Nikad nam ne odgovaras na pitanja a ocekujes da tebi drugi odgovore.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
hoce li izginuti?Hrasno1921 je napisao/la:Ako ne odu u skorije vrijeme srozat ce klub do daske a atmosferu dovesti do usijanja i belajasamoposmatram je napisao/la:Bojim se da se ova rulja nece moci otjerati iz kluba, dok klub ne izsiluju do kraja. Mogli bi nabiti dugova, da ni prodaja Grbavice ga vise nece moci spasiti.
risingforce je napisao/la:Osim (nemoguce), Odovic (sramota da nas opet on vadi pa da dobije otkaz u roku od godinu dana), Petrovic (najbolje rjesenje al tesko da ce napustiti Radnik, ima dogovor sa Krstajicem), Simo Krunic (nije lose rjesenje)
Samo da ne dodje trener tipa Jovic, Musa, ..
i da, trener mora imati apsolutnu slobodu sto se tice dovodjenja igraca, Kosticu su pojedini ljudi skrojili tim (tako da ovi rezultati nisu samo njegova krivica).. samom promjenom trenera se nece puno toga promjentiti...
Jedna je glava vec pala, ali ovdje ljudi brzo zaboravljaju, ili nece da se podsjecaju. Zeljo nema politicke partije a ni nekog vanjskog sponzora. Ima raju koja nije u mogucnosti da mu pomogne. I onda ostaje sve kriminalcima. Steta prava.Hrasno1921 je napisao/la:Ako ne odu u skorije vrijeme srozat ce klub do daske a atmosferu dovesti do usijanja i belajasamoposmatram je napisao/la:Bojim se da se ova rulja nece moci otjerati iz kluba, dok klub ne izsiluju do kraja. Mogli bi nabiti dugova, da ni prodaja Grbavice ga vise nece moci spasiti.
Stipu to, sta da radimo dalje poglavico povedi nas u propastHrasno1921 je napisao/la:pa vi ko i lazni hadzija i njegov sin kontate da su neke stvari ko soker menadzer
Ta raja i Zeljina djeca radnicka klasa ce opet kad tada uci u klub, ove kriminalce, ratne profitere, ljude Delimustafica i Alispahica cemo otjerati ko i Telibecirevica, Landzu i svu ostalu bagru, nigdje ih nije godinama bilo, a sad odjednom udjose u klub i gledaj sta napravise, pottrosise tri miliona maraka, sjebase rezultate, renome, sve sto nas je cinilo velikimsamoposmatram je napisao/la:Jedna je glava vec pala, ali ovdje ljudi brzo zaboravljaju, ili nece da se podsjecaju. Zeljo nema politicke partije a ni nekog vanjskog sponzora. Ima raju koja nije u mogucnosti da mu pomogne. I onda ostaje sve kriminalcima. Steta prava.Hrasno1921 je napisao/la:Ako ne odu u skorije vrijeme srozat ce klub do daske a atmosferu dovesti do usijanja i belajasamoposmatram je napisao/la:Bojim se da se ova rulja nece moci otjerati iz kluba, dok klub ne izsiluju do kraja. Mogli bi nabiti dugova, da ni prodaja Grbavice ga vise nece moci spasiti.
obećah odgovoriti umjesto ace pa da počnem...mirek11 je napisao/la:Od Ace i ovog portala ocekujemo danas ili sutra jedan analiticki clanak o sportskom segmet FK Sarajevo, dolasku i odlasku igracima i transferima, situaciji sa 50 igraca na platnom spisku, strucnjacima, istaknutim sportskim i fudbalskim radnicima sa bogatom igrackom karijerom kao sto su kusturica, selimovic i drugi. A nakon toga komentar bivsih predsjednika, legendi kluba Fazlagica, Hadibegica ... Mozda i ekspertno misljenja vlasnika kluba.
