Ne vec za titulu kvazi strucnjakSiouxLukavac je napisao/la:
Mi imamo najjaču ekipu samo imamo lošeg trenera, jel tako?![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne vec za titulu kvazi strucnjakSiouxLukavac je napisao/la:
![]()
![]()
Pa koga ces okrivit kad su na kraju prosle sezone rekli da se samo desio niz bespretnih okolnostiConscious je napisao/la: Svako ima svoju perspektivu gledanja.
Jbg, moja je takva,
Kusturica ispade sad kriv i za Pavlovićeve golove, Ahmetovićeve promašaje, Hurtićevu taktiku, Ihtijarevićev prelazni rok, nemanje stadiona, Akademiju, kamp i sve ostalo.
Mislim, boli me za Kusturicu, ali nam ne valja da ne znamo držati ljude odgovornim za ono što rade.
Potrošićemo i sljedećeg, boljeg, predsjednika, direkora/direktoricu, trenera...
Ma sveeeElCartel11 je napisao/la:Igraci su najmanje krivi u svemu ovome. Idi pa samaraj upravu.ledesma je napisao/la:Šamarat manekene gdje god ih sretnemo!
Celo je bio dogovoren od strane uprave na kraju sezone, al Tan nije dozvolio.paulus je napisao/la:Jel onaj nas piligram usta izjavio , pritisak i to . Ako ne dadne ostavku , stvarno se bavimo sa dzubradima bez imalo osjecaja odgovornosti .Takvi vode klubove u crne rupe. Celo je za Hurtica izmislio fudval , mozel ni iko rec sto covjeku nismo dali sansu prije ovog diletanta koji je od Celika Mladosri i Jajca uzo 2 boda
Kako ti samo volis provocirat...ledesma je napisao/la:Ma sveeeElCartel11 je napisao/la:Igraci su najmanje krivi u svemu ovome. Idi pa samaraj upravu.ledesma je napisao/la:Šamarat manekene gdje god ih sretnemo!
Ma lutke nase slatke,ma vidi ih samo kako su slatki,zalizani masala,masala...Evander je napisao/la:
Dođi pič.kice pa šamarajMemara je napisao/la:Treba tebe prvo i to dobroledesma je napisao/la:Šamarat manekene gdje god ih sretnemo!
Ja kajem da bi celo i od ovog nes napravio , makar bi mljeli teren, Treba dovest 2 kvalitetna igraca nema dvojbe tu , 10 ako treba i platit al i do trenera je . Pa svega mi ne mogu ga zamislit da pusti emociju, lazem , mogu ga zamislit da place .Memara je napisao/la:Ne vec za titulu kvazi strucnjakSiouxLukavac je napisao/la:
![]()
![]()
Ja sam istu tu pricu cuo,ali licno u nju ne vjerujem jer se pokazalo da su skloni lazima i plasiranju laznih prica da bi sebe oprali.Zip je napisao/la:Celo je bio dogovoren od strane uprave na kraju sezone, al Tan nije dozvolio.paulus je napisao/la:Jel onaj nas piligram usta izjavio , pritisak i to . Ako ne dadne ostavku , stvarno se bavimo sa dzubradima bez imalo osjecaja odgovornosti .Takvi vode klubove u crne rupe. Celo je za Hurtica izmislio fudval , mozel ni iko rec sto covjeku nismo dali sansu prije ovog diletanta koji je od Celika Mladosri i Jajca uzo 2 boda
Zbog toga je Hurtic ostao.
Vidi ti naseg huligancica sa sjevera sto je nervozanledesma je napisao/la: Dođi pič.kice pa šamaraj