NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Da je Bralic igrao od početka sad bi dijelili prvo mjesto sa Slobodom i Zrinjskim! Sve u svemu ovoj ekipi trebaju samo 2-3 bolja igrača i mozemo se borit za Europu pa i prvaka.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Dobro je ovo bilo
Soldo nije imo posla.Brekalo se zaleti,covik pomisli sad ce nas necim iznenadit,pa izgubi loptu.Primi loptu u obrani i krene naprijed i preda je protivniku.Ali danas je bio ok.Bralić zna znanje
.Stipo malo popravit centarsut(isto ko da su mu noge teske pa mu se nedq uputit ubacaj po zraku).Ćorluka solidan.Plazonić
neznam,uputio par suteva iz daljine,ali ****.a kad nezna,spor je strasno.Sesar nista posebno.Baraban trci ko konj,ko tri konja
,malo se zaigra nekad pa izgubi loptu,ali nema veze on se bori.Menalo dobar,ali fali mu snage.Krstanović sudjeluje u igri,krece se,samo da se manje izlezava
Wagner
ćaća jedini.Barić bravo za njega neka je zabio.Drago mi je zbog Marića.Jure nako.

Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Pa ja ne znam zasto su uopce doveli Plazonica, lik je i u Sibeniku bio prosjek, bolje da su doveli Zivkovica koji je 2x bolji igrac od Plazonica...
Valjda ce biti koje pojacanje, s ovom ekipom mozemo izboriti Ligu prvaka ali za Europu ce ipak trebati barem dvojica novih
Valjda ce biti koje pojacanje, s ovom ekipom mozemo izboriti Ligu prvaka ali za Europu ce ipak trebati barem dvojica novih
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Android je napisao/la:Pa ja ne znam zasto su uopce doveli Plazonica, lik je i u Sibeniku bio prosjek, bolje da su doveli Zivkovica koji je 2x bolji igrac od Plazonica...
Ja bi doveo Obradovica iz Radnika, iako nije "naš". I neka klasa u veznom redu nam treba, al bas ono klasa.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Mah, ima brdo igraca koji bi bili pojacanja ali kad je politika takva onda...
Krstanovic propusta Mladost zbog kartona
Krstanovic propusta Mladost zbog kartona

HRHB
HRHB
Ona emisija na bht pregled kola.Emitira se inace nediljom,ali sutra igra sarajvo pa je i emisija sutra.A Široki igra protiv slobode i zrinjskog u vecernjem terminu u nedjelju i nikako nije bilo tih utakmica u pregledu.pa kontam sto nisu stavili pregled u ponediljak ako nisu jos dobili izvjestaje sa utakmica.

Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Ma koga briga, zar taj BHT uopce netko gleda u HercegoviniStrob1996 je napisao/la:Ona emisija na bht pregled kola.Emitira se inace nediljom,ali sutra igra sarajvo pa je i emisija sutra.A Široki igra protiv slobode i zrinjskog u vecernjem terminu u nedjelju i nikako nije bilo tih utakmica u pregledu.pa kontam sto nisu stavili pregled u ponediljak ako nisu jos dobili izvjestaje sa utakmica.![]()
![]()
![]()

HRHB
HRHB
Ma znam da negleda ali samo kazem.ako mogu cekat pitare,sto nisu mogli pomaknut emisiju posata da dobiju snimku sa Pecare.Android je napisao/la:Ma koga briga, zar taj BHT uopce netko gleda u HercegoviniStrob1996 je napisao/la:Ona emisija na bht pregled kola.Emitira se inace nediljom,ali sutra igra sarajvo pa je i emisija sutra.A Široki igra protiv slobode i zrinjskog u vecernjem terminu u nedjelju i nikako nije bilo tih utakmica u pregledu.pa kontam sto nisu stavili pregled u ponediljak ako nisu jos dobili izvjestaje sa utakmica.![]()
![]()
![]()
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Bit će teško kod Mladosti, tvrda ekipa, još smo ostali bez napadača Krleta. Ali iskemijat će nešto Branko
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- siroki1991
- Kontakt:

- Evolve
- Kontakt:
Nije još ništa objavljeno ko će Kostića zamjenit, kako sam čitao Musa je u nekim kombinacijama.
NK Široki Brijeg
- Pantarei79
- Kontakt:
Ja sam mislio da smo mi jedini u krizi, ali evo Zeljo i Sarajevo su kaos. Sarajevo izgubi kuci od novaka iz Jajca...
Zrinja i Sloboda najbolje stoje, a nisu nas ni jedni ni drugi dobili. Očito će ovo biti vrlo zanimljiva sezona
Zrinja i Sloboda najbolje stoje, a nisu nas ni jedni ni drugi dobili. Očito će ovo biti vrlo zanimljiva sezona

Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Evolve
- Kontakt:
Da, ostaje zal za utakmicama kuci protiv Slobode i Viteza..Pantarei79 je napisao/la:Ja sam mislio da smo mi jedini u krizi, ali evo Zeljo i Sarajevo su kaos. Sarajevo izgubi kuci od novaka iz Jajca...
NK Široki Brijeg
Jeli sutra skupstina
-
- Kontakt:

ma nama je najbitnije da dobijemo predsjednika inače smo gotovi,a što se tiče konkurencije, pite i željo će se dignuti jer gore od ovoga nemogu,pa ako već moraš upast u krizu bolje na početku sezone nego na kraju kao mi zadnjih godina

I?Evolve je napisao/la:23.08. Skupština, dobijamo novog predsjednika. Tako mi rekoše
Petrovic ode u Zelju, evo moze Musa sad u SarajevoEvolve je napisao/la:Nije još ništa objavljeno ko će Kostića zamjenit, kako sam čitao Musa je u nekim kombinacijama.

HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Danas sam se raspitivao, samo sam dobio odgovor "da ce biti do 31.8".... Razocaran sam, koga dovest poslje tog datuma. Sad vise i nevjerujem ni da ce bit ikako....Strob1996 je napisao/la:I?Evolve je napisao/la:23.08. Skupština, dobijamo novog predsjednika. Tako mi rekoše
NK Široki Brijeg
Ne zna se ko pije a ko plaćaEvolve je napisao/la:Danas sam se raspitivao, samo sam dobio odgovor "da ce biti do 31.8".... Razocaran sam, koga dovest poslje tog datuma. Sad vise i nevjerujem ni da ce bit ikako....Strob1996 je napisao/la:I?Evolve je napisao/la:23.08. Skupština, dobijamo novog predsjednika. Tako mi rekoše

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Taree i 17 gostiju.