FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Gledajmo mi sebe i kako da mlatnemo Krupu ostalo ce doci na svoje.Karma is bitch.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ne bi se smjeli smijati, rekli bi neki karma is a bitch 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
je li zbog Sarajeva ili zbog nasih vedeta tamo :mrgreen:zlajci je napisao/la:Ne znam za vas, al ja se grohotom smijem :think:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
0-2 na Vrbasu. Karić i Zeba pogađaju mrežu domaćina.
Simona i Ante Gotovac
I dinastija Gotovcevih je neslavno zavrsila

tuzlanska Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako je bitno sada da kupimo bodove i odmah se stavimo u situaciju da imamo kontrolu uz Zrinjski.
Protiv Krupe 0:1 i super..
Protiv Krupe 0:1 i super..
Bitno je da se ekipa ne opusti, bez obzira što su u ligi trenutno svega dva ozbiljna kluba, treba nam što više bodova pred doigravanje, jer čak i da se konkurencija drastično popravi do tada (u igračkom smislu prvenstveno), teško je stizati bodovni deficit, Željo to najbolje zna...
+1Claus je napisao/la:Bitno je da se ekipa ne opusti, bez obzira što su u ligi trenutno svega dva ozbiljna kluba, treba nam što više bodova pred doigravanje, jer čak i da se konkurencija drastično popravi do tada (u igračkom smislu prvenstveno), teško je stizati bodovni deficit, Željo to najbolje zna...
tuzlanska Sloboda
Din, din, dinastija serija mi najmilija...zlajci je napisao/la:Simona i Ante Gotovac
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Slazem se i isto sam postupioPasha_car_aga je napisao/la:Pratio sam repku na svim domaćim utakmicama unazad 5-6 godina, plaćao karte i po 150 KM, da bih bio dio tribine Bilinog Polja, ali sam se zakleo da necu otići na utakmicu dok ovaj "pokemon" ne pozove Ordagića, takodje Zeba kao najbolji igrač lige je morao biti dio ekipe koja je išla na Kirin Cup u Japan, siguran sam da su oni članovi Selje i Saraj'va našli bi svoje mjesto u repci!
Repka do daljnjeg vozdra!!!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Što će se neko nasekirat zbog toga. Valjda je država na prvom mjestu, pa tek onda grad
Niko nama nije kriv što mi (nemamo ljude) ne guramo svoje, nego šutimo.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja sam sto se repke tice kao oni Hrvati i Mamic. Bude mi drago ako pobjede ali mi bude jos vise drago kada izgube jer mislim da muljaju sa pozivima 

Meni je obrnuto, prvo moj grad pa onda država.Coraco je napisao/la:Što će se neko nasekirat zbog toga. Valjda je država na prvom mjestu, pa tek onda grad![]()
Nullius in verba
Treba se takodjer pogledati i konkurecnija jednom i drugom. Ne mozete se pitati otkud poziv Duljevicu, Kosoricu, Bekicu, a niko ne igra na poziciji Ordagica. Dodouse ove sezone je i Ordaga poceo ozbiljnije na krilu igrati. Kako god, u veznom redu je izuzetno gusta konkurencija sa igracima koji igraju u mnogo jacim klubovima, nasuprot krila ili lijevog beka recimo. Zeba u PL ne moze nista u jacim utakmicama, nije ni u Europi dobro odigrao i konkurencija mu je ogromna na poziciji of. veznog, a usput igramo u formaciji bez te pozicije.Coraco je napisao/la:Što će se neko nasekirat zbog toga. Valjda je država na prvom mjestu, pa tek onda grad![]()
Vazda neka prica svi protiv nas, niko nas ne voli i sl. a niko realno da pogleda, samo zrtve izigravamo.
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni je drzava na prvom mjestu al reprezentacija nije drzava
Vise bih volio da Sloboda osvoji titulu nego da reprezentacija ode na Svjetsko pa da neki muljatori nastele par poziva.
Ja da biram ne bih nikad druge zakidao i uvijek bih birao u najboljem interesu. Pa ako nema iz Slobode niko dobar nema, pomirio bih se sa tim. Jel ako imas poziciju u savezu odmah znaci da imas pravo gurati svoje i da moras biti gad po defaultu?

