FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hrasno1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 avg 2016, 15:55

terrorist je napisao/la:Ako vec pricate o placanju, koliko kosta placanje navijaca ? Malo je nelogicno da jedna tribina daje podrsku, a druga trazi da skinu dresove. Isti navijaci, isti stadion - suprotna misljenja. Dakle para negdje vrti :)
Jug na platnom spisku FK Zeljeznicar, a ovo sto se javljaju pa kritikuju clanak koji je sve detaljno objasni jesu ovi "pipci" koji su se nasli prozvanim, zapjenili na usta samo tako, kolektivno ludilo ih uhvatilo, ovo je samo pocetak ... ;)
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 21 avg 2016, 16:04

Naivan, jako naivan trenutak za tekst koji je objavljen na portalu. Prilično neistinit.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 21 avg 2016, 16:12

Hrasno1921 je napisao/la:
terrorist je napisao/la:Ako vec pricate o placanju, koliko kosta placanje navijaca ? Malo je nelogicno da jedna tribina daje podrsku, a druga trazi da skinu dresove. Isti navijaci, isti stadion - suprotna misljenja. Dakle para negdje vrti :)
Jug na platnom spisku FK Zeljeznicar, a ovo sto se javljaju pa kritikuju clanak koji je sve detaljno objasni jesu ovi "pipci" koji su se nasli prozvanim, zapjenili na usta samo tako, kolektivno ludilo ih uhvatilo, ovo je samo pocetak ... ;)
Ja iskreno ne mislim da nema "pipaka" sa svih strana.

Problematičan je portal koji "gura" članke i za jednu i za drugu stranu.
Maloprije sam napisao, sutra će klub platiti pozitivno orjentisan članak za njih,
vezano za izgradnju istoka ili nešto treće...

I u ovom članku kao što rece Hrasno, napisano je dosta tačnih činjenica, ali je dosta i preskočeno.
Sutra kad se objavi na sva usta kako se gradi tribina, opet će sve biti "jednostrano", kao med i mlijeko,
neće se niko kritički osvrnuti i pisati zašto kasni izgradnja, šta je sa papirima, itd.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 21 avg 2016, 16:17

Problem je i u nama navijačima,
jedni na sva usta kritikuju SVE što se uradi,
drugi na sva usta hvala SVE što se uradi,
nebitno na kraju da li je to zaista dobro ili
bi na neki način moglo biti i bolje.

I upravo zbog ovakvog gledanja na sve,
nismo u stanju sagledati stvari realno,
i pokušati napisati konstruktivnu kritiku.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 21 avg 2016, 16:28

terrorist
Kontakt:

Post Postao/la terrorist » 21 avg 2016, 16:30

zeljoooooooooo je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:
Ja iskreno ne mislim da nema "pipaka" sa svih strana.

Problematičan je portal koji "gura" članke i za jednu i za drugu stranu.
Maloprije sam napisao, sutra će klub platiti pozitivno orjentisan članak za njih,
vezano za izgradnju istoka ili nešto treće...

I u ovom članku kao što rece Hrasno, napisano je dosta tačnih činjenica, ali je dosta i preskočeno.
Sutra kad se objavi na sva usta kako se gradi tribina, opet će sve biti "jednostrano", kao med i mlijeko,
neće se niko kritički osvrnuti i pisati zašto kasni izgradnja, šta je sa papirima, itd.
Ne govorim ja o novinarima i clanku. Njih ne dozivljavam iskreno. Interesantna mi je sinocnja situacija na kraju utakmice. Postoji li mogucnost onako objektivno da se placaju ovi sto podrzavaju igrace nakon onakve partije ?
Da ne bude sada price mi sa juga vjerni, idemo na gostovanja i sl., a svi ostali su pljuvaci, cisto onako da napomenem da su na tom sjeveru ljudi koji prate Zelju od prije rata i vjerovatno imaju vise staza na Grbavici neko neki godina zivota.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 avg 2016, 16:32

carsijaba je napisao/la:
slika
1921'

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 avg 2016, 16:34

BijelaCokolada je napisao/la:I nek vam pritisak skoci..uprava ima podrsku navijaca ;)
Ko je taj?

