UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
98
63%
Jon Jones
41
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
3%

Ukupno glasova: 156

RiNo
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la RiNo » 21 avg 2016, 13:57

Izgubio zbog jedne posjekotine kuknjava
slika
100% sportski i krajnje opušten potpis

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 avg 2016, 14:19

Pogledaj scoreboard. 47-47, 48-47 i 48-47. Jedan sudija oduzeo bodove Nateu radi posekotine. ;)
Nate posle svake borbe ovak izgleda, momak jedan udarac kad dobije počne da krvari, takva mu faca.

I da, Conor je na štakama otišao kući. ;)

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 21 avg 2016, 14:28

Ja sam apsolutno odusevljen borbom.. Obojica su fenomenalni.

Nate nije mogao nikako pobijediti, bilo je ili McGregor ili nerijeseno. Po meni ni jedno ni drugo nije nezasluzeno, iako ja ovdje ne bih mogao izabrati pobjednika..

avira
Kontakt:

Post Postao/la avira » 21 avg 2016, 15:10

Pantelija je napisao/la:
avira je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Ja sam rekao u trecoj rundi moglo je biti kraj ali je McGregor kriv jer nije zavrsio u prve dvije kad gabje uzdrmao..ja sam mislio da ce munse to osvetiti ..ali bolje je bilo ovako 5 rundi dobra borba
Ne znam smijem li reci, najbolja UFC borba svih vremena.:D
moglo bi se reci da ne bi onog mrljavljenja diaza uz mrezu , dva vrhunska borca, vrhunska borba.... vrhunac UFC-a
Slazem se, a sta bi sa Connorovim bjezanjem po ringu. :) Umorni obojca, pa nije lako izdrzati 25 minuta onog koloseuma.
"I'm scared of failure all the time, but I'm not scared enough to stop trying" - "Rowdy" Ronda Rousey

Molders
Kontakt:

Post Postao/la Molders » 21 avg 2016, 15:40

Conoru je očigledno dobro došla promjena kilaže, vidjelo se da se nekako lakše kreće jer je ipak u onom zadnjem meču protiv Diaza imao problema s tim. U prvih nekoliko rundi je izdržao baš kao Diaz protiv njega u tom duelu. Inače, i jedan i drugi su veoma izdržljivi, koliko je samo razmjena bilo. Na kraju je McGregor ipak za tu nijansu bio bolji.

''This is a dog fight'' kako je rekao komentator.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 21 avg 2016, 23:37

Odlična borba sinoć, vrijedilo je naviti budilicu... :D

Ne bi puno govorio o borbi, za mene draw, ali naravno da je se ovo jednostavno moralo dati Conoru u ovakvom slučaju.Čeka nas trilogija, gdje će sigurno opet oboriti PPV rekord, i "ćuknuti" mnogo više od 5 mil. $...Nate ga je imao u 3. rundi i završio bi ga sigurno da je ostalo bar 15-ak sekundi, ali yebiga.Conor ga je dosta ranio sa tim kickovima na početku, ali kasnije je opet izgledao prilično pasivno i bez neke taktičke ideje.Nate ga je mrcvario ponovo, samo što je ovaj put, za razliku od prve borbe, Conor imao više snage, odnosno nije se izmorio toliko, a i bio je puno pametniji.Sumnjam da je ijedan od onih udaraca što je oborio Nate bio takav da bi ga McGregor dovršio na podu, no naravno ovaj nije lud da mu se "pridruži" u parteru...Nate podhitno mora raditi na hrvanju u klinču, ako ga uspije oboriti na pod to bi mogla biti velika prevaga u 3. meču.Sinoć ga je oborio i zadnjih 15-ak sekundi ga je stvarno izudarao i pokazao da je drugi svijet za njega u parteru...Izgleda da je Conorov cardio njegov najveći protivnik, te da će morati ozbiljno poraditi na tome.Diazu bi preporučio angažiranje Josha Barnetta za klinč i pobjeda ne dolazi u obzir... :mrgreen:

Rumble... :tokralju: :tokralju:

Kakav top ovaj čovjek ima u rukama ovo je nevjerojatno, Glover se vjerojatno još nije oporavio. :lol:
Next stop, DC... :salut:

Cerrone također ozbiljno korača ka tf-u... :thumbup:

avira
Kontakt:

