Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Ramsey16
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Ramsey16 » 17 avg 2016, 20:28

#lcfc magician @Mahrez22 commits future with new deal to 2020!

Jedna spekulacija manje :D idemo dalje :njanjanja:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 17 avg 2016, 21:36

Kike Marin** @Kike_Marin_

Al igual que hizo con #RealMadrid (http://www.elconfidencial.com/deportes/ ... a_1228790/ …) Giménez fue ofrecido por el #AtleticoMadrid al #Arsenal
8:49 PM - 17 Aug 2016

ArsenalCentral @AFCCentralHQ

@AdamCrafton_ @Lexus7Sanchez @MailSport How are we still "in talks" if, as you say, we've "baulked" at their price? Clearly a non-starter.

Follow
Adam Crafton

@AdamCrafton_

@AFCCentralHQ Quoted around €45m , which they feel excessive. Trying to negotiate it down
4:52 PM - 17 Aug 2016

ponuđen nam gimenez ako je vjerovati ovome :rol: predobro da bi bilo istina,iako najvjerojatnije s ovim pokušavaju smekšati šišmiše za titana od pekara : :rol:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 17 avg 2016, 22:06

Realno €45m i nije prevelika cijena,u ovakvim uslovima i ponudi.Treba ga klepit,jer nismo u nekoj poziciji da imamo vremena se previse cjenkat.Nama do max sljedece treba igrac koji ce upast u prvih 11.Jos jedna pozitivna stvar,osim kvalitete Gimeneza,je da bi to bio dobar prvi korak za evetualno ganjanje Griezmanna u buducnosti.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 avg 2016, 23:13

Ma ne mora niko ni doći, svakako je svejedno sve dok nas vodi onaj kreten.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 avg 2016, 23:45

slika

Kroenke je svakako zlo,šta reci o liku koji je na ranć skršio 700 mil.dolara a u Arsenal nije uložio ni funtu privatnog kapitala,. Wenger bi morao biti najveca budala u svijetu menadzera ako odbija da troši pare koje navodno ima i satire se mjesec dana kako bi Valenciu skratio za 5-10 mil.funti,.

Ne kažem da Wenger nije dio igre inace bi davno odustao i rekao kako stvari stoje,.

Svako ljeto citamo bomasticne navode u kojima Arsenal ima veliku kintu na raspolaganju dok Wenger pravda smiješna ulaganja u odnosu na konkurenciju manjkom kvaliteta na tržištu,.

Sad se opet pominju cifre,75 mil.funti na raspolaganju,ako je istina onda je razumljivo zašto se gleda u svaki milion tokom pregovaranja,.

Ono što je ipak vec odavno jasno je fakt da Kroenke nece otjerati Wengera vjerovatno nikad,sasvim sam siguran da ce ga i moliti za produzenje ugovora jer je sigurna opcija za njegove ambicije,.Njegove ambicije nisu titule,njega Arsenal cak i ne interesuje,rijetkost je vidjeti ga na tribinama.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 18 avg 2016, 00:55

Ma kako koja godina,sve manje i manje se nadam,i samim tim je i razocarenje sve bezbolnije i manje.Realnost je da je Kroenke samo tipicni milioner,koji je u Arsenalu vidio jedinstvenu priliku za cisti profit.U zadnjih 10 godina Arsenal je sigurno bio konstantno medju top 6 klubova sto se tice fan baze u svijetu.Odmah uz spanske velikane,United i Lpool,i samim tim savrsena masinerija za pravljenje novca,plus odlican alibi za slabe rezultate u vidu stadiona.Ali isto tako,samo je pitanje malo veceg revolta navijaca,i npr.bojkota par tekmi od imaoca sezonske ulaznica,koji su u vecini na stadionu,i odmah imas problem i vatru pod nogama.Sve bi to prije doslo,ali Arsenal je postao ogromno ime u svijetu sporta,tako da i jos 20 godina nista da ne osvoje,imat ce ogromnu bazu navijaca sirom svijeta.Cist primjer je Lpool.

Da se malo vise tezi ka nekom prosperitetu,u 2 sedmice se mogao stvorit sampionski tim.Te 2 sedmice s trebale biti sedmica prije,i sedmica poslije Eura.Prije pokupis provjerene igrace,kojima cijena moze samo rast poslije prvenstva,a poslije pokupis one koji su se pokazali i koji odgovaraju ekipi.Ne vidim logiku u dovodjenju Xhake,a mogao si dovest Krychowiaka ili Kantea.Morao se isto tako pokupit jedan od Reus,Payet,Mahrez i prodat Walcott,koji bi dobru polovinu tog transferaa pokrio.Wenger je jednostavno postao prestrasen od trosenja,najvise zbog toga jer bi s tim rizikom odmah dobio i breme favorita,koje on ruku na srce tokom cijele karijere slabo nosi.Kad god se nesto veliko ocekivalo,ukenjali smo se.I ovih par titula sto je pokupio,je nista,s obzirom kakvu grupu je imao.Jedan Ancelotti,Mourinho ili SAF bi uzeli minimalno 1 LP i jos 2 titule sa onom generacijom iz 2004.Pregazilo ga je vrijeme,i to postaje sve ocitije i ocitije,odgovara vlasnicima,a istinske ljubitelje sjene "Topnika s Hajberija",baca u ocaj.Nazalost.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 19 avg 2016, 15:47

