FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ŽALOSNO, JADNO, TMURNO, UŽASNO!
GLUPANI MAMU VAM BA YEBEM, TEBI MIKEL I PROJEKAT I HURTIĆU NAJVIŠE BOLAN!!!! nISTE VI ZA SARAJEVO YEBEM VAM SVE JADNO VIŠE!
GLUPANI MAMU VAM BA YEBEM, TEBI MIKEL I PROJEKAT I HURTIĆU NAJVIŠE BOLAN!!!! nISTE VI ZA SARAJEVO YEBEM VAM SVE JADNO VIŠE!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MaroonKrajina
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE!
STRUČNI ŠTAB NAPOLJE!
STRUČNI ŠTAB NAPOLJE!
Nije toliko loša igra, koliko je loš teren i koliko je vrijeme upropastilo predstavu naših momaka. Ništa, i Barci se ovom može desiti, imamo još 45 minuta i mislim da ćemo ovo preokrenuti. Možda je ova promjena vremena malo poremetila igrače, ali moramo zbiti redove i osvojiti tri boda. Igru briši, bodove piši. Naprijed Divovi! 

Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 22 avg 2016, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Nije tako rekao!BernardBarnjak je napisao/la:Imamo 45 min da vratimo povjerenje navijaca![]()
![]()
![]()
![]()
Rekao je: ''da vratimo povjerenje u ove navijace''
Sto je naravno jos veca provala

KRIVI SU ONI KOJI SU GA TU POSTAVILI!BernardBarnjak je napisao/la:Sta reci''? Koju poruku poslati?
Zamalo 0-2
Kako nije hurtic kriv??????? Pa sta je ovo?
KRIVI SU ONI KOJI NISU ZNALI DA ON NIJE SPOSOBAN ZA TAJ POSAO A SVI TO ZNALI!
PRVO NJIH OTJERAT PA TEK ONDA NJIHOVU MARIONETU HURTICA!
S istinom sam davno složio pakt
-
- Kontakt:
Propast sarajevskog fudbala i sport .Selendre maltretiraju velikana.Sramota
-
- Kontakt:
Hajde trgnite se i preokrenite ovo, hajde kaznite ih za one promašaje na kraju poluvremena, daj nam opet Bože sreće kao protiv Krupe.
Celik Mladost KOD KAKNJA I MET WTF , to su timoci koje mi ne mozemo oderat , pritisak kaje . Igraku pred 5'000 dp 10 000 macimum , kakav ba prozosal mater ti **** jadnu . Da si covjek dao bi oostavku veceraas bez obzira kako se zavrsi tekma , a ovi iz uprave nek mole celu da dodje da od ovog sljama napravi nes
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
kad sam govorio prije par mjeseci, da smo qrac od ekipe, dolaze pametnjkovići govoriti, da nije tako, da smo beton, najjači, treba sačekati
NISAM JA GLUP KAO VI, ja sam od ovog sporta živio, i vi mi se nađete da serete, samo ću uvijek biti iskren i realan
i ovaj Kadušić za hodzica je svemirski brod!
NISAM JA GLUP KAO VI, ja sam od ovog sporta živio, i vi mi se nađete da serete, samo ću uvijek biti iskren i realan
i ovaj Kadušić za hodzica je svemirski brod!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Crnkića umjesto Ćetkovića, Husejnovića umjesto Radovca, ako ne bude išlo, vaditi jednog stopera a uvesti Amera Bekića.
Zasto Blagojevic igra prije Rustema nije mi jasno?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ALADINN je napisao/la:KRIVI SU ONI KOJI SU GA TU POSTAVILI!BernardBarnjak je napisao/la:Sta reci''? Koju poruku poslati?
Zamalo 0-2
Kako nije hurtic kriv??????? Pa sta je ovo?
KRIVI SU ONI KOJI NISU ZNALI DA ON NIJE SPOSOBAN ZA TAJ POSAO A SVI TO ZNALI!
PRVO NJIH OTJERAT PA TEK ONDA NJIHOVU MARIONETU HURTICA!
Za pocetak prvo procitaj pravila foruma i ponasaj se normalno. Drugo, koristis velika slova. Trece, to sto si mi reply ne znaci da ces me ubijediti u to sto ti mislis da je OK.
Uvijek sam bio protiv hurtica i sada sam protiv hurtica.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
i ovaj telekom isto nabijem na qrac
-
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:
Eto stream
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
U usta vas jeB.em obojicu što javno dijelite link, prijaviše nam stream i kur.ac ćeš sada gledati, DEBILI JEDNI RETARDIRANI!!!Antifriz je napisao/la:
Pao je moja webtv u chromu.
U mozilli radi.
Nisu streamovi pali.
U mozilli radi.
Nisu streamovi pali.
kolko ukidaju i ovaj link ukidose u pm , ja se mucim da gledam ove sto ne mogu pod pritiskom igrat melje ih sredina Jajca hebem ti grob
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
JEB.EM BHTELECOM U USTA UHLJEBSKA, ZA LIJEKOVA VAM TREBALO PARAZITI RETARDIRANI, DABOGDA SE JOŠ SUTRA PRIVATIZOVALI!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 22 avg 2016, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:Nije tako rekao!BernardBarnjak je napisao/la:Imamo 45 min da vratimo povjerenje navijaca![]()
![]()
![]()
![]()
Rekao je: ''da vratimo povjerenje u ove navijace''
Sto je naravno jos veca provala
U pravu si. A ja kontam sta li prica

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Resic dobar dosad,Veladzic tanko
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
KAko nakon onakvog pasa Amer nije uspio da šuta nije mi jasno...
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, bvsic, fks74, keli, MaroonBjelave, Tatamata1946 i 68 gostiju.