Kontaktirajte sefa ibrakovica da cujemo sta on kaze, nije evo dva dana bio tekst o njemuadmin je napisao/la:obećah odgovoriti umjesto ace pa da počnem...mirek11 je napisao/la:Od Ace i ovog portala ocekujemo danas ili sutra jedan analiticki clanak o sportskom segmet FK Sarajevo, dolasku i odlasku igracima i transferima, situaciji sa 50 igraca na platnom spisku, strucnjacima, istaknutim sportskim i fudbalskim radnicima sa bogatom igrackom karijerom kao sto su kusturica, selimovic i drugi. A nakon toga komentar bivsih predsjednika, legendi kluba Fazlagica, Hadibegica ... Mozda i ekspertno misljenja vlasnika kluba.
složenica "sportski segment" je ubleha koju mi nismo izmislili i mi je ne spominjemo, osim u šprdnji, kao citat. Sportski segment nek analizira onaj ko ga je izmislio. Analizu raspada i katastrofe u FKS, to bi možda i mogao čitati...
Musa je kvalitetan trener sigurno i gospodin, prijatelj je porodice Osim, Amar je njega predlagao. Simo je isto dobar stručnjak, trener godine u Jelen super ligi kad je uzeo kup sa Jagodinom. Al' bojim se da ovim našim zvijezdama treba BAJA tipa Slavke Petrovića koji će im na prvom treningu izvadit' k.... i reći MOJ JE VEĆI NEGO VAŠ !amazon je napisao/la:Ako je izbor izmedju Muse i Krunica, onda Musa. Bolji trener, poznaje ligu, ali mora biti izbor za duzi period.
ne vidim razloga da budeš banovan. svako ima pravo da kritikuje i da se sa nečim ne slaže. ti svoje kritike još i argumentuješ, pa je lijepo ući u diskusiju. bilo bi mi drago kad bi napisao ako ima neki dio koji smatraš neistinitim, ako je istinit članak onda ne može biti pristrasan.starigrad je napisao/la:sad nam, opet, neko vrijeme, valja slusat opravdanja, kako je cuko uletio u teren i poremetio nam igru, pa smo zbog toga zijanili tekmusalim se malo, mada je ovo vise zalosna situacija. ne zbog kostica, kao njega, nego zbog ponavljanja istih gresaka, vec dvije godine, u vise navrata, nedosljednosti prema izgovorenom i obecanom i nadat se da ce naredni izbor ostati, makar, do kraja sezone na klupi. ovo im je, sigurno, zadnji voz po pitanju struke, ako opet bude greska, ja ne vidim kako bi se mogli oprati.
@admin i @aco veliki, bez namjere da se petljam u vasu uredjivacku politiku, na kraju, nemam ni pravo na to, ali moram reci da su vasi tekstovi o Zelji, postavljeni na stranicu u posljednja dva dana, bez obzira sto ima dosta istine u njima, sve, osim profesionalni. novinari bi, u svom poslu, trebali biti nepristrasni i profesionalni, a, pomenuti tekstovi izgledaju kao nacin i prilika za nekakve licne obracune, omalovazavanje, lijecenje sujete i frustracija, itd.
opet kazem, vas portal i vasa uredjivacka politika, vi sve odredjujete i pisete i time donosite sebi klikove, citanost i popularnost. medjutim, meni, kao iskrenom navijacu Zelje, para oci nacin pisanja. mogli ste sve ono napisati i drugacije, profesionalnije i nepristrasnije.
ako sam za bana, necu moliti i samo me kikajte, ali sam ovo morao napisati, jer ovakvim tekstovima ne pisete samo protiv pojedinaca, nego Zelje kao kolektiva. niko nije iznad Zelje, ni amar, ni miske, ni ivica... i ja ne mogu presutiti kada neko pretjerano i maliciozno blati Zelju.
nit znam ko ti je kum nit znam gdje se mogu raspitat, bolje da mi ti kazes sad si me zainteresovoaleksandar_veliki je napisao/la:Moj dobronamjeran savjet, raspitaj se gdje mi je kum ulozio lovuirfo je napisao/la: Kontaktirajte sefa ibrakovica da cujemo sta on kaze, nije evo dva dana bio tekst o njemu. A kad se raspitas i kad dobijes tacne informacije ocekujem da kazes izvini cika Aco
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.