Izuzev Izraela, kad je to odigrao dobro za reprezentaciju

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zar nije otisao u Kazahstansku ligu ?!Raonffa je napisao/la:Spisak izlazi u četvrtak, i to neki širi pa će onda biti skraćen u idući ponedjeljak
Što se tiče Vranješa očigledno je da u Gijonu ne računaju na njega, jučer nije bio ni na klupi kao ni Mujdža neki dan u kupu kada je igrao Freiburg.
I zato desnog beka treba igrati desni bek.dubrovnik je napisao/la:Ova reprezentacija ima sirinu kakvu nikad prije nije imala.
Mateo Susic i Ogi Vranjes pa koji je bolji neka igra beka, zavisno od protivnika.pinoglavi je napisao/la:I zato desnog beka treba igrati desni bek.dubrovnik je napisao/la:Ova reprezentacija ima sirinu kakvu nikad prije nije imala.
Pljuvali smo i tjerali Susica a sada ideje u njegovom domenu prizivamo u reprezentaciji.
Pa naravno. Ili da isproba nekog novog desnog beka, nemam nista protiv. Mada slaba nafaka da cemo naci nekog kvalitetnog.X31987 je napisao/la:Mateo Susic i Ogi Vranjes pa koji je bolji neka igra beka, zavisno od protivnika.pinoglavi je napisao/la:I zato desnog beka treba igrati desni bek.dubrovnik je napisao/la:Ova reprezentacija ima sirinu kakvu nikad prije nije imala.
Pljuvali smo i tjerali Susica a sada ideje u njegovom domenu prizivamo u reprezentaciji.
Ma nije, rekao je da želi ostati u Sportingu ali je na njegovu žalost trener Gijona neki dan izjavio da u novoj sezoni ne računa na njega i još nekog igrača tako da mu još par dana da nađe novi klub ili mu ne ginu tribine minimalno do januara.X31987 je napisao/la:Zar nije otisao u Kazahstansku ligu ?!Raonffa je napisao/la:Spisak izlazi u četvrtak, i to neki širi pa će onda biti skraćen u idući ponedjeljak
Što se tiče Vranješa očigledno je da u Gijonu ne računaju na njega, jučer nije bio ni na klupi kao ni Mujdža neki dan u kupu kada je igrao Freiburg.
Očito ti od njega očekuješ da probija strane kao Bale i da zabije gol-dva po meču. Momak uvijek obavi svoj zadatak na terenu i svaka čast Meši što mu je dao povjerenje.Mokes je napisao/la:Visca dokazan u reprezentaciji
Izuzev Izraela, kad je to odigrao dobro za reprezentaciju
Nadam se da će prekomandovati Miloševića u A tim.Goalgetter je napisao/la:Trojac iz Konye: Hadziahmetovic-Milosevic-Bajic pozvan u U21 repku.
Ovakvo razmisljanje me i ne cudi, s obzirom da navijas za InterCaptain4 je napisao/la:Očito ti od njega očekuješ da probija strane kao Bale i da zabije gol-dva po meču. Momak uvijek obavi svoj zadatak na terenu i svaka čast Meši što mu je dao povjerenje.Mokes je napisao/la:Visca dokazan u reprezentaciji
Izuzev Izraela, kad je to odigrao dobro za reprezentaciju![]()
Njegove igracke kvalitete nikad nisu bile upitne ali taj covjek psihicki nije dobar nikako. Teren nije mahala da ti dijelis samare okolo...nek tako nesto napravi potv Belgije treba ga u 3 pm otjerat.JavierBosnia je napisao/la:Spaha ce i sa maskom ako treba igrati protiv Estonije, nece on ko pi*** tek tako lezati na klupi. Momak ce ako ikako bude mogao doci, odraditi svoj posao, izdominirati i pokazati ubljehama da bez njega i dalje ne mozemo
PA kad cete jednom shvatiti???JonSnow je napisao/la:Njegove igracke kvalitete nikad nisu bile upitne ali taj covjek psihicki nije dobar nikako. Teren nije mahala da ti dijelis samare okolo...nek tako nesto napravi potv Belgije treba ga u 3 pm otjerat.JavierBosnia je napisao/la:Spaha ce i sa maskom ako treba igrati protiv Estonije, nece on ko pi*** tek tako lezati na klupi. Momak ce ako ikako bude mogao doci, odraditi svoj posao, izdominirati i pokazati ubljehama da bez njega i dalje ne mozemo
Kad god on igra osjcam se neugodno jer znam da ce kad rad neko naguravanje krenut i onda show.
