FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Proćitah da je Hurtić dao Upravi mandat na raspolaganje.
Nadam se da je istina da je Uprava dala ultimatum Hurtiću i da imaju plan B.
Da me ko pita, ne znam ko bi nam sad bio pravi izbor za trenera.
Jednosatvno, toliko smo se opekli da ne vjerujem ni našim ljudima, ni onima van Kluba, ni domaćim, ni stranim, ni iskusnim ni neiskusnim.
Nadam se da u Upravi znaju bolje od mene.
Vidim da su ga novinari pitali za eventualno bojkot igrača. Ma, jednostavno nisam pametan više.
Ne vjerujem da smo ovoliko loši, ali odbijam da vjerujem i u bojkot.
Pokvariše mi i dan i sedmicu...
Da me ko pita, ne znam ko bi nam sad bio pravi izbor za trenera.
Jednosatvno, toliko smo se opekli da ne vjerujem ni našim ljudima, ni onima van Kluba, ni domaćim, ni stranim, ni iskusnim ni neiskusnim.
Nadam se da u Upravi znaju bolje od mene.
Vidim da su ga novinari pitali za eventualno bojkot igrača. Ma, jednostavno nisam pametan više.
Ne vjerujem da smo ovoliko loši, ali odbijam da vjerujem i u bojkot.
Pokvariše mi i dan i sedmicu...
Treba ove silom otjerat .....nemoze se ovo trpit...sve gore i gore ..... iz sezone u sezonu .... nece oni sami otic, treba strah u kosti utjerat ! Da se respektuje klub i sveti dres ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
- Kontakt:
''Dogovorili smo se da pobijedimo, ali...'' - Almir Hurtic
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako zele instant uspjeh i podizanje atmosfere onda nema boljeg od Ćire pa i u ovim poznim godinamaLocust je napisao/la:Ja bi prije Krunu nego Vladu, ali bojim se da nama treba karizmatičan trener da ga navijači ne uzmu na zub nakon prve loše serije, a kruno ima karizmu ružne kite.

- f0rest1946
- Kontakt:
“Veoma gorak ukus i veoma mi je teško da pričam nakon ovakvog neuspjeha. Dogovorili smo se da pobijedimo, međutim fudbal je takav. Primili smo gol na otvaranju utakmice i nismo uspjeli da se vratimo na pravi način u igru. U drugom poluvremenu smo počeli da stvaramo prilike, napravili smo presing, ali nismo uspjeli doći do trijumfa”, ističe Hurtić i dodaje: “Mislim da nas je rani gol poremetio. Mislim da imamo problema s pritiskom, posebno ovdje na Koševu. Gol je unio nervozu i pritisak na igrače i to je odlučilo da utakmica krene u ovom smjeru. Pravili smo dosta grešaka. Kada igrate otvoreno ne smijete griješiti. Metalleghe je igrao otvoreno, ali je igrao kompaktno. Nisu nam oni napravili problema toliko, koliko oni”, kaže Hurtić. “Ja ću razgovarati s Upravom kluba i stavit ću svoj mandat na raspolaganje. Ja sam moralan čovjek i osjećam odgovornost. Naravno da sam razočaran. Rekao sam i na press konferenciji prije utakmice i sada to mislim, da u ovoj ekipi ima potencijala. Dosta igrača nije bilo na nivou i to je sada za analizu. Ne mislim da me neko bojkotuje. Zaista ne vidim zašto bi me neko bojkotovao. Igračima zamjeram dosta, ali prvo moramo analizirati. Zamjeram prije svega nedostatak samopouzdanja. Izgleda da neki igrači imaju problema s pritiskom. Dok god sam ja trener Sarajeva, ja vjerujem igračima. Ne sumnjam na bojkot. Mislim da toga nema i mislim da je stvar u fudbalskim stvarima”, ističe Hurtić. “Ne smatram da je prelazni rok loše odrađen. Ima tu dosta mladih igrača. Ne vadim se na godine. Oni imaju iskustva i treba da se nose s pritiskom. Mislim da se nisu dovoljno brzo adaptirali. Mislim da ne pokazuju ono što mogu. Jednostavno psiha je najvažnija. Mislim da mogu ispuniti dosta zahtjeva koji se od njih traže”, kaže Hurtić. “Možda je dobra stvar da se angažuje psiholog sada. Nakon ove utakmice vidim da je to jedan veliki problem, taj psihološki momenat”, ističe Hurtić i dodaje: “Mislim da fali podrške ekipi i klubu.”
HVALA!adem993 je napisao/la:https://www.facebook.com/kantardzic izvoli te!!! OPLETI

LJUDI, NIJE KRIV TRENER ZASTO TJERATE SAMO HIRTICA!! OTVORITE OCI VISE!!!!!
