FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

truts
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la truts » 22 avg 2016, 18:54

Djeca nam se smiju, moj Almire...

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 22 avg 2016, 18:54

Koliko god da je uprava i hurtic krivi toliko su i instagram boysi, ja predlazem da pocnemo udarati klempe igracima gdje god ih stignemo **** li im mrtve svima do jednom.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 avg 2016, 18:55

Ja dajem podrsku Hurticu sve dok ne odu iz kluba oni koji su levata postavili. Nema ljudi smisla mijenjati Hurtica,proigracemo 2-3 utakmice i opet sve isto.
Kad ste htjeli kontinuitet sa neznalicom istrajte do kraja sada,mislite zamazati oci tako sto cete zrtvovati Hurtica!?

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 avg 2016, 18:55

Protiv Zrinjskog smo imali yebeno dobar dan, dok su oni imali yebeno loš dan.
Loše protiv Želje, katastrofalno protiv Čelika i Mladosti, bruka protiv Krupe i Metalegea.

Jel sad pritisak?
Jesul se možda otrovali?
Jesul možda potreseni odlaskom direktora?
Jesul možda umorni?
Jesul navijači krivi?
Jel se možda gosti brane sa 11 igrača?

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 22 avg 2016, 18:55

Otisao Dino da ne gleda bruku.. :P
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 22 avg 2016, 18:55

Tika tika Hurta
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 22 avg 2016, 18:56

Majko draga ja sam uhvatio jedno 20 minuta utakmice ukupno , obaj smrde je neumoran sto ukida , al ono sto sam vidio ljudi nas deru ko da smo stupcanica. Sta je ono celo reko , ocekivo sam poziv , je le covjek napravio rezultat pokazo kako se to radi . ma jok Jurtic ba . ZNAS LI STA TI SE DOGADJA SA EKIPOM , JEL PRITISAK , JADU JADNI. A UPRAVA SAMO DA KAZEM DA JE INTER IZ ZAPRESICA PRODAO STRJELCA GBL A SA 26 GOLOVA TA 500 000 , POKAZALO SE U ECROPI KOLKO SU IZNAD NAS I SAMO DINAMO PRODAJE IGRACE ZA MILIONE , HAJDUK DUZNI IGRA PLAY OFF I PRODA 2 IGRACA ZA 250 000 FIORENTINI STO BI REKLI AKO JE GBL U 4 KLUBA U EVROPI JACI SU OD NAS DEBELO I NE MORA SE KUPIT 5 IGRACA AL 2 KVALITETNA SE MOGU NAC TAMO A NE SAMO SKUPLJAD ISPRDINE KOJE NIKO NECE. AL JA GARANTUJEM DA BI CELI I OVI TRCALI KO METAK I ZA PRITISAK BI DOBILI PARECETAMOL .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

MaroonKrajina
Kontakt:

Post Postao/la MaroonKrajina » 22 avg 2016, 18:57

Šta je online na temi qqlele

VRIJEME JE!

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 22 avg 2016, 18:57

Ja mislim da je neki spijun otrovao banane u svlacionici prije utakmice :?
S istinom sam davno složio pakt

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 22 avg 2016, 18:57

zagorski je napisao/la:Ja dajem podrsku Hurticu sve dok ne odu iz kluba oni koji su levata postavili. Nema ljudi smisla mijenjati Hurtica,proigracemo 2-3 utakmice i opet sve isto.
Kad ste htjeli kontinuitet sa neznalicom istrajte do kraja sada,mislite zamazati oci tako sto cete zrtvovati Hurtica!?

X

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 22 avg 2016, 18:58

Svi svi svi svi
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 22 avg 2016, 18:58

Meho Kodro! Proći će vrijeme i vrijeme, dok budemo imali takvog trenera, kojeg nismo znali pretrpiti. Donio sistem, rad, znao je da Radovac ne može igrati u sredini nego ga gurao na bok, da sa njega ulazi. Ostavština Kodre je dogurala do play off-a, ni Jarni ni Dženo. :clap:
Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 22 avg 2016, 19:00, ukupno mijenjano 2 puta.

avira
Kontakt:

Post Postao/la avira » 22 avg 2016, 18:59

Raja smirite se, stomacni problemi. rijesit ce to dr. Reuf Karabeg.
"I'm scared of failure all the time, but I'm not scared enough to stop trying" - "Rowdy" Ronda Rousey

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 22 avg 2016, 19:00

zagorski je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:Imamo 45 min da vratimo povjerenje navijaca :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nije tako rekao!
Rekao je: ''da vratimo povjerenje u ove navijace''
Sto je naravno jos veca provala :crazy:
Neće nam još dugo vraćati, još 15 minuta i pa-pa Hurtićuuu
Bordo bijeli za život cijeli!!

