"Gospodin Senad Misimović radi dobre stvari za Željezničar i tom klubu želi sve najbolje", kazao nam je Kostić nakon odluke o otkazu.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
"Gospodin Senad Misimović radi dobre stvari za Željezničar i tom klubu želi sve najbolje", kazao nam je Kostić nakon odluke o otkazu.
Ljubi te brat.Hrasno1921 je napisao/la:Sta kaze Kostic lazni Hadzija radi prave stvari za Zelju !?![]()
Mora sve u superlativu o onome ko ga je doveo, koliko dobro radi dovoljan je podatak da je danas kantonalnom tuzilastvu u Sarajevu podnesena prijava od NN. lica za kriminalne aktivnosti u vezi nabavke pvc. stolica za stadion![]()
Ovaj ustasa i igrac reprezentacije Herceg Bosne ne dolazi u obzir za trenera
Hrasno1921 je napisao/la:ne uvlaci se u pakas, zivota ti
Hoces nam oprostiti ? Jug je stao na pogresnu stranu. Hoces nas kaznjavati?Hrasno1921 je napisao/la:Kada se steknu uslovi za to, polako ima jos vremena, na tome radimo od aprila, kada vidis da vise ne pisem ovdje znat ces gdje sam
Eno Miske vam danas nesto obolio, zalio se na bolove u prsima, da ga nec hercika od sikiracije strefiti?
A vidim Aco suti ko zaliven, ne bi odgovorio forumasu @starigrad, ajde odgovori mu, sam si govorio da ga cijenis na ovom podforumu, odgovori kada te pitao neke stvari vezane za clanke.Hrasno1921 je napisao/la:Sta kaze Kostic lazni Hadzija radi prave stvari za Zelju !?![]()
Mora sve u superlativu o onome ko ga je doveo, koliko dobro radi dovoljan je podatak da je danas kantonalnom tuzilastvu u Sarajevu podnesena prijava od NN. lica za kriminalne aktivnosti u vezi nabavke pvc. stolica za stadion![]()
Ovaj ustasa i igrac reprezentacije Herceg Bosne ne dolazi u obzir za trenera
Sta ces ti na vanago vanago portalu? rece neki dan da ne pisete ovdje vise zbog Ace i placenika? i opet dodjes i pljunes sam sebi u facu, imas li imalo obraza nakon pisanja sa druge strane, doci ovdje pokusavati voditi neku diskusiju? ofirni ste koliko ste teski, glumis p*** na onom forumu, ulizujes im se u pakas a ovvdje glumis mangupaOmar500 je napisao/la:Koji si ti retard, Vukomanovic ti cetnik, ovaj ti ustasa, jednog forumasa nazivas sosonom, pa jesi li ti normalan? Msm glupo mi pitanje, naravno da nisiHrasno1921 je napisao/la:Sta kaze Kostic lazni Hadzija radi prave stvari za Zelju !?![]()
Ovaj ustasa i igrac reprezentacije Herceg Bosne ne dolazi u obzir za trenera![]()
A vidim Aco suti ko zaliven, ne bi odgovorio forumasu @starigrad, ajde odgovori mu, sam si govorio da ga cijenis na ovom podforumu, odgovori kada te pitao neke stvari vezane za clanke.
Kad ti to kažeš, nisam siguran jeli to dobro ili loše?Hrasno1921 je napisao/la:Mario Stanic 100% ulazi u klub, dali kao trener ili sportski direktor
To je portal i novinarstvo. Juče je diktator danas radi dobre stvari.Virtu4l je napisao/la:"Gospodin Senad Misimović radi dobre stvari za Željezničar i tom klubu želi sve najbolje", kazao nam je Kostić nakon odluke o otkazu.
Vidim prati se forum, ne mozes bez njegaHrasno1921 je napisao/la:Sta ces ti na vanago vanago portalu? rece neki dan da ne pisete ovdje vise zbog Ace i placenika? i opet dodjes i pljunes sam sebi u facu, imas li imalo obraza nakon pisanja sa druge strane, doci ovdje pokusavati voditi neku diskusiju? ofirni ste koliko ste teski, glumis p*** na onom forumu, ulizujes im se u pakas a ovvdje glumis mangupaOmar500 je napisao/la:Koji si ti retard, Vukomanovic ti cetnik, ovaj ti ustasa, jednog forumasa nazivas sosonom, pa jesi li ti normalan? Msm glupo mi pitanje, naravno da nisiHrasno1921 je napisao/la:Sta kaze Kostic lazni Hadzija radi prave stvari za Zelju !?![]()
Ovaj ustasa i igrac reprezentacije Herceg Bosne ne dolazi u obzir za trenera![]()
A vidim Aco suti ko zaliven, ne bi odgovorio forumasu @starigrad, ajde odgovori mu, sam si govorio da ga cijenis na ovom podforumu, odgovori kada te pitao neke stvari vezane za clanke.![]()
![]()
Haj ti svojim putem, dok Acika nije naletio
Pa dva razlicita novinara, jedan stari navijac Zelje, drugi objektivan.bhsport je napisao/la:To je portal i novinarstvo. Juče je diktator danas radi dobre stvari.Virtu4l je napisao/la:"Gospodin Senad Misimović radi dobre stvari za Željezničar i tom klubu želi sve najbolje", kazao nam je Kostić nakon odluke o otkazu.
Pa odlučite se il je ono kako vjetar puše...
skockala se ubleha sinocRade Paprica 9 je napisao/la:Kad ti to kažeš, nisam siguran jeli to dobro ili loše?Hrasno1921 je napisao/la:Mario Stanic 100% ulazi u klub, dali kao trener ili sportski direktor
Sportski diretore. Kad već Refik nije htio.
Ljudi su prenijeli izjavu Kostica, a jucerasnji clanak je bio analiticki napisan iz pogleda novinara portala, ocito ne shvatas razlikubhsport je napisao/la:To je portal i novinarstvo. Juče je diktator danas radi dobre stvari.Virtu4l je napisao/la:"Gospodin Senad Misimović radi dobre stvari za Željezničar i tom klubu želi sve najbolje", kazao nam je Kostić nakon odluke o otkazu.
Pa odlučite se il je ono kako vjetar puše...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.