FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ali primanje drugog gola danas je nešto najjadnije što sam doživio u ovom Gradu od rata na ovamo. Eeeeee....
Samo Saraj'vo.
Pa ako klub vode nesposobni ljudi koji konstantno donose lose i pogresne odluke ti i dalje ocekujes dobre rezultate? Glupo onda mislisConscious je napisao/la:Ne znam, ja malo drugačije sve to gledam.ALADINN je napisao/la:Da imaju imalo obraza otisli bi sami ne bi ih mi no tjerali!
Mene stvarno ne interesuje ni ko je predsjednik, ni ko je direktor.
Samo rezultati.
Evo, ako je neko dovoljno hrabar da bude ŠSS i sportski direktor, ako ima takva sredstva i uslove na raspolaganju, neka i odgovara. Svako treba da odgovara za svoj posao, a 11 igrača na terenu nije odgovornost Kusturice.
Ovaj rezultat me je sjebao.
Ja ne mislim da je Metalleghe bolja ekipa od nas i ne mislim da je ovaj prelazni rok bio tako loš.
Ili je do trenera ili do igrača, nema trećeg.
S istinom sam davno složio pakt
Nema.Evander je napisao/la:Ima li iti jedan noramaln trener da bi uzeo da vodi ekipu u ovakvom stanju?
Ako neko i dodje, doci ce neki potrcko zeljan brze zarade tipa Jagodic ili neko slican.
Nema nama napredka dok se sve iz korijena ne promijeni, a nece se zadugo promijeniti.
Tan, prodaj nas bilo kome, molim te![]()
![]()
Trebalo bi vidjeti koliko dugo se treneri prosječno zadrže kod nas, pa onda skontati koji je to trener toliko hrabar.
Nekad su se igraci bojali hordi, saginjala se glava kad zagrmi sa sjevera ... nekad se ginulo za dres pa im covjek nije ni mogao zamjerit kad fasuju ....
Ovi danas....prvo uprava boli ih K. nek njima kapa *ebo klub, *ebo tradiciju, *ebo sve ljude koji su izgradli ovo sto je klub danas... *ebo nas !
Drugo igraci vozaju skupa auta kurce se sa parama kluba .... a mi ko debili grizemo sebe za muda od muke ...nerviramo se .... psujemo, ne zato sto smo neodgojeni, nego zato sto te debili natjeraju na to ! Nemozes vise fino ! Jer oni neznaju fino ... s njima treba na silu da im se ledi krv u zilama da se nikad ne spomene rijec nezalaganje ... bojkot...i te gluposti ....
Ovo dok navijaci ne rastjeraju ovo nece nikad stat .... dok ne dodje neko ko srcem voli Sarajevo a ne djepom nek nam je Bog dragi na pomoci bordo braco
Ovi danas....prvo uprava boli ih K. nek njima kapa *ebo klub, *ebo tradiciju, *ebo sve ljude koji su izgradli ovo sto je klub danas... *ebo nas !
Drugo igraci vozaju skupa auta kurce se sa parama kluba .... a mi ko debili grizemo sebe za muda od muke ...nerviramo se .... psujemo, ne zato sto smo neodgojeni, nego zato sto te debili natjeraju na to ! Nemozes vise fino ! Jer oni neznaju fino ... s njima treba na silu da im se ledi krv u zilama da se nikad ne spomene rijec nezalaganje ... bojkot...i te gluposti ....
Ovo dok navijaci ne rastjeraju ovo nece nikad stat .... dok ne dodje neko ko srcem voli Sarajevo a ne djepom nek nam je Bog dragi na pomoci bordo braco

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Pa nasi uhljebi su uspjeli razjebati citavu sampionsku ekipu koja je zarila i palila. Pa mi vise igraca kalibra Cimirota necemo vidjeti 10 godina, Stojcev je Ozil za ove nake Cetkovice i picke materine kojim ovom prilikom majke **** placenicke. Velkoski je bog otac za ove Bekice Mersudine i kurcevace..
Ovo je zalosno sta od onakve ekipe uhljupi napravise, Dino sjetim ti se milih svako jutro. Na sve to imamo zeljinog pulena na klupi Hurtu koji ne zna izvesti najboljih 11 igraca kojih ima i reci im kako da igraju. Ma puuuuuu gadi mi se ova uprava ovi treneri i igraci, sve mi se gadi sto se tice stuffa FK Sarajeva.
Ovo je zalosno sta od onakve ekipe uhljupi napravise, Dino sjetim ti se milih svako jutro. Na sve to imamo zeljinog pulena na klupi Hurtu koji ne zna izvesti najboljih 11 igraca kojih ima i reci im kako da igraju. Ma puuuuuu gadi mi se ova uprava ovi treneri i igraci, sve mi se gadi sto se tice stuffa FK Sarajeva.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Tu smo negdje u 5 deka gore dolebodi123 je napisao/la:Kakvo najkvalitetnija ekipa u drzavi?Nitro je napisao/la:Da se momcima pruži podrška i da se stane uz trenera ma kakvi god rezultati trenutno bili, na kraju sezone bi se titula slavila. Jok, popljujte sve što može, psujte im familiju itd. To je rješenje. Najkvalitetnija ekipa u državi kojoj samo i isključivo nedostaje malo motiva i uigranosti, mada, Bošnjo to ne shvata.![]()
Zrinjski i Sloboda su za klasu jace ekipe od nas u ovom trenutku, jedina sreca u nesreci je sto nas kone ne mogu zahebavati jer su haman pa i gori od nas.

