FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- slavko njegus
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja ga ne cijenim sekunde....
A sta smo bili u vrijeme A.O.?
o kemi ne bih, nisam previse upucen i ne bi bilo korektno da samo mahalam i pisem, samo da bih nesto napisao.TikTak je napisao/la:Nema ovdje dobrog. Kozaric je covjek kojeg cijenim i meni nakon njegove izjave vise nista ne treba. Ako je on izjavio da smo drustvo jednog lica placenicka piskarala me ne mogu uvjeriti u drugacije. Odgovor na tvoje pitanje je ne.
hvala na odgovoru
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Kozarić je preko Nijaza Brkovića ostvarivao svoje ciljeve. Nijaza Brkovića i Violina nam ne treba u Klubu. Da si rekao Mišo Smajlović, Zdenko Jelić, Refik Šabanadžović...pa dobroTikTak je napisao/la:Nema ovdje dobrog. Kozaric je covjek kojeg cijenim i meni nakon njegove izjave vise nista ne treba. Ako je on izjavio da smo drustvo jednog lica placenicka piskarala me ne mogu uvjeriti u drugacije. Odgovor na tvoje pitanje je ne.
Gdje ode hrasno je li opet pred opstinu ili ode do kluba da preuzme fotelju 

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- amazon
- Kontakt:
Dzaba trunite. Ta prica o PIO, Stanicu itd nikog ne zanima. Stav raje, pravih navijaca, ne placenika je da se uprava treba raspustit, sve ostalo je prodavanje magle. A to ce se desiti kad tad. Bilo to sad ili za mjesec je svejedno, samo sto cemo kao klub se boriti za opstanak, a evropu necemo opet vidjeti.
Onda kad spiskaju svu lovu pisat ce o tome kako oni uplacuju doprinose igracima, a ne pisu ili pricaju kako peru pare preko spanca.
Trunite u prazno a nas Zeljo u ku. Rcu.
Onda kad spiskaju svu lovu pisat ce o tome kako oni uplacuju doprinose igracima, a ne pisu ili pricaju kako peru pare preko spanca.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Donekle se slažem sa tobom. Principijelno, sve one, a znamo ko su, koji su uvalili Želju i finansijsku dubiozu, svojim radom i napravili dugove, treba uza zid prisloniti i povaditi im bankovne kartice, a imovinu koju su stekli rasprodati i vratiti Željin dug. Oni koji su napravili dug trebaju to iz svog džepa vratiti ili u zatvor poslati.amazon je napisao/la:Dzaba trunite. Ta prica o PIO, Stanicu itd nikog ne zanima. Stav raje, pravih navijaca, ne placenika je da se uprava treba raspustit, sve ostalo je prodavanje magle. A to ce se desiti kad tad. Bilo to sad ili za mjesec je svejedno, samo sto cemo kao klub se boriti za opstanak, a evropu necemo opet vidjeti.

Nek dodje Kemo, al' nek nam prvo samo predstavi strukturu duga nastalu za njegovo vrijeme, on će to sigurno kao pravi ekonomista studiozno uraditi.
On je samo još jedna u nizu osoba koje su se krile iza Amarovih rezultata, ništa drugo. Uvrijeđena mlada kojoj je kao uprava ogadila Želju pa ne dolazi na utakmice. Moj Kemo da si ti živ i zdrav, ne znam da mi ko sjedi u upravi meni ne može ogaditi Želju i uvijek ću ići na utakmice i kupovati članske, godišnje i dresove, pa makar od usta odvajao. Evolucija, a ne revolucija, je ono što nam treba. Reformisati sportski segment i svakom dati da se bavi svojom strukom
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- zeljoooooooooo
Zna li neko kad bismo mogli očekivati prve informacije, ili bi sastanak mogao potrajati dugo u noć ?
- slavko njegus
- Kontakt:
Ma nisi me shvatio...znam dobro sta smo bili i nedostaje mi to vrijeme. Puno mi nedostaje iako sam nekada bio vrlo kritican prema takvom nacinu rada...Ali i tada se jedna osoba pitala za sve...Pogotovo sto je sav novac bio kod njega u torbici...TikTak je napisao/la:Giganti. Klub koji je cirkusao sa ostalim klubovima isto kao sto sad ovi cirkusaju s nama. Odredjivali ko ce ispasti, ko u Evropu, osvajali pehare i rusili rekorde.slavko njegus je napisao/la:Ja ga ne cijenim sekunde....
- zeljoooooooooo
TikTak, nema potrebe da ga nazivaš plaćenikom.
Mislim da je ovdje mnogo, mnogo manje plaćenika nego što se to svakodnevno potencira.
Upravo zbog toga ni obicni navijači ne mogu da normalno prodiskutuju jer odmah bivaju etiketirani.
Sad ako ja kažem da nisam zadovoljan sportskim segmentom, odmah ispada da sam plaćen da pišem protiv. Bezveze vala...
Mislim da je ovdje mnogo, mnogo manje plaćenika nego što se to svakodnevno potencira.
Upravo zbog toga ni obicni navijači ne mogu da normalno prodiskutuju jer odmah bivaju etiketirani.
Sad ako ja kažem da nisam zadovoljan sportskim segmentom, odmah ispada da sam plaćen da pišem protiv. Bezveze vala...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:

