ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Moguće da je u blagom padu što se tiče fizičke pripremljenosti ali vjerovatno će on to vratiti u ravnotežu. Propustio sam turnir u Torontu jer nisam bio tu i možda se već tamo mogao osjetiti taj pad, barem je bilo takvih komentara. Sezona je svakako duga i zahtijevna tako da sve to nije ništa novo. Uglavnom, nadam se da ćemo gledati Nadala, Đokovića i Federera u što boljoj formi na US Openu, valjda budu pravi do tada.
Propustio si i to da je Federer objavio kraj sezone,mozda ga vidis na sljedecem USO 

Preletio sam dosta toga
Ma sad sam se sjetio da je Roger to objavio ali izgleda i dalje to nisam prihvatio kao i mnogi. Ne mogu vjerovat da ga je toliko poremetila ona povreda koju je dobio kod kuće, kako kaže, ali sa druge strane i normalno je da nije spreman kao nekada.
Valjda će onda Nadal i Đoković biti na nivou do USO, nedostaju oni stari okršaji na Touru, a naravno i ostali su tu.

Valjda će onda Nadal i Đoković biti na nivou do USO, nedostaju oni stari okršaji na Touru, a naravno i ostali su tu.
ima li učinak na olimpijskim igrama uticaja na rang listu tenisera?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Nema.kokuz je napisao/la:ima li učinak na olimpijskim igrama uticaja na rang listu tenisera?
Re: RE: Re: ATP Tour
Jesi siguran u to?VGS je napisao/la:Nema.kokuz je napisao/la:ima li učinak na olimpijskim igrama uticaja na rang listu tenisera?
Ako je tako onda kud li vece ironije za Delpa, covjek ce uzeti najmanje srebro a ostace plasiran mozebit i iza Basica!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Jesam, kako je tako je. Igra se iz ciste ljubavi prema tenisu zato ih pola i nije doslo 

Ako je to tako, onda mi je Delpo jos vise porastao u ocima. Haman je to tako patriotski kod svih ovih latinosa. Ne gledaju samo €€ € i $$$ ko ovi Ameri i Evropljani.VGS je napisao/la:Jesam, kako je tako je. Igra se iz ciste ljubavi prema tenisu zato ih pola i nije doslo
Coronados de gloria vivamos,
I Nadalu treba odati veliko priznanje, mucio se sa tom povredom dosta bilo je bas upitno da odigra par meceva a on je dosao i igrao sing dubl i ja msm mec dva mix dubla. Bas se osjeti taj sportski duh, velicina i ostalo sto krasi njega i Federera a sto ce tesko teniseri u buducnosti imatiEffenberg je napisao/la:Ako je to tako, onda mi je Delpo jos vise porastao u ocima. Haman je to tako patriotski kod svih ovih latinosa. Ne gledaju samo €€ € i $$$ ko ovi Ameri i Evropljani.VGS je napisao/la:Jesam, kako je tako je. Igra se iz ciste ljubavi prema tenisu zato ih pola i nije doslo

A Murray ništa? To vam je krivo što je bez konkurencije?
Ako ne znate, i on je suzu pustio 

Onda ....remA1 je napisao/la:A Murray ništa? To vam je krivo što je bez konkurencije?Ako ne znate, i on je suzu pustio

u četvrtfinalu cincija 4 ić-a i jedan bugarin
nimtenis nije više ono što je nekad bio

Ajdee dominičeee 

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Grisha se polako vraca u formu. Izgleda je ostavio zene, a reket shvatio malo ozbiljnije. 

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Koja je steta sto taj covjek nije jos uradio nesto spacno u karijeri.Ima sve udarce,al glava jbg.Valjda proradi ko Wawrinka pa uzme neki slam 

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Hrvatski derbi za prvo 1/2 finale bilo kojeg tenisača na turnirima iz Masters serije
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Joj CIilica.Haman 28 godina u guzici,GS sampion,a prvo polufinale na turnirima iz Masters serije 

i 14 osvojenih turnira, isto toliko miliona dolara plus reklamni ugovori ... ja bi to odma uzeodarker10 je napisao/la:Joj CIilica.Haman 28 godina u guzici,GS sampion,a prvo polufinale na turnirima iz Masters serije

Ja bih im i PDV ostavio i kupio Bakiru zlatne kasike.jestamaji je napisao/la:i 14 osvojenih turnira, isto toliko miliona dolara plus reklamni ugovori ... ja bi to odma uzeodarker10 je napisao/la:Joj CIilica.Haman 28 godina u guzici,GS sampion,a prvo polufinale na turnirima iz Masters serije

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Bravo Marine...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.