FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BeyKopites
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BeyKopites » 21 avg 2016, 20:38

Upravu u koju hrasno uđe treba rušiti momentalno!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 21 avg 2016, 20:38

Hrasno1921 je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:Hahahahhahaha, ti kad udjes u klub ? NEŠ' TI NIĐE !

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
:facepalm:

Ufati se ove ...

https://www.youtube.com/watch?v=QI2Y7M0NJ0Y

:opaopa:
Hahahahhahah i dalje ne mogu sebi doći, ali ne bi ovaj forum bio potpun bez tebe:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 avg 2016, 20:39

BeyKopites je napisao/la:Upravu u koju hrasno uđe treba rušiti momentalno!
Sto je niste rusili kada su se titule osvajale? :kafa:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 21 avg 2016, 20:39

perodeformero je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Alternativa laznom hadziji i novi predsjednik kluba bit ce Kemal Kozaric, nije bezveze ovaj intervju sa njim na portalu ;)
Ne moze on tek tako usetati u klub, mora i on na neka pitanja da odgovori prije toga
Nema se on sta kome pravdati, Kozaric je uz klub i u klubu vise od 30.godina, a pogotovo ne ovim poltronima sadasnje uprave, ova uprava se rusi od aprila mjeseca, a sada su se stekli i svi uslovi da se konacno i srusi i da se klub vrati pravim navijacima i na pravo mjesto.

Lazni hazdija prije ulaska u klub, svaki put kada mu je zatrezeno da udje u klub i pomogne, to nije htio jer nije imao 100% vlast, kada je dobio napravio je ovo sto je napravio, nova uprava vec ceka na vratima, klub za manje od 20.tak dana sa novim ljudima se moze preoproditi, a tu je i generalni sponzor koji ce doci ako se rijesimo ovih kriminalaca i ubleha, i naravno poznato svjetsko ime za sportskog direktora ;)
ova uprava, kao sto vec rekoh, od mene nema dozivotni mandat i uvjek cu, kao i do sada, pohvaliti ono sto pohvalu zasluzuje, a kritikovati ono sto zasluzuje kritiku. kako s ovom upravom, tako cu se ponasati i sa bilo kojom drugom.

medjutim, po tvom pisanju, neki ljudi iz prethodnih garnitura, spletkare, podmecu noge, blate, lazu, omalovazavaju... postojecu upravu, sve zarad licne promocije i interesa. to je jadno, nisko i ljigavo.

kako nikada, ali, bas, nikada, necu biti za to da Zelju vode jadnici, skorojevici, ljigavci, ljudi niskih pobuda... jasno cu stati iza postojece uprave.

kada se nadju ljudi, koji imaju jasne vizije, prezentuju na koji nacin bi donijeli boljitak, ucinili neke stvari bolje od misketa i kompanije, nasli nacin da napravimo zapazenije rezultate u evropi, bez razmisljanja cu im dati podrsku, nasuprot misimovica.

ovako, kako ti pises, vidim da je u pitanju samo zadovoljavanje licnih sujeta i koristi. svi koji se radi toga bore za stolice, odje.bite u troskocima.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 21 avg 2016, 20:40

Evo ti k..c.. Uprava ostaje. Vjerovatno novi kapiten. Vjerovatno otkaz treneru jer nije mogao kontrolisati stanje. Bice imenovan sportski direktor. Nema para od zemljista...sve ce pripasti FK.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 avg 2016, 20:41

Samo da se obratim ovim sa SS.ba.Sram da vas bude krtice jedne i rovatori neceg pozitivnog.Porediti predsjednika jednog sportskog kluba sa jednim od najvecih diktatora ikada!!Fuj,fuj i fuj i ti Beganovicu ili kako vec ,sebe nazivas novinarom!??Bruko za tu profesiju!!Nema sumnje da se pogrijesilo u sporstkom segmentu,da trener sam treba odstupiti nakon 3 uzastopna poraza i bez gola u 270min,ali pljuvati po svemu, je van svake pameti!I onda kao intervju s Kozaricem!Sta je taj covjek uradio za Zelju??Ok osvojili su se neki trofeji,ali on stolice nije postavio,svlacionice nije renovirao a sad nesto pametuje.Da vam iskreno kazem,ebes ti titulu u ovoj drzavi,ako neces imati infrastrukturu na kojoj ces nesto graditi i napredovati.Neki ce reci,nisu Misimovic i co. nista posebno uradili,samo su animirali raju.Pa ako je tako,sto taj vrli Kozaric ne uradi isto!??Toliko toga imam jos da kazem,ali necu.Razje.bi Bosnjo sve,pa se onda pitaj kako nikad da te krene u zivotu!!??

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 avg 2016, 20:42

Vi ste samo navijaci, a to zaboravljate
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 21 avg 2016, 20:42

slavko njegus je napisao/la:Evo ti k..c.. Uprava ostaje. Vjerovatno novi kapiten. Vjerovatno otkaz treneru jer nije mogao kontrolisati stanje. Bice imenovan sportski direktor. Nema para od zemljista...sve ce pripasti FK.
djaba se skocko :mrgreen:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 21 avg 2016, 20:45

Boli ga briga bice FAKSA ...
Malo digresije - I kadeti i juniori razbili Zrinjski, svaka cast djeco [emoji106] [emoji122]
Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 21 avg 2016, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 21 avg 2016, 20:47

Hrasno1921 je napisao/la:Vi ste samo navijaci, a to zaboravljate
ti nisi ni to. ti si jedna, velika, 0, pomnozena sa nista.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 21 avg 2016, 20:48

Sad smo samo navijaci, a jucer smo bili ljudi iz uprave i slicno.
Mozes ti uci, ali ces jos brze izaci. I ti i tebi slicni.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 21 avg 2016, 20:50

starigrad je napisao/la:
ti nisi ni to. ti si jedna, velika, 0, pomnozena sa nista.
Hrasno ili caco (zamjenjen nick odma) se voli igrati s vatrom, kazu stari ljudi da se opeci mozes ;)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 21 avg 2016, 20:50

Zar ovi tekstovi o Želji na portalu nisu trebali biti napisani sredinom naredne sedmice? Tako Aco reče Hrasnom, uz obrazloženje da će pripremiti nešto, jer ipak za to treba vremena, profesionalan pristup etc... :kafa:

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 21 avg 2016, 20:52

Ovo je po svemu sudeci borba za gradjevinsko zemljiste. Klub je ovdje u drugom planu. Ideja je jednostavna - treba sjebati svaku inicijativu koja ce rijesitii probleme vlasnistva i sve nedoumice sta je cije. Zato su i napravili zbrku u knjigama i parcele rasporedili cik cak kako se nista ne bi uradilo. Onda prica oko pozajmica na ftv., pa onda unosenje nemira u svlacionicu, pa onda sumnjiva tekma protiv viteza....pa onda bogijeva tuzba, pa onda ova pisanja preko ovog portala....Po svemu sudeci jako dobro razradjeno.
Greska uprave je sportski sektor ali i tu treba imati razumijevanja jer toliko se toga uvuklo u i oko kluba....dokaz je to sto ovaj levat 1921 sve zna prije uprave.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 21 avg 2016, 20:59

slavko njegus je napisao/la:Ovo je po svemu sudeci borba za gradjevinsko zemljiste. Klub je ovdje u drugom planu. Ideja je jednostavna - treba sjebati svaku inicijativu koja ce rijesitii probleme vlasnistva i sve nedoumice sta je cije. Zato su i napravili zbrku u knjigama i parcele rasporedili cik cak kako se nista ne bi uradilo. Onda prica oko pozajmica na ftv., pa onda unosenje nemira u svlacionicu, pa onda sumnjiva tekma protiv viteza....pa onda bogijeva tuzba, pa onda ova pisanja preko ovog portala....Po svemu sudeci jako dobro razradjeno.
Greska uprave je sportski sektor ali i tu treba imati razumijevanja jer toliko se toga uvuklo u i oko kluba....dokaz je to sto ovaj levat 1921 sve zna prije uprave.

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 21 avg 2016, 21:01

4672980102091213 je napisao/la:Jao kakva spodoba i levat je ovaj hrasno. Ovo u zivotu nisam vidio. Ja samo ne znam kome bolan pises, pa vidis da te dva covjeka shvataju ozbiljno? Ono nesto smjenjuje, postavlja, predlaze, likuje :cry:
Nema potrebe da se vrijedjamo, da nekoga nazivas spodobom i levatom, kao i Muha nekoga p*** ili kao Scout nekoga gnjdiama, vase ponasanje je dokaz da ste dovedeni pred zid i da je kraj, a ja cu prestati pisati onog trenutka kada ova uprava ode, a ja i svi pravi Zeljovci udjemo u klub, bit cu toliko posten da vise necu pisati, za razliku od sadasnjih clanova uprave i uposlenika kluba ;)

:wave:
Za tebe sam Dzilda,posalji ime u pp,a ja cu tebi svoje.Imam vise gostovanja nego ti domacih utakmica spodobo jedna.
Za zivot cijeli !

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 21 avg 2016, 21:01

TikTak je napisao/la:Nemojte biti retardirani. Tri trenera su platila glavom, platit ce i cetvrti. Dovest ce se sportski direktor, bageri uskoro na stadionu, par suspenzija. Sve u cilju sacuvanja svojih guzica, a mi cemo i dalje strijepiti od Viteza i ostalih mega giga ekipa.
mene bageri ne mogu kupiti i promjeniti moje misljenje o sportskom segmentu, koji je, trenutno, blago receno, katastrofa. o tome se jasno izjasnjavam, duze vrijeme.

ali, ne priznavati i ne pohvaliti ono sto je odradjeno, vise nego, dobro, je krajnji bezobrazluk. jos kad neko, ovako, kako hrasno, jasno pise da se svjesno sve dobro rusi, sta mogu pomisliti nego da ti "novi" ljudi ne zele dobro Zelji. mislim da je njegus u pravu kada kaze da je to jedan od nacina na koji misle zavrsiti zamisao oko zemljista na i oko stadiona.

jel" ti podrzavas ljude sa takvim stavovima i namjerama?

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 21 avg 2016, 21:05

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 21 avg 2016, 21:13

TikTak je napisao/la:Hrasno ne shvatam ozbiljno. On je ovdje isti kao i ovi drugi i samo cirkusi s njima.
hrasno je nebitan u mom pitanju, koje sam ti postavio. mozes li dati odgovor na to pitanje, iz mog prethodnog posta? nemam te namjeru, niti mogucnost tjerati da odgovoris, na volju ti.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 21 avg 2016, 21:16

starigrad je napisao/la:
TikTak je napisao/la:Nemojte biti retardirani. Tri trenera su platila glavom, platit ce i cetvrti. Dovest ce se sportski direktor, bageri uskoro na stadionu, par suspenzija. Sve u cilju sacuvanja svojih guzica, a mi cemo i dalje strijepiti od Viteza i ostalih mega giga ekipa.
mene bageri ne mogu kupiti i promjeniti moje misljenje o sportskom segmentu, koji je, trenutno, blago receno, katastrofa. o tome se jasno izjasnjavam, duze vrijeme.

ali, ne priznavati i ne pohvaliti ono sto je odradjeno, vise nego, dobro, je krajnji bezobrazluk. jos kad neko, ovako, kako hrasno, jasno pise da se svjesno sve dobro rusi, sta mogu pomisliti nego da ti "novi" ljudi ne zele dobro Zelji. mislim da je njegus u pravu kada kaze da je to jedan od nacina na koji misle zavrsiti zamisao oko zemljista na i oko stadiona.

jel" ti podrzavas ljude sa takvim stavovima i namjerama?
Svaki normalan navijač vidi da u sportskom segmentu šteka. Dovoljno je pogledati tabeli i sve je jasno. Međutim, ovdje se likovi raduju svim lošim rezultatima, a dobre minimiziraju ili ih nikako ne spominju.
Ljudi naprave da nam Srđan Stanić ne bude jedini prijavljeni igrač na PIO i sve stave u zakonske norme, ali bi oni da se vrate na ta vtemena kada su parazitirali u Klubu. Neće da može :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google Adsense [Bot], invincible1921, Levin, Orvel i 45 gostiju.