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 21 avg 2016, 16:35

Članak sa djelimično istinitim činjenicama, prepun povrijeđenih sujeta, koji je čekao već neko vrijeme da se klikne samo na UPLOAD. Jedno mi samo nije jasno, kako to da se nije pisao isti članak o DINASTIJI SELIMOVIĆ, a kod njih imamo zapomaganje navijača više od pola godine sa urlicima UPRAVA NAPOLJE, DINO ODLAZI ... Mislim savršeno me NE interesuje šta se kod njih događa, al' dupli aršini su jako loša stvar za "objektivno novinarstvo" ...

Uprava je uradila dosta dobrih stvari, to samo slijepac i bivši lešinar kluba može negirati, isto tako na sportskom segmentu je urađeno dosta katastrofalnih poteza, koji su direktno kumovali rezultatima kakvi jesu . Treba progutati svak svoj lični ego i priznati greške, a mi biti realni kako u pisanju hvalospjeva tako i u kritiziranju ... I jedna mahalska, spominje se Mario Stanić kao sportski direktor, a Simo Krunić kao novi šef stručnog štaba, pa nek ovi insajderi provjere koliko ima istine u ovome ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 avg 2016, 16:46

Mogu oni sad dovoditi koga hoce. Zeljo ce tovarit ponovo dugove, o kojima vec neko vrijeme nema ni traga ni glasa. Dok se Osim i njemu slicni nevrate, valja se strpiti i pratit ovaj cirkus. Kako u klubu tako i medju navijacima.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 avg 2016, 16:49

Vcereas ce doci do promjena u klubu, nova vanredna sjednica kluba odrzat ce se veceras, po mojim informacijama Bajramovic i Vukotic su podnijeli ne opozive ostavke :!:

Ako veceras i lazni hadzija podnese ostavku, to ce biti istinska pobjeda i vracanje kluba na pravo mjesto !

slika
1921'

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 21 avg 2016, 17:11

Onog Bajramovica kada vidim muka mi dodje, klasicna streberska debilcina koja veze nema sa fudbalom

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 21 avg 2016, 17:36

nazalost, desi se ono o cemu sam vec pisao. postojeca uprava se, duze vrijeme, sama namjesta na volej ovim kontrasima (hrasno sam rece da su vec spremni novi ljudi, koji bi preuzeli klub).

ponasanjem i "trgovanjem" u sportskom segmentu, o kojem ocito nemaju pojma i nisu dorasli tom zadatku, na kraju ce sami sebi nanijeti najvecu stetu. sada se potezu price o bojkotu igraca, o kosticevom neznanju, o nekvalitetu dovedenih igraca... sta god od ovog da je istina, dovelo nas je u rezultatsku dubiozu. a, za takvo stanje je, najvise, odgovoran misimovic. kada se dovode igraci ili trener, naglasava se da je to po ustaljenoj proceduri i, kao zasluzne osobe, navode se on i dejan. e, sad, prihvatite, jasno i glasno, krivicu. niko od igraca nije sam dosao u klub i rekao "evo me, ja sam igrac za Zelju i hocu da igram". isto je sa trenerima. ako je bojkot u pitanju, opet su njih dvojica krivi, oni su ih doveli, prema ustaljenoj proceduri. onda pomozite treneru da rjesi probleme u svlacionici, ako ih ima. a, ne, da trener na presici kaze kako on ne bira golmana koji ce braniti. pa sta onda radis i gledas na treninzima?

