nazalost, desi se ono o cemu sam vec pisao. postojeca uprava se, duze vrijeme, sama namjesta na volej ovim kontrasima (hrasno sam rece da su vec spremni novi ljudi, koji bi preuzeli klub).
ponasanjem i "trgovanjem" u sportskom segmentu, o kojem ocito nemaju pojma i nisu dorasli tom zadatku, na kraju ce sami sebi nanijeti najvecu stetu. sada se potezu price o bojkotu igraca, o kosticevom neznanju, o nekvalitetu dovedenih igraca... sta god od ovog da je istina, dovelo nas je u rezultatsku dubiozu. a, za takvo stanje je, najvise, odgovoran misimovic. kada se dovode igraci ili trener, naglasava se da je to po ustaljenoj proceduri i, kao zasluzne osobe, navode se on i dejan. e, sad, prihvatite, jasno i glasno, krivicu. niko od igraca nije sam dosao u klub i rekao "evo me, ja sam igrac za Zelju i hocu da igram". isto je sa trenerima. ako je bojkot u pitanju, opet su njih dvojica krivi, oni su ih doveli, prema ustaljenoj proceduri. onda pomozite treneru da rjesi probleme u svlacionici, ako ih ima. a, ne, da trener na presici kaze kako on ne bira golmana koji ce braniti. pa sta onda radis i gledas na treninzima?
sada su, sami sebi, zakuhali preljutu corbu i valja je progutati, a ona ujeda i znoji. nisam za odlazak misimovica iz kluba i sa pozicije na kojoj jeste. ali se on, kao i svi koji su do sada imali dodir sa dovodjenjem igraca i trenera, moraju odmaci od tog posla, ali skroz. njihovo je da kazu koliki je budzet i nek se sposobniji i pametniji, po tom pitanju, uklapaju u isti.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija