To je bilo posle naseg poraza napisao na temi Zrinjskog.

A jeste karma bich

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne sefa strucnog staba, nego umjesto Misketa. Pa evo Bucan u ruci drzi vise nego sto je Miske dao i uzeo im pravatamburica je napisao/la:Seju Brajlovića za šefa
jbt, sloboda ni ovde ne moze da uzme prvo mjesto.Gifron je napisao/la:Totalna glupost. Onda tu nema Fair play-a ni sekunde.GradKamena1 je napisao/la:Vjerovatno zato sto je prvi zavrsio na kraju sezone da je Sloboda bila prva dobila bi i tu nagradu !Gifron je napisao/la:Zrinjski je na pocetku sezone dobio nagradu za Fair play team sezone. Sad naleti na tabelu na TM i vidim da su Zrinjski i Sloboda imali jednak broj bodova pa me zanima zasto je samo Zrinjski dobio nagradu?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zrinjski ... lay/201472
Bolje ti je prati košarku...a ovo za školuTaRgEt_ je napisao/la:Dešebriznik malo u skolu kreni ponedeljak jeMU'MIN T.M. je napisao/la:Dešebrižnici
Uzalud truud, dzaba vaam svee..joker90 je napisao/la:Ovako ce biti stanje na lobotomiji, kad jave da je Miske diktator otisao!![]()
![]()
Ako ti nisi shvatio sto sam ti napisao onda jbga, izgleda da si propustio dobar dio skole majstore. A pratim ja kosarku boga mi i fudbal nego desebriznik sta ti kazes, hoce li Slaven Musa biti bolji od Kostica. P.S Ovoliko smajlija te ne cini pametnim, nego samo daje mi do znanja nisi skontaoMU'MIN T.M. je napisao/la:Bolje ti je prati košarku...a ovo za školuTaRgEt_ je napisao/la:Dešebriznik malo u skolu kreni ponedeljak jeMU'MIN T.M. je napisao/la:Dešebrižnici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako ono ti rece,igrali se sa plemicima istukli vas glavicimanarodniheroj je napisao/la:Od nicaZe uključujemo prskalice![]()
![]()
Žao mi njanja bili se ponadali da kloc ostaje i da će ponoviti bod za par kola![]()
![]()
Po sabljinom receptu
Upravo tako, istukli vas glavićimasolinas je napisao/la:Kako ono ti rece,igrali se sa plemicima istukli vas glavicimanarodniheroj je napisao/la:Od nicaZe uključujemo prskalice![]()
![]()
Žao mi njanja bili se ponadali da kloc ostaje i da će ponoviti bod za par kola![]()
![]()
Po sabljinom receptu
A vas nisunarodniheroj je napisao/la:Upravo tako, istukli vas glavićimasolinas je napisao/la:Kako ono ti rece,igrali se sa plemicima istukli vas glavicimanarodniheroj je napisao/la:Od nicaZe uključujemo prskalice![]()
![]()
![]()
Po sabljinom receptu
wobly92 je napisao/la:Kaže Spaho 800 do 1000 gledalaca na Koševu.
Opet vise nego vas protiv Celika i to vikendomsolinas je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Kaže Spaho 800 do 1000 gledalaca na Koševu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.