Ja da biram ne bih nikad druge zakidao i uvijek bih birao u najboljem interesu. Pa ako nema iz Slobode niko dobar nema, pomirio bih se sa tim. Jel ako imas poziciju u savezu odmah znaci da imas pravo gurati svoje i da moras biti gad po defaultu?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Meni licno prvo Sloboda pa tek onda repka bez razmisljanja...mislim nije da ne navujam za repku, ali ja bi za Slobodinu titulu mnogo sto sta uradioCoraco je napisao/la:Što će se neko nasekirat zbog toga. Valjda je država na prvom mjestu, pa tek onda grad![]()

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sagledajte malo realno, jel vam trebam nabrajati koji su sve igraci kvalitetniji u veznom redu, od Ordagica, u reprezentaciji? Njemu se poziv blizi i vjerujem da ce imati odlicnu karijeru, ali sad da ga mora pozvati, ili da ga je morao pozvati na onaj Kirin kup, vala i nije. I Hadziahmetovic je fantastican igrac i talenat, mozda i veci od Ordagica s obzirom na godine, pa nije jos poziva dobio.
A Duljevica je pozvao jer konkurencija za poziciju krila ne postoji.
Isti ste kao oni sto bi uvaljivali pola ekipe Zeljeznicara ili Sarajeva u reprezentaciju. Memija, Kjosevski, Bajic, Radovac i da ne nabrajam dalje, sve su to igraci koji su prema zaslijepljenim navijacima sarajevskih klubova vec davno trebali dobiti poziv u reprezentaciju, cak i u prvih 11. Da ne pricam kako su neki navijaci Sarajeva prizivali Cimirota umjesto Pjanica u prvih 11.
A Duljevica je pozvao jer konkurencija za poziciju krila ne postoji.
Isti ste kao oni sto bi uvaljivali pola ekipe Zeljeznicara ili Sarajeva u reprezentaciju. Memija, Kjosevski, Bajic, Radovac i da ne nabrajam dalje, sve su to igraci koji su prema zaslijepljenim navijacima sarajevskih klubova vec davno trebali dobiti poziv u reprezentaciju, cak i u prvih 11. Da ne pricam kako su neki navijaci Sarajeva prizivali Cimirota umjesto Pjanica u prvih 11.
Nad tobom sunce najljepše sja
Nema pravde nigdje, ni u repki pa ni u Slobodi, nije bilo pravedno da Mehidić igra u prvom timu pa je opet igrao. Tako nije pravedno da Ordagić ne dobije poziv, ali kako je Mehidić u Slobodi izletio iz prvog tima, tako i Ordaga može dobit poziv u repku. Opet kažem, ko nam je kriv što nemamo nikoga u savezu pa da guramo svoje. Najmnogoljudniji kanton a nemaš svojih ljudi nigdje. Kako naš uvaženi profesor kaže, čim pređu Karaulu ko da zaborave odakle su.
@Heller, sreća pa naši nisu imali mišljenje kao ti, tokom agresije.

Ne kontam šta je problem u mom mišljenju? Valjda je prirodno da ti ono blisko bude bliže i draže.Coraco je napisao/la:Nema pravde nigdje, ni u repki pa ni u Slobodi, nije bilo pravedno da Mehidić igra u prvom timu pa je opet igrao. Tako nije pravedno da Ordagić ne dobije poziv, ali kako je Mehidić u Slobodi izletio iz prvog tima, tako i Ordaga može dobit poziv u repku. Opet kažem, ko nam je kriv što nemamo nikoga u savezu pa da guramo svoje. Najmnogoljudniji kanton a nemaš svojih ljudi nigdje. Kako naš uvaženi profesor kaže, čim pređu Karaulu ko da zaborave odakle su.
Nullius in verba
ne treba potcjenjivati ove sarajevske klubove, zelju i sarajevo naravno. jest da su sad losi skroz, losi rezultati al' ima jos dosta se igrati i razlika nije velika u bodovima uopste, zeljo je prosle godine naredao nevjerovatan niz pobjeda, a sjetite se da smo igrali sa sarajevom fakticki za evropu kad smo ih 4 0 mlatnuli, i tad su bili daleko bodovno i primakli su se ne daj boze da smo izgubili, kasnije bi i kup izgubili i nista ne bi uspjeli, zato treba samo sebe gledati, igrati sve bolje, nikoga ne potcjenjivati pogotovo ova dva tima, tu su oni sunjaju se i cekaju da ugrabe priliku, bas kao i siroki. moze se i nama ne daj boze desiti losih tekmi ko drina prosle godina pa da nas ne bude nigdje, zato samo sabura i od tekme do tekme. sledecu aBd dobiti, pa se okrecemo sledecoj, ovi nas ostali ne zanimaju previse. nasa ekipa je vec iskusna, husref to slaze sve, genijalan je nemamo mu sta reci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.