Kakva veze imaju Inter i razmišljanje.Mokes je napisao/la:Ovakvo razmisljanje me i ne cudi, s obzirom da navijas za InterCaptain4 je napisao/la:Očito ti od njega očekuješ da probija strane kao Bale i da zabije gol-dva po meču. Momak uvijek obavi svoj zadatak na terenu i svaka čast Meši što mu je dao povjerenje.Mokes je napisao/la:Visca dokazan u reprezentaciji
Izuzev Izraela, kad je to odigrao dobro za reprezentaciju![]()
![]()
![]()
Ne mora zabijati, ali nek' makar nekad probije i uputi kvalitetan centarsut
Ako se dobro sjecam na utakmici sa Ircima me zamalo srce udarilo radi njega. Je li ono bilo sa Irskom, vise nisam siguran. Poceo sam zaboravljati.JavierBosnia je napisao/la:PA kad cete jednom shvatiti???JonSnow je napisao/la:Njegove igracke kvalitete nikad nisu bile upitne ali taj covjek psihicki nije dobar nikako. Teren nije mahala da ti dijelis samare okolo...nek tako nesto napravi potv Belgije treba ga u 3 pm otjerat.JavierBosnia je napisao/la:Spaha ce i sa maskom ako treba igrati protiv Estonije, nece on ko pi*** tek tako lezati na klupi. Momak ce ako ikako bude mogao doci, odraditi svoj posao, izdominirati i pokazati ubljehama da bez njega i dalje ne mozemo
Kad god on igra osjcam se neugodno jer znam da ce kad rad neko naguravanje krenut i onda show.
Kad je to napravio neki incident u iole vaznijoj utakmici? KAD?
I pored ovih prijateljskih sto napravi neki "incident" koji napominjem ne krece od njega, nego jednostavno ne trazi sukob, ali ako protivnik to hoce onda ce mu i odgovoriti. Tako po meni i treba. U svakom timu postoji LIDER, a to je kod nas Spaha. Dosta se po nama udaralo, ne kazem da trebamo sad bit kabadahije da se udaramo po terenu, tako nigdje necemo dogurati ali da treba dat protivniku doznanja da cemo se i mi boriti svakako da treba.
Ne moze ti tim biti sastavljen od svih mladih igraca pa da kazes eh podmladili smo tim treba gledat buducnost. Uvijek se mora naci i par iskusnih igraca koji zasluzuju mjesto kako bi povezali neke stvari. Nije on tip Diega Coste da trazi namjerno sukobe i zadirkuje
Spahic nam je i previse dao, tako da u ovu godinu- dvije koliko mu ostaje karijere sta god da uradi ne mozemo mu zamjeriti. Oni koji ga ne vole, ne ocekujem da ce ga odjednom zbog mog posta i zavoliti, ali mislim da sam upravu
Sta je bilo, nesto se ja ne sjecam da je protiv Irske nesto skriviodubrovnik je napisao/la: Ako se dobro sjecam na utakmici sa Ircima me zamalo srce udarilo radi njega. Je li ono bilo sa Irskom, vise nisam siguran. Poceo sam zaboravljati.
Nisam vise siguran da li je to ta utakmica bila ali prvih pola sata sam boga molio da ne dobije crveni. Vile su pronosale i njega i nas. Napravio je milion problema pa vise nisam siguran kad je i odigrao zadnju mirnu utakmicu. Volim ga ko brata ali sto jes jes. Ne moze od toga pobjeci.JavierBosnia je napisao/la:Sta je bilo, nesto se ja ne sjecam da je protiv Irske nesto skriviodubrovnik je napisao/la: Ako se dobro sjecam na utakmici sa Ircima me zamalo srce udarilo radi njega. Je li ono bilo sa Irskom, vise nisam siguran. Poceo sam zaboravljati.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, EdinjoBos, Micron, Zglavkar i 39 gostiju.