FK Radnički Lukavac

Zoom088
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Zoom088 » 17 avg 2016, 22:26

Jeste. Ali bili su penali jbg
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 17 avg 2016, 22:38

Nema veze, nego zanima me da li Antonio Amidža Vidović ima pravo nastupa protiv Radničkog jer je suspenziju trebao odraditi protiv Bratstva na utakmici koja se nije odigrala zbog one nesreće pa je li se broji suspenzija za to kolo jer je to kolo prije ovog ili kako ?
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 avg 2016, 23:34

Po pravilima ne bi trebao moci igrati jer nije odradio kaznu. U COMET sistemu bi njegovo ime trebalo biti u crvenoj boji a delegat ga ne bi trebao moci unijeti u zapisnik upravo zbog toga, sve dok ne odradi tu kaznu. Znaci, po pravilima ne bi trebao igrati, ali znamo svi ko, kako i zasto kroji pravila ove lige pa neka nas nista ne iznenadi.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 18 avg 2016, 11:06

Zoom088 je napisao/la:Po pravilima ne bi trebao moci igrati jer nije odradio kaznu. U COMET sistemu bi njegovo ime trebalo biti u crvenoj boji a delegat ga ne bi trebao moci unijeti u zapisnik upravo zbog toga, sve dok ne odradi tu kaznu. Znaci, po pravilima ne bi trebao igrati, ali znamo svi ko, kako i zasto kroji pravila ove lige pa neka nas nista ne iznenadi.
"Zoome" znamo se,ti si u pustinju otisao kao skaut.
Uprava ga poslala da nađe tamo nekoliko kvalitetnih pojacanja za Radnicki i vrati se :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 18 avg 2016, 20:38

U omladinskom pogonu ništa novo, ovih dana na početku i ove sezone bolji igrači su otišli u Slobodu.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 20 avg 2016, 20:02

Bravo momci svaka čast, krivo mi je što nismo pobijedili jer smo itekako zaslužili pogotovo kad se sjetim Mirnesove prečke. Ako ovo Orašje hoće u PL onda mi itekako imamo šanse za opstanak. Dosta su momci uigraniji, oni najlošiji su se definitivno popravili, premlada je to ekipa bez ikakvog iskustva pa se ovako nešto moglo i očekivati. Samo ću reći da je prošle godine Jedinstvo u prvih 5 kola imalo 0 bodova kada je puno ekipa ispadalo pa eto ih tu. U Mostaru samo borbeno, a kod kuće možemo dobiti svaku ekipu osim ove 4 najozbiljnije/konkurenti za PL. :bih: Naprijed Radnički.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 20 avg 2016, 20:33

Steta danas. puno je to bolje izgledalo nego protiv Rudara, al opet nedovoljno za prvu tricu. Jel se mi popravljamo il je Orasje lose vidjet cemo u MO. Cosic najagilniji, lijepo je momak odigrao.

ynaoyam
Kontakt:

Post Postao/la ynaoyam » 20 avg 2016, 21:01

Momci su dobro odigrali pogotovo drugo poluvrijeme, zaslužili smo pobjedu ali smo mogli i izgubiti, Brezičanin opet sjajan bio osim onog jednog izlaska u prazno, Ćosić po meni igrač utakmice ne znam zasto ga dzindo vadio još ubacuje štopera ali eto uglavnom ide na bolje

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 20 avg 2016, 21:27

Dzindo je pokazivao da mali nema snage (btw opet se tokom utakmice prepire sa publikom). Izgleda da im fali snage. Na kraju je Saletovic jedva hodao, Mico ga odveo prema svlacionici inace bi pao.

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 21 avg 2016, 18:04

malo bolje smo djelovali , ali hvatali smo se mi svi za glave kad se mujkić opet poigrava desno u odbrani , kada daut odigra par puta njima loptu, kad sam sebe napuca u lice u 16 -cu itd.opet slabija odbrana, almis kojeg mnogi hvale loš skroz, osim šuta iz slobodnog, ali je zato drugi otišao preko zgrade. sveukupno MALO . aljukić kao da nije ni bio na terenu .posao iznijeli hasko salihović, faruk kuduzović , i meho ćosić iako je ovaj zadnji pored nekoliko lijepih prolaza imao i dosta izgubljenih lopti.mijenja kuduza i mehu svaku utakmicu kao da ne smije nikog drugo a ima LOŠIJIH. mislim da će poslije nekoliko utakmica još uigraniji biti i možda neke lakše ekipe pobijedimo. nije mi jasno zašto PRVIH JEDANAEST ne pusti da igraju do kraja i možda pobijede . jer rezerve su su slabije.što se vidi i na utakmici i na treningu . BORBENOST je jedino što se ne može osporiti , ali greške treba otklanjati , možda u gostima igrati sa više veznih igrača , zatvorenije i na neku kontru uvalit gol