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
-
- Kontakt:
Ko misli da mi imamo kvalitetnu ekipu, on je budala.
Ko misli da Sloboda i Zrinjski od nas nisu jači je bolestan.
Otjerati trenera nije rješenje bez obzira što je trener dno dna. Ustvari on nije trener jer nema licencu.
Ko god da dođe, da ne znam kakvi treneri dođu od govana se pita ne pravi, ostaju igrači koji su prosjek.
Otjerati trenera nije rješenje bez obzira što je trener dno dna. Ustvari on nije trener jer nema licencu.
Ko god da dođe, da ne znam kakvi treneri dođu od govana se pita ne pravi, ostaju igrači koji su prosjek.
**** TE HURTICU , MRŠ ! **** TE PRITISAK... UVIJEK NAĐE NEKI RAZLOG, EM PRITISAK NA KOSEVU, EM SE IGRAČI OTROVALI... M R Š , NEMAŠ TI BLAGE VEZE...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Šamarat manekene gdje god ih sretnemo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kakav prosjek??? Pa ovi igraci su DNO DNA, iz ove ekipe je jedino Duljevic prosjek kao najbolji igrac ekipe, ostali igraci su invalidi. Da su bogdom nam igraci prosjek mi bi harali ovom jadnom saban ligom..SiouxLukavac je napisao/la:Ko misli da mi imamo kvalitetnu ekipu, on je budala.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ElCartel11
- Kontakt:
Igraci su najmanje krivi u svemu ovome. Idi pa samaraj upravu.ledesma je napisao/la:Šamarat manekene gdje god ih sretnemo!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Treba tebe prvo i to dobroledesma je napisao/la:Šamarat manekene gdje god ih sretnemo!

Svako ima svoju perspektivu gledanja.ALADINN je napisao/la:Pa ako klub vode nesposobni ljudi koji konstantno donose lose i pogresne odluke ti i dalje ocekujes dobre rezultate? Glupo onda mislisConscious je napisao/la:Ne znam, ja malo drugačije sve to gledam.ALADINN je napisao/la:Da imaju imalo obraza otisli bi sami ne bi ih mi no tjerali!
Mene stvarno ne interesuje ni ko je predsjednik, ni ko je direktor.
Samo rezultati.
Evo, ako je neko dovoljno hrabar da bude ŠSS i sportski direktor, ako ima takva sredstva i uslove na raspolaganju, neka i odgovara. Svako treba da odgovara za svoj posao, a 11 igrača na terenu nije odgovornost Kusturice.
Ovaj rezultat me je sjebao.
Ja ne mislim da je Metalleghe bolja ekipa od nas i ne mislim da je ovaj prelazni rok bio tako loš.
Ili je do trenera ili do igrača, nema trećeg.
Jbg, moja je takva,
Kusturica ispade sad kriv i za Pavlovićeve golove, Ahmetovićeve promašaje, Hurtićevu taktiku, Ihtijarevićev prelazni rok, nemanje stadiona, Akademiju, kamp i sve ostalo.
Mislim, boli me za Kusturicu, ali nam ne valja da ne znamo držati ljude odgovornim za ono što rade.
Potrošićemo i sljedećeg, boljeg, predsjednika, direkora/direktoricu, trenera...
Kad sam ja govorio da Hurtica treba fino kulturno nogirat do golmanske akademije fk zeljeznicar cca u aprilu kad je dobijao strasni Borac i Slaviju 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma ne vjerujem da ce doci bilo ko ozbiljan na Hurticevo mjesto. Pogledajte kakva je situacija u klubu, ekipa nije Bog zna cemu, liga je vec uveliko pocela. Ako Hurtic ode, ocekujem Uscuplica ili nekog slicnog kalibra.
Ja neki dan napisah da ocekujem 3. mjesto, ako se nesto drasticno ne promijeni ne vidim nacin kako to mozemo ostvarit.
Cuj samarat igrace, jesil normalan mamlaze jedan
Ja neki dan napisah da ocekujem 3. mjesto, ako se nesto drasticno ne promijeni ne vidim nacin kako to mozemo ostvarit.
Cuj samarat igrace, jesil normalan mamlaze jedan

ZZ
-
- Kontakt:
Mi imamo najjaču ekipu samo imamo lošeg trenera, jel tako?Memara je napisao/la:Treba tebe prvo i to dobroledesma je napisao/la:Šamarat manekene gdje god ih sretnemo!

Jel onaj nas piligram usta izjavio , pritisak i to . Ako ne dadne ostavku , stvarno se bavimo sa dzubradima bez imalo osjecaja odgovornosti .Takvi vode klubove u crne rupe. Celo je za Hurtica izmislio fudval , mozel ni iko rec sto covjeku nismo dali sansu prije ovog diletanta koji je od Celika Mladosri i Jajca uzo 2 boda
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 22 avg 2016, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Prvo uprava pa onda Hurta.
Ako hurta ode i ostane ista uprava, nista nismo postigli.
Ako hurta ode i ostane ista uprava, nista nismo postigli.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.