Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

wobly92
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la wobly92 » 21 avg 2016, 19:30

pinoglavi je napisao/la:Sta radi Slavko, kad bi ga za trenera dovela neka ekipa iz vrha, ili cak Zeljeznicar, mislim da navijaci ostalih ekipa trebaju proglasiti dan zalosti
Treba ga Husrefu k'o pomoćnika. :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 avg 2016, 19:33

wobly92 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Sta radi Slavko, kad bi ga za trenera dovela neka ekipa iz vrha, ili cak Zeljeznicar, mislim da navijaci ostalih ekipa trebaju proglasiti dan zalosti
Treba ga Husrefu k'o pomoćnika. :)
Ma nije mu ni do koljena, kao sto ostali nisu Husrefu do koljena. Ja bi ga hladno za selektora reprezentacije :D :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 21 avg 2016, 19:37

hskzmostar je napisao/la:Zeljo i Sarajevo imaju medije,imaju najvise navijaca,imaju povijest pa gledano sa tog aspekta njima je sramota ako nisu prvi ili drugi nisu time omalozavali Zrinjski vec je samo logicna stvar da su u vrhu ,ss ba odlicno prati i ostale klubove kao niti jedan portal u BiH !
Zrinjski je postao najbolji klub u BiH jer ga vodi covjek koji je i sam iz sportske obitelji i sve sto u zivotu radi radi to do perfekcije zato nam je i klub takav,eto jedna ideja da se napravi veliki interviju sa Dankom Sulentom alfom i omegom kluba!
Fino rečeno. :clap:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 avg 2016, 19:42

MortemHz je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Zeljo i Sarajevo imaju medije,imaju najvise navijaca,imaju povijest pa gledano sa tog aspekta njima je sramota ako nisu prvi ili drugi nisu time omalozavali Zrinjski vec je samo logicna stvar da su u vrhu ,ss ba odlicno prati i ostale klubove kao niti jedan portal u BiH !
Zrinjski je postao najbolji klub u BiH jer ga vodi covjek koji je i sam iz sportske obitelji i sve sto u zivotu radi radi to do perfekcije zato nam je i klub takav,eto jedna ideja da se napravi veliki interviju sa Dankom Sulentom alfom i omegom kluba!
:thumbup:
:clap:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 21 avg 2016, 20:22

A jest Bekric propo ja ne mogu da vjerujem da lik igra svaku u prvih 11. Uvijek je bio rumeni seljacic na terenu ali sad brate veze nema ni u igrackom smislu. Zeljo bio bolji do gola. I to "bolji" ono vise jalovo ali Zrinjski stvarno nista nije napravio. Poslije "slucajnog" gola (drago mi da Krosevski propada) Zeljo nije postojao na terenu! Ovaj Kostic ja mislim nije ni pricao sa ekipom sta i kako ako se primi gol, cisti amaterizam...Niko u ovoj ligi ne moze sjebat sam sebe kao Zeljo i Sarajevo valjda taj pritisak da ti kona dise uvijek iza vrata pa se povlace pogresni potezi, fura se jedan an drugoga i tako u krug. Volio bih da to bude Sloboda, ali Zrinjski uzima titulu opet. Jednostavno ljudima ide sve od ruke a to su vjerovatno i zasluzuli. Igraju bez pritiska sa velikom vjerom u sebe. Oni znaju i pustiti protivnika jer vjeruju da ce ga stici i pobijediti. Fizicki su svakako najjaci a i sreca ih prati ko nikog. Svaki navijac/sipmatizer kluba se mora sloziti da imaju i savrseno sudjenje iz sedmice u sedmicu. Ja se licno ne mogu sjetiti da je nesto svirano kontra Zrinjskog. Ne zelim nista da umanjim ali tako je kako je i najbolji ste. Najbolji ste klub i u zadnjih nekoliko godina...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 avg 2016, 20:27

Bg blizance sam spomenuo u kontekstu da pokušavaju sarajevski bit u PL ono sti su oni u SL.... Pa sam povukao tu paralelu..bg blizanci imaju decenijske dominacije u SL dok sarajevski tu i tamo uzmu titulu a ne da bi njih direktno vezao i poredio sa bg blizancima...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 21 avg 2016, 20:31

KenoRob je napisao/la:A jest Bekric propo ja ne mogu da vjerujem da lik igra svaku u prvih 11. Uvijek je bio rumeni seljacic na terenu ali sad brate veze nema ni u igrackom smislu. Zeljo bio bolji do gola. I to "bolji" ono vise jalovo ali Zrinjski stvarno nista nije napravio. Poslije "slucajnog" gola (drago mi da Krosevski propada) Zeljo nije postojao na terenu! Ovaj Kostic ja mislim nije ni pricao sa ekipom sta i kako ako se primi gol, cisti amaterizam...Niko u ovoj ligi ne moze sjebat sam sebe kao Zeljo i Sarajevo valjda taj pritisak da ti kona dise uvijek iza vrata pa se povlace pogresni potezi, fura se jedan an drugoga i tako u krug. Volio bih da to bude Sloboda, ali Zrinjski uzima titulu opet. Jednostavno ljudima ide sve od ruke a to su vjerovatno i zasluzuli. Igraju bez pritiska sa velikom vjerom u sebe. Oni znaju i pustiti protivnika jer vjeruju da ce ga stici i pobijediti. Fizicki su svakako najjaci a i sreca ih prati ko nikog. Svaki navijac/sipmatizer kluba se mora sloziti da imaju i savrseno sudjenje iz sedmice u sedmicu. Ja se licno ne mogu sjetiti da je nesto svirano kontra Zrinjskog. Ne zelim nista da umanjim ali tako je kako je i najbolji ste. Najbolji ste klub i u zadnjih nekoliko godina...
Ne moras ici daleko,nisu nam sudili penal na Peceri nad Graovcom u 90min. ,samo nasi ne kukaju u medijima npr kao sirokobrijezani,da je bilo obrnuto vjerovatno bi opet bilo koje priopcenje kluba sa pecare!
Sreca nema nista sa tim Zeljo je citaj kuci imao 1 stopostotnu sansu Lendrica ostalo je bilo izbij ,nabij,a kuci bi i slabiji tim napravio par zicera protiv prvaka!
Sloboda mora fizicku spremu podici ako misle ozbiljnije napast,lani su sve popusili radi toga a vidili smo ih u Mostaru kad se igra protiv fizicke nadmocnije momcadi odmah ni Ordagic i Zeba neznaju sta ce sa loptom iako su odlicni tehnicari!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 avg 2016, 20:58

Nakon 6 odigranih kola ljudi vec znaju tko ce biti prvak svasta

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 21 avg 2016, 21:01

Glavni kandidati su Zrinjski,Sloboda ili Sarajevo ostale jednostavno ne vidim u nekoj znacajnijoj borbi za titulu!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 21 avg 2016, 22:00

hskzmostar je napisao/la:Glavni kandidati su Zrinjski,Sloboda ili Sarajevo ostale jednostavno ne vidim u nekoj znacajnijoj borbi za titulu!
Nakon prvog dijela bit ce mnogo jasnije, za sad su tu 1.Zrinjski, 2.Sloboda, 3.Sarajevo pa i Zeljo, istina da su u krizi ali imaju kvalitet da se mozda sa novim trenerom ukljuce se u borbu za prvaka. Pomalo mi je smjesna ova galama zbog poraza, jer nisu lose igrali do gola su bili bolji protivnik.
Zanimljva ce biti sezona , jer prvenstvo nece odlucivati rezultat protiv manjih ekipa, vec ko se bolje pokaze u derbi utakmicama taj ce i osvojiti prvenstvo.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 21 avg 2016, 22:37

Ne znam kada će se naći neko lud (pametan) da pokupi ovu omladinu od 18 do 23 godine (starije je prestaro za ovakvu ligu) i napravi jedan dobar tim. Jer to su igraci u koje vrijedi ulagati a liga nam je takva (nikakva) da se jedino to i isplati. Pitanje je samo ko to može i ko to hoće. Sarajevo, Željo, Sloboda, Zrinjski...? Čemu i Evropa i sve, kad stagniramo. Vjerujem da bi takvo nešto privuklo i raju na tribine i ostalo. Valja samo prepoznati te igrače i dati im priliku.

Pirić,Subić,Ordagić,Grahovac,Veselinović...
Vasilj,Arežina,Jović,...
Galić,Jusufović,Ramović,Husić....
Kovačević,Mihojević,Kadušić,Radovac, Duljević, Rustemović...
Marković, Ćorluka, Menalo...
Besirević,Peco...
Ilić, Vukotić, Redžić, Dujaković, Koljić...
Tirić, Livančić, Stanić, Djerić
Kjosevski,Memija,Radinović,Beganović...
Sivsić,Ppović...
Lelić, Kobiljar...