Post Postao/la avira » 22 avg 2016, 03:07

johnnyyK je napisao/la:Odlična borba sinoć, vrijedilo je naviti budilicu... :D

Ne bi puno govorio o borbi, za mene draw, ali naravno da je se ovo jednostavno moralo dati Conoru u ovakvom slučaju.Čeka nas trilogija, gdje će sigurno opet oboriti PPV rekord, i "ćuknuti" mnogo više od 5 mil. $...Nate ga je imao u 3. rundi i završio bi ga sigurno da je ostalo bar 15-ak sekundi, ali yebiga.Conor ga je dosta ranio sa tim kickovima na početku, ali kasnije je opet izgledao prilično pasivno i bez neke taktičke ideje.Nate ga je mrcvario ponovo, samo što je ovaj put, za razliku od prve borbe, Conor imao više snage, odnosno nije se izmorio toliko, a i bio je puno pametniji.Sumnjam da je ijedan od onih udaraca što je oborio Nate bio takav da bi ga McGregor dovršio na podu, no naravno ovaj nije lud da mu se "pridruži" u parteru...Nate podhitno mora raditi na hrvanju u klinču, ako ga uspije oboriti na pod to bi mogla biti velika prevaga u 3. meču.Sinoć ga je oborio i zadnjih 15-ak sekundi ga je stvarno izudarao i pokazao da je drugi svijet za njega u parteru...Izgleda da je Conorov cardio njegov najveći protivnik, te da će morati ozbiljno poraditi na tome.Diazu bi preporučio angažiranje Josha Barnetta za klinč i pobjeda ne dolazi u obzir... :mrgreen:

Rumble... :tokralju: :tokralju:

Kakav top ovaj čovjek ima u rukama ovo je nevjerojatno, Glover se vjerojatno još nije oporavio. :lol:
Next stop, DC... :salut:

Cerrone također ozbiljno korača ka tf-u... :thumbup:
Sramota da nismo prokomentarisali "ono". Kakav knockout, koji bukvalno nisam vidio jer sam presipao kokice u zdjelu. :lol:
"I'm scared of failure all the time, but I'm not scared enough to stop trying" - "Rowdy" Ronda Rousey

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 avg 2016, 13:41

Ja mislim da je trebao biti draw cak bi prije diazu dao pojedu al nije to uopste ni bitno bitno je da su svima đepovi puni.
I ostatak eventa odlican, jako dobar posao su odradili cowboy i rumble ali su sjajne zavrsnice imali i perry i means. Odavno glani dio nije bio ovako atraktivan. Treba spomenuti garbrandta koji je razbio i mizugakija i uskoro bi mogao napasti pojas. Larkin je isto napravio iznenadenje i dosta lako pobjedio magneya.
You are someone else I am still right here

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 26 avg 2016, 01:53

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 17 mar 2020, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 avg 2016, 11:28

Pettis je dobro izgledao u novoj kategoriji, jos jedan sjajan dodatak featherweightu samo jos da ufc skonta sta ce sa connorom i tom kategorijom.
Strašan KO je page imala za vikend i na najbolji se nacin vratila borbama.
Pitanje je sad hoce li maia dobiti sansu da napadne pojas, vrlo bi ga lako mogao osvojiti

rawcold
Kontakt:

Post Postao/la rawcold » 31 avg 2016, 22:47

Evo gameplan

1) take no more than 2 punches
2) get hold of opponent
3) ground & choke opponent
4) no brain damage to opponent
5) repeat 1-4 or wait for title shot

Nevjerovatan je. Zamisli da Wonderboy dobije Woodleya pa da u 2017-toj gledamo Karate vs. Jiu-Jutsu!? mindblown.gif

Isto mi je drago što su Paige i Pettis pobjedili, ovaj mora se malo navknuti na 145 zbog kilaže jer ali opet dobra predstava. Ko je sledeći? Mogu mu dati borbu sa Hollowayjem (9 f..king 0) ako neće čekati shot. Dobro ime za Maxa da se reklamira a Pettisu skok na ljestvici.
UH VAI MORRER

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 sep 2016, 19:59

rawcold je napisao/la:Evo gameplan

1) take no more than 2 punches
2) get hold of opponent
3) ground & choke opponent
4) no brain damage to opponent
5) repeat 1-4 or wait for title shot

Nevjerovatan je. Zamisli da Wonderboy dobije Woodleya pa da u 2017-toj gledamo Karate vs. Jiu-Jutsu!? mindblown.gif