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 21 avg 2016, 18:12

SPASIOC je napisao/la:malo bolje smo djelovali , ali hvatali smo se mi svi za glave kad se mujkić opet poigrava desno u odbrani , kada daut odigra par puta njima loptu, kad sam sebe napuca u lice u 16 -cu itd.opet slabija odbrana, almis kojeg mnogi hvale loš skroz, osim šuta iz slobodnog, ali je zato drugi otišao preko zgrade. sveukupno MALO . aljukić kao da nije ni bio na terenu .posao iznijeli hasko salihović, faruk kuduzović , i meho ćosić iako je ovaj zadnji pored nekoliko lijepih prolaza imao i dosta izgubljenih lopti.mijenja kuduza i mehu svaku utakmicu kao da ne smije nikog drugo a ima LOŠIJIH. mislim da će poslije nekoliko utakmica još uigraniji biti i možda neke lakše ekipe pobijedimo. nije mi jasno zašto PRVIH JEDANAEST ne pusti da igraju do kraja i možda pobijede . jer rezerve su su slabije.što se vidi i na utakmici i na treningu . BORBENOST je jedino što se ne može osporiti , ali greške treba otklanjati , možda u gostima igrati sa više veznih igrača , zatvorenije i na neku kontru uvalit gol
Sve si dobro rekao, a mijenja ih posebno Mehu zbog snage, a Kuduza jer je loš. Što se izmjena tiče za stopera i zadnjeg veznog i desnog beka dostojne zamjene su Ibro i Kamber. Također Derdemez po krilnim pozicijama, kao i Tinjić u napadu. Ostali nisu baš došli iz omladinskih pogodna nego iz nekih klubova tipa Lokomotiva M. te imaju nekog iskustva za razliku od ovih. Mislim da u Mostaru ne može igrati Kemo zbog 3 žuta, ne znam koliko imaju Kasum i Sale ? U Mostaru neka igraju ovi kao protiv Orašja uz 2 izmjene, Derdemez umjesto Aljukića i Ibro umjesto Mujke. Igraće sigurno Džindo sa puno veznjaka..

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 21 avg 2016, 18:51

Iraola je napisao/la:
SPASIOC je napisao/la:malo bolje smo djelovali , ali hvatali smo se mi svi za glave kad se mujkić opet poigrava desno u odbrani , kada daut odigra par puta njima loptu, kad sam sebe napuca u lice u 16 -cu itd.opet slabija odbrana, almis kojeg mnogi hvale loš skroz, osim šuta iz slobodnog, ali je zato drugi otišao preko zgrade. sveukupno MALO . aljukić kao da nije ni bio na terenu .posao iznijeli hasko salihović, faruk kuduzović , i meho ćosić iako je ovaj zadnji pored nekoliko lijepih prolaza imao i dosta izgubljenih lopti.mijenja kuduza i mehu svaku utakmicu kao da ne smije nikog drugo a ima LOŠIJIH. mislim da će poslije nekoliko utakmica još uigraniji biti i možda neke lakše ekipe pobijedimo. nije mi jasno zašto PRVIH JEDANAEST ne pusti da igraju do kraja i možda pobijede . jer rezerve su su slabije.što se vidi i na utakmici i na treningu . BORBENOST je jedino što se ne može osporiti , ali greške treba otklanjati , možda u gostima igrati sa više veznih igrača , zatvorenije i na neku kontru uvalit gol
Sve si dobro rekao, a mijenja ih posebno Mehu zbog snage, a Kuduza jer je loš. Što se izmjena tiče za stopera i zadnjeg veznog i desnog beka dostojne zamjene su Ibro i Kamber. Također Derdemez po krilnim pozicijama, kao i Tinjić u napadu. Ostali nisu baš došli iz omladinskih pogodna nego iz nekih klubova tipa Lokomotiva M. te imaju nekog iskustva za razliku od ovih. Mislim da u Mostaru ne može igrati Kemo zbog 3 žuta, ne znam koliko imaju Kasum i Sale ? U Mostaru neka igraju ovi kao protiv Orašja uz 2 izmjene, Derdemez umjesto Aljukića i Ibro umjesto Mujke. Igraće sigurno Džindo sa puno veznjaka..
neznam kojim očima gledamo utakmicu, ako je tebi kuduz loš pa ga mijenja , evo PITANJE , šta sa MUJKIĆEM, DAUTOVIĆEM , ALJUKIĆEM , SALETOVIĆEM, KASUMOVIĆEM itd. tj. svima na momente , jer svi poslije dobrog poteza naprave greške , zato sam jednom prilikom rekao , volio bi snimak na tv lukavac , pa da svi vidmo,pa broji svakom greške i dobre poteze. jer imam osjećaj ovdje se piše tako da svako HVALI SVOG .ja pišem ono kako jeste , i volio bi da popravimo greške i napredujemo

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 21 avg 2016, 19:13

evo informacije koju sam upravo čuo, zanima me koliko je tačna , ko zna išta o tome. navodno STRUJA ulazi u klub ,i kao dovodi još 5-6 privatnika sa parama , negdje je juče sam to rekao , a kako je u poljicu uradio dobru stvar i sa ekipom , tribinom, prostorijama na stadionu , možda bi učinio nesto dobro i u radničkom. ZNAČI- koliko je ovo tačno što se priča po gradu , zna li neko više , ili je šuplja