sada su, sami sebi, zakuhali preljutu corbu i valja je progutati, a ona ujeda i znoji. nisam za odlazak misimovica iz kluba i sa pozicije na kojoj jeste. ali se on, kao i svi koji su do sada imali dodir sa dovodjenjem igraca i trenera, moraju odmaci od tog posla, ali skroz. njihovo je da kazu koliki je budzet i nek se sposobniji i pametniji, po tom pitanju, uklapaju u isti.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 21 avg 2016, 17:39

starigrad je napisao/la:nazalost, desi se ono o cemu sam vec pisao. postojeca uprava se, duze vrijeme, sama namjesta na volej ovim kontrasima (hrasno sam rece da su vec spremni novi ljudi, koji bi preuzeli klub).

ponasanjem i "trgovanjem" u sportskom segmentu, o kojem ocito nemaju pojma i nisu dorasli tom zadatku, na kraju ce sami sebi nanijeti najvecu stetu. sada se potezu price o bojkotu igraca, o kosticevom neznanju, o nekvalitetu dovedenih igraca... sta god od ovog da je istina, dovelo nas je u rezultatsku dubiozu. a, za takvo stanje je, najvise, odgovoran misimovic. kada se dovode igraci ili trener, naglasava se da je to po ustaljenoj proceduri i, kao zasluzne osobe, navode se on i dejan. e, sad, prihvatite, jasno i glasno, krivicu. niko od igraca nije sam dosao u klub i rekao "evo me, ja sam igrac za Zelju i hocu da igram". isto je sa trenerima. ako je bojkot u pitanju, opet su njih dvojica krivi, oni su ih doveli, prema ustaljenoj proceduri. onda pomozite treneru da rjesi probleme u svlacionici, ako ih ima. a, ne, da trener na presici kaze kako on ne bira golmana koji ce braniti. pa sta onda radis i gledas na treninzima?

sada su, sami sebi, zakuhali preljutu corbu i valja je progutati, a ona ujeda i znoji. nisam za odlazak misimovica iz kluba i sa pozicije na kojoj jeste. ali se on, kao i svi koji su do sada imali dodir sa dovodjenjem igraca i trenera, moraju odmaci od tog posla, ali skroz. njihovo je da kazu koliki je budzet i nek se sposobniji i pametniji, po tom pitanju, uklapaju u isti.
U sridu [emoji106] [emoji106] Nisam za neke senzacionalne ostavke i tjeranja iz uprave, sasvim je dovoljno da se SVAKO BAVI SVOJOM STRUKOM ;)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 avg 2016, 17:44

Joj Ace sto rastura danas :lol: :thumbup:

Ja se samo iskreno nadam da si svjestan da si radio intervju sa novim predsjednikom kluba :salut:
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 avg 2016, 17:44

starigrad je napisao/la:nazalost, desi se ono o cemu sam vec pisao. postojeca uprava se, duze vrijeme, sama namjesta na volej ovim kontrasima (hrasno sam rece da su vec spremni novi ljudi, koji bi preuzeli klub).

Objasnio. :thumbup:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 avg 2016, 17:57

Objasnio je covjek sve ali to ne moze. Covjek konta da je to njegova prcvarnica, da mu je babo ostavio. To je kad ti vlast udari u glavu pa kontas da mozes sta hoces. A i to ne bi bilo lose da je on ulozio svojih 5 miliona, a ne trosio Zeljine pare i pare navijaca. Davno sam ja to pisao ali dzaba. Sta ce se desiti tesko je reci ali je jedno sigurnio: JOS JEDNA SEZONA PROPALA!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 21 avg 2016, 18:26