Isto mi je drago što su Paige i Pettis pobjedili, ovaj mora se malo navknuti na 145 zbog kilaže jer ali opet dobra predstava. Ko je sledeći? Mogu mu dati borbu sa Hollowayjem (9 f..king 0) ako neće čekati shot. Dobro ime za Maxa da se reklamira a Pettisu skok na ljestvici.
Hahaha neces vjerovati al i ja kontam treba ga odma sa maxom upariti. Ako njega dobije onda na pojas.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 05 sep 2016, 14:49

Pobjeda Barnetta u duelu veterana, napokon da vidimo taj matchup UFC vs Pride, iako je nekih 10-ak godina zakasnio... :lol:

Šalu na stranu, Arlovski nažalost više nema snage u sebi za neke veće pothvate, i teško da ćemo opet gledati u samom vrhu HW-a, dok je "The Warmaster" još uvijek prilično opasan iako u poznim godinama.Odlično je odradio borbu protiv Nelsona i onda prilično nespretno izgubio od Rothwella.Volio bi ga sada vidjeti sa nekim borcem iz top5, ako je to ikako moguće.
Ako Browne izgubi u subotu, vjerojatno će se progurat na 6-7 mjesto, ali teško da može parirati ikome od velike petorke u vrhu (JDS, Cain, Reem, Werdum i Stipe).

Gustafsson slavio protiv Blachowicza, Bader uništio Latifija koljenom, Barnett RNC-om slavio protiv Arlovskog, uglavnom event bez nekih većih iznenađenja.

Sada slijedi UFC 203, 2 sjajne HW borbe, Miočić-Overeem i Werdum-Browne.Werdumu je rekao bi Browne puno opasniji protivnik nego Rothwell, koji je se povukao iz te borbe.Pitanje je kako će parirati u standu Fabricio protiv borca koji je toliko viši, iako ga je porazio prije 2,5 godine.Ukoliko Browne izgubi, teško da ćemo ga vidjeti u nekim špekulacijama za pojas ubrzo, jer ga je Cain praktički razvalio, a prije toga ima pobjedu protiv Mitrionea i poraz od Arlovskog.

Miočić vs Overeem, stvarno ne znam šta da očekujem.Svim srcem sam za Stipu, ali realno ovo će mu biti najveći izazov karijere.Reem nikada opasniji i inteligentniji u oktagonu, ne srlja previše, čeka priliku, minimalno izlaže bradu protivniku kao što je prije znao raditi, drži distanc, bolje se kreće.Uglavnom, rekao bi da je on neka jača i destruktivinija verzija Stipe, samo je pitanje kakav mu je cardio i može li izdržati potencijalnih 25 minuta.Stipe je inteligentan borac i mora pametno ući u ovu borbu, izbjegavati klinč, izbjegavati kickove Overeema, posebno lijevi u jetru te gledati ako mogne da ga sruši na zemlju,Jedva čekam ovaj event upravo zbog ove 2 borbe, a također imamo i CM Punka, poslastica za ljubitelje hrvanja... :D

See ya' Saturday... :salut:

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 11 sep 2016, 00:10

Prati neko? Kad je borba veceras, tj. ujutro, po nekoj slobodnoj procjeni?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 11 sep 2016, 00:20

Gefufna je napisao/la:Prati neko? Kad je borba veceras, tj. ujutro, po nekoj slobodnoj procjeni?
Mislim da oko 4 počinje main card, na kojem je 5 borbi ja mislim.Sve zavisi o duljini borbi, tako je nezahvalno prognozirati kada bi moglo početi...Ja sam planirao oko 4:30h ustati i pogledati CM-a, Werduma i Stipu...

JuveArena
Kontakt:

Post Postao/la JuveArena » 11 sep 2016, 01:36

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 11 sep 2016, 06:30

Bravo Stipeeee... :opaopa:

Kakva runda... :tokralju:

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 11 sep 2016, 06:34

Joj, još se tresem od one giljotine.

Bravo, Stipe :tokralju:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 sep 2016, 15:13

Al kaze tapkao je, sudija nije vidio :rol:
Rio imal gdje interview sa Cm punkom nakon meca, cijeli :mrgreen: al onaj u oktagonu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 sep 2016, 13:25

Kakav je glupan reem... covjek sa tolikim brojem mma borbi bi trebao znati da je sudija taj koji je zadužen za prekidanje meca kad protivnik tapka a ne ovako uspava te protivnik a onda se jos sramotis i ispadas glup sa ovakvim izjavama. Nije ni cudo sto ga nigdje ne vole.
Steta sto nije bilo prilike da werdum isprebija i onog armenskog morona.
Cm punk napravio sjajan posao uzeo odlicne pare za nekoliko minuta.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.