Nece se Tan nikoga rijesavati. Ako vidi da nemamo vece prihode nego rashode, i jos pritom nemamo ni rezultate. Dici ce ruke od naspaulus je napisao/la:Ako tan ostavi ove ljude jer je jasno da ovo je Munib Usanovic obraz , znaci samo Tan ih se moze rjesit . Sportski segment je apsolutno amaterski vodjen vec dvije god
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"I'm scared of failure all the time, but I'm not scared enough to stop trying" - "Rowdy" Ronda Rousey
Ovo je penal.
- odmazda
- Kontakt:
Želudac mi se okrene...Kad je ovakav pristup niko ovde ne moze voditi klub osim psiha nekih... Samo likovi poput Husrefa ili Osima to su jedini ljudi koji znaju sebe stavit ispred svakog igrača Kodro stručnjak da ga nema aliiii nije on za Bosne ovde daj lika koji će ih natjerat da krv propisaju pa ćeš vidjet ekipe
Sent from my C6603 using Tapatalk
Zadnja izmjena: odmazda, dana/u 22 avg 2016, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ihtijareviću odlazi smrdo! Hurtiću odlazi! Novakoviću, Četkovću, Hodžiću, Radovac, Rustemoviću odlazite PIČ.KE
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Specijalaca na stadionu za izvoza ima ...

Zadnja izmjena: ALADINN, dana/u 22 avg 2016, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
S istinom sam davno složio pakt
-
- Kontakt:
Jesmo li to i oštećeni, samo nam to faliLocust je napisao/la:Ovo je penal.

po meni ovdje nisu krivi igraci. Kriv je onaj ko ih je doveo, a pustio bolje. I naravno Hurtic ko je to sve "lijepo" poslozio. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- f0rest1946
- Kontakt:
odmazda je napisao/la:Želudac mi se okrene...Kad ovakav pristup niko ovde ne moze voditi klub osim psiha nekih... Samo likovi poput Husrefa ili Osima to su jedini ljudi koji znaju sebe stavit ispred svakog igrača Kodro stručnjak da ga nema aliiii nije on za Bosne ovde daj lika koji će ih natjerat da krv propisaju pa ćeš vidjet ekipe

Jesmo, al ga nismo ni zaslužili.SiouxLukavac je napisao/la:Jesmo li to i oštećeni, samo nam to faliLocust je napisao/la:Ovo je penal.yebem ti sudija mater.
-
- Kontakt:
Vi ste jaki navijaci sto citav dan sjedite na forumu idite na utakmicu pa otjerajte tog Hurtixca.
No blizu penalaLocust je napisao/la:Jesmo, al ga nismo ni zaslužili.SiouxLukavac je napisao/la:Jesmo li to i oštećeni, samo nam to faliLocust je napisao/la:Ovo je penal.yebem ti sudija mater.
Gledaj kvote 12
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nije nam svima 15, pa da smo na raspustu ..... neki rade !reddragon001 je napisao/la:Vi ste jaki navijaci sto citav dan sjedite na forumu idite na utakmicu pa otjerajte tog Hurtixca.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- odmazda
- Kontakt:
Cuj idi na tekmu i otjeraj čovječe ovo su strsljenovi koji ulete medju pčele pa nijedna mu ništa ne može i radi sta hoće unutar košnice daj kumaro ne pričaj mi gluposti!
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja za razliku od uprave, igraca i trenwra Sarajeva trenutno RADIM SVOJ POSAO i ne mogu biti na AFH!reddragon001 je napisao/la:Vi ste jaki navijaci sto citav dan sjedite na forumu idite na utakmicu pa otjerajte tog Hurtixca.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sve i da se svih 50 navijaca sarajeva na ovom forumu skupi sta ti ocekujes da oni urade ?DBR1987 je napisao/la:Nije nam svima 15, pa da smo na raspustu ..... neki rade !reddragon001 je napisao/la:Vi ste jaki navijaci sto citav dan sjedite na forumu idite na utakmicu pa otjerajte tog Hurtixca.

Nista ljudi ova sezona , ma jqa ne kontam kako ces u sezonu bez ijedne 10 , kako ces samo sa jednim napadacem i plus sve to polij Hurticem koji materemi licem oslikava stanje u klubu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ode još jedno žrtveno janje
Baš me zanima šta će sad Hurtić da kaže, kako da se pokuša izvući

Bordo bijeli za život cijeli!!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, BeYaZ, bhfanatic14, bosnas_, ErosViverosViv, keli, Kyle88, miguelramos, mnon46, MSOZ101, riki46 i 85 gostiju.