bar se nadam. Ako su pametni , dovesce ga

Sa utakmice, ovo je ocajno.
Ahmetovic i Balic jedini vrijedni fale, ostalo 0.
Ahmetovic i Balic jedini vrijedni fale, ostalo 0.
Amer Dupovac!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.