FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Katastrofa.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Onaj Zrinjski je imao bas los dan kad nam nije zabio na Kosevu..
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- f0rest1946
- Kontakt:
Kako god da ovo da zavrsi, mutavi hurtic mora otkaz dobit
Majkl je napisao/la:Jedina prava i ispravna odluka je danas donesena.Hurtic je pokazao da zna i uz nekoliko pojacanja koje on bude htio ja mislim i nadam se da ce biti to pravi potez.Drago mi je i sretan sam zbog ove odluke ,najbolje je sa nasim ,dikaz su Dzeno i Husref.
Majkl je napisao/la:Ovo volim ,sir Almir Hurtic sa svojim strucnim stabom u miru radi i priprema ekipu,bez najava duplih kruna i ostalog.Nema ga u medijima ko Jarnija,Kodre i Jesica,u miru i tisini se priprema u nasoj bazi.
Majkl je napisao/la:Besic je napisao/la:Osnovni cilj priprema je modeliranje igre
SIR ALMIR HURTIC
Majkl je napisao/la:U Hurtu vjerujemo i vjerujemo da ce uz nasu podrsku to da ostvari.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Hurtic i takav ce nas odvesti do kraja do titule
Sent from my E6653 using Tapatalk
Majkl je napisao/la:SVI NA KOSEVO IGRA SARAJEVO
SVI SVI SVI SVI SVI SVI
MI SMO DIVOVI ,SVAKO NAM JE PLIJEN
NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN
HURTIC NE SMIJE ICI PRIJE UPRAVE !!!
ONI SU TI KPJI SU ISTOG HURTICA STAVILI NA OVU POZICIJU!!! ON NIJE KRIV STO NE ZNA!
S istinom sam davno složio pakt
**** li ti hurticu dijete ako imas ovako javno ti **** porodicu kakav si ti moron odlazi iz kluba !!!
, ja majkemi moje ne znam kako smo mi pobjedili zrinju na kosevu nikako mi nije jasno 

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 22 avg 2016, 18:01, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !!
Brate uvijek je do trenera.On sprema formaciju,proucava protivnika,motivise igrace i bira ekipu koja ce po njemu dobiti ove do juce drugoligase.Za sada ni u cemu nije nadmudrio trenera Metalgehea a znao je da ce se ovako postaviti.Pa stvorili smo jednu sansu za pola sata.Il nek pokusa sa dva klasicna napadaca jer ova igra na krila nam nista dobro ne donosi.JavierBosnia je napisao/la:Adilovic jos gori. To sto ne mogu oni sklopiti 2-3 kvalitetna pasa i uputizi zavrsni pas i udarac nije do njega. Izveo je dobar sastav. Ne igra Hurtic nego igraci. Imamo 3 puta jaci sastav od Jajacana i do IGRACA je. Koliko vidim oni trce po terenu, Hurtic ne..Manuel je napisao/la:Kriv je Hurtic sto mu on brani,kriv je sto ne znamo odigrati nista.Kriv je sto ne mozemo stvoriti sansu evo 20 minuta.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- f0rest1946
- Kontakt:
Almir i njegovi ubacaji 

-
- Kontakt:
Jel vama stao stream?
Prije Hurtića moraju otići oni koji su ga postavili za trenera!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Hurticu odlazi!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
SiouxLukavac je napisao/la:Jel vama stao stream?
Stao stream. Ima li kakav drugi link ???
U novi boj ...
I uprava sa njim zajedno ni sekunde vise da ostanu pa bolje za njih to im preporucujem ! 

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 22 avg 2016, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
Nemoj druze tako. Nekad se i ja iznerviram i lanem, ali nije lijepo.sarajlija je napisao/la:**** li ti hurticu dijete ako imas ovako javno ti **** porodicu kakav si ti moron odlazi iz kluba !!!, jq majkemi moje ne znam kako smo mi pobjedili zrinju na kosevu nikako mi nije jasno
Hurtic je najmnje kriv, krivi su oni sto su ga postavili i oni trebaju ici prije njega.
-
- Kontakt:
ODLAZI HURTIĆU SVE TI NESPOSOBNO ONO POLTRONSKO ****!!!
IGRAJTE ****, ROBOVI, I VAMA **** SVE AMATERSKO, FULILI STE PROFESIJU!!!!
IGRAJTE ****, ROBOVI, I VAMA **** SVE AMATERSKO, FULILI STE PROFESIJU!!!!
E yebo ga vise i drzava i strim.Takav klub da ne moze napraviti strim za tekme.Uvijek patnja sa ovim sranjima.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
NE PSUJTE HURTICU NIJE ON KRIV STO NE ZNA !!!!!
Almir Hurtić predvodit će FK Sarajevo i u narednoj sezoni, saopšteno je iz Bordo kluba.
Upravni odbor Fudbalskog kluba Sarajevo odlučio je da će dužnost šefa stručnog štaba prvog tima u nadolazećoj takmičarskoj sezoni i dalje obavljati Hurtić, koji bilježi dosta dobre rezultate s ovim timom.
Hurtić je u dosadašnjem toku sezone dva puta vršio dužnost privremenog trenera prvog tima, a ostvario je učinak od osam pobjeda, jedan nerješen rezultat, te dva poraza.
Upravni Odbor FK Sarajevo smatra da ovim imenovanjem treba da se obezbijedi kontinuitet rada struke, te da će ovo imenovanje omogučiti logičnu implementaciju mladih fudbalera iz Akademije FK Sarajevo u prvi tim, obzirom da je Almir Hurtić obavljao do sada dužnost Šefa Akademije.
S istinom sam davno složio pakt
Trčao da stignem kući i onda me dočeka ovaj fini rezultat. Ludilo.
Vidim krivi se Pavlović ovdje, ali mislim da ništa apsolutno nije mogao.
Sarić kriv 100%, skliznula mu lopta niz ćelu.
Vidim krivi se Pavlović ovdje, ali mislim da ništa apsolutno nije mogao.
Sarić kriv 100%, skliznula mu lopta niz ćelu.
@ Evander pasa vise me je izbacio iz takta po koji put sta on glumi u ovom klubu da je ? , znam da nije lijepo psovati ali u efektu sam morao ovo je vise preslo svaku granicu normale naravno ko ga je doveo neka ide sa njim zajedno pod rukicu i to je to 

04.10.2009 !!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Manuel je napisao/la:E yebo ga vise i drzava i strim.Takav klub da ne moze napraviti strim za tekme.Uvijek patnja sa ovim sranjima.
Bolje ti je da ne gledas. Vjeruj mi, igra losa. Nikakva. Nema ideje. Nema zelje.,.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma dajte kakav stream, čitavo vrijeme pokušavam pronaći na internetu, vrijeme mi prođe.BernardBarnjak je napisao/la:Manuel je napisao/la:E yebo ga vise i drzava i strim.Takav klub da ne moze napraviti strim za tekme.Uvijek patnja sa ovim sranjima.
Bolje ti je da ne gledas. Vjeruj mi, igra losa. Nikakva. Nema ideje. Nema zelje.,.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.