Mislis isti dan?Gifron je napisao/la:Je l' se ikad desilo da Zeljo i Sarajevo u istoj sedmici otpuste trenere?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mislis isti dan?Gifron je napisao/la:Je l' se ikad desilo da Zeljo i Sarajevo u istoj sedmici otpuste trenere?
pitanje u rangu onog kako je nastao svemirNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Misterija decenije : " Kako je Zrinjski izgubio na Kosevu ? "
Kod nas je trener samo tu onako, Miske donosi sastave prije svake tekme. Igra se frajer fm 2017, a mi isto ovce svi ga volimo. Jel i kod vas tako sa Azmirom?solinas je napisao/la:Saznati cemo uskoroGifron je napisao/la:Je l' se ikad desilo da Zeljo i Sarajevo u istoj sedmici otpuste trenere?
Nema kod Husrefa tog. Vidis da je otjerao Ivetica jer mu nije godio.4672980102091213 je napisao/la:Kod nas je trener samo tu onako, Miske donosi sastave prije svake tekme. Igra se frajer fm 2017, a mi isto ovce svi ga volimo. Jel i kod vas tako sa Azmirom?solinas je napisao/la:Saznati cemo uskoroGifron je napisao/la:Je l' se ikad desilo da Zeljo i Sarajevo u istoj sedmici otpuste trenere?
Husref je jedini odgovorni urednik.4672980102091213 je napisao/la:Kod nas je trener samo tu onako, Miske donosi sastave prije svake tekme. Igra se frajer fm 2017, a mi isto ovce svi ga volimo. Jel i kod vas tako sa Azmirom?solinas je napisao/la:Saznati cemo uskoroGifron je napisao/la:Je l' se ikad desilo da Zeljo i Sarajevo u istoj sedmici otpuste trenere?
pinoglavi je napisao/la:Samo da se sto prije odvojimo od ostalih, jbt prosle godine 2 kola do kraja a mi u igri za oba trofeja a i Europa nam visihskzmostar je napisao/la:Kao sto rekoh Zrinjski i Sloboda jedini ozbiljni!
Ma jok Azmir igra samo Euro Truck Simulator.4672980102091213 je napisao/la:Kod nas je trener samo tu onako, Miske donosi sastave prije svake tekme. Igra se frajer fm 2017, a mi isto ovce svi ga volimo. Jel i kod vas tako sa Azmirom?solinas je napisao/la:Saznati cemo uskoroGifron je napisao/la:Je l' se ikad desilo da Zeljo i Sarajevo u istoj sedmici otpuste trenere?
ahhahahahahahahahahHeller je napisao/la:Ma jok Azmir igra samo Euro Truck Simulator.4672980102091213 je napisao/la: Kod nas je trener samo tu onako, Miske donosi sastave prije svake tekme. Igra se frajer fm 2017, a mi isto ovce svi ga volimo. Jel i kod vas tako sa Azmirom?
Kakvo nepostivanje kolege trenera,protivnicke ekipe i novinara.smradovi obojicatuzlak1987 je napisao/la:A Hurtica i Kostica seljacine nabijem na onu stvar. Daju izjave samo kada uzmu bodove. Kada ne samo pobjegnu u svlacionice ..
Kako ovi treneri malih ekipa i pored poraza uvijek dodju i izjave te naprave osvrt.
To moze znaciti da Tan i Zelju vodi?Hrasno1921 je napisao/la:Sarajevski fudbal je dotakao dno zahvaljujuci kladionicama ...
Cuo sam od neki ljudi da preuzima Velez slijedece sezone.dzelllo je napisao/la:Mladost zasad najvece iznenadjenje
Rahimic radi odlican posao!
Cuo sam i ja slicnu pricu,ali ne vjerujem dok ne vidimTNT je napisao/la:Cuo sam od neki ljudi da preuzima Velez slijedece sezone.dzelllo je napisao/la:Mladost zasad najvece iznenadjenje
Rahimic radi odlican posao!
Kazu da je to gotova stvar vec.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.