S istinom sam davno složio pakt
Mislio sam i ja brate ali vidis ipak da moze. Nije ovo do ekipe, pa nema sanse da su jedna Mladost, Celik i Metalhehe bolje ekipe od nas! To samo jedan bilde moze reci. Hurtic SS i Upravu! Bruka i sramota!f0rest1946 je napisao/la: +1 Ja sam mislio da od jesica nema goreg trenera ali bogami ima SIR ALLEGRI KURTIC
Nakon sto mu daju nogu sa mjesta sefa strucnog staba, treba ga nabit nogom u zicagu da se nikad vise ne priblizi klubu i nek' povede svog druga Ihtijarevica. Necemo zeljovce u klubu!!!Conscious je napisao/la:Proćitah da je Hurtić dao Upravi mandat na raspolaganje.
IDEMO PONOVO!
Sve je kriv drustveni parazit on je iz Jajca sve je ovde smeko taktiku i sad se povuko....jbg mora se neko i sa foruma optuzit za ovo ssranje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
MartinSco je napisao/la:Nakon sto mu daju nogu sa mjesta sefa strucnog staba, treba ga nabit nogom u zicagu da se nikad vise ne priblizi klubu i nek' povede svog druga Ihtijarevica. Necemo zeljovce u klubu!!!Conscious je napisao/la:Proćitah da je Hurtić dao Upravi mandat na raspolaganje.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ovaj forum je dokaz da su Bosanci/Bošnjaci najgluplji narod u univerzumu.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Pa prizeljkivali smo juce ovakav rezultat da otjeramo hurtica valjda ce biti bolje sada
Nisu krivi ni Jarni, ni Uscuplic, ni Kodro, ni Jesic, ni Hurtic.
Krivi smo mi, jer smo ih pustili.
Mene smijena samo Hurtica nece obradovati niti sekunde. Ovo je sve vec vidjeno i vec najvljeno.
Pa tacno smo svi znali sta ce se desiti.
A vala ni ovi igraci nisu nevini. Pa ja da sam toliko trenirao kao oni, ja bih do sad 4 noge imao.
Ne vjeruj da neko kome je fudbal profesija, moze onako los biti.
Krivi smo mi, jer smo ih pustili.
Mene smijena samo Hurtica nece obradovati niti sekunde. Ovo je sve vec vidjeno i vec najvljeno.
Pa tacno smo svi znali sta ce se desiti.
A vala ni ovi igraci nisu nevini. Pa ja da sam toliko trenirao kao oni, ja bih do sad 4 noge imao.
Ne vjeruj da neko kome je fudbal profesija, moze onako los biti.
f0rest1946 je napisao/la:“Veoma gorak ukus i veoma mi je teško da pričam nakon ovakvog neuspjeha. Dogovorili smo se da pobijedimo, međutim fudbal je takav. Primili smo gol na otvaranju utakmice i nismo uspjeli da se vratimo na pravi način u igru. U drugom poluvremenu smo počeli da stvaramo prilike, napravili smo presing, ali nismo uspjeli doći do trijumfa”, ističe Hurtić i dodaje: “Mislim da nas je rani gol poremetio. Mislim da imamo problema s pritiskom, posebno ovdje na Koševu. Gol je unio nervozu i pritisak na igrače i to je odlučilo da utakmica krene u ovom smjeru. Pravili smo dosta grešaka. Kada igrate otvoreno ne smijete griješiti. Metalleghe je igrao otvoreno, ali je igrao kompaktno. Nisu nam oni napravili problema toliko, koliko oni”, kaže Hurtić. “Ja ću razgovarati s Upravom kluba i stavit ću svoj mandat na raspolaganje. Ja sam moralan čovjek i osjećam odgovornost. Naravno da sam razočaran. Rekao sam i na press konferenciji prije utakmice i sada to mislim, da u ovoj ekipi ima potencijala. Dosta igrača nije bilo na nivou i to je sada za analizu. Ne mislim da me neko bojkotuje. Zaista ne vidim zašto bi me neko bojkotovao. Igračima zamjeram dosta, ali prvo moramo analizirati. Zamjeram prije svega nedostatak samopouzdanja. Izgleda da neki igrači imaju problema s pritiskom. Dok god sam ja trener Sarajeva, ja vjerujem igračima. Ne sumnjam na bojkot. Mislim da toga nema i mislim da je stvar u fudbalskim stvarima”, ističe Hurtić. “Ne smatram da je prelazni rok loše odrađen. Ima tu dosta mladih igrača. Ne vadim se na godine. Oni imaju iskustva i treba da se nose s pritiskom. Mislim da se nisu dovoljno brzo adaptirali. Mislim da ne pokazuju ono što mogu. Jednostavno psiha je najvažnija. Mislim da mogu ispuniti dosta zahtjeva koji se od njih traže”, kaže Hurtić. “Možda je dobra stvar da se angažuje psiholog sada. Nakon ove utakmice vidim da je to jedan veliki problem, taj psihološki momenat”, ističe Hurtić i dodaje: “Mislim da fali podrške ekipi i klubu.”
