06.09.2016. / BiH - Estonija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija
Mislim da nazad treba polalo.pocet racunat na nove.momke,Dumic se vec.mora.zvat,
- DragonGirl
- Kontakt:
Valjda će sutra konačno izaći spisak... 

- Goalgetter
- Kontakt:
Ja ne vjerujem Dumicu nikako. 

Dumic i Milicevic ocekujem da ce dobiti pozive uz vec pozvanog Jajala
- JavierBosnia
- Kontakt:
Imamo 4 bolja stopera , znaci dva tandema.Goalgetter je napisao/la:Ja ne vjerujem Dumicu nikako.
Spaha i zuka, bico i vranjes svi bolji od njeg. Da je Boateng ne mozete ocekivati da uleti u prvu postavu u prvom pozivu za repku. Poziva se cisti da bude tu da se uklapaju malo ..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Vranješ će vjerovatno na beka tako da se otvara prostor za još jednog stopera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Trojac iz Konye: Hadziahmetovic-Milosevic-Bajic pozvan u U21 repku.
Vranjes je u nezgodnoj situaciji i ako je je istina ono sto se vrti po medijima nece igrati u Sportingu. Nama treba igrac koji igra i bojim se da nam nece biti dobro ako opet budemo racunali na gledaoce a ne igrace. Sve se cesce bavim mislju da ce trebati traziti novi par na desnoj strani.
Ovaj put poziv Vranjesu je ok ali dalje po zaslugama. Mislim da bi Visca mogao na beka a Milicevic na krilo i pokusao bi probati ovaj par sto prije. U slucaju da se igra sa 1 napadacem na AM dodati Tina. Vranjes je defanzivno dobar igrac ali ja jednostavno ne zelim igrace u reprezentaciji koji ne igraju. Dumic ne mora igrati a realno i ne treba ali bi ga i ja odmah pozvao. Covjek je u zivotnoj formi. Nadam se da je i Milicevic na tragu forme koju je imao zadnje 2 godine jer bi mi u tom slucaju stvarno mogli strahovito profitirati od ovog igraca.
Ovaj put poziv Vranjesu je ok ali dalje po zaslugama. Mislim da bi Visca mogao na beka a Milicevic na krilo i pokusao bi probati ovaj par sto prije. U slucaju da se igra sa 1 napadacem na AM dodati Tina. Vranjes je defanzivno dobar igrac ali ja jednostavno ne zelim igrace u reprezentaciji koji ne igraju. Dumic ne mora igrati a realno i ne treba ali bi ga i ja odmah pozvao. Covjek je u zivotnoj formi. Nadam se da je i Milicevic na tragu forme koju je imao zadnje 2 godine jer bi mi u tom slucaju stvarno mogli strahovito profitirati od ovog igraca.
Ne moze Visca na beka 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ja sam i prosle godine piskarao da bih stavio Viscu na desnog beka - djeluje mi bas kao moderni fudbaler za bekovsku poziciju, omalen, okretan, brz, prodoran...u ofanzivnom smislu izgradjen, trebalo bi malo poraditi na defanzivnom dijelu...
Vjerujem da bi se mnogo bolje i prije prodao kao bek nego kao krilo (bez obzira na fantasticnu statistiku iz prosle sezone transfera nema - vide ljudi da mu fali kao "modernom" krilnom igracu mnogo toga).
Vjerujem da bi se mnogo bolje i prije prodao kao bek nego kao krilo (bez obzira na fantasticnu statistiku iz prosle sezone transfera nema - vide ljudi da mu fali kao "modernom" krilnom igracu mnogo toga).
Igrao je on tu poziciju u Istanbulu. Pazi mi u slucaju neigranja Vranjesa nemamo izbora. Mesa mora traziti novu soluciju Sucic ili Visca. Treceg zasad nema. Ova se pozicija morala rjesavati u Japanu ali nazalost nije. Vranjesu se izgleda ne pise dobro u Spanjolskoj a igrac bez utakmica po meni nema sta traziti u reprezentaciji.Mokes je napisao/la:Ne moze Visca na beka
- Medikament
- Kontakt:
Zasto stavljat nase najbolje krilo na beka?
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Vranjes moze igrati protiv Estonije, ako ne nadje klub naredno okupljanje ne treba ni poziv dobiti. Susic je bek i njega zelim na beku u odsustvu Vranjesa, dosta vise laznih bekova, krila, napadaca, def. veznih, muka mi je vise od tih stvari.
Nad tobom sunce najljepše sja
Jer imamo par dobrih krila a beka nemamo. Ja sam ovo spomenuo kao mogucnost koju vidim u izboru nase reprezentacije. Nazalost situacija je takva. Susic me nije razveselio igrom protiv Japana jer sam ja iskreno vjerovao da moze vise. Teze mu je i bilo protiv Japanskih brzanaca sa Hajrovicem nego sto bi bilo sa Viscom. Sam ovakav zakljucak koji je osim mene izvukao znacajan broj forumasa mi govori da nas vecina misli da je Visca defanzivno dobar igrac.Medikament je napisao/la:Zasto stavljat nase najbolje krilo na beka?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zar nije danas Meša trebao objaviti spisak za Estoniju?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ceka da se Bicakcic i Tino povrijede.BoixosNois1899 je napisao/la:Zar nije danas Meša trebao objaviti spisak za Estoniju?

Nadamo se bez Spahe u prvih 11 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BoixosNois1899
- Kontakt:
'sijo Meše jes namazandubrovnik je napisao/la:Ceka da se Bicakcic i Tino povrijede.BoixosNois1899 je napisao/la:Zar nije danas Meša trebao objaviti spisak za Estoniju?

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Medikament
- Kontakt:
Ko su ta dobra krila? Osim Visce nijedan nije stabilno dobar i dokazan u reprezentaciji. Ako su ta dobra krila Lulic, Duljevic, Milicevic i Hajrovic onda smo u nevidjenim problemima.
Visca treba da igra svoju poziciju jer je to zasluzio. Nase najefikasnije krilo. Daleko.
Visca treba da igra svoju poziciju jer je to zasluzio. Nase najefikasnije krilo. Daleko.
sloboda72 je napisao/la:
Ja mislim da su svi krilni igraci koje si naveo dobri. Cak mislim i da su ovo pozicije gdje smo najbolje pokriveni. Hebi ga nismo Argentina. Sjecam se da je Ciro znao Ibricica na beka staviti i opet smo izgledali solidno. Ova reprezentacija ima sirinu kakvu nikad prije nije imala.Medikament je napisao/la:Ko su ta dobra krila? Osim Visce nijedan nije stabilno dobar i dokazan u reprezentaciji. Ako su ta dobra krila Lulic, Duljevic, Milicevic i Hajrovic onda smo u nevidjenim problemima.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 22 avg 2016, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.