Dok jednom ne smrkne drugom ne svane. Iznenadjuje me ovolika najezda hostaplera i probisvjeta koji su nas u proslosti u crno zavili.. pa i ovaj bivsi guverner koji se ponasa kao uvrijedjena mlada (ono ne ide na utakmice, ono se osjeti nepozvanim...)... Otkuda sada oni? Ovo sve sto se pise lici mi na narucene tekstove. Otkud vam sada Alagici, Biscevici, Gece....? Koga cete slijedeceg zamoliti da puse u mikrofon po vasim uputama?
Do prije nekoliko sati sam fakat pomislio da je u pitanju nesto sasvim drugo. Ali ovo kako se sada sve izlazi na vidjelo po svemu sudeci je u pitanju jedna dobro izrezirana predstava u reziji taldzija i rusitelja Zelje. I ono sa bojkotom je po svoj prilici istina...Jos samo Brankovic fali i eto nas... Ko nekad. Pa cemo od ovih para koje su ostale nastaviti kupovati sobne bicikle ljubavnicama, placati putovanja u Antaliju zenama i djeci... a zid sa imenima ljudi koji su od usta odvojili da pomognu klubu, jednostavno prebojiti... zasto ne nekom reklamom.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 21 avg 2016, 18:38

slavko njegus je napisao/la:Dok jednom ne smrkne drugom ne svane. Iznenadjuje me ovolika najezda hostaplera i probisvjeta koji su nas u proslosti u crno zavili.. pa i ovaj bivsi guverner koji se ponasa kao uvrijedjena mlada (ono ne ide na utakmice, ono se osjeti nepozvanim...)... Otkuda sada oni? Ovo sve sto se pise lici mi na narucene tekstove. Otkud vam sada Alagici, Biscevici, Gece....? Koga cete slijedeceg zamoliti da puse u mikrofon po vasim uputama?
Do prije nekoliko sati sam fakat pomislio da je u pitanju nesto sasvim drugo. Ali ovo kako se sada sve izlazi na vidjelo po svemu sudeci je u pitanju jedna dobro izrezirana predstava u reziji taldzija i rusitelja Zelje. I ono sa bojkotom je po svoj prilici istina...Jos samo Brankovic fali i eto nas... Ko nekad. Pa cemo od ovih para koje su ostale nastaviti kupovati sobne bicikle ljubavnicama, placati putovanja u Antaliju zenama i djeci... a zid sa imenima ljudi koji su od usta odvojili da pomognu klubu, jednostavno prebojiti... zasto ne nekom reklamom.
Klub mora izdržati ove medijske hajke i nalete raznih hijena koje su nas vec jednom zavile u crno !

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 21 avg 2016, 18:54

Doveli su igrače koji su prije dolaska kod nas bili dosta trazeni,i sta je tu pogrešno u izboru igraca.
Da,o upravi Sarajeva pisalo se malo,iako je dugo trajao proces da neki podnesu ostavke,a sad svim silama napadate nasu upravu i neki naslovi koji ni u skolama ne bi dobili pozitivnu ocjenu.Jel vam smeta napredak ovog kluba pod vodstvom ove uprave ili vam je neko platio da tako pisete.
Sramota od ovog portala i svih drugih koji su jedva cekali da napadaju ovi upravu.
Sta mislite jel mozda problem u treneru?Nista cudno.Nije Kostic los trener,ali on je zanat ucio u drugoj sredini.Takav fudbal se ne igra ovdje.Ovdje ,ako hoces da budes među boljima trebaju ti treneri poput Musemica,Rahimica,Muse...koji znaju kako se igra ovdje,kako se dobijaju bodovi,zato ga glamamo u Evropi jer se protivnik prati tek kad ga izvucete,vidili ste kako je Legia igrala u Mostaru,kako kuci.Ima tu argumenata jos za pricu,sad tek vidim da su i portali protiv uprave,a ove gnjide na forumu sto ih niko ne voli su njihovi ljudi.Zadnjih dana,mjeseci svi smo hvalili upravu,sve i ne padajte na mine koje vam serviraju amateri od novinara koji se pokusavaju probiti blateci druge.Nadajmo se izlazu iz rezultatske krize,prema zadnjim izvještajima sve ostalo funkcionise dobro...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Lokomotifa, perodeformero i 48 gostiju.