I sta imamo od tih titula gigante??Trpa nas u Evropi iole ozbiljna ekipa a pocele su i ekipe koje nisu ni evropski prosjek plus idemo na Kosevo da gledamo tekme??Pa jesi li ti svjestan da ces kad-tad evropske tekme gledati na Grbavici??Pa valjda se kuca pravi od temelja ,majku mu,ne obratno.Valjda prvo moras imati teren,stadion,uslove za treniranje,nesto na cemu mozes graditi organizaciju pa onda praviti ekipu!??Kod nas sve kontra.Slazem se, sportski segment nije opravdao ocekivanja, ali ja bih halalio 3 god Evrope samo da imamo normalan stadion.Ne moze sve odjednom,pvo nije uredjena drzava prijatelju,ovdje svi love u mutnom.Vjerovatno lovi nesto i ova uprava,ali iza nje ce barem ostati stadion,a sta je ostalo iza ranijih uprava kad igraci odu i titule budu samo dio historije!??Daj malo realnosti.Kritikovati aportski segment,apsolutno do sada,ali kompletnu upravu,nikako druze!!TikTak je napisao/la:Giganti. Klub koji je cirkusao sa ostalim klubovima isto kao sto sad ovi cirkusaju s nama. Odredjivali ko ce ispasti, ko u Evropu, osvajali pehare i rusili rekorde.slavko njegus je napisao/la:Ja ga ne cijenim sekunde....
Nisam znao da Mišo Smajlović, Zdenko Jelić i Refik Šabanadović nisu imali bilo šta sa ŽeljomTikTak je napisao/la:Ti se placenice gubis u svojim nebuloznim stavovima. Ne valja ti niko ko je prije porodice Misimovic imao bilo sta sa Zeljom. Stidi se placenice.carsijaba je napisao/la:Kozarić je preko Nijaza Brkovića ostvarivao svoje ciljeve. Nijaza Brkovića i Violina nam ne treba u Klubu. Da si rekao Mišo Smajlović, Zdenko Jelić, Refik Šabanadžović...pa dobroTikTak je napisao/la:Nema ovdje dobrog. Kozaric je covjek kojeg cijenim i meni nakon njegove izjave vise nista ne treba. Ako je on izjavio da smo drustvo jednog lica placenicka piskarala me ne mogu uvjeriti u drugacije. Odgovor na tvoje pitanje je ne.

- zeljoooooooooo
AO se tada pitao za sve, šta se jede, šta puši, ko koga guzi, itd... i funkcionisalo je, donekle.slavko njegus je napisao/la:Ma nisi me shvatio...znam dobro sta smo bili i nedostaje mi to vrijeme. Puno mi nedostaje iako sam nekada bio vrlo kritican prema takvom nacinu rada...Ali i tada se jedna osoba pitala za sve...Pogotovo sto je sav novac bio kod njega u torbici...TikTak je napisao/la:Giganti. Klub koji je cirkusao sa ostalim klubovima isto kao sto sad ovi cirkusaju s nama. Odredjivali ko ce ispasti, ko u Evropu, osvajali pehare i rusili rekorde.slavko njegus je napisao/la:Ja ga ne cijenim sekunde....
Znamo šta je tada falilo, a to je ekipa ljudi iza njega, koja će se baviti stvarima za koje on nije imao vremena.
A.O. reci Kerla slobodno, jeste li dobili platu?slavko njegus je napisao/la:Ma nisi me shvatio...znam dobro sta smo bili i nedostaje mi to vrijeme. Puno mi nedostaje iako sam nekada bio vrlo kritican prema takvom nacinu rada...Ali i tada se jedna osoba pitala za sve...Pogotovo sto je sav novac bio kod njega u torbici...TikTak je napisao/la:Giganti. Klub koji je cirkusao sa ostalim klubovima isto kao sto sad ovi cirkusaju s nama. Odredjivali ko ce ispasti, ko u Evropu, osvajali pehare i rusili rekorde.slavko njegus je napisao/la:Ja ga ne cijenim sekunde....
Kerla: Ne mogu da lažem šefe, Ramazan je dobili smo pola plate