Ovakve izjave se daju kada treniras Bosnu iz Visokog ili Turbinu iz Jablanice. Halo, debilu, treniras FK Sarajevo!!
IDEMO PONOVO!
Neka sam ja debil ali Mladost i Metalleghe su bolja ekipa od nasMemara je napisao/la: Mislio sam i ja brate ali vidis ipak da moze. Nije ovo do ekipe, pa nema sanse da su jedna Mladost, Celik i Metalhehe bolje ekipe od nas! To samo jedan bilde moze reci. Hurtic SS i Upravu! Bruka i sramota!
M.Delac 2
- f0rest1946
- Kontakt:
MartinSco je napisao/la:f0rest1946 je napisao/la:“Veoma gorak ukus i veoma mi je teško da pričam nakon ovakvog neuspjeha. Dogovorili smo se da pobijedimo, međutim fudbal je takav. Primili smo gol na otvaranju utakmice i nismo uspjeli da se vratimo na pravi način u igru. U drugom poluvremenu smo počeli da stvaramo prilike, napravili smo presing, ali nismo uspjeli doći do trijumfa”, ističe Hurtić i dodaje: “Mislim da nas je rani gol poremetio. Mislim da imamo problema s pritiskom, posebno ovdje na Koševu. Gol je unio nervozu i pritisak na igrače i to je odlučilo da utakmica krene u ovom smjeru. Pravili smo dosta grešaka. Kada igrate otvoreno ne smijete griješiti. Metalleghe je igrao otvoreno, ali je igrao kompaktno. Nisu nam oni napravili problema toliko, koliko oni”, kaže Hurtić. “Ja ću razgovarati s Upravom kluba i stavit ću svoj mandat na raspolaganje. Ja sam moralan čovjek i osjećam odgovornost. Naravno da sam razočaran. Rekao sam i na press konferenciji prije utakmice i sada to mislim, da u ovoj ekipi ima potencijala. Dosta igrača nije bilo na nivou i to je sada za analizu. Ne mislim da me neko bojkotuje. Zaista ne vidim zašto bi me neko bojkotovao. Igračima zamjeram dosta, ali prvo moramo analizirati. Zamjeram prije svega nedostatak samopouzdanja. Izgleda da neki igrači imaju problema s pritiskom. Dok god sam ja trener Sarajeva, ja vjerujem igračima. Ne sumnjam na bojkot. Mislim da toga nema i mislim da je stvar u fudbalskim stvarima”, ističe Hurtić. “Ne smatram da je prelazni rok loše odrađen. Ima tu dosta mladih igrača. Ne vadim se na godine. Oni imaju iskustva i treba da se nose s pritiskom. Mislim da se nisu dovoljno brzo adaptirali. Mislim da ne pokazuju ono što mogu. Jednostavno psiha je najvažnija. Mislim da mogu ispuniti dosta zahtjeva koji se od njih traže”, kaže Hurtić. “Možda je dobra stvar da se angažuje psiholog sada. Nakon ove utakmice vidim da je to jedan veliki problem, taj psihološki momenat”, ističe Hurtić i dodaje: “Mislim da fali podrške ekipi i klubu.”
Ovakve izjave se daju kada treniras Bosnu iz Visokog ili Turbinu iz Jablanice. Halo, debilu, treniras FK Sarajevo!!
''Hurtić: Upravi ću dati svoj mandat na raspolaganje, trenutno ne podnosim ostavku''
Dočepo se para majmun, pa ne želi da da ostavku, boli njega k.... za Sarajevo
Dočepo se para majmun, pa ne želi da da ostavku, boli njega k.... za Sarajevo
Bordo bijeli za život cijeli!!
Džaba pišeš tim velikim slovima, ali hajde...ALADINN je napisao/la:HVALA!adem993 je napisao/la:https://www.facebook.com/kantardzic izvoli te!!! OPLETI
LJUDI, NIJE KRIV TRENER ZASTO TJERATE SAMO HIRTICA!! OTVORITE OCI VISE!!!!!
Na koji način možeš otjerati nekog iz Uprave?
Pišući po facebooku, psujući po forumu?
Niti ih mi plaćamo, niti nama račune polažu, niti nama odgovaraju...
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, gh0stHZ i 28 gostiju.