Cekaj, zar Saric nije pravo pojacanje u veznom redu? To si ti rekao, ako nisi rekao i da je najbolji vezni lige. Kao sto si onomad rekao da je Cesar najvece pojacanje koje je doslo u ovu ligu.. Radinovic vas je unistio na derbiju, tu sva prica zavrsava. Kasnije se, valjda, nije trudio na treningu.jurisicduska je napisao/la:Vi niste centar prešli na derbiju 2 puta u 90 minuta. Šta je izdomonirao? Jesi gledao utkamicu?Thetraphak1921 je napisao/la:Radinović je yebena igračina, i nije rekao da mu je vrhunac karijere nego prirodno poboljšanje. Iz manjeg u veći klub, ukoliko nastavi ovim tempom postoje velike indicije da bi mogao daleko dogurati. Frajer je zvijer za sada, na njemu je da li će biti i dalje takav ili neće.jurisicduska je napisao/la:Radinović kao što kažeš vrhunac karijere.
- Radinović će se sačekati, mada djeluje dobro na nivou ambicija, ali ipak ima 5-6 boljih veznih u ligi na njegovoj poziciji a vi najavili titule
Pa vaš vezni red je sam izdominirao.
I jest teško sve da je izdomonirao naš vezni red izdomonirati mi nemamo veznog reda nikako. Tomić je za njeg Buskec.

Imali smo igraca manje haman citavu utakmicu, i opet ste stizali rezultat, a mi nikad gori.. Eto kakav ste ku.rac, koliki god mi bili.
PS
On je defanzivni vezni, bas zato vas i jeste izdominirao. Bezbroj lopti vam je presjekao, ukrao, uklizao.. Izmedju ostalog, uzeo loptu Saricu kada je gol pao.