033ns
Kontakt:

Post Postao/la 033ns » 22 avg 2016, 19:00

1:2
JTZ

Gazi selju malenog.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 22 avg 2016, 19:00

KORNEEEEERRRR!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 22 avg 2016, 19:01

Ma ba vidjelo se od prve tekme da je tu pola polovnjaka i dodas ovog , ovog libido halka trenera i sta smo ocekivali .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 avg 2016, 19:01

zagorski je napisao/la:Ja dajem podrsku Hurticu sve dok ne odu iz kluba oni koji su levata postavili. Nema ljudi smisla mijenjati Hurtica,proigracemo 2-3 utakmice i opet sve isto.
Istog sam mišljenja, ali po svemu sudeći opet onaj isti scenario, nakon brukanja, odmah otkaz trenera koji ne daje izjave par dana i onda se samo pojavi na trenutak gdje želi sve najbolje ekipi u nastavku. Dobijamo trenera, odigramo par utakmica malo bolje i sve po starom.

I jedan kvalitetan trener ovdje ne bi mogao napraviti ništa jer je ekipa prosjek.
UPRAVA NAPOLJE!

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 22 avg 2016, 19:01

Kusturica: Za dvije sezone igrat ćemo u grupnoj fazi evropskih takmičenja
09. 07. 2015
- 09:45 \\ Domaći fudbal

Za dvije sezone vidim Sarajevo u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja. Znam, navijači su nestrpljivi, ali za svaki uspješan projekt treba vremena. Velike stvari ne događaju se preko noći.

Tim je riječima počeo razgovor Edis Kusturica, predsjednik Fudbalskog kluba Sarajevo, kojeg smo zatekli u Čatežu, gdje bordo ekspedicija boravi na devetodnevnim pripremama uoči početka nove sezone.

Novi sponzor

Prvi čovjek Sarajeva otkrio nam je potom da Sarajevo uskoro potpisuje novi sponzorski ugovor.

- Uskoro ćemo potpisati sponzorski ugovor s još jednim velikim imenom. Ne želim otkrivati ime dok ne bude zvanično. Razvijamo se na jedan normalan način iako navijači teže ubrzanom načinu. Mora nešto sazriti da bi bilo kvalitetno - kazao je Kusturica.

Predstojeće sezone iz Premijer lige BiH ispast će šest klubova i liga će se skratiti na 12 klubova. Kusturica smatra da je to jedini izlaz za bh. sport.

- Maksimalno podržavamo smanjivanje. Dobit ćemo na kvalitetu. Utakmice se neće igrati na livadama. Sjetite se naše utakmice protiv Zvijezde u Gradačcu. Ono je bio vaterpolo. Kako da mi, onda, dovedemo vrhunskog igrača i da mu kažemo da igra na onakvom terenu - kazao je Kusturica.

Moderni stadion

Ako Sarajevo napravi čudo u kvalifikacijama Lige prvaka i plasira se u grupnu fazu najelitnijeg nogometnog takmičenja, utakmice neće moći igrati na Koševu.

- Moramo se svi pokrenuti. Sarajevo naredne godine puni 70 godina, a nemamo gdje igrati utakmice Lige prvaka ako bismo kojim slučajem ušli. Kada je vlasnik FK Sarajevo, malezijski milijarder Vinsent Tan (Vincent) boravio u Sarajevu, sjedili smo s nekoliko bitnih ljudi i usaglasili da je definitivno vrijeme da se pravi novi, moderni stadion.

Regulacioni plan postoji, ali Sarajevo ne može samo, trebaju se svi uključiti. Prema mojim procjenama, za takvo nešto trebat će pet godina i sto miliona maraka, ali nekad se mora početi. Pogledajte Zenicu i Bilino polje, ja tim ljudima skidam kapu za sve što rade
- izjavio je Kusturica.

Oduševljen radom Ibrakovića

Pozicija sportskog direktora najosjetljivija je u nogometu i stalno je podložna kritici. Takav je slučaj i s Abdulahom Ibrakovićem. Ipak, Kusturica za njegov rad ima samo riječi hvale.

- Taj čovjek 24 sata dnevno radi za Sarajevo. Ja njega da nazovem u dva u noći i da kažem: “Idi u Budimpeštu, ima neki igrač”, on će se spakovati i krenuti na put odmah. Ne zaboravite, doveo je on u klub Mateja Delača, Matu Jajala, Leona Benku - podvukao je Kusturica.
Zadnja izmjena: ALADINN, dana/u 23 avg 2016, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
S istinom sam davno složio pakt

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 22 avg 2016, 19:02

Ima li za mob neki link?
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordobojausrcu, delinjo, mosarajvosa83, nedimmmm1337 i 32 gosta.