Sky Sports La Liga

@revistadelaliga

GB: The Valencia coaching staff want to keep Mustafi. Arsenal are not paying what Valencia want which is near €40m.
1:26 PM - 19 Aug 2016

:rol: ma 50 milki za šiptarsku prevaru broj 2.,dvije pekarske prevare da dođu 80+milki :rol: da je tolika klasa već bi ga neko uzeo od šišmiša,da je conte stvarno zainteresiran za pekara,nebi ganjao čitavo ljeto crnog glavonju od koulibalya kojem su se pojedinci ovdje smijali kad sam ga predlagao za dovođenje :kafa: za 80 milki je vojaer mogao uzeti hladno mašinu od krychowiak i poštenog stopera,a ne 45 pljunuti u vjetar na poziciju gdje ima najmanje 4 igrača :rol: čak i opcija poljak+ fonte bi bila odlična za 40-45 milki plus prodaja smeća od walcotta za 25-30 milki i ostane za napadača 80 milki ako je budžet 100 bio :kafa: ali to je znanstvena fantastika za onog senilnog manijaka od vojaera koji se baš hoće iz sezonu u sezonu sve više sramotiti

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 avg 2016, 22:56

Van Dijk je jako dobar igrač. Taman ono što Arsenalu treba a bio bi jeftiniji od šiptara.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 19 avg 2016, 23:08

van dijka sam predlagao dok su neki još bili u pelenama prije 2 godine dok je još igrao u celticu,sigurno bolji profil stopera za partnera wc kepecu od albanske prevare :rol: još jedan ogroman plus van dijku je šta može bez problema igrati i dmf-a,a lik ima još strašnu šutinu :kafa:

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 21 avg 2016, 15:21

slika

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 21 avg 2016, 15:44

You couldn't make it up: @Arsenal will be without Asano for the whole season after he failed to secure work permit.

Toliko o WC napadacu iz zemlje izlazeceg sunca :kafa: :damn:
Arsenal All The Way !

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 21 avg 2016, 18:52

Anele, samo da ti kažemo da nismo doveli nikog :urnebes:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 21 avg 2016, 19:40

Brokula je napisao/la:Anele, samo da ti kažemo da nismo doveli nikog :urnebes:
Tuga brate :lol:
Profa daj nam bar Celstroma i sve ti je oprosteno. :salut:
Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 22 avg 2016, 14:16

Arsenal told Shkodran Mustafi will cost a staggering £50million
Očekujem Kjaera ili Topraka uskoro na pregledima.
Od napadača ništa i ove sezone
A.F.C. Bournemouth!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 avg 2016, 15:20

Znam da je glupo ali ne bih ja štopera uopšte dovodio, uzmi napadača i krilo. Nazad trpi Holdinga i Chambersa dok se Paulista ne vrati.

Špekuliše se o Brahimiju iz Porta.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 22 avg 2016, 16:16

:rol: :rol:
slika

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 22 avg 2016, 16:27

VGS je napisao/la::rol: :rol:
slika
:kafa: :kafa:

Ja sam mislio da je do feninga bilo doslo. :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 avg 2016, 16:39

soccerfan je napisao/la:
slika

Za koga ti druze navijas ako nije tajna Arsenal ili BvB :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 22 avg 2016, 17:11

topnik1 je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
slika

Za koga ti druze navijas ako nije tajna Arsenal ili BvB :D
Za Arsenal i BVB :) :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 22 avg 2016, 17:25

Marsal je napisao/la:Znam da je glupo ali ne bih ja štopera uopšte dovodio, uzmi napadača i krilo. Nazad trpi Holdinga i Chambersa dok se Paulista ne vrati.

Špekuliše se o Brahimiju iz Porta.

Potpisujem, zaboli me ona stvar jer ce nas guziti standardni ko i dosad, al bar da imamo nekoga ko će golove davati i probleme praviti

Jedan Liverpool je tako umalo titulu uzeo, sa obzirom da mi pozadi imamo više pozicija nego naprijed : Koss, Holding, Chambers, Paulista ( kad se oporavi ) i po potrebi Monreal jer sada je PREKASNO za nekog odličnog stopera, ko ce prodati recimo Fontea il kojeg već qrca pred kraj prelaznog, igrači već u treninzima sezona počela..

Zato jedan klasni špic bi lego ko kec na desetku, jer kad pogledaš imamo samo yebenog Girouda, na krilima imamo Walcotta, Oxa ( dva precijenjena kloca ) i Alexisa kojeg ubijaš na poziciji špica, znači 1 krilo i Campbell otišao u qrac jer ga je senilni idiot poslao na posudbu u Sporting

Recimo Lacazette više je svejedno ko će, bi dobro došao jer bi prvo : motivisao ekipu, motivisao navijače, vidjeli bi onu žar za igrom ( sjetite se transfera Ozila i kako smo počeli tu sezonu, jeli smo sve redom dok se nisu počeli povrijedjivati, i proveli smo najviše vremena na prvom mjestu al kasnije ispušili foru )

Treba nam VELIKO pojačanje, kao Mesut Ozil veliko, da razbije **** monotoniju i ne želju za igrom, mrtvilo na terenu

Bukvalno maštam dodje WC špic prvi nastup za Arsenal, penetrira protivnika sa dva odlicna gola, pa kako bi ekipa dobila boost to nije humano, kakav spid ljudi moji, letili bi

Ovako mos im samo svima mater yebat i sebi zaradit lošeg, majku vam

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.