-
- Kontakt:
E moj brate kad je Pecara miljama ispred evropske Grbavice ( I dalje jedna tribina Sjever). I onda se to predstavlja kao veliki napredak...TikTak je napisao/la:Kontradiktoran si. Gadi mi se vise izvlacenje na sportski segment. Jesmo li ja i ti birali i postavljali sportski segment ili Uprava. Jesmo li mi otjerali tri trenera i promijenili 40 igraca u godinu dana. Zaludili su vas propagandom isto sto je 90-ih SANU zaludio nase istocne susjede. Igrao sam Evropu, sepurio se i pio krv na slamku navijacima svih klubova. Sad oni meni piju jer sam zajedno s tobom i ostalom rajom ucestvovao u izgradnji evropske Grbavice. I Siroki napravi evropsku Pecaru pa to nije predstavio kao osmo svjetsko cudo.
ako bi smo 3 godine bili bez evrope, onda nam ne bi trebao ni stadion koji ispunjava zahtjeve uefe. ne samo sto te 3 godine ne bi igrali evropske utakmice, nego i za to sto bi spali na prosjacki stap i tavorili u ligi za opstanak, ako ne, cak, i ispali u nizi rang. sa 3, uzastopne, godine bez evrope, ne bi se, finansijski, oporavili ni za 10 godina.NEZALAGANJE je napisao/la:
I sta imamo od tih titula gigante??Trpa nas u Evropi iole ozbiljna ekipa a pocele su i ekipe koje nisu ni evropski prosjek plus idemo na Kosevo da gledamo tekme??Pa jesi li ti svjestan da ces kad-tad evropske tekme gledati na Grbavici??Pa valjda se kuca pravi od temelja ,majku mu,ne obratno.Valjda prvo moras imati teren,stadion,uslove za treniranje,nesto na cemu mozes graditi organizaciju pa onda praviti ekipu!??Kod nas sve kontra.Slazem se, sportski segment nije opravdao ocekivanja, ali ja bih halalio 3 god Evrope samo da imamo normalan stadion.Ne moze sve odjednom,pvo nije uredjena drzava prijatelju,ovdje svi love u mutnom.Vjerovatno lovi nesto i ova uprava,ali iza nje ce barem ostati stadion,a sta je ostalo iza ranijih uprava kad igraci odu i titule budu samo dio historije!??Daj malo realnosti.Kritikovati aportski segment,apsolutno do sada,ali kompletnu upravu,nikako druze!!TikTak je napisao/la:Giganti. Klub koji je cirkusao sa ostalim klubovima isto kao sto sad ovi cirkusaju s nama. Odredjivali ko ce ispasti, ko u Evropu, osvajali pehare i rusili rekorde.slavko njegus je napisao/la:Ja ga ne cijenim sekunde....
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Hrasno1921
- Kontakt:
sjedimo kod seje na ilidzi, cekamo i njega da dodje pa da ga pitamo sto je nakon 15g prestao da pomaze Zelji ima li to veze sa ovom upravom i situacijom ili je to iz nekih drugih razloga a narazvo cekamo i info sa sjednice, samo cu ti reci da su dvije ostavke prihvaceneMuhamedTM je napisao/la:Gdje ode hrasno je li opet pred opstinu ili ode do kluba da preuzme fotelju

Sent from my iPhone using Tapatalk
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa stani.Nisam kontradiktoran.Uprava je odgovorna za sportski segment svakako ali da li je iedan segment dovoljan da ih tjeramo a da zanemarimo sve ostalo?Jel to tvoja filozofija??Niko mene nije zaludio,ja se samo pozivam na konkretno.Dobili smo ono sto smo sanjali od rata,sta je sad??Sto nas druge uprave nisu tako "kupile" kad je to sve tako lako?I ne odgovori mu na pitanje,koliko god krale,kradu i krasce druge uprave jer smo mi takav pogan narod,hajmo onda podvuci crtu i vidjeti sta je to ostalo za nas navijace??Ovi ce ostaviti stadion,kakav god ali dovoljan za Evropu,sta nam je to ostalo od ranijih uprava,"postenog" Keme i svih ostalih??TikTak je napisao/la:Kontradiktoran si. Gadi mi se vise izvlacenje na sportski segment. Jesmo li ja i ti birali i postavljali sportski segment ili Uprava. Jesmo li mi otjerali tri trenera i promijenili 40 igraca u godinu dana. Zaludili su vas propagandom isto sto je 90-ih SANU zaludio nase istocne susjede. Igrao sam Evropu, sepurio se i pio krv na slamku navijacima svih klubova. Sad oni meni piju jer sam zajedno s tobom i ostalom rajom ucestvovao u izgradnji evropske Grbavice. I Siroki napravi evropsku Pecaru pa to nije predstavio kao osmo svjetsko cudo.
@starigrad Ja znam batem 10 "mrtvih" Zeljovaca koji razmisljaju kao i ja u pogledu stadiona.
Kad vec mašeš mahni I mojim ako ih vidišHrasno1921 je napisao/la:sjedimo kod seje na ilidzi, cekamo i njega da dodje pa da ga pitamo sto je nakon 15g prestao da pomaze Zelji ima li to veze sa ovom upravom i situacijom ili je to iz nekih drugih razloga a narazvo cekamo i info sa sjednice, samo cu ti reci da su dvije ostavke prihvaceneMuhamedTM je napisao/la:Gdje ode hrasno je li opet pred opstinu ili ode do kluba da preuzme fotelju![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk

Nemoj nam zaboraviti javiti sto je joSe prestao pomagati Zelji kad zavrsite sa sastankom.
Evo vec imas podrsku sto ce tice navijaca da preuzmes fotelju, samo laganim korakom.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- amazon
- Kontakt:
Dobili smo ono sto smo sanjali od rata? Parking i srusen istok. Aferim
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Blackwargreymon, Kajkutenjoyer, TMmanija2012 i 78 gostiju.