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 21 avg 2016, 19:20

I Struja postao sportski radnik :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: e moj boze....... tu ce va i kraj bit....da nije smjesno bilo bi zalosno....

ynaoyam
Kontakt:

Post Postao/la ynaoyam » 21 avg 2016, 19:39

SPASIOC je napisao/la:evo informacije koju sam upravo čuo, zanima me koliko je tačna , ko zna išta o tome. navodno STRUJA ulazi u klub ,i kao dovodi još 5-6 privatnika sa parama , negdje je juče sam to rekao , a kako je u poljicu uradio dobru stvar i sa ekipom , tribinom, prostorijama na stadionu , možda bi učinio nesto dobro i u radničkom. ZNAČI- koliko je ovo tačno što se priča po gradu , zna li neko više , ili je šuplja
I ja sam isto čuo da dolazi on junuzovic i par privatnika i par igraca vjerovatno joge elo muja

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 21 avg 2016, 19:41

hulehule je napisao/la:I Struja postao sportski radnik :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: e moj boze....... tu ce va i kraj bit....da nije smjesno bilo bi zalosno....
Bitno je koliko je neko sposoban i koliko ima para. A to što je anti sportista i što se ne razumije u fudbal, to je druga stvar. Ima valjda neko iz uprave ko je zaduzen za te stvari, a da se u fudbal razumije.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 avg 2016, 19:53

SPASIOC je napisao/la:evo informacije koju sam upravo čuo, zanima me koliko je tačna , ko zna išta o tome. navodno STRUJA ulazi u klub ,i kao dovodi još 5-6 privatnika sa parama , negdje je juče sam to rekao , a kako je u poljicu uradio dobru stvar i sa ekipom , tribinom, prostorijama na stadionu , možda bi učinio nesto dobro i u radničkom. ZNAČI- koliko je ovo tačno što se priča po gradu , zna li neko više , ili je šuplja
Sve sto Struja kaze treba uzeti s malo vecom dozom rezerve. Svojevremeno sam s Joguncicem sjedio i dogovorili sve detalje, potpisali ugovor, a sutradan meni Struja prica kako je on "dogovorio sve s Joguncicem i da taj igrac vec trenira u Poljicu". U vrijeme dok mi je Struja to govorio Joge je trenirao s ekipom na Josiku :D.

S druge strane, da se ovo desi bilo bi odlicno za Radnicki. Mozda tu ima i nekog stranackog interesa i akcije, jer izborna je godina i vladajucoj strukturi, odnosno politickoj opciji ne ide na ruku los plasman Radnickog, izmedju ostalog.

Ove price "ovaj, onaj, ovakav, onakav" ne stoje i ne piju vode. Uvijek je bilo nekih prica. Cak je i Adis Lovic kritikovan, pojedinci dolazili na stadion da ga udaraju, a Radnicki se borio za Premijer ligu. Znaci, svi koji misle da mogu bolje uvijek mogu pokucati tamo na vrata i reci "evo me, ja dos'o, hocu da pomognem." :thumbup:

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 21 avg 2016, 20:00

ako ćemo realno Struja ima para , i uradio je posao u poljicu , ima ekipu da ove godine udje u 1 federalnu ligu. dosta su uradili na stadionu i objektu.

kakvo je stanje u radničkom , mislim da gore ne može , po meni je dobro došao svako ko može donijeti pare. ima u lukavcu jakih privatnika, struja, junuzović amir,adis lović ,omić apoteke , mirza begović, šile, enes magirus , zašto ne i direktori šikulja, sode, cementare, koksare, vijenca itd. ja bi ih sve ubacio u klub zbog para i svakom dao neku zadaću za uradit. problem je što se mnogi od njih medjusobno ne trpe.

da se mogu dogovorit ja bi ih sve stavio , i načelnika , i džambu , i bujara , i zlatara itd. i stare i nove . ali ko mene pita hahahaha

vidjećemo šta će biti , evo i drugi su nešto čuli , vrijeme će pokazati

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 21 avg 2016, 20:36

SPASIOC je napisao/la:ako ćemo realno Struja ima para , i uradio je posao u poljicu , ima ekipu da ove godine udje u 1 federalnu ligu. dosta su uradili na stadionu i objektu.

kakvo je stanje u radničkom , mislim da gore ne može , po meni je dobro došao svako ko može donijeti pare. ima u lukavcu jakih privatnika, struja, junuzović amir,adis lović ,omić apoteke , mirza begović, šile, enes magirus , zašto ne i direktori šikulja, sode, cementare, koksare, vijenca itd. ja bi ih sve ubacio u klub zbog para i svakom dao neku zadaću za uradit. problem je što se mnogi od njih medjusobno ne trpe.

da se mogu dogovorit ja bi ih sve stavio , i načelnika , i džambu , i bujara , i zlatara itd. i stare i nove . ali ko mene pita hahahaha

vidjećemo šta će biti , evo i drugi su nešto čuli , vrijeme će pokazati

Struja privatnik? Cega je to on privatnik? SDA pijun.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 avg 2016, 20:55

Sta je bilo od one price za SSL, Solvay i tome slicno? Patka obicna ili...?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.