Vjerovatno ih ima još. Ovo je bilo onako na prvu i sigurno bi se jaka ekipa mogla napraviti. A i postoji sansa da se zaradi nešto.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2016, 22:45

Dobro je pa onaj E.Koljic nije dao gola. Krampa teska, poceli o njemu pisati clanke kao da je neko cudo..

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 21 avg 2016, 22:48

tuzlak1987 je napisao/la:Dobro je pa onaj E.Koljic nije dao gola. Krampa teska, poceli o njemu pisati clanke kao da je neko cudo..
Izdominirali smo ih u svakom pogledu, Koljica nisam puno ni primjetio, iskreno.
NK Široki Brijeg

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 avg 2016, 22:49

Evolve je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Dobro je pa onaj E.Koljic nije dao gola. Krampa teska, poceli o njemu pisati clanke kao da je neko cudo..
Cestitke, nadam se da cete se pridruziti u borbi za vrh ove godine i na kraju ponovo izboriti Europu, naravno iza Slobode :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 21 avg 2016, 22:51

Mi ako zadrzimo kakav takav prikljucak sa vrhom uz trenutnu ekipu, uz pojacanja sto najavljuju ja mislim da mozemo samo gore na tabeli. Uz Karacica sve je moguce :) , samo mu treba dat da ima scim radit.
NK Široki Brijeg

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 21 avg 2016, 22:57

pinoglavi je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
Cestitke, nadam se da cete se pridruziti u borbi za vrh ove godine i na kraju ponovo izboriti Europu, naravno iza Slobode :D
Hvala!
Osjeti se napredak u igri iz utakmice u utakmicu, vjerujem da ce Karacic izvuci max iz njih, uzet 9 bodova iz sljedece 3 utakmice ( mladost, metaleghe, radnik..) i vratit se u sami vrh
Zadnja izmjena: york, dana/u 21 avg 2016, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 21 avg 2016, 22:57

U koliko je pregled na Bht?
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

stadiontusanj
Kontakt:

Post Postao/la stadiontusanj » 21 avg 2016, 23:00

Burberry46 je napisao/la:U koliko je pregled na Bht?
Sutra u 22 i 15

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 21 avg 2016, 23:01

jurisicduska je napisao/la: Brate ti si uzeo Jahića koji nije odigrao minut ko prevagu a Boga pitaj kakav je, pa nije to reprezentativni Jahić, a ovaj iz 2012 je gorio . Jedina prevaga je Stevanović. To je fkt otprilike tako. Lendrić bez ekipe neupotrebljiv. Njemu da igra Zeba iza dao bi 25 golova. Ne znam ako smatraš grčki prosječan klub karijerom i holandski pa propadanje do Radnika onda su imali karijere. Bekrić ostario nemate kreativca, Šećerović i Radinović su premijerligaški igrači, Blagojević je lud ne možeš od njeg vođu očekivati. Golman vam je rupa. Bekovi kriminalni. Jedan štoper valja jedan ne valja. I sve tako.
Da se premjestimo ovdje.

Jahić je ogromno ime za ovu našu ligu. Niko nije mogao pretpostaviti da će poslije treninga obnoviti povredu. Niko ne može ni predvidjeti da će se neki igrač povrijediti. Sve nosi određeni rizik.
Kao što sam već napisao ranije, ova ekipa je po imenima igrača i njihovim karijerama jača od one iz 2012.
Gdje je Adilović bio prije dolaska u Želju? Srđan Stanić? Josip Kvesić? Pa onda su neki igrači ponikli kod nas kao Zolotić i Čolić.

Što se tiče kreativca, Hervas je trebao da igra tu ulogu, ali znaš i sam kakva je zbrka ispala oko njega. Šta je tu klub mogao uraditi? Ja sam 10 dana otišao u Španiju pa mi bilo neobično, a on je došao da živi ovdje...

Radinović liči na Amarovo pojačanje, došao je u ekipu koja je njegov najveći domet u ovom trenutku, u pitanju je prirodno poboljšanje u karijeri i on će sigurno ići da napreduje još više.

Golmani i lijeva strana jesu kritični. Mada, s nekim boljim bekom, ala Kvesić, možda bi to sve stabilnije izgledalo. Ekipa je poljuljana, kohezija slaba, atmosfera definitivno loša u svlačionici ( a ne zna se krivac ) a uz sve to, ma koliko god p1čkasto zvučalo, ne mogu da ne spomenem sudijsko uništavanje u nekim utakmicama.
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 21 avg 2016, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 21 avg 2016, 23:04

stadiontusanj je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:U koliko je pregled na Bht?
Sutra u 22 i 15
Nisam znao da su pomjerili, hvala na odgovoru
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.