FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve i da dođe novi trener, kad imaš pun k.urac g.ovana u ekipi. Loše odrađen prelazni rok!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Da imaju imalo obraza otisli bi sami ne bi ih mi no tjerali!
S istinom sam davno složio pakt
Obradovat cu se smjeni bivseg golmana Zeljeznicara isto kao što sam se obradovao smjeni Dine ****. Moramo dobiti kvalitetnijeg i školovanijeg trenera. Poslije njega su još dva kriminalca ostala.Evander je napisao/la:Nisu krivi ni Jarni, ni Uscuplic, ni Kodro, ni Jesic, ni Hurtic.
Krivi smo mi, jer smo ih pustili.
Mene smijena samo Hurtica nece obradovati niti sekunde. Ovo je sve vec vidjeno i vec najvljeno.
Pa tacno smo svi znali sta ce se desiti.
A vala ni ovi igraci nisu nevini. Pa ja da sam toliko trenirao kao oni, ja bih do sad 4 noge imao.
Ne vjeruj da neko kome je fudbal profesija, moze onako los biti.
Jedan po jedan, srešće se oni svi.
SARAJEVO
Da se momcima pruži podrška i da se stane uz trenera ma kakvi god rezultati trenutno bili, na kraju sezone bi se titula slavila. Jok, popljujte sve što može, psujte im familiju itd. To je rješenje. Najkvalitetnija ekipa u državi kojoj samo i isključivo nedostaje malo motiva i uigranosti, mada, Bošnjo to ne shvata.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Docepo se on para jos u akademijiBenjolos je napisao/la:''Hurtić: Upravi ću dati svoj mandat na raspolaganje, trenutno ne podnosim ostavku''
Dočepo se para majmun, pa ne želi da da ostavku, boli njega k.... za Sarajevo
M.Delac 2
Koja ba najkvalitetnija ekipa u drzavi?
Dajte ba ne zamarajte nas glupostima.
NA OSNOVU KOJEG KRITERIJA SMO MI NAJKVALITETNIJA EKIPA? ZATO STO JE MICHAEL TAKO REKAO?
Dajte ba ne zamarajte nas glupostima.
NA OSNOVU KOJEG KRITERIJA SMO MI NAJKVALITETNIJA EKIPA? ZATO STO JE MICHAEL TAKO REKAO?
Jesi dobar ti?Nitro je napisao/la:Da se momcima pruži podrška i da se stane uz trenera ma kakvi god rezultati trenutno bili, na kraju sezone bi se titula slavila. Jok, popljujte sve što može, psujte im familiju itd. To je rješenje. Najkvalitetnija ekipa u državi kojoj samo i isključivo nedostaje malo motiva i uigranosti, mada, Bošnjo to ne shvata.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- PitarBordo
- Kontakt:
Nitro je napisao/la:Da se momcima pruži podrška i da se stane uz trenera ma kakvi god rezultati trenutno bili, na kraju sezone bi se titula slavila. Jok, popljujte sve što može, psujte im familiju itd. To je rješenje. Najkvalitetnija ekipa u državi kojoj samo i isključivo nedostaje malo motiva i uigranosti, mada, Bošnjo to ne shvata.

Kakvo spinovanje majko mila... Jajčani izgubili 4 utakmice došli na Koševo trebali još minumum dva utrpati... Hahahaha, joooooj bota.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
kup kup kup je naš[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Kakvo najkvalitetnija ekipa u drzavi?Nitro je napisao/la:Da se momcima pruži podrška i da se stane uz trenera ma kakvi god rezultati trenutno bili, na kraju sezone bi se titula slavila. Jok, popljujte sve što može, psujte im familiju itd. To je rješenje. Najkvalitetnija ekipa u državi kojoj samo i isključivo nedostaje malo motiva i uigranosti, mada, Bošnjo to ne shvata.

Zrinjski i Sloboda su za klasu jace ekipe od nas u ovom trenutku, jedina sreca u nesreci je sto nas kone ne mogu zahebavati jer su haman pa i gori od nas.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Burberry46
- Kontakt:
Bolje PetrovicKenChoo je napisao/la:Kruno najvjerovatnije.Burberry46 je napisao/la:Ko je novi trener?
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- nero.piroman
- Kontakt:
Ne pisem gotovo nikako po forumu iako redovno citam, ali moram ovo napisati. Zar mislite da je slucajno da se ovo desava Sarajevakom sportu? Fudbal, kosarka, rukomet..i sta je znam koji sve sport je na veoma niskim granama. U kojem kolektivnom sportu je grad Sarajevo najbolje u drzavi? Politika i nestrucni ljudi na odgovarajucim pozicijama su sve uspili unistiti. Citav svijet ide naprijed, a mi idemo unazad evo par godina. Gdje su bili Zeljo, Sarajevo, kk Bosna, rk Bosna prije 10 god a gdje sad? Borili se sa evropskim klubovima, a sada ne mogu u BiH biti medju najboljima. Dobro se trebamo zapitati da li mi zelimo ovakvu drzavu jer je i sport ogledalo jedne drzave, a mi smo najveci krivci za to jer smo nijemi posmatraci. Nisam iz Sarajeva, ali glavni grad treba biti ogledalo jedne drzave. SRAMOTA 

Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Sta imamo ako ode hurtic a ostanu elvir i edis a narucito ihtijarevic, dovesce drugog hurtica i opet sve isto. Zato UPRAVA NAPOLJE.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ne znam, ja malo drugačije sve to gledam.ALADINN je napisao/la:Da imaju imalo obraza otisli bi sami ne bi ih mi no tjerali!
Mene stvarno ne interesuje ni ko je predsjednik, ni ko je direktor.
Samo rezultati.
Evo, ako je neko dovoljno hrabar da bude ŠSS i sportski direktor, ako ima takva sredstva i uslove na raspolaganju, neka i odgovara. Svako treba da odgovara za svoj posao, a 11 igrača na terenu nije odgovornost Kusturice.
Ovaj rezultat me je sjebao.
Ja ne mislim da je Metalleghe bolja ekipa od nas i ne mislim da je ovaj prelazni rok bio tako loš.
Ili je do trenera ili do igrača, nema trećeg.
- PitarBordo
- Kontakt:
Slavku Petrovića dovesti u ovoj situaciji je ravno kolektivnom samoubistvu. Potrošiti takvog trenera na ovaj shitstorm je najveća glupost. Vjerujte mi.
Samo Saraj'vo.
Eno je i **** kako je zovu hakka. Pa sta nam smetljari iz uprave uradise
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
A kako bi to vi stručnjaci doveli Petrovića koji je pod ugovorom?
Ima li iti jedan noramaln trener da bi uzeo da vodi ekipu u ovakvom stanju?
Ako neko i dodje, doci ce neki potrcko zeljan brze zarade tipa Jagodic ili neko slican.
Nema nama napredka dok se sve iz korijena ne promijeni, a nece se zadugo promijeniti.
Tan, prodaj nas bilo kome, molim te

Ako neko i dodje, doci ce neki potrcko zeljan brze zarade tipa Jagodic ili neko slican.
Nema nama napredka dok se sve iz korijena ne promijeni, a nece se zadugo promijeniti.
Tan, prodaj nas bilo kome, molim te

Imali press poslje utakmice neka zvanicna izjava bilo sta.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.