PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Opet si glup macane, prijavio si se kao zlocinac je li tako? Pa ti admin unisti nick, sad bi postavio tvoje molikanje ali ti si izbrisao da ja ne postavim, mudro od tebe!
Popisan si bio popisan si ostao, ti si dosao na ovu temu jer sad neces fotelju, koji ti je racku avlijaneru sad hoces da rusis upravu sad neces. Napusi se karin3 dobro i ti i 17 trofeja I SD I SDA. Jednostavno ga popusi muflone.
Popisan si bio popisan si ostao, ti si dosao na ovu temu jer sad neces fotelju, koji ti je racku avlijaneru sad hoces da rusis upravu sad neces. Napusi se karin3 dobro i ti i 17 trofeja I SD I SDA. Jednostavno ga popusi muflone.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Hrasno1921
- Kontakt:
MuhamedTM je napisao/la:Opet si glup macane, prijavio si se kao zlocinac je li tako? Pa ti admin unisti nick, sad bi postavio tvoje molikanje ali ti si izbrisao da ja ne postavim, mudro od tebe!

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Hrasno1921
- Kontakt:
zivota mi mog mislio sam da ste jaci, ali ovo sve ispada smijesno, sad mi krivo sto vas ranije nismo nagazili nego tek od aprila, kada me ne bude na forumu znat ces gdje sam
sto je najgore ne mozete nista, vi ste samo navijaci i forumasi

sto je najgore ne mozete nista, vi ste samo navijaci i forumasi

1921'
- Hrasno1921
- Kontakt:
bgm zelen si ti jos, vidim i po pisanju i svemu ostalom, mislis da se u svijetu odraslih tako izrazava?
nema potrebe da glumis moralnu vertikalu foruma, na drugom forumu mu spominje zenu i dijete i onda dodje ovdje sa njim normalno prica
sa takvima ko ti ja sam 1996. imao posla, ono rat stao svi se prokurcili, nema granata, granice se otvorile, svi se osilili i tako ... a tebi ostaje forum ...
brani Zelju i Mao tse Tunga preko foruma
nema potrebe da glumis moralnu vertikalu foruma, na drugom forumu mu spominje zenu i dijete i onda dodje ovdje sa njim normalno prica

sa takvima ko ti ja sam 1996. imao posla, ono rat stao svi se prokurcili, nema granata, granice se otvorile, svi se osilili i tako ... a tebi ostaje forum ...

brani Zelju i Mao tse Tunga preko foruma
1921'
Tebi ostaje forum jer je tvoj uzeo si ga sebi ko Misketovu fotelju, zeleno je moja boja truhlo
Ti ocekujes neku podrsku za rusenje uprave, bolan koga libo racku navrno si ovdje na temu zbog mene da cmoknes dorata I napustis kompoziciju.
Ti da si imao posla ko ljudima ko ja sad bi bio insan ne gnjida pišljiva.
Nisam vam nista rekao dugo vremena a vi se osili pravo na onoj temi. Tesko ti sa acc na acc skakat ovako kasno izgleda. Nemoj mi se obracati dripac placenicki, mene libo racku za upravom bitan je ljoŽe ali tebi je bitno zemljiste I da ti pitari ili drugi potvrde post. Svi navijaci Zelje te hraknu da pljuvacka bude ko agda za baklavu. Ocekujes na ovoj temi normalan odgovor **** te trkaci konj caco ratnice.

Ti da si imao posla ko ljudima ko ja sad bi bio insan ne gnjida pišljiva.
Nisam vam nista rekao dugo vremena a vi se osili pravo na onoj temi. Tesko ti sa acc na acc skakat ovako kasno izgleda. Nemoj mi se obracati dripac placenicki, mene libo racku za upravom bitan je ljoŽe ali tebi je bitno zemljiste I da ti pitari ili drugi potvrde post. Svi navijaci Zelje te hraknu da pljuvacka bude ko agda za baklavu. Ocekujes na ovoj temi normalan odgovor **** te trkaci konj caco ratnice.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Hrasno1921
- Kontakt:
jesi zapjenio
vidis vase reakcije su dokaz da se sve dobro radi, sta ce kome podrska za bilo sta? vidi se da si zelen i da Zelju pratis od utakmice do utakmice i malo po forumima i portalima nije bolan samo to Zeljo, shvatas li?
Ova uprava ce otici to je sigurno, bit ce ko sto je bilo i prije, a kasnije vas isamarati ko sto vas sad Miske samara pricom a ja cu biti predvodnik u tome, prvo malog pr-a ma malog marketing menadzera, pa mogu s tobom na forum odmah, samo polako ...

vidis vase reakcije su dokaz da se sve dobro radi, sta ce kome podrska za bilo sta? vidi se da si zelen i da Zelju pratis od utakmice do utakmice i malo po forumima i portalima nije bolan samo to Zeljo, shvatas li?
Ova uprava ce otici to je sigurno, bit ce ko sto je bilo i prije, a kasnije vas isamarati ko sto vas sad Miske samara pricom a ja cu biti predvodnik u tome, prvo malog pr-a ma malog marketing menadzera, pa mogu s tobom na forum odmah, samo polako ...

1921'
Paša vidi se da si ti glup a glumis štrebera, to je tesko izvesti.
Nastavi pisati o laznom hadzi nasem kako ti volja i nastavi podrazvati zemljiste. Haram vam bilo, tebalo vam za lijeka.
Nastavi pisati o laznom hadzi nasem kako ti volja i nastavi podrazvati zemljiste. Haram vam bilo, tebalo vam za lijeka.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Hrasno1921
- Kontakt:
eto 3.000 jubilarni ti post
Jos malo pa skroz prestajem sa forumom, jos malo ...

Jos malo pa skroz prestajem sa forumom, jos malo ...

1921'
Golema šteta ako odeš, javi se da znamo da si uspjesno usao u klub odma da zalijemo I zapalimo britve.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Hrasno1921
- Kontakt:
Znam, prvo tebe nece imati ko prcati pa tek onda ove lobotomce iz Raske, sve u svemu opet ne kontam i ako udjem kako ce te znati da sam to ja?
Da ne lajete na pogresne ljude, kontas?
Da ne lajete na pogresne ljude, kontas?

1921'
Da te nisam pecno na drugom nicku pa sad doso ovdje voditi kolo, de bolan ukljuci vijuge miša mu. Hocu da ti cestitam da uzmes fotelju od lažnog hadze a ti se sikiras da nece ko dobiti po pizdi. Opet ti kazem opusteno caco ratnice, caco ti je nadimak samo.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Hrasno1921
- Kontakt:
Kojem bolan drugom nicku? pa ja cekam mjesec dana da odobre jedan, neda Aco to sta ti je, kako je ova frka kod nas to se sada strogo kontrolise 
Bez zajebancije imam samo ovaj nick, pa bolan ne branim ja upravu vec napadam tako da mi je dovoljan jedan nick
Necu ja fotelju laznog hadze, ko je to rekao? ja se vracam samo na staro kao i u periodu 2009 - 2014, nas je najveci problem sto se ne znamo, kontas? da se znamo hvalio bi ti mene ovdje vjeruj mi
upravni odbor i tacka.

Bez zajebancije imam samo ovaj nick, pa bolan ne branim ja upravu vec napadam tako da mi je dovoljan jedan nick

Necu ja fotelju laznog hadze, ko je to rekao? ja se vracam samo na staro kao i u periodu 2009 - 2014, nas je najveci problem sto se ne znamo, kontas? da se znamo hvalio bi ti mene ovdje vjeruj mi

1921'
Sacekaj onda je li ja to mozda komuniciram s poznatom licnosti, znaci ti si faca bio pa te sutnuli hmmm ne navijas valjda za Hrv timove
Ti rece danas vracas se na mjesto I uzimas fotelju, hajde nije bitno steta sto su nam takvi bili u klubu
Znaci par dana prije govoris Aci pricao si s buducim foteljašem
moke moke.
Sto obrisa post taman si disao na škrge I užario se ko vulkan.

Ti rece danas vracas se na mjesto I uzimas fotelju, hajde nije bitno steta sto su nam takvi bili u klubu

Znaci par dana prije govoris Aci pricao si s buducim foteljašem

Sto obrisa post taman si disao na škrge I užario se ko vulkan.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
PA ŠTA SE OVO DEŠAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SVI SVI SVI NA KOŠEVO
U MENI GORI ŽELJA SVA

SVI SVI SVI NA KOŠEVO
U MENI GORI ŽELJA SVA

Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 22 avg 2016, 04:05, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Hrasno1921
- Kontakt:
Jok ba, ustvari ne znam mozda za tebe, jer ne znam koliki si levat u stvarnom zivotu, mozda? mahalsko sam ja dijete sta ti je
Pa Aco je danas radio intervju sa buducim predsjednikom, mislis da je slucajnost? prije par dana samo sam vam dao smjernice malo da dumate, ali nedo bog da dumate za drugog, sve ovo sto vidim je havarija, neko ozbiljniji sa strane bi nas pogazio za 24h
Odoh moram ustati sutra, idem istim putem ko i lazni nam hadzija, mozes misliti? ima uroke da mu bacim, komplet li mu familiju natakarim, jos ako ga sretnem ima da ga pitam "Predsjednice hocemo li polako?"
Haj Muhoni valja i tebi sutra raju sisati
UPRAVA NAOLJE !!!

Pa Aco je danas radio intervju sa buducim predsjednikom, mislis da je slucajnost? prije par dana samo sam vam dao smjernice malo da dumate, ali nedo bog da dumate za drugog, sve ovo sto vidim je havarija, neko ozbiljniji sa strane bi nas pogazio za 24h
Odoh moram ustati sutra, idem istim putem ko i lazni nam hadzija, mozes misliti? ima uroke da mu bacim, komplet li mu familiju natakarim, jos ako ga sretnem ima da ga pitam "Predsjednice hocemo li polako?"
Haj Muhoni valja i tebi sutra raju sisati

UPRAVA NAOLJE !!!
1921'
Opet mašeš mojim, svidilo ti se izgleda.
Hajde onda laganim korakom caco ratnice nek ti Allah ukabuli sto dobro radis za nas klub
Samo neka si živ I zdrav a za dalje bice vremena. Pazi se ziv bio!
Hajde onda laganim korakom caco ratnice nek ti Allah ukabuli sto dobro radis za nas klub

Samo neka si živ I zdrav a za dalje bice vremena. Pazi se ziv bio!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Hrasno1921
- Kontakt:
Gurabije mi nisi dobar
Evo jedan zeneks dohavizaj se loma.
Caco sta mislis o Sabri eto barem to odg ako neces detalje preuzimanja fotelje.
Isti si ko Salem sto je krao humanitarnu pomoc tokom rata! Halal meso iz kante pronosio kroz tunel.

Evo jedan zeneks dohavizaj se loma.
Caco sta mislis o Sabri eto barem to odg ako neces detalje preuzimanja fotelje.
Isti si ko Salem sto je krao humanitarnu pomoc tokom rata! Halal meso iz kante pronosio kroz tunel.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.