http://sportsport.ba/bh_fudbal/hurtic-c ... ana/204392

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sta treba da im posaljemo tortu? Gdje si ti pasa samaro do sad volio bi da znam i da vidimMemara je napisao/la:Treba tebe prvo i to dobroledesma je napisao/la:Šamarat manekene gdje god ih sretnemo!
Sve dok baklja ne krene kao prema Jesicu, nece se on prepastiBenjolos je napisao/la:Pa što ga ne pogodiše joooj
http://sportsport.ba/bh_fudbal/hurtic-c ... ana/204392
Cuj navijac Sarajeva da prizeljkuje poraz svog tima FUJJJ idi prati i dalje tekme preko forumafks74 je napisao/la:Pa prizeljkivali smo juce ovakav rezultat da otjeramo hurtica valjda ce biti bolje sada
Trener i/ili igrači.ALADINN je napisao/la:Pa koga ces okrivit kad su na kraju prosle sezone rekli da se samo desio niz bespretnih okolnostiConscious je napisao/la: Svako ima svoju perspektivu gledanja.
Jbg, moja je takva,
Kusturica ispade sad kriv i za Pavlovićeve golove, Ahmetovićeve promašaje, Hurtićevu taktiku, Ihtijarevićev prelazni rok, nemanje stadiona, Akademiju, kamp i sve ostalo.
Mislim, boli me za Kusturicu, ali nam ne valja da ne znamo držati ljude odgovornim za ono što rade.
Potrošićemo i sljedećeg, boljeg, predsjednika, direkora/direktoricu, trenera...
Napravili su takav sistem u klubu da jednostavno niko ne moze biti okrivljen, ni za sta! Nema sportskog direktora vec neki **** bord direktora. Gdje to ima na svijetu?!
Postaviti ihtijarevica odgovornog za sportski segment je gora stvar nego postaviti hurtica na klupu! Te posljedice cemo tek okusit!
Al koga okrivit za to potebi? E pa ja ih krivimsve i hocu da svi kolektivno **** iz NASEG Sarajeva!
DincekEvander je napisao/la:Ne treba nikog udarati. Pa nismo u srednjem vijeku. Pojedini trebaaju obraza i savijesti imati.
Igraci neka stanu pred ogledalo i sami skontaju ko su i staa su. Strucni stab nek sam skonta je li strucan za poso koji obavljaju. Rukovodioci neka razmisle gdje su doveli klub.
Problem naseg drustva inace je taj sto ne postoji samokritika.
Je li iko u ovoj drzavi dao ostavku iz moralnih razloga?
Ako je cijena da se ja zapalim da se nešto promijeni ja se sutra odoh polit i zapalit, ovdje dok mrtva glava ne padne izgleda neće na bolje. A znao sam kunem vam se da ćemo izgubiti i pričao i Ruletu i s rajom. ****.SiouxLukavac je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Ako li se sutra ne daj Bože otpjeva riki tiki tamba na Koševu ja ću se zapaliti ispred vječne vatre.![]()
Da li treba da odgovaraju oni koji su doveli hurtica, koji je bez licence? Kao i uscuplic? Da li treba da odgovara neko za petnaest trenera prije hurtica? Ili mozda stotinu igraca koji su dovedeni a kurcu ne valjaju?Conscious je napisao/la:Trener i/ili igrači.ALADINN je napisao/la:Pa koga ces okrivit kad su na kraju prosle sezone rekli da se samo desio niz bespretnih okolnostiConscious je napisao/la: Svako ima svoju perspektivu gledanja.
Jbg, moja je takva,
Kusturica ispade sad kriv i za Pavlovićeve golove, Ahmetovićeve promašaje, Hurtićevu taktiku, Ihtijarevićev prelazni rok, nemanje stadiona, Akademiju, kamp i sve ostalo.
Mislim, boli me za Kusturicu, ali nam ne valja da ne znamo držati ljude odgovornim za ono što rade.
Napravili su takav sistem u klubu da jednostavno niko ne moze biti okrivljen, ni za sta! Nema sportskog direktora vec neki **** bord direktora. Gdje to ima na svijetu?!
Postaviti ihtijarevica odgovornog za sportski segment je gora stvar nego postaviti hurtica na klupu! Te posljedice cemo tek okusit!
Al koga okrivit za to potebi? E pa ja ih krivimsve i hocu da svi kolektivno **** iz NASEG Sarajeva!
Jer Methalleghe nema bolju ekipu od nas.
Sad je na Ihtijareviću da vidi do koga je više.
Za ostavljanje Hurtića ili rad novog trenera je na Ihtijareviću odgovornost.
Za rezultat Ihtijarevića, na kraju sezone, je odgovornost na Upravi.
Za kompletan rad kluba, i sportski i finansijski, na kraju sezone, je na Upravi da polažu račune.
Ali, ne navijačima, nego Tanu.
Jel ti fkt mislis da su se oni nasekirali sto su izgubili danas ?Evander je napisao/la:Ne treba nikog udarati. Pa nismo u srednjem vijeku. Pojedini trebaaju obraza i savijesti imati.
Igraci neka stanu pred ogledalo i sami skontaju ko su i staa su. Strucni stab nek sam skonta je li strucan za poso koji obavljaju. Rukovodioci neka razmisle gdje su doveli klub.
Problem naseg drustva inace je taj sto ne postoji samokritika.
Je li iko u ovoj drzavi dao ostavku iz moralnih razloga?
Conscious je napisao/la:Trener i/ili igrači.ALADINN je napisao/la:Pa koga ces okrivit kad su na kraju prosle sezone rekli da se samo desio niz bespretnih okolnostiConscious je napisao/la: Svako ima svoju perspektivu gledanja.
Jbg, moja je takva,
Za kompletan rad kluba, i sportski i finansijski, na kraju sezone, je na Upravi da polažu račune.
Na Kosevu ko da je Januarprdimahovina je napisao/la:vidim najglasniji su ovi što su "bili" na tekmi,obaveze ovo ono,pa se na poluvremenu po kiši piše na forumu#nakokažem
Jesi li ti pročitao moj post?ALADINN je napisao/la:Da li treba da odgovaraju oni koji su doveli hurtica, koji je bez licence? Kao i uscuplic? Da li treba da odgovara neko za petnaest trenera prije hurtica? Ili mozda stotinu igraca koji su dovedeni a kurcu ne valjaju?Conscious je napisao/la:Trener i/ili igrači.ALADINN je napisao/la: Pa koga ces okrivit kad su na kraju prosle sezone rekli da se samo desio niz bespretnih okolnosti
Ili cemo ozbrisat sve to prije i rec od sad je ihtijarevic kriv?
Ihtijarevic pojma nema! On je poltron kao i hurtic! A to cemo da tek vidimo!!
Kakvo pranje covjek ne zna postaviti taktiku i igrace stalno rotiraharis004 je napisao/la:Ovdje ima najmanje Hurtine krivice. Ovdje neko opasno pere pare konstantno. Ovo mi izgleda kao namjestena utakmica..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, fera, Tatamata